Νέα

Λίλα Κυριαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

one

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε αγορίνα τι θέλεις δηλαδή να μοστράρουμε εδώ φάτσα κάρτα την μούρη του κυρίου με το τηλέφωνό του και να σου κάνουμε και σύσταση?
εικασίες εγώ προσωπικά δεν έκανα ποτέ...οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ψάχνει και βρίσκει... το όνομα του κυρίου είναι "Μάριος" και το τηλέφωνό του αν σε συστήσει κάποιος το βρίσκεις γρήγορα

Nitro αν εχεις πληροφορια στειλε πμ να κινειται το συτημα. Ετσι θα βγουμε απτην κριση!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Στην κρητη ειναι αυτο...υπαρχει κ ενα αλλο που της ανοιγουν τον κολο λιγο πιο μετα απο εκει σε κατι ξαπλωστρες στην παραλια κ φωναζουν λιλα λιλα....
που ειναι το βιντεο Ο Ε Ο ?

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στην κρητη ειναι αυτο...υπαρχει κ ενα αλλο που της ανοιγουν τον κολο λιγο πιο μετα απο εκει σε κατι ξαπλωστρες στην παραλια κ φωναζουν λιλα λιλα....
Επειδή στο λίνκ που έστειλες () δεν μπορώ να δώ το βίντεο,(συγκεκριμένα δεν μου εμφανίζει κανένα βίντεο :grin:) μήπως είναι το ίδιο που βρήκα εδώ?

Δεν είναι η Λίλα αυτή...ε? :grin:

Για το άλλο που λες στην παραλία,μήπως λες για εκείνο που είναι τρείς-τέσσερις τύποι,και αυτή στην ξαπλώστρα τους δείχνει το μ@υνί της? :grin:
Είχε τον τίτλο "Η Λίλα Κυριαζοπούλου Δείχνει Το Μ@υνί Της"... :grin:  Το είχα δει,τώρα δεν μπορώ να το βρώ,αλλά δεν ήταν αυτή... :think:

Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω...δώσε το βίντεο... :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
εγω της ειχα δωσει 350ε για μια μερα στην αραχοβα απο Σάββατο πρωί μέχρι Κυριακή μεσημέρι κ τωρα θέλει 1000. άιντε σε κανένα κορόιδο κοπέλα μου.
σιγα ρε τυπε,καταξοδευτικες :2funny: :2funny: :2funny:!

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Επειδή στο λίνκ που έστειλες () δεν μπορώ να δώ το βίντεο,(συγκεκριμένα δεν μου εμφανίζει κανένα βίντεο :grin:) μήπως είναι το ίδιο που βρήκα εδώ?

Δεν είναι η Λίλα αυτή...ε? :grin:

Για το άλλο που λες στην παραλία,μήπως λες για εκείνο που είναι τρείς-τέσσερις τύποι,και αυτή στην ξαπλώστρα τους δείχνει το μ@υνί της? :grin:
Είχε τον τίτλο "Η Λίλα Κυριαζοπούλου Δείχνει Το Μ@υνί Της"... :grin:  Το είχα δει,τώρα δεν μπορώ να το βρώ,αλλά δεν ήταν αυτή... :think:

Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω...δώσε το βίντεο... :grin: :grin:

κ εγω δεν μπορω να το βρω πουθενα...αλλα μου ειπαν οι καπου υπαρχει κ εκεινο....ειναι η συνεχεια απο αυτο την φωναζουν λιλα λιλα κ της ανοιγουν τον κολο σε κατι ξαπλωστρες....

asteroula

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
32
Πόντοι
1
ειχα δει και εγω ενα βιντεο που ηταν σε μια ξαπλώστρα και έδειχνε το μουνι της σε κατι τυπους. δεν ηταν καθαρη η εικονα και δεν μπορουσεσ να καταλαβεις αν προκειται για αυτην.ηταν απο κινητο εποχης βαμβακουλα.. τοτε δεν την ηξερα και καλα, αλλα δεν αποκλειεται να ηταν.. ηταν καυλα παντωσ, τρελο πουτανακι, οποια κ αν ηταν.

Λουκουμάς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
206
Πόντοι
290

Αυτό που της ανοίγουν τον κώλο θέλουμε να δούμε :fuck1: :rockon:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
κ εγω δεν μπορω να το βρω πουθενα...αλλα μου ειπαν οι καπου υπαρχει κ εκεινο....ειναι η συνεχεια απο αυτο την φωναζουν λιλα λιλα κ της ανοιγουν τον κολο σε κατι ξαπλωστρες....
Άρα η Λίλα ήταν σ' εκείνο το βίντεο...Δεν της έμοιαζε και πολύ πάντως... :think:

Και στο λίνκ που ανέβασες,η μία από τις δύο κοπέλες είναι η Λίλα? :grin:

Πρέπει να βρείς το βίντεο οπωσδήποτε... :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
ειχα δει και εγω ενα βιντεο που ηταν σε μια ξαπλώστρα και έδειχνε το μουνι της σε κατι τυπους. δεν ηταν καθαρη η εικονα και δεν μπορουσεσ να καταλαβεις αν προκειται για αυτην.ηταν απο κινητο εποχης βαμβακουλα.. τοτε δεν την ηξερα και καλα, αλλα δεν αποκλειεται να ηταν.. ηταν καυλα παντωσ, τρελο πουτανακι, οποια κ αν ηταν.
Ναι για το ίδιο βίντεο λέμε...Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ήταν η Λίλα...Μπορεί να κάνουμε λάθος όμως,μιλάμε για πριν 3-4 χρόνια περίπου,αν θυμάμαι καλά... :think:
Όντως ήταν τρελή καύλα...

rambo22

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
24
Πόντοι
0
και για φωτος γραψανε σε μια εφημεριδα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.015
Πόντοι
22.785

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
οχι αυτη ηταν στο βιντεο αυτη σιγουρα

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
τεσσερα τα χω τα ματια ρε μεγαλε ,και το κοιταζα ωρα εκανα και τα δικα μου ειμαι βεβαιως

drizzt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
762
Πόντοι
306
Τελικα με το Λιλακι υπάρχει καμία πληροφορία ??? μπορεί να βοηθήσει κάποιος ???

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τι...? :grin:             Τόσα παίρνει? :grin: :grin:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg