You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λίλα Κυριαζοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 228K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μιλα πιο κοσμια πρωτον
Αν και άργησες να απαντήσεις γιατί καις κάρβουνο:
Κόσμια μιλάω, που να με δεις να βρίζω.
Που θες και πρώτον, τσουτσέκι.
δευτερον
η κοπελα δεν ειναι πορνη δλδ δεν δουλευει με καποιο γραφειο η μονη της
εχει σχεση και ειναι αγγλια
Κι εσύ την έχεις 20 πόντους, αν την διπλώσεις στη μέση.
Που θες και δεύτερον, μπάμια.
τωρα αν ψανει γκομενους με λεφτα για να τους τα φαει(γιατι αυτο ειναι η πραγματικοτητα)
αυτο ειναι αλλο θεμα
δεν ειναι η μονη πουτάνα βεβαια
Τα σέβη μου.
Κόσμιος, in the end.
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τσιμπάτε και την κόρη του καστανά ρε καυλιάρηδες
Ρε 'συ πορνοκλανίτη η κουνελο
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Ρε 'συ πορνοκλανίτη η κουνελοπνίχτραμάνα, δεν είναι δάφτη;;;
Δεν ξέρω , το σκέφτηκα.
Πάντα τις μπέρδευα αυτές τις ξεκωλιάρες. Την ίδια σκατόφατσα έχουν.
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω , το σκέφτηκα.
Πάντα τις μπέρδευα αυτές τις ξεκωλιάρες. Την ίδια σκατόφατσα έχουν.
Πάντως κανά δυο τρία καλαμπόκια, με βούτυρο, της τα "έψηνα" στην κωλοτρυπίδα της καστανούς.
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Πάντως κανά δυο τρία καλαμπόκια, με βούτυρο, της τα "έψηνα" στην κωλοτρυπίδα της καστανούς.
Ναι ρε , άνετα.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
liakouridis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Απίστευτο μουνι..!!!!!
Υπάρχει ρε μάγκες κανα κονε...;;;
Υπάρχει ρε μάγκες κανα κονε...;;;
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Κάποιος έγραψε ότι η κοπέλα δεν είναι πόρνη
Η "κοπέλα", "σπούδαζε" στη Σητεία διατροφολόγος. Μιας και τελειώνω διατροφολόγος και είμαι από Κρήτη και έχοντας γνωριμίες στην Σητεία αλλά και μια συμμαθήτρια η οποία τελείωσε στο τμήμα της Λίλας.
Ξέρω τα εξής:
Με την πρώτη ευκαιρία ανέβαινε στα τραπέζια σε ένα clubάκι εκεί το Boutique και πολλές φορές σουρωμένη πέταγε τα βυζιά έξω και χόρευε γυμνή.
Την είχε παρτουζώσει όλο το τει.
Τα είχε με έναν τυπα ο οποίος μπήκε αργότερα "μέσα" για εμπόριο.
Αν την κέρναγες το ποτό της το βράδυ την πήδαγες.
Την σχολή την άφησε πολύ νωρίς μιας και είναι δύσκολο τμήμα και το πρώτο πράμα που έκανε μετά που άφησε την σχολή ήταν η φωτογράφιση στη Σειρήνα.
Επίσης από έναν εκ των 4 ιδιοκτητών εκείνου του μαγαζιού ο οποίος μένει ακριβώς κάτω από εμένα (στον απο-κάτω όροφο) ξέρω ότι η τύπισσα ήταν 1,50 με τα χέρια στην ανάταση.
Είχε μικρό βυζί και απ'ότι μου χει πει τα μούτρα της δεν ήταν έτσι τότε. Οπότε μάλλον Λίλα Πλαστικοπούλου έπρεπε να την λένε και αυτήν γιατί έχει πιο πολύ πλαστικό πάνω της από τα πλαστικά Κρήτης.
"Δεν είναι πόρνη"
Όχι μαν καλόγρια είναι...
Τώρα αν βρήκε κανα μαλάκα στην Αγγλία να την χορηγεί και δεν κάνει βύζιτες έχω να ΠΩ μπράβο στον μαλάκα! Πιο παλτό και ηλίθιος πεθαίνεις. Να'ταν καμιά μουνάρα τουλάχιστον να το δεχτώ. Αλλά να χορηγείς αυτό το πλαστικό 1,10 πράμα ε πρέπει να'σαι μαλάκας.
Η "κοπέλα", "σπούδαζε" στη Σητεία διατροφολόγος. Μιας και τελειώνω διατροφολόγος και είμαι από Κρήτη και έχοντας γνωριμίες στην Σητεία αλλά και μια συμμαθήτρια η οποία τελείωσε στο τμήμα της Λίλας.
Ξέρω τα εξής:
Με την πρώτη ευκαιρία ανέβαινε στα τραπέζια σε ένα clubάκι εκεί το Boutique και πολλές φορές σουρωμένη πέταγε τα βυζιά έξω και χόρευε γυμνή.
Την σχολή την άφησε πολύ νωρίς μιας και είναι δύσκολο τμήμα και το πρώτο πράμα που έκανε μετά που άφησε την σχολή ήταν η φωτογράφιση στη Σειρήνα.
Επίσης από έναν εκ των 4 ιδιοκτητών εκείνου του μαγαζιού ο οποίος μένει ακριβώς κάτω από εμένα (στον απο-κάτω όροφο) ξέρω ότι η τύπισσα ήταν 1,50 με τα χέρια στην ανάταση.
Είχε μικρό βυζί και απ'ότι μου χει πει τα μούτρα της δεν ήταν έτσι τότε. Οπότε μάλλον Λίλα Πλαστικοπούλου έπρεπε να την λένε και αυτήν γιατί έχει πιο πολύ πλαστικό πάνω της από τα πλαστικά Κρήτης.
"Δεν είναι πόρνη"
Τώρα αν βρήκε κανα μαλάκα στην Αγγλία να την χορηγεί και δεν κάνει βύζιτες έχω να ΠΩ μπράβο στον μαλάκα! Πιο παλτό και ηλίθιος πεθαίνεις. Να'ταν καμιά μουνάρα τουλάχιστον να το δεχτώ. Αλλά να χορηγείς αυτό το πλαστικό 1,10 πράμα ε πρέπει να'σαι μαλάκας.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Αν κρινουμε απο την σεμνη εμφανιση της θα ξερει σιγουρα να μας πει για τα ωφελη της καταναλωσης φρεσκου σπερματος (απο οποια τρυπα κι αν το καταναλωσει κανεις)Κάποιος έγραψε ότι η κοπέλα δεν είναι πόρνη
Η "κοπέλα", "σπούδαζε" στη Σητεία διατροφολόγος.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
!!!! Οντως τρελη διατροφολογα η δεσποινις !!!! Πρεπει να δοκιμασε τις θρεπτικες ιδιοτητες απο πολλες κτρητικες μυζηθρες οσο σπουδασε !!!!Αν κρινουμε απο την σεμνη εμφανιση της θα ξερει σιγουρα να μας πει για τα ωφελη της καταναλωσης φρεσκου σπερματος (απο οποια τρυπα κι αν το καταναλωσει κανεις)
ας διορθωσω καποια πραγματα
Ξέρω τα εξής:
Με την πρώτη ευκαιρία ανέβαινε στα τραπέζια σε ένα clubάκι εκεί το Boutique και πολλές φορές σουρωμένη πέταγε τα βυζιά έξω και χόρευε γυμνή. οχι στο boutique δεν τα πεταγε. τα πεταγε ομως στη Μυκονο στη super paradise
Την είχε παρτουζώσει όλο το τει. ε τα παραλες. το μισο τει. και η μιση σητεια
Αν την κέρναγες το ποτό της το βράδυ την πήδαγες. οχι ακομα και οταν ηταν μπαζο δεν καθοταν με ενα ποτο. να την πας να ψωνισει 2-3 φορεματακια, κανα ζευγαρι παπουτσια, κανενα ΣΚ δωρο σε κανενα νησακι και οκ καθοταν
Την σχολή την άφησε πολύ νωρίς μιας και είναι δύσκολο τμήμα και το πρώτο πράμα που έκανε μετά που άφησε την σχολή ήταν η φωτογράφιση στη Σειρήνα. οχι στη σχολη εκατσε 3-4 χρονια σιγουρα. αν εχει παρει το πτυχιο δεν ειμαι σιγουρος αλλα το μαθαινω αμα θες
Επίσης από έναν εκ των 4 ιδιοκτητών εκείνου του μαγαζιού ο οποίος μένει ακριβώς κάτω από εμένα (στον απο-κάτω όροφο) ξέρω ότι η τύπισσα ήταν 1,50 με τα χέρια στην ανάταση. ισχυει. ταπα κανονικια
Είχε μικρό βυζί και απ'ότι μου χει πει τα μούτρα της δεν ήταν έτσι τότε. Οπότε μάλλον Λίλα Πλαστικοπούλου έπρεπε να την λένε και αυτήν γιατί έχει πιο πολύ πλαστικό πάνω της από τα πλαστικά Κρήτης. ισχυει. και οχι μονο στα βυζια. και στα μουτρα και στα μπουτια και στον κωλο και παντου. πολυ πλαστικο ρε παιδι μου. οι χορηγοι της κανανε ολικη ανοικοδομηση
"Δεν είναι πόρνη"
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Η "κοπέλα", [size=15pt]"σπούδαζε" στη Σητεία διατροφολόγος[/size]. Μιας και τελειώνω διατροφολόγος και είμαι από Κρήτη και έχοντας γνωριμίες στην Σητεία αλλά και μια συμμαθήτρια η οποία τελείωσε στο τμήμα της Λίλας.
Ξέρω τα εξής:
Την σχολή την άφησε πολύ νωρίς μιας και [size=15pt]είναι δύσκολο τμήμα[/size] και το πρώτο πράμα που έκανε μετά που άφησε την σχολή ήταν η φωτογράφιση στη Σειρήνα.
"Δεν είναι πόρνη"
εμένα από όλα αυτά, μου έμεινε ότι η διατροφολογία είναι δύσκολη σχολή. Μου έκοψες τα πόδια
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εμένα από όλα αυτά, μου έμεινε ότι η διατροφολογία είναι δύσκολη σχολή. Μου έκοψες τα πόδια
Γιατί τύπε σπουδάζεις; Με 8 χιλιάδες ποστς δεν σε κόβω για κάτω των 18! Πρέπει να'σαι παλιό acc άρα με βάση την απλή λογική και χωρίς να τσεκάρω 4-5 χρόνια τουλάχιστον εδώ μέσα οπότε δεν παίζει να γράφτηκες όντας 15 χρονών!
kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
αυτη δεν την πηδαγε ο αραπης απο τους vegas ? τωρα μονο λονδινο παιζει μπαλα ?
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Νομιζω ενα φεγγαρι πρεπει στανταρ να την πετσωσε κι ο Vegas !!! Λονδινο τωρα παιζει μονο , διοτι η βιζιτα εκει πληρωνεται αδρα και σε λυρα Αγγλικη κιολας , οποτε φορτωνει πολυ χρημα το καβλοραπανοαυτη δεν την πηδαγε ο αραπης απο τους vegas ? τωρα μονο λονδινο παιζει μπαλα ?
Δεν ειναι αφισοκολλητης αυτος;αυτη δεν την πηδαγε ο αραπης απο τους vegas ? τωρα μονο λονδινο παιζει μπαλα ?
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Δεν ειναι αφισοκολλητης αυτος;
καλα οχι και Λονδινο είπαμε...Καρντιφ να βλέπει θάλασσα το κορίτσι κατά Ουαλία μεριά ...εχει ωραίες παμπς εκεί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 12K