Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και πολυ μαλιστα! σε σημειο που παιζαμε με γκομενα παραααα πολυ καιρο μεχρι που κολησα για να επιβεβαιωθει!
γυρισε στον πρωην!
την γαμας για δεν την γαμας στο ξυλο???? :s&m_3:  :2funny: :2funny:
Οι γυναίκες τύπε θέλουν πάντα αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Εσένα σε είχε σίγουρο, τι να σε κάνει πλέον;

Ποιός θέλει μετά τα 15 να κάνει γυναίκες φίλες ;;;;;;;;;
Εγώ ρε τύπε πριν τα 15, το πιο ρομαντικό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω για γυναίκα ήταν να της πετάξω πέτρα :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οι γυναίκες τύπε θέλουν πάντα αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Εσένα σε είχε σίγουρο, τι να σε κάνει πλέον;
σωστο!!

Πολύ σωστά.

Φταίνε όμως και όσοι έχουν γίνει τόσο αδελφάρες
που ντρέπονται να ομολογούν παντού πάντα και πάντοτε
ότι τις γυναίκες που γνωρίζουν ως ενήλικοι
(και δεν παιζαν μαζί κρυφτό στο νήπειαγωγείο)
ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΡΩΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ... ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΝ.

Τόσο απλά.

Ποιός θέλει μετά τα 15 να κάνει γυναίκες φίλες ;;;;;;;;;

επισης σωστο!
σταματησα να χω φιλη στα 15 μου!!
χαχαχα!
ειχα μια καβλα (brazil look) (βυζαρες κωλαρα) τεσπα φιλη και βγαιναμε!
την βλεπει ο αδερφος μου (μεγαλυτερος κατα 5 χρονια) με την παρεα του...με πιανουν με χτυπαν (χαϊδευτικα) ρε αλανι τι μουνι ειναι αυτο που κυκλοφορεις???
ΕΓΩ....φιληηηηη μου ειναι.............        :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι φιληηηηη φωαναζαν αυτοι......          :2funny: :2funny: :2funny:

ε οταν ξυπνησα (μεγαλωσα) σταματησαν και οι φιλιες!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγώ τις φιλίες ή της γάμησα ...

ή πήγα να τις γαμήσω και γαμήθηκαν ...
χαχαχαχαχαχα!

κοιτα εχω μια φιλη! γνωριζομαστε απο τα 13!!
πολυ ωραια κοπελα!
γαμευσιμη ανετααααα!

αλλααααα πολλα τα χρονια που γνωριζομαστε!!!
οποτε της λεω για γκομενες μου λεει οτι ειναι ηλιθιες και οτι ειμαι πολυ μαναρι!
μου χει πει διαφορα! αλλα δεν κανω κινηση να της την πεσω γιατι μετα θα χαθουμε!

μαλακας ξεμαλακας δεν γουσταρω!
επισης υπαρχει και αποσταση! βλεπομαστε 3-4 φορες τον χρονο! στα τηλ μιλαμε συνεχεια!
αλλιως σιγα μην ημασταν κοληταρια!! δεν γινεται!! μην κοροιδευομαστε τωρα σ αυτην την ηλικια!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το σεξουαλικό παιχνίδι χάθηκε για τον άντρα τη στιγμή που γυναίκα έγινε χειραφετημένη. Παλιοτερα το έδινε στον άντρα γιατι (όπως θεωρούνταν) μόνο αυτό μπορούσε να του προσφέρει, αφού αυτός τη συντηρούσε (στην πραγματικότητα κρατούσε και όλο το σπίτι..αλλά αυτό ποτέ δεν της αναγνωρίστηκε).

Οταν λοιπόν με τη χειραφέτηση η γυναίκα έγινε ανεξάρτητη και είδε πως μπορούσε να ζήσει ισότιμα και χωρίς την "προστατευτική φτερούγα" του ανδρός, τα μισά χαρτιά του παιχνιδιού πέρασαν στα χέρια της (και μαζί με όλους τους άσσους), αφού είναι κατεξοχην πιο υπομονετική στο ερωτικό παιχνίδι.

Το καμάκι αντιμετωπίζεται μάλλον σαν γραφικός τρόπος προσέγγισης πια απο τις γυναίκες, αφού τις ενδιαφέρει κυριως η γνωριμία, σχέση δηλ που μπορεί να υπολογίσει τα κριτήρια που την ενδιαφέρουν και όχι απλά η απελπισμένη αναζήτηση εξασφάλισης όπως ήταν παλιοτερα.

Ετσι και εμεις απο τη μεριά μας βγάζουμε το μισογυνισμό μας, δικαιολογημενα φυσικα, αφού ειμαστε εμποτισμένοι με αιώνων DNA - δήθεν - περισσότερων σεξουαλικών δικαιωματων απέναντί της.
Οπερ σημαίνει..μένουμε με το πουλι στο χερι συχνότερα...απ'ότι στο παρελθον...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το σεξουαλικό παιχνίδι χάθηκε για τον άντρα τη στιγμή που γυναίκα έγινε χειραφετημένη. Παλιοτερα το έδινε στον άντρα γιατι (όπως θεωρούνταν) μόνο αυτό μπορούσε να του προσφέρει, αφού αυτός τη συντηρούσε (στην πραγματικότητα κρατούσε και όλο το σπίτι..αλλά αυτό ποτέ δεν της αναγνωρίστηκε).

Οταν λοιπόν με τη χειραφέτηση η γυναίκα έγινε ανεξάρτητη και είδε πως μπορούσε να ζήσει ισότιμα και χωρίς την "προστατευτική φτερούγα" του ανδρός, τα μισά χαρτιά του παιχνιδιού πέρασαν στα χέρια της (και μαζί με όλους τους άσσους), αφού είναι κατεξοχην πιο υπομονετική στο ερωτικό παιχνίδι.

Το καμάκι αντιμετωπίζεται μάλλον σαν γραφικός τρόπος προσέγγισης πια απο τις γυναίκες, αφού τις ενδιαφέρει κυριως η γνωριμία, σχέση δηλ που μπορεί να υπολογίσει τα κριτήρια που την ενδιαφέρουν και όχι απλά η απελπισμένη αναζήτηση εξασφάλισης όπως ήταν παλιοτερα.

Ετσι και εμεις απο τη μεριά μας βγάζουμε το μισογυνισμό μας, δικαιολογημενα φυσικα, αφού ειμαστε εμποτισμένοι με αιώνων DNA - δήθεν - περισσότερων σεξουαλικών δικαιωματων απέναντί της.
σωστος.

Επισκέπτης

Ωστόσο ο μέσος άνδρας
έχει περισσότερες εμπειρίες από τη μέση συνομίλικη ...

Κάτι τουριστάκια του βορρά
κάτι bou.com ...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

εκτος τοπου και χρονου μεγαλε...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ωστόσο ο μέσος άνδρας
έχει περισσότερες εμπειρίες από τη μέση συνομίλικη ...

Πάλι, αν μου επιτρέπεις, λόγω γονιδιακού εντυπώματος από ένα στριφνό κοινωνικο-θρησκευτικό σύστημα που επέβαλλε και στη συμπεριφορά αλλά και στη συνείδηση της γυναίκας, πως πρέπει να είναι πιο "συγκρατημένη και συνετή" λόγω του φύλου της.
Δύσκολα ξεριζώνονται από το συμπεριφορικό DNA μας ταγές και συνήθειες αιώνων. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα ε...

Επισκέπτης

Και γιατί τα Ρωσιδάκια, τα Εγγλεζάκια, τα Γερμανάκια κλπ κλπ κάθονται ευκολότερα;
Βασικά απάντηση περί του θέματος έχει δώσει ήδη ο συναγωνιστής Kman2

Το θέμα γαμήσι σχέση είναι πολύ σημαντικό στις μεσογειακές κοινωνίες.Διακυβεύονται πολλά πράγματα από αυτό.Το μουνί είναι η πολυτιμότερη περιουσία μιας γκόμενας και ο τρόπος διάθεσής του καθορίζει μεγάλο κομμάτι από το μέλλον της.Συνεπώς πηγαίνοντας να αρπάξεις το μουνί θεωρείσαι ένα είδος κλέπτου ή διαρρήκτου ή έστω βιαστή.Είναι εν μέρει προσβλητικό.Πρόκειται για πολύ perv αντιμετώπιση που όμως διαχέει μεγάλα τμήματα της κονωνίας.
Αντιθέτως στις ευτυχείς κοινωνίες της δυτικής Ευρώπης το μουνί είναι απλό μέσο ηδονής και η εξέλιξη της γκόμενας καθορίζεται από άλλες ικανότητες.Συνεπώς ο ευγενής Βαλκάνιος ιππότης παραβιάζει ανοιχτές θύρες είναι πραγματικά γελοίο το επίπεδο δυσκολίας όταν διαβαίνει κανείς τα σύνορα.Γιατί καμιά Ελληνίδα δε δέχεται να υποτιμήσει το μουνί της σχετιζόμενη με Ευρωπαίους?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ πάντως, όταν ζητάω τηλέφωνο από γκόμενες, το κάνω για να γίνουμε φίλοι.

Δεν περνάει από το μυαλό μου ότι θέλω να τις γαμήσω.

Και αυτές νομίζω έτσι το βλέπουν.

Στις 4 το πρωί στο envy, τα τηλέφωνα πάνε πέρα δώθε για να γίνουμε όλοι φίλοι.

Μιλάμε για πολύ πολιτισμό.

:2funny:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Το καμακι ειναι ενα παιχνιδι. Και στο παιχνιδι συμμετεχεις επειδη γουσταρεις το παιχνιδι.
Οσο δεν εισαι εξαρτημενος απο το αποτελεσμα τοσο θα βελτιωνεται το στυλ σου. Οσο βελτιωνεται
το στυλ σου τοσο καλυτερη εντυπωση θα κανεις. Επειδη ο κοσμος μας βασιζεται εξ ολοκληρου στις εντυπωσεις οσο καλυτερη εντυπωση κανεις τοσο θα κερδιζεις.

Μην καθεστε και ακουτε τωρα αποψεις απο γκομενες που θαβουν το καμακι το κανουν ειτε λογω ζηλιας ειτε λογω κομπλεξ. Αν καποια ειναι νορμαλ θα δεχθει να γνωρισει καποιον με αυτο τον τροπο αν δεν ειναι δεν χρειαζεται να ασχοληθεις γιατι χανεις χρονο. Δυστυχως ολοκληρη η ζωη ειναι ενα παιχνιδι και ο καλυτερος παντα κερδιζει. Καλυτερος σημαινει πολλα πραγματα.... να χειριζεσαι τους αλλους να χειριζεσαι τα συναισθηματα σου να εισαι ετοιμολογος να μην παιρνεις τα πραγματα προσωπικα να κανεις καλο χαβαλε με γκομενες να γαμας καλα... να να να να.... πολλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια γκομενα η οποια θα καταδικασει το καμακι κατα 80% ειναι μια τυπισσα η οποια απλα καιγεται στο φεησμπουκ και στα φορουμ χωρις σαφη σκοπο και αν παει καποιος απεξω να της μιλησει δεν ξερει να το χειριστει και ερχεται σε αμηχανια. Μην παιρνετε συμβουλες απο τετοιες τυπισσες γενικοτερα γιατι ειναι πισω ακομη και θα κρατησουν πισω και εσας  :grin:

Οποιος θελει αφηνει τα στερεοτυπα και σταματαει καθε ειδους επικοινωνια με γκομενες απο το ιντερνετ.
Οποτε αναγκαζει τον εαυτο του καποια στιγμη να μιλησει σε καποια απεξω... και μετα θα συνηθισει στο ετσι και θα γινει μαγκας και ωραιος. Παντως μεταξυ μας για οποιον θελει να το ψαξει σοβαρα και με υπομονη εχει ακομη πολυ ψωμι εκει εξω.

Επισκέπτης
μιλαμε για μια κατηγορια γυναικων οι ΟΠΟΙΕΣ σου δινουν το δικαιωμα και ελπιδες!

ε αν εγω υποθετικα σε γνωρισω ειτε αυτο ειναι facebook-ανσασερ κοινη παρεα οτιδηποτε....μου δωσεις το τηλ σου...ανταλαξουμε 2-3 ζεστα μην
βγουμε για καφε ξαναβγουμε για ποτο.....και σου την πεσω και μου πεις μα μου σου του.....εγω πλεον θ αρχισω να εφαρμοζω αλλη τακρικη.....καγκουρια!
αν με βλεπεις σαν φιλο κουκλα μου! πεστο απ την αρχη!
φιλους εχω! δεν θελω καινουριους!
μαζι στρατο δεν καναμε! εκανα με το φιλαρακι μου τον μητσο! οχι με σενα!
μην δινεις ψευτικες ελπιδες!!!  ;)

Και ποια ειναι η καθε πατσαβουρα γκομενα που θα της δωσεις το δικαιωμα να αποφασισει ΕΚΕΙΝΗ αν θα σου κατσει ή οχι? Ποια ειναι αυτη η καριολα που θα της επιτρεψεις να σου "δωσει ελπιδα"? Καμια αξια στις γκομενες, ουτε κοπλιμεντο! Γαμαμε πουτανες και στις Ελλεηνιδες δειχνουμε πληρη αδιαφορια! Δεν καταλαβαινετε.

Φίλε βαρύ αυτό που ξεστόμισες! Κόψε τα 15ευρα :-

Φιλε ειναι πολυ δυσκολοι καιροι. Μερα παρα μερα ειναι η ιδανικη συχνοτητα αλλα με τοση αβεβαιοτητα, αγχη και τρεξιμο σημερα ουτε οι παντρεμενοι δε γαμανε τοσο. 3 φορες τη βδομαδα μεσο ορο πιστευω οτι ειναι μια χαρα. Στις ερευνες παντως που γινονται κατα καιρους ο μεσος ορος βγαινει γυρω στις 2 φορες τη βδομαδα.

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και ποια ειναι η καθε πατσαβουρα γκομενα που θα της δωσεις το δικαιωμα να αποφασισει ΕΚΕΙΝΗ αν θα σου κατσει ή οχι? Ποια ειναι αυτη η καριολα που θα της επιτρεψεις να σου "δωσει ελπιδα"? Καμια αξια στις γκομενες, ουτε κοπλιμεντο! Γαμαμε πουτανες και στις Ελλεηνιδες δειχνουμε πληρη αδιαφορια! Δεν καταλαβαινετε.

Φιλε ειναι πολυ δυσκολοι καιροι. Μερα παρα μερα ειναι η ιδανικη συχνοτητα αλλα με τοση αβεβαιοτητα, αγχη και τρεξιμο σημερα ουτε οι παντρεμενοι δε γαμανε τοσο. 3 φορες τη βδομαδα μεσο ορο πιστευω οτι ειναι μια χαρα. Στις ερευνες παντως που γινονται κατα καιρους ο μεσος ορος βγαινει γυρω στις 2 φορες τη βδομαδα.

σωστος! να πα να γαμηθουν οι ξεκωλιαρες!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Φιλε ειναι πολυ δυσκολοι καιροι. Μερα παρα μερα ειναι η ιδανικη συχνοτητα αλλα με τοση αβεβαιοτητα, αγχη και τρεξιμο σημερα ουτε οι παντρεμενοι δε γαμανε τοσο.
Τώρα έπεσες διάνα... Οι παντρεμένοι παίζει και να γαμούν λιγότερο απ' όλους :2funny:

3 φορες τη βδομαδα μεσο ορο πιστευω οτι ειναι μια χαρα. Στις ερευνες παντως που γινονται κατα καιρους ο μεσος ορος βγαινει γυρω στις 2 φορες τη βδομαδα.
Χέσε τις έρευνες. Καμιά έρευνα δεν θα κάνει κουμάντο στ' αρχίδια σου.
Αν γαμάς στα μπουρδελάκια του δεκάρικου μέρα παρά μέρα βγαίνει 150 ευρά το μήνα.
Αν γαμάς τρεις φορές τη βδομάδα βγαίνει 120 ευρά.
Δεν νομίζω ότι για 30 ευρά αξίζει να μετριάζεις τη χαρά σου :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αν γαμάς στα μπουρδελάκια του δεκάρικου μέρα παρά μέρα βγαίνει 150 ευρά το μήνα.
η αναλογια ειναι 3/3.5=6/7 και οχι 4/5 οπως γραφεις :birdman: :birdman: :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος δωσε και αλλο !!!!!
συμφωνω και εγω ειναι μεγαλες πουτανες
που πρεπει να αποφασισουν πρωτα

Επισκέπτης
Χέσε τις έρευνες. Καμιά έρευνα δεν θα κάνει κουμάντο στ' αρχίδια σου.
Δεν νομίζω ότι για 30 ευρά αξίζει να μετριάζεις τη χαρά σου :-

Ναι αλλα δεν θελεις να γαμας παντα στο 10-ευρω. Το θεμα ειναι να μπορεις να παιζεις και στο 15-ευρω και στο 20-ευρω. Γενικα ποτε δεν ημουν της απολυτης φτηνιας, μου αρεσει και η ποιοτητα. Και τελικα δεν ειναι μονο το οικονομικο, ειναι και λιγο ταλαιπωρια η ολη φαση.

η αναλογια ειναι 3/3.5=6/7 και οχι 4/5 οπως γραφεις :birdman: :birdman: :birdman:

Σωστος, ειναι πιο μικρη η διαφορα, ειναι 13 φορες το μηνα εναντι 15 και κατι.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom