Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aπο τις 24 Δεκεμβριου 2010. Το εκανα με μια τσοντα της Sasha Grey που τον επαιρνε απο πισω. Σε λιγες μερες κλεινω χρονο.   :rockon:
α) Τράβηξες μαλακία.
β) Παρακολουθώντας πρωκτικό.
γ) Με Ελληνίδα.
δ) Άγιες μέρες.

Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις; :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aπο τις 24 Δεκεμβριου 2010. Το εκανα με μια τσοντα της Sasha Grey που τον επαιρνε απο πισω. Σε λιγες μερες κλεινω χρονο.   :rockon:

Aφου τυπε για σενα ειναι βρωμικο πραγμα ο κωλος
πως το εκανες αυτο?  :grin:

Επισκέπτης
α) Τράβηξες μαλακία.
β) Παρακολουθώντας πρωκτικό.
γ) Με Ελληνίδα.
δ) Άγιες μέρες.

Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις; :2funny:

Ηξερα οτι θα ειναι η τελευταια μου και ηθελα να ειναι κατι ιδιαιτερο να το θυμαμαι.  :cheesy:

Aφου τυπε για σενα ειναι βρωμικο πραγμα ο κωλος
πως το εκανες αυτο?  :grin:

Τυπε ολοι εχουμε μια σκοτεινη πλευρα στην προσωπικοτητα μας.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Ηξερα οτι θα ειναι η τελευταια μου και ηθελα να ειναι κατι ιδιαιτερο να το θυμαμαι.  :cheesy:
Όταν θ' ανέβω Αθήνα θα πάρουμε και τον lust και θα τραβήξουμε μια ομαδική και οι τρεις μαζί να θυμηθείς τα παλιά :2funny:

Επισκέπτης
Θελω να ομολογησω οτι φετος μονο μια φορα εφτασα πολυ κοντα στη μαλακια (ειχα πραγματικα κοκκινισει απο την καυλα  :grin:) παρακολουθωντας μια Γιαπωνεζικη τσοντα-τηλεπαιχνιδι ενα μεσημερι καπου μεσα στην ανοιξη. Ηταν τοσο φυσικο το ατιμο που νομιζα οτι ηταν καθημερινες κοπελες και οχι πορνοσταρ. Ευτυχως κρατηθηκα λιγο πριν βγει το σπερμα  :grin:  και πηγα και γαμησα την Αντριαννα με το μακρυ μαυρο μαλλι στην Κολωνου. Θυμαμαι ημουν τρομερα καυλωμενος: "A..." μου λεει, "εσυ εχεις ερθει ετοιμος!" Δεν την αφησα να μου παρει πιπα, την επιασα και την πεταξα στο κρεβατι και της πεταξα τα ματια εξω. Να ειναι καλα το κοριτσακι.  :grin:

Επισκέπτης
Αν δεν είχε μπουρδελάκι κοντά τύπε, θα μπορούσες να στηριχθείς στις αγαπημένες μας Ελληνίδες. Θα σε ανακούφιζαν με χαρά, προκειμένου να μην σ' αφήσουν να κυλίσεις στην αμαρτία :grin:

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν είχε μπουρδελάκι κοντά τύπε, θα μπορούσες να στηριχθείς στις αγαπημένες μας Ελληνίδες. Θα σε ανακούφιζαν με χαρά, προκειμένου να μην σ' αφήσουν να κυλίσεις στην αμαρτία :grin:

ελληνιδες?????  :think:

Επισκέπτης
Δεν φαίνεται; :2funny:

Marina Ann Hantzis είναι το όνομά της αν και αμφιβάλλω ότι η ίδια ξέρει να πει καλημέρα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί δεν τραβάει μαλακία ο Πίκερ? :think:

Stories