Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Μην δίνεις σημασία...
Τύπε θα σου πω κάτι.
Στη δουλειά μου συναναστρέφομαι με πελάτες. Πολλούς. Πάρα πολλούς.
Αναγκάζομαι να λέω ψέμματα πολλές φορές ούτως ώστε να τους τουμπάρω και να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της εταιρείας για την οποία δουλεύω. Και αυτό είναι το μελανότερο σημείο της εργασίας μου.
Την αγαπώ τη δουλειά μου αλλά μακάρι να μην χρειαζόταν να λέω ψέμματα. Όμως όπως έχω ξαναπεί, αν η δουλειά ήταν κάτι καλό δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε. Οπότε, καταπίνω αυτό το αρνητικό και ευελπιστώ κάποτε να έχω μια δουλειά που δεν θα χρειάζεται πολλές φορές να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Από 'κει και πέρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αυθεντικός. Σιχαίνομαι τα ψέμματα. Όλοι ξέρουν ότι είμαι άθεος. Όλοι ξέρουν ότι καραγουστάρω πόρνες.
Έχω χάσει φίλους λόγω της ντοπροσύνης μου επειδή παρεξηγήθηκαν για πράγματα που ήταν προφανή. Όπως είπα σε κάποιον ότι αυτή που θα παντρευτεί θα τον κερατώσει κι εκείνος τσαντίστηκε. Σε έναν άλλον ότι η μάνα του είναι μεγάλη πουτάνα κλπ. Αλλά δεν στενοχωριέμαι επειδή μου απέδειξαν ότι δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Αυτούς που έχω πλέον, ξέρω ότι είναι ντόμπρα παιδιά που με δέχονται όπως είμαι κι εγώ τους αγαπώ γι' αυτό.
Δεν θέλω οι διαπροσωπικές μου σχέσεις να βασίζονται στο ψέμα ούτε στο ελάχιστο. Δεν θέλω καμιά τυπική διαδικασία να πάρει τη θέση κάτι ουσιώδους. Οι τύποι και τα ψέμματα δηλητηριάζουν τη ζωή σου σιγά, σιγά και σε κουράζουν. Δεν θέλω να τηλεφωνώ σε άτομα, που δεν θα μιλούσα σε άλλη περίπτωση, στη γιορτή τους μόνο και μόνο επειδή έτσι πρέπει. Δεν θέλω να φοβάμαι μην τυχόν και κάνω κάτι που θα παρεξηγηθεί και δεν θα μου μιλάει ο άλλος. Θέλω να είμαι αυθεντικός και διαφανής και μόνο με διαφάνεια λαμβάνεις διαφάνεια. Όσοι δεν είναι διαφανείς τους κάνεις πέρα.
Έτσι και με τις γκόμενες, Ξέρω πως μπορώ να ρίξω ένα γκομενάκι λέγοντάς του αυτό που θέλει ν' ακούσει. Δεν με ενδιαφέρει εφόσον αυτό που θέλει να ακούσει εγώ πραγματικά δεν το εννοώ. Οπότε δεν πρόκειται να παίξω τον ηθοποιό για χάρη κανενός μουνιού που θέλει να ακούσει συγκεκριμένα λόγια ούτως ώστε να υγρανθεί.
Το σεξ είναι αγαθό στη ζωή αλλά μπορώ να το βρω εύκολα.
Τύπε θα σου πω κάτι.
Στη δουλειά μου συναναστρέφομαι με πελάτες. Πολλούς. Πάρα πολλούς.
Αναγκάζομαι να λέω ψέμματα πολλές φορές ούτως ώστε να τους τουμπάρω και να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της εταιρείας για την οποία δουλεύω. Και αυτό είναι το μελανότερο σημείο της εργασίας μου.
Την αγαπώ τη δουλειά μου αλλά μακάρι να μην χρειαζόταν να λέω ψέμματα. Όμως όπως έχω ξαναπεί, αν η δουλειά ήταν κάτι καλό δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε. Οπότε, καταπίνω αυτό το αρνητικό και ευελπιστώ κάποτε να έχω μια δουλειά που δεν θα χρειάζεται πολλές φορές να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Από 'κει και πέρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αυθεντικός. Σιχαίνομαι τα ψέμματα. Όλοι ξέρουν ότι είμαι άθεος. Όλοι ξέρουν ότι καραγουστάρω πόρνες.
Έχω χάσει φίλους λόγω της ντοπροσύνης μου επειδή παρεξηγήθηκαν για πράγματα που ήταν προφανή. Όπως είπα σε κάποιον ότι αυτή που θα παντρευτεί θα τον κερατώσει κι εκείνος τσαντίστηκε. Σε έναν άλλον ότι η μάνα του είναι μεγάλη πουτάνα κλπ. Αλλά δεν στενοχωριέμαι επειδή μου απέδειξαν ότι δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Αυτούς που έχω πλέον, ξέρω ότι είναι ντόμπρα παιδιά που με δέχονται όπως είμαι κι εγώ τους αγαπώ γι' αυτό.
Δεν θέλω οι διαπροσωπικές μου σχέσεις να βασίζονται στο ψέμα ούτε στο ελάχιστο. Δεν θέλω καμιά τυπική διαδικασία να πάρει τη θέση κάτι ουσιώδους. Οι τύποι και τα ψέμματα δηλητηριάζουν τη ζωή σου σιγά, σιγά και σε κουράζουν. Δεν θέλω να τηλεφωνώ σε άτομα, που δεν θα μιλούσα σε άλλη περίπτωση, στη γιορτή τους μόνο και μόνο επειδή έτσι πρέπει. Δεν θέλω να φοβάμαι μην τυχόν και κάνω κάτι που θα παρεξηγηθεί και δεν θα μου μιλάει ο άλλος. Θέλω να είμαι αυθεντικός και διαφανής και μόνο με διαφάνεια λαμβάνεις διαφάνεια. Όσοι δεν είναι διαφανείς τους κάνεις πέρα.
Έτσι και με τις γκόμενες, Ξέρω πως μπορώ να ρίξω ένα γκομενάκι λέγοντάς του αυτό που θέλει ν' ακούσει. Δεν με ενδιαφέρει εφόσον αυτό που θέλει να ακούσει εγώ πραγματικά δεν το εννοώ. Οπότε δεν πρόκειται να παίξω τον ηθοποιό για χάρη κανενός μουνιού που θέλει να ακούσει συγκεκριμένα λόγια ούτως ώστε να υγρανθεί.
Το σεξ είναι αγαθό στη ζωή αλλά μπορώ να το βρω εύκολα.
Κατ' αρχήν δεν αγαπώ την εταιρεία για την οποία δουλεύω. Τη δουλειά μου αγαπώ.Με υπερβαίνει η λογική αυτού του κειμένου.
Απο τη μια λες πως πουλάς ψέμματα για την εταιρεία σου την οποία αγαπάς.., απο την άλλη πως είσαι αυθεντικός και δεν ανέχεσαι τα ψέμματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις?
Είσαι ντόμπρος έξω και στη δουλειά σου, για να ζήσεις, λές ψέμματα?
Και μετά εξωραϊζεις τον ευατό σου?
Εκτος αν κατάλαβα λάθος..
Οταν καποιος τσατιζεται απο μονος τους οταν σκεφτεται καποια δυσαρεστη ιδιοτητα
του εαυτου του πως απαιτεις να μην τσατιστει και με σενα
που του την υπενθυμιζεις? Δεν ειναι προσωπικο... ειναι οτι ετσι λειτουργει ο εγκεφαλος του. ΤΙ σχεση εχει η φιλια εδω το θεμα μπορει να ειναι πολυ βαθυτερο. ΟΙ ανθρωποι αυτοι μπορει να σου απεδειξαν απλα
οτι δεν θελουν καποιον διπλα τους που τους υπενθυμιζει τα δυσαρεστα.
Εχεις 3 επιλογες... ή επιλεγεις να υπενθυμιζεις τα δυσαρεστα
ή τα ευχαριστα ή τιποτα. Απλα δεν δινεις σημασια και εισαι ουδετερος.
Στα παλια τα χρονια παντως συμβουλευαν καποιον να μην ειναι ποτε κομιστης κακων νεων
διοτι ετσι θα ταυτισει το ονομα του με την αρνητικοτητα και αυτη η γκριζα σκια
θα τον ακολουθει παντου :-
Δεν γίνεσαι κομιστής κακών νέων με το να λες τα πράγματα με το όνομά τους. Ίσα, ίσα που έχω καταφέρει κατ' αυτόν τον τρόπο να είμαι άτομο εμπιστοσύνης στον κύκλο μου.
Το ξέρεις ότι οι γκόμενες των φίλων μου πάντα ρωτούν πρώτα εμένα για οποιαδήποτε αλλαγή θέλουν να κάνουν στο σπίτι τους ή στο σώμα τους επειδή ξέρουν ότι θα πάρουν ειλικρινή απάντηση; Και ξέρεις πόσο καμαρώνει κάποια αν της πω καλό λόγο επειδή ξέρει ότι το πιστεύω πραγματικά;
Από 'κει και πέρα, οι άνθρωποι που θέλουν να μην θυμούνται τα δυσσάρεστα δεν είναι καλή παρέα για 'μενα/ Τα δυσσάρεστα πρέπει να καταπολεμούνται και όχι να μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού με κίνδυνο να τα θυμηθούμε σε ανύποπτη στιγμή. Όποιος δεν θέλει να τα θυμάται, ουσιαστικά δεν θέλει να τα καταπολεμήσει. Άρα είναι αδύναμος. Οι αδύναμοι δεν γίνονται καλοί φίλοι τύπε. Βδέλλες στους δυνατούς γίνονται.
Μπορεί, δεν αντιλέγω αλλά να ξέρεις ότι αν συμπεριφέρεσαι ντόμπρα σε ένα άτομο που σε εμπιστεύεται τότε θα συμπεριφερθεί έτσι κι εκείνος απέναντί σου. Κάτι σαν την αρχή δράσης αντίδρασης.επισης αυτο με τις φιλιες... για το θεο κοψτε το
τιποτε δεν ειναι σιγουρο.... ο καλυτερος σημερινος φιλος
μπορει να γινει ο μεγαλυτερος αυριανος εχθρος ;)
Δεν γίνεσαι κομιστής κακών νέων με το να λες τα πράγματα με το όνομά τους. Ίσα, ίσα που έχω καταφέρει κατ' αυτόν τον τρόπο να είμαι άτομο εμπιστοσύνης στον κύκλο μου.
Το ξέρεις ότι οι γκόμενες των φίλων μου πάντα ρωτούν πρώτα εμένα για οποιαδήποτε αλλαγή θέλουν να κάνουν στο σπίτι τους ή στο σώμα τους επειδή ξέρουν ότι θα πάρουν ειλικρινή απάντηση; Και ξέρεις πόσο καμαρώνει κάποια αν της πω καλό λόγο επειδή ξέρει ότι το πιστεύω πραγματικά;
Από 'κει και πέρα, οι άνθρωποι που θέλουν να μην θυμούνται τα δυσσάρεστα δεν είναι καλή παρέα για 'μενα/ Τα δυσσάρεστα πρέπει να καταπολεμούνται και όχι να μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού με κίνδυνο να τα θυμηθούμε σε ανύποπτη στιγμή. Όποιος δεν θέλει να τα θυμάται, ουσιαστικά δεν θέλει να τα καταπολεμήσει. Άρα είναι αδύναμος. Οι αδύναμοι δεν γίνονται καλοί φίλοι τύπε. Βδέλλες στους δυνατούς γίνονται.
συμφωνω και επαυξανω...!Εγώ έριξα μια ματιά σε αυτο.. ..
Είναι τελειως έξω απο την νεοελληνική πραγματικότητα. Ειδικά εκει που λεει ..που βρίσκουμε γκομενες... Δηλαδή, μας συμβουλεύει να πάμε στο mall, να χαζευουμε στα μαγαζια τα γκομενάκια..μέχρι να κεντράρουμε καμια, και δηθεν να το παίξουμε αβοηθητοι για ένα δώρο που θελουμε να πάρουμε στην αδελφή μας...
Θυμίζει Μπάρκουλη του 60...
Ως επι το πλείστον ο σύγχρονος έλληνας (η λέξη καμάκι θυμίζει βιντεοταινια του 80..νομίζω θα πεταχτεί ο Γαρδέλης αγκαζε με το Ψάλτη) προσπαθει στα μπαράκια και στα κλαμπάκια να κάνει κάτι. Παιζουν ματιες, και μετα απο πολυ ώρα, αν βρει ανταπόκριση θα πλησιασει. τώρα τι θα συνεννοηθούν αμφότεροι στο νταπα-ντουπα της μουσικής δεν το καταλαβαίνω.
Η όλη φάση με απωθει..
Οι περισσότερες σχέσεις στηρίζονται στον ευρυ κοινωνικό κύκλο που έχει κάποιος, φυσικά αν και κατά πόσο είναι οικονομικά εύρωστος, το επάγγελμα του, οι γνωσεις του, φυσικά η εμφάνιση του, οι τρόποι του, ο χαρακτήρας (κυρίως αυτός που έχει χιουμορ) κλπ κλπ.. Πιστεύω αυτά τα κοιτανε οι γκόμενες ακόμα και για one night stand.
Τωρα προσωπικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία με μονο κινητρο για να γαμησω ένα βράδυ...μάλλον με αφήνει αδιάφορο η ταλαιπωρία. Προτιμώ να γνωρίσω ένα άτομο και όπως εξελιχτεί.
αντε παλι το σουπερ μαρκετ και το βιβλιοπωλειο!!Mεγα λαθος, το καμακι μπορει να γινει παντου, στο σουπερμαρκετ, σε ενα βιβλιοπωλειο, σε μια σταση, παντου, και ειδικα σε τετοια μερη ειναι πιο ευκολο μιας και η γυναικα ειναι συνηθως πιο χαλαρη. Αντιθετα στα κλαμπακια ειναι σε εκγρηγορση και εχει ετοιμες αμυνες.
Δεν είναι υπερβολικό το να είσαι ειλικρινής. Το να είσαι τυπικός σαν τις γκόμενες και να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη είναι υπερβολή τύπε.Κοιταξε μπορω να ειμαι ατομο εμπιστοσυνης χωρις να χρειαζεται να γινω υπερβολικος.
Συμφωνώ.ΠΧ1 => Μου λες ενα μυστικό. Το να γυρισω να σου πω και εγω δικα μου μυστικα δεν ειναι υποχρεωτικο... αλλα δικα σου σε αλλους δεν θα πω. Πιστεψε με αν κανεις και τα 2 ειναι υπερβολη.
Ίσως.ΠΧ2 => Στις γκομενες... αλλοι κερνανε... εγω μπορω να επιλεξω και να μην κερασω... αλλα να ειμαι καλος σε ολα τα αλλα... + κερασματα + καλος σε ολα τα αλλα = υπερβολη
Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν τονίζω τα δυσσάρεστα. Λέω τα πράγματα ως έχουν. Αν είναι ευχάριστα έχει καλώς, αν είναι δυσσάρεστα, τότε κρίμα. Καλό κάνεις στον άλλον να του τονίσεις ό,τι δεν βλέπει εκείνος. Αν είναι χέστης και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, τότε σταματάς να ασχολείσαι μαζί του. Από την αλήθεια προσβάλλονται μόνο οι χέστηδες και οι ηλίθιοι. Ε με τέτοιους δεν θέλω να έχω σχέση.ΑΠλα με το να τονιζεις τα δυσαρεστα σε εναν φαινομενικα και προσωρινα αδυνατο ρισκαρεις να τον προσβαλλεις και ο αυριανος δυνατος οταν εσυ θα χεις πεσει σε καποια λουμπα αδυναμιας (μιας και η δυναμη εχει διακυμανσεις) δεν θα εχει ξεχασει την προσβολη που του ειχες δειξει.
Φυσικά και μου έχουν φέρει. Κι ακόμα μου φέρνουν. Μια φορά μία μου γνώρισε την αδερφή της. Βυζαρού προστυχόφατσα, η οποία με πήρε τηλέφωνο την επόμενη να πάμε για ποτό. Ε το ίδιο βράδυ γαμούσα τον κώλο της και έκανε και squirtingΟσο για τις γκομενες των φιλων σου ναι οκ... καμαρωνουν και γουσταρουν αλλα κοιτα και λιγο τις πραξεις τους... καμια φιλη σου εχουν φερει? ή ερχονται μονο με τα αγορια τους? αν το τελευταιο τοτε στο μουνι τους για σενα...
Εσύ είσαι υπό περιπτώσεις όμως. Εγώ είμαι πάντα.Ειλικρινεις ειπαμε να ειμαστε ;)
Εσείς μιλάτε τώρα για το πως γίνεται κανείς ντρόμπρο
και τίμιο παληκάρι
ή για το πως γαμάει μουνάρες εύκολα ;;;;;;
Γιατί τα δύο σύνολα
έχω την αίσθηση
των καλών & ντόμπρων παληκαριών
και αυτών που γαμάνε μουνάρες εύκολα
δεν έχουν πολλά ... κοινά μέλη έχω την αίσθηση ... ... ...
1.Δεν είναι υπερβολικό το να είσαι ειλικρινής. Το να είσαι τυπικός σαν τις γκόμενες και να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη είναι υπερβολή τύπε.
Συμφωνώ.
Ίσως.
2.Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν τονίζω τα δυσσάρεστα. Λέω τα πράγματα ως έχουν. Αν είναι ευχάριστα έχει καλώς, αν είναι δυσσάρεστα, τότε κρίμα. Καλό κάνεις στον άλλον να του τονίσεις ό,τι δεν βλέπει εκείνος. Αν είναι χέστης και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, τότε σταματάς να ασχολείσαι μαζί του. Από την αλήθεια προσβάλλονται μόνο οι χέστηδες και οι ηλίθιοι. Ε με τέτοιους δεν θέλω να έχω σχέση.
3.Φυσικά και μου έχουν φέρει. Κι ακόμα μου φέρνουν. Μια φορά μία μου γνώρισε την αδερφή της. Βυζαρού προστυχόφατσα, η οποία με πήρε τηλέφωνο την επόμενη να πάμε για ποτό. Ε το ίδιο βράδυ γαμούσα τον κώλο της και έκανε και squirting
Εσύ είσαι υπό περιπτώσεις όμως. Εγώ είμαι πάντα.
αγαπητε το να εισαι ειλικρινης (ειδικα στις μερες μας) ειναι το καλυτερο!Δεν είναι υπερβολικό το να είσαι ειλικρινής. Το να είσαι τυπικός σαν τις γκόμενες και να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη είναι υπερβολή τύπε.
Συμφωνώ.
Ίσως.
Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν τονίζω τα δυσσάρεστα. Λέω τα πράγματα ως έχουν. Αν είναι ευχάριστα έχει καλώς, αν είναι δυσσάρεστα, τότε κρίμα. Καλό κάνεις στον άλλον να του τονίσεις ό,τι δεν βλέπει εκείνος. Αν είναι χέστης και κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, τότε σταματάς να ασχολείσαι μαζί του. Από την αλήθεια προσβάλλονται μόνο οι χέστηδες και οι ηλίθιοι. Ε με τέτοιους δεν θέλω να έχω σχέση.
Φυσικά και μου έχουν φέρει. Κι ακόμα μου φέρνουν. Μια φορά μία μου γνώρισε την αδερφή της. Βυζαρού προστυχόφατσα, η οποία με πήρε τηλέφωνο την επόμενη να πάμε για ποτό. Ε το ίδιο βράδυ γαμούσα τον κώλο της και έκανε και squirting
Εσύ είσαι υπό περιπτώσεις όμως. Εγώ είμαι πάντα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτός είναι ο λόγος που μερικοί από 'μας δεν τη βρίσκουν καθόλου στο καμάκι.Εσείς μιλάτε τώρα για το πως γίνεται κανείς ντρόμπρο
και τίμιο παληκάρι
ή για το πως γαμάει μουνάρες εύκολα ;;;;;;
Γιατί τα δύο σύνολα
έχω την αίσθηση
των καλών & ντόμπρων παληκαριών
και αυτών που γαμάνε μουνάρες εύκολα
δεν έχουν πολλά ... κοινά μέλη έχω την αίσθηση ... ... ...
Για να είσαι ειλικρινής δεν χρειάζεται να είσαι και αγενής συνάμα. Απλά αν κάποια σε ρωτήσει πως σου φαίνεται να κάνω έτσι τα μαλλιά μου και της πεις ου μωρή μπαζόλα σαν σκατά θα γίνεις, ε θα την προσβάλλεις.αγαπητε το να εισαι ειλικρινης (ειδικα στις μερες μας) ειναι το καλυτερο!
ετσι ειναι και ο κολητος μου!
καποιοι δεν το ανεχονται!
σε καποιους πρεπει να το λες με τροπο! (τον εχω κραξει πολλες φορες για αυτο το θεμα) ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ! δεν ειναι ολλοι σαν εμενα π.χ. που το ανεχομαι!!
καλως η κακως! που ελεγες και πριν σε θεμα εμφανισης-γυναικας και μανας.....αλλο να σου ζητησει καποιος την αποψη του και αλλο να πεταχτεις σαν μαϊντανος και πεις την γνωμη σου ειλικρινεστατα και χοντροκομενα!!
ο αλλος μπορει να παρεξηγηθει και να σου πει....
Φιλαρακι σε ρωτησε κανεις?
να πεις για θεμα εμφανισης....παρε τα ματια μου και δεστον/ην θα σου πει
ή και το καλυτερο....νταβατζη στα αρχιδια μου θα σε βαλω?
αλλο να σου ζητανε την αποψη και αλλο να την λες ετσι!
εχω ενα καρο γνωστους (αλλοι οι φιλοι) Ε αν αρχισω και λεω χυμα τι νοιωθω και πως τους βλεπω θα γινω μισητος-αντικοινωνικος!!!
ετσι ΝΑΙ!!!Για να είσαι ειλικρινής δεν χρειάζεται να είσαι και αγενής συνάμα. Απλά αν κάποια σε ρωτήσει πως σου φαίνεται να κάνω έτσι τα μαλλιά μου και της πεις ου μωρή μπαζόλα σαν σκατά θα γίνεις, ε θα την προσβάλλεις.
Πες την αλήθεια απλά και όμορφα. Ότι ξέρεις δεν θα σου πηγαίνουν έτσι γι' αυτόν κι εκείνο το λόγο. Το αμέσως επόμενο στάδιο θα είναι να σε ρωτήσει πως να τα κάνω τότε κατά τη γνώμη σου. Και το μεθεπόμενο θα είναι να σε συμβουλευτεί ξανά την επόμενη φορά.
Η ειλικρίνεια είναι τόσο δυσεύρετη αλλά τόσο απαραίτητη που όλοι γουστάρουν να νταραβερίζονται με ειλικρινείς ανθρώπους.
Οι γυναίκες επειδή νιώθουν ασφάλεια και οι άντρες επειδή τους θεωρούν σωστούς και σταράτους.
Αν το παίξεις σωστά, μόνο να κερδίσεις μπορείς από τέτοια συμπεριφορά.