NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
προ κρισεις καλο νουμερο για το θεμα γιατρε
αλλα τωρα νομιζω με ενα μοβακι το χουμε το θεμα ανετα!!!
απευθείας μπορεί, αλλά ο μάνατζερ τόσα ζητάει
προ κρισεις καλο νουμερο για το θεμα γιατρε
αλλα τωρα νομιζω με ενα μοβακι το χουμε το θεμα ανετα!!!
τι στο πουτσο ρε??απευθείας μπορεί, αλλά ο μάνατζερ τόσα ζητάει
γελάνε και τα μάρμαρα.
Τελικά οι μάνατζερ εκτός από το ποδόσφαιρο πάνε να χαλάσουνε κ το μόντελινγκ...τι στο πουτσο ρε??
αυτον θα πηδηξεις και θελει αλλα τοσα?
λες να ειναι οι ιδιοι και στο ποδοσφαιρο και στο μοντελιγκ γιατρε?Τελικά οι μάνατζερ εκτός από το ποδόσφαιρο πάνε να χαλάσουνε κ το μόντελινγκ...
εικαδιες γιατρε ξεσηκωνουν τον κοσμο και μετα λενε δεν ακουσα δεν ξερω κτλπως μπορει να γινει το κονε με το μανατζερ για ραντεβου;η παλι εικασιες ειναι αυτα π λεγονται εδω;
Δε νομίζω,αλλά έχουν τα ίδια μυαλά...λες να ειναι οι ιδιοι και στο ποδοσφαιρο και στο μοντελιγκ γιατρε?
πως μπορει να γινει το κονε με το μανατζερ για ραντεβου;η παλι εικασιες ειναι αυτα π λεγονται εδω;
να ζητησει και της Σαζη και αλλα πολλα μιας που θα παρειρε αγορίνα τι θέλεις δηλαδή να μοστράρουμε εδώ φάτσα κάρτα την μούρη του κυρίου με το τηλέφωνό του και να σου κάνουμε και σύσταση?
εικασίες εγώ προσωπικά δεν έκανα ποτέ...οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ψάχνει και βρίσκει... το όνομα του κυρίου είναι "Μάριος" και το τηλέφωνό του αν σε συστήσει κάποιος το βρίσκεις γρήγορα
να ζητησει και της Σαζη και αλλα πολλα μιας που θα παρει
αδερφε για να ψαχνεται χωρις να ξερει εχει.αστον να κινησει την αγορα!!!;) αδερφέ μου ...αμα έχει λεφτα για πέταμα μπορεί να βρει ότι γουστάρει εκεί
αδερφε για να ψαχνεται χωρις να ξερει εχει.αστον να κινησει την αγορα!!!
μεγαλο ποσοστο κρατα ο Μαριουλης
πανω απ΄ολα η ενημερωση τυπε μουρε θα τρελαθουμε τελειως! μια χηνα ζηταει η Λιλα η ταπα για να σου κατσει? εχουμε τρελαθει ομαδικα λεμε. που πριν 6-7 χρονια της επαιρνες ενα συνολακι των 200 ευρω και τη πηδαγες μετα ολο το βραδυ. και σιγα το γαμησι, κομοδινο σκετο. εσυ τη πηδαγες και αυτη διαβαζε περιοδικο μοδας
εγω της ειχα δωσει 350ε για μια μερα στην αραχοβα απο Σάββατο πρωί μέχρι Κυριακή μεσημέρι κ τωρα θέλει 1000. άιντε σε κανένα κορόιδο κοπέλα μου.πανω απ΄ολα η ενημερωση τυπε μου
εγω της ειχα δωσει 350ε για μια μερα στην αραχοβα απο Σάββατο πρωί μέχρι Κυριακή μεσημέρι κ τωρα θέλει 1000. άιντε σε κανένα κορόιδο κοπέλα μου.