ισοβιτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.134
- Πόντοι
- 371
Νομίζω αυτό τον καιρό βρίσκεται Αγγλία.
Και μάλλον για να την πρέπει να πληρώσεις τα δάνεια της Αγγλίας (όλα χωρίς τις περικοπές).
Cardif
Νομίζω αυτό τον καιρό βρίσκεται Αγγλία.
Και μάλλον για να την πρέπει να πληρώσεις τα δάνεια της Αγγλίας (όλα χωρίς τις περικοπές).
εχει τοσες βιζιτες η αγγλια που ειναι απλα μετρια μπροστα τους η λιλαΝομίζω αυτό τον καιρό βρίσκεται Αγγλία.
εχει τοσες βιζιτες η αγγλια που ειναι απλα μετρια μπροστα τους η λιλα
Δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι κάποιες σαν την Λίλα ζητάνε 800 και 1000 λίρες για 1 ώρα.εχει τοσες βιζιτες η αγγλια που ειναι απλα μετρια μπροστα τους η λιλα
πες στο παρακμιακο να σου στειλει σαν την λιλα με 100 λιρες,σιγα μην δωσω 800 λιρες για να ριξω ενα πουτσοΔεν ξέρω αν πρόσεξες ότι κάποιες σαν την Λίλα ζητάνε 800 και 1000 λίρες για 1 ώρα.
Πολυ καλη κοπελα εως πριν τρια χρονια που εχασε τον δρομο της χωριζοντας με τον Κωστα,
Εως τοτε ηταν αξια επαινων αφου προσεχε και τον Κωστα που ηταν ανεργος και τον αρρωστο πατερα του
Yolo
Δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι κάποιες σαν την Λίλα ζητάνε 800 και 1000 λίρες για 1 ώρα.
Άσε μας ρε Οδυσσέα, 10 χρόνια έκανες να βρεις την Ιθάκη από Μικρά Ασία,
άρχισες και τις περιπλανήσεις στη Γηραιά Αλβιώνα ...
Αν ζητάει η Λίλα 1.000 λίρες ανά ώρα, τότε οι μούναροι από USSR τι πρέπει να ζητάνε;
Την Κρήτη για μια φραπεδιά;
Πλέον ούτε για το πούτσο δεν είναι
...δε μου λες εσύ ρε ομορφομούτσουνε... με τι όνομα ήσουν πριν και το έκανες PECADOS ???Σαν κακομούτσουνο τραβέλι μοιάζει
...δε μου λες εσύ ρε ομορφομούτσουνε... με τι όνομα ήσουν πριν και το έκανες PECADOS ???
Ρε λεβεντες σπατε αρχιδια αν ειναι χαλια,τραβελι,μπαλοτσα καλα κανει αν ειχατε ομως 400 και
μπορουσατε να τα χωσετε ανετα η οτι αλλο νουμερο θα μιλαγατε?
ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΙΣΩΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ