Νέα

Lineage 2

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakmiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Parakmiakos

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
μιλας για το 2006-7 ;)

υπηρχε πιο παλιος πολυυυυυυυυυ φτωχια  τρελο καψιμο.....70 λβλ κ ησουν με β κ τοπ τοξο το περιλ :2funny:

ο πιο παλιός ήταν  C3 με τα soulshots στο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είχα καεί σε αυτόν τον server (c4)

κρίμα που έκλεισε γιατί έκτοτε δεν έχει υπάρξει αντάξιος του  :tickedoff:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ο πιο παλιός ήταν  C3 με τα soulshots στο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είχα καεί σε αυτόν τον server (c4)

κρίμα που έκλεισε γιατί έκτοτε δεν έχει υπάρξει αντάξιος του  :tickedoff:
χαχαχαχα ασε ηταν φαση κ δεν επαιξα ποτε σε πβπ σερβερ τωρα δεν εχω χρονο για  καψιμο

Επισκέπτης
ναι ειχα ξεπαραδιαστει τοτε στο περιπτερο να βαζω θυμαμαι ειχε και πολυ corrupt γιαυτο γαμηθηκε ο σερβερ

Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
1
επαιζα και γω πριν καμια 10αρια χρονια στον οφισιαλ. ειχα εναν bladedancer κοντα 60 lvl. καλες αναμνησεις δε λεω, πιτσιρικαδες τοτε χαβαλε αλλα πολυ καψιμο ρε παιδι μου  :S οταν μια μερα συνειδητοποιησα ποσο εχω καει, πουλησα το λογαριασμο μου και δεν ξαναπαιξα ποτε το κοψα μαχαιρι

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Στον thegame x35 επαιζα κι εγω.Καλη φαση.Οταν εκλεισε περιπλανηθηκα εδω κι εκει σε διαφορους mid kai hight rate servers(δεν υπηρχε χρονος για low rate).Πριν καν χρονο εμπαινα που και που σε κανα ρωσικο interlude χ1200 για πλακα,επειδη ειχαν πολυ κοσμο.Ωσπου σταματησα τελειως.Ακουσα οτι ανοιγει ενας classic απο την ινοβα.Ξερει κανεις τιποτα?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656

οι χαρακτήρες θυμίζουν πολύ final fantasy .. ωραίο φαίνετε

για να παίξεις το 2 πρέπει να έχεις αγοράσει και το 1 ?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

οι χαρακτήρες θυμίζουν πολύ final fantasy .. ωραίο φαίνετε

για να παίξεις το 2 πρέπει να έχεις αγοράσει και το 1 ?

υπαρχουν διαφορες εκδοσεις lineage2
το 2 δεν είναι η εκδοση  είναι c1-c2....c6 τελευταια που θυμαμε  και αλαξε σε god of destruction
αναλογα σε πιο σερβερ 8ες να μπεις βρίσκεις κ την αναλογη
δεν είμαι σιγουρος αλλα εχω την εντυπωση ότι το officialπλεον είναι φρει αν θες καψιμο

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
α δεν είναι απλά ένα παιχνίδι που προσθέτονται patch...
και απ ότι βλέπω είναι όλα free, ποιο είναι καλλίτερο να κατεβάσω ?  :boobies:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
οποιο κ να κατεβασεις πιστευω 8α σαρεσει αλλα πρωτεινω c5-c6 god γιατι εχουν πιο πολλα μεροι για καλο xp στα μεγαλα λβ
λ ;)

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Kοιτα.Υπαρχει ο official και οι private servers.Αν θες να παιξεις στον official αναγκαστηκα θα κατεβασεις την τελευταια εκδοση που υπαρχει στο σαιτ του.Aν θες να παιξεις προηγουμενες εκδοσεις τοτε θα πρεπει να ψαξεις σε private servers.Eκει λοιπον θα σου πει ο καθε σερβερ την εκδοση που πρεπει να κατεβασεις(c4,c5,c6,gracia,high five,κτλ)και αν επιλεξεις τελικα καποιον private θα πρεπει να προσθεσεις και το patch.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
οποιο κ να κατεβασεις πιστευω 8α σαρεσει αλλα πρωτεινω c5-c6 god γιατι εχουν πιο πολλα μεροι για καλο xp στα μεγαλα λβ
λ ;)

tnx θα τσεκάρω
αν και βλέπω γίνετε χαμός από patches  :P

ελπίζω να μπορείς να τα παίξεις όλα από το οφίσιαλ και να μην χρειάζετε να δώσεις πραγματικό χρήμα για gear  :grin:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
CS παίζει κανείς ή αρχίδια ??  :S

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.677
Πόντοι
3.177
Θα χαρω να απαντησω σε οποιες ερωτησεις εχει καποιος απορριες? Τη ζωη μου χαραμισα εκει μεσα :)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Kοιτα.Υπαρχει ο official και οι private servers.Αν θες να παιξεις στον official αναγκαστηκα θα κατεβασεις την τελευταια εκδοση που υπαρχει στο σαιτ του.Aν θες να παιξεις προηγουμενες εκδοσεις τοτε θα πρεπει να ψαξεις σε private servers.Eκει λοιπον θα σου πει ο καθε σερβερ την εκδοση που πρεπει να κατεβασεις(c4,c5,c6,gracia,high five,κτλ)και αν επιλεξεις τελικα καποιον private θα πρεπει να προσθεσεις και το patch.

μάλιστα..
δλδ εμένα που μου αρέσει να βλέπω τα storylines δεν γίνετε να το πάρω από την αρχή στον official  :P

Θα χαρω να απαντησω σε οποιες ερωτησεις εχει καποιος απορριες? Τη ζωη μου χαραμισα εκει μεσα :)

θα το βάλω το βράδυ να κατεβαίνει και θα σας πω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom