Νέα

Παιχνίδια online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sugardadis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
καλη συνεχεια χαρηκα που τα ειπαμε

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Καλησπερα. Ειμαι gamer απο πολυ μικρη ηλικια, εχω παιξει σχεδον τα παντα. Τωρα τελευταια παιζω κανα Heartsthone για χαλαρωμα, Starcraft που ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι (το 1 οχι το 2 το μουφα) και αν θελεις να παιξεις ενα game στρατηγικης αλλα ειναι p2w (μπορεις να κανεις αυτο που εκανα, να αγορασεις ενα account) τοτε το Rise of kingdoms ειναι μια καλη επιλογη (παιζει και απο το κινητο). αν αποφασισεις να παιξεις το τελευταιο υπαρχει σερβερ που παιζουμε ελληνες και εχουμε και ντισκορντ. Αυτα.

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Counter Strike και Lineage2 λιώσιμο παλαιότερα μέχρι πρωί.MU Online,Aion και λίγο Dota.Προτείνω The Elder Scrolls V:Skyrim.

OP
OP
sugardadis

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Μετά από καιρό ξαναγύρισα Lord of the Rings Online.
Είχα πάει να παίξω λίγο Star Wars the Old Republic, καλό και πιο καινούργιο, αλλά έλειπε η μαγεία του Tolkien.
Άμα θέλω κάτι διαφορετικό GTA Online.
Στα υπόλοιπα, προχώρησα αρκετά το Assassin's Creed Odyssey, λόγω ελλαδικού χώρου, πολύ καλοφτιαγμένο και με σωστή απόδοση της αρχαίας πραγματικότητας.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
δηλώνω και εγώ gamer απο μικρός και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να παίζω πολύ λόγο αφραγκίας kagura games για όσους ξέρουν και έχω λιώσει στην μαλακία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom