Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ξεπαρθενεύτηκα μεγάλος... :sunglasses:
Το γαμώ ελάχιστα κάθε φορά τύπε για να μην επέλθει κορεσμός.
Τον πιο πολύ χρόνο τον αφιερώνω στον κώλο :2funny:

αν δεν ξεπαρθενιάστηκες στα 27...
μικρός είσαι!
:P

Επισκέπτης
εγω ξεπαρθενευτηκα μικρος ......μαλλον αυτο φταιει τυπε ?  :think:
Τουναντίον... είχες και πιο πολλά χρόνια έτσι να τελειοποιήσεις την τέχνη σου ;)

αν δεν ξεπαρθενιάστηκες στα 27...
μικρός είσαι!
:P
Στα 27 ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Φαντάρος γαρ. Γάμησα μετά από 6 μήνες αποχή και ένιωθα σαν παρθένος... πιάνεται; :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τουναντίον... είχες και πιο πολλά χρόνια έτσι να τελειοποιήσεις την τέχνη σου ;)
Στα 27 ήταν η χειρότερη χρονιά μου. Φαντάρος γαρ. Γάμησα μετά από 6 μήνες αποχή και ένιωθα σαν παρθένος... πιάνεται; :sunglasses:
14,5 ετων !!!!!!! μεχρι τα 29-30  συνεχως δυο και τρεις φορες την εβδομαδα
απο τα 30-36 αποχη και μετα παρα πολυ αραια μα παρα πολυ ομως......

Επισκέπτης
14,5 ετων !!!!!!! μεχρι τα 29-30  συνεχως δυο και τρεις φορες την εβδομαδα
απο τα 30-36 αποχη και μετα παρα πολυ αραια μα παρα πολυ ομως......
Ε πάνω κάτω στην ίδια ηλικία ξεπαρθενεύτηκα κι εγώ.
Εξαετή αποχή έκανες ρε; :huh:
Γιατί; Φυλακή μπήκες;

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Μάγκες δεν γράφω συχνά στο φόρουμ ούτε έχω διαβάσει καν τις προηγούμενες σελίδες παρολ' αυτά θέλω να πω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το καμάκι. το καμάκι είναι παγκόσμιο άθλημα, ζει μέχρι σήμερα και στην οργανωμένη του μορφή είναι αρκετά αντεργκράουντ πιο πολύ επειδή οι ίδιοι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται. με τη φράση "οργανωμένη μορφή" εννοώ τον όρο Pick Up Artist, ψάξτε τον στο wikipedia. είναι ιδιότητα, είναι χόμπυ, είναι τρόπος και στάση ζωής. Αναλυτικά:
Κάποιοι (πρώην) φλώροι, ξενέρωτοι, ανέραστοι, παρθένοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεκίνησαν ο καθένας ξεχωριστά και ατομικά να ασχολούνται με το γιατί αυτοί δεν γαμάνε, τι θέλουν οι γυναίκες και τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι για να ρίξουν μια γυναίκα. Τα νέα είναι θετικά. Απλά διαβάστε το βιβλίο-αυτοβιογραφία "The Game" του Neil Strauss και θα το πιάσετε το νόημα για τα καλά. Το γυναικείο μυαλό έχει αποκρυπτογραφηθεί με αποτέλεσμα όποιος είναι μυημένος στη τέχνη του Pick Up Artist (ΟΛΟΙ μπορούμε χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση), να μπορεί να ρίχνει σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα! Είναι ολόκληρη φιλοσοφία και βασίζεται κυρίως στα σωστά πράγματα που πρέπει να λέει κάποιος (και να κάνει) σε μια γυναίκα με στόχο να τη ρίξει, τόσο συγκεκριμμένα που αυτές οι "ρουτίνες" μπορούν να καταγραφούν και να διαδοθούν ακόμα και σε σκονάκι! Χρειάζεται απλά σωστή στρατηγική και πλάνο με "διάγραμμα ροής" για ΟΛΕΣ τις γυναίκες!
Όποιος ενδιαφέρεται για τη τέχνη αυτή, ας διαβάσει το βιβλίο από πάνω, ας ψάξει τα ονόματα Mystery και Style διαβάζοντας τη βιβλιογραφία τους και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Ασχολούμαι με αυτά εδώ και 1-2 μήνες και βλέπω τεράστια βελτίωση στον ίδιο μου τον εαυτο!
Τα λόγια είναι περιττά, όποιος θέλει περισσότερο πληροφορίες ας μου στείλει στο ίνμποξ, ενώ επίσης ψάχνομαι για άλλα άτομα που ασχολούνται με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και γιατί όχι καμία μαζική εξόρμηση σε μπαράκια τη περίοδο των χριστουγέννων.

Επισκέπτης
Μάγκες δεν γράφω συχνά στο φόρουμ ούτε έχω διαβάσει καν τις προηγούμενες σελίδες παρολ' αυτά θέλω να πω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το καμάκι. το καμάκι είναι παγκόσμιο άθλημα, ζει μέχρι σήμερα και στην οργανωμένη του μορφή είναι αρκετά αντεργκράουντ πιο πολύ επειδή οι ίδιοι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται. με τη φράση "οργανωμένη μορφή" εννοώ τον όρο Pick Up Artist, ψάξτε τον στο wikipedia. είναι ιδιότητα, είναι χόμπυ, είναι τρόπος και στάση ζωής. Αναλυτικά:
Κάποιοι (πρώην) φλώροι, ξενέρωτοι, ανέραστοι, παρθένοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεκίνησαν ο καθένας ξεχωριστά και ατομικά να ασχολούνται με το γιατί αυτοί δεν γαμάνε, τι θέλουν οι γυναίκες και τι μπορούν να κάνουν οι ίδιοι για να ρίξουν μια γυναίκα. Τα νέα είναι θετικά. Απλά διαβάστε το βιβλίο-αυτοβιογραφία "The Game" του Neil Strauss και θα το πιάσετε το νόημα για τα καλά. Το γυναικείο μυαλό έχει αποκρυπτογραφηθεί με αποτέλεσμα όποιος είναι μυημένος στη τέχνη του Pick Up Artist (ΟΛΟΙ μπορούμε χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση), να μπορεί να ρίχνει σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα! Είναι ολόκληρη φιλοσοφία και βασίζεται κυρίως στα σωστά πράγματα που πρέπει να λέει κάποιος (και να κάνει) σε μια γυναίκα με στόχο να τη ρίξει, τόσο συγκεκριμμένα που αυτές οι "ρουτίνες" μπορούν να καταγραφούν και να διαδοθούν ακόμα και σε σκονάκι! Χρειάζεται απλά σωστή στρατηγική και πλάνο με "διάγραμμα ροής" για ΟΛΕΣ τις γυναίκες!
Όποιος ενδιαφέρεται για τη τέχνη αυτή, ας διαβάσει το βιβλίο από πάνω, ας ψάξει τα ονόματα Mystery και Style διαβάζοντας τη βιβλιογραφία τους και μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Ασχολούμαι με αυτά εδώ και 1-2 μήνες και βλέπω τεράστια βελτίωση στον ίδιο μου τον εαυτο!
Τα λόγια είναι περιττά, όποιος θέλει περισσότερο πληροφορίες ας μου στείλει στο ίνμποξ, ενώ επίσης ψάχνομαι για άλλα άτομα που ασχολούνται με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και γιατί όχι καμία μαζική εξόρμηση σε μπαράκια τη περίοδο των χριστουγέννων.

Yπαρχει και το "Λυκος ή Προβατο" του Αν. Μαρασλη στο ιδιο μοτιβο. Το διαβασα μεχρι καποιο σημειο και το πεταξα αηδιασμενος. Οσα γραφει ειναι δυστυχως σωστα και αποδεικνυουν οτι για να ριξεις γυναικα πρεπει να εισαι υποκριτης και παραμυθατζης. Οι γυναικες λενε οτι απεχθανονται την υποκρισια αλλα στην πραγματικοτητα γαμιουνται μονο με τους χειροτερους υποκριτες. Εγω δεν θα γινω ετσι, προτιμω να γαμαω πουτανες γιατι αυτες αποδεχονται τουλαχιστον την αληθεια!

Επισκέπτης
Αν είχες μεγαλύτερο χαρτζιλίκι θα είχες επισκεφτεί το Μετάξι από τα 12 :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν είχες μεγαλύτερο χαρτζιλίκι θα είχες επισκεφτεί το Μετάξι από τα 12 :2funny:
Στο μεταξι γυρνουσα και τοτε ειχε μονο μεγαλες και μπαζα !!!!!!
Ειχα ομως και 3 στανταρακια φινα ονοματα δεν λεω.....

Επισκέπτης
να μπορεί να ρίχνει σχεδόν οποιαδήποτε κοπέλα!

Εδώ είσαι απολύτως λάθος!
Ο pick up artist
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

Και δεν καταβαλει προσπαθεια ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

Ο pick up artist όμως
μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα
να ρίξει μία γυναίκα της απολύτου αρεσκείας του
που είναι όπως ακριβώς τη θέλει
και με τον τρόπο που τη θελει
και μάλιστα τη γαμάει και χωρίς προσπάθεια
ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ...

ΑΛΛΑ ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ....

πριν βγεί για καμάκι ο pick up artist
δεν ξέρει ποιά θα είναι ο στόχος
ούτε από που.

Σχετικά με τη μαλακία του να ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,
διάβασε εδώ, στο μανιφέστο του pick up artist :

Λέει ξεκάθαρα:
[size=13pt]But I really want this girl![/size]

και απαντά:
[size=17pt]this is exactly the wrong attitude.[/size]

και παρακάτω εξηγεί γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ:
[size=13pt]Make love to at least 10 other girls, then see if you still want this girl and think she is so special[/size]

Ο pick up artist είναι ψαρράς με δυναμίτη.
Ρίχνει το δυναμίτη του,
τα ψάρια πεθαίνουν με τη μία
χωρίς καμία δική του προσπάθεια
και τρώει όποιο θέλει
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΝΕ Ο ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ.
Για αυτά που δεν έπιασε ο δυναμίτης
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

Αυτός που ενδιαφέρεται να ρίξει μία συγκεκριμένη
είναι ο μαλάκας με το καλάμι
που κάθεται από τις 04.00 μέχρι τις 21.00 στην προβλήματα
με το δόλωμα
και τελικά πιάνει μιά μαρίδα