Νέα

Λίγη βοήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Νόρα όπως κατάλαβες χαζολογάμε και λένε μπούρδες.Δεν σκέφτονται ότι μπορεί να ήταν εκείνη στην θέση της σχέσης σου.Θα σου στείλω πμ

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Βέβαια υπάρχει κι άλλη λύση....

Να δείτε μαζί το βίντεο του Κορκολή...

Κάτι μπορεί να μάθεις κι από κει....

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Εντάξει ρε μάγκες μην το αποπέρνετε το κορίτσι τόσο άγαρμπα.
Όσο ναναι είναι κάπως να του πει "πες μου ακριβώς τι θέλεις να σου λέω"
Εγώ το βρίσκο πολύ όμορφο που η κοπέλα μπήκε στον κόπο να μπει στο site να γραφτεί για να μάθει κάτι που θα ευχαριστεί τον σύντροφο της. Μακάρι να το έκαναν και άλλες...

Νορα αν θέλεις την άποψη μου, ξεκίνα με τα χαλαρά και τα κλασικά του τύπου "ξέσκισε με γαμιά μου" "γάμα την καριολίτσα σου" ή ανάλογα τη στάση και το τι κάνεις "φάε τη μουνάρα μου" "τρελαίνομαι να γλύφω την ψωλάρα σου" κα ουτω καθεξής.

Κυρίως μίλα ανάλογα με τις αντιδράσεις του. Θα το καταλάβεις αν του αρέσει αυτό που ακούει ή αν παίρνει να το χοντρύνεις κι' άλλο.
Γενικά πάντως μιλα ανάλογα με το τι γίνεται και καμιά κραυγούλα με ανάλογα οοοοοο και αααα θα σε φτιάξουν.
Αυτά από εμένα.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Νορα......από τη φτωχή μου προσωπική εμπειρία:
Ο άντρας φτιάχνεται όταν ακούει τι καλός που είναι στο συγκεκριμένο θέμα....
Λειτουργεί εγκεφαλικά το θέμα....
Μπορείς να δοκιμάσεις φρασούλες του στυλ: "Μωρό μου...τι ωραία που με ...###ας"....."τι όμορφα να σε νοιώθω μέσα μου"...."######### με αγόρι μου"......οι παραλλαγές είναι άπειρες.
Θα πρότεινα αρχή να είσαι λίγο.....χαμηλών τόνων, μην σε περάσει για καμιά....πολυπερπατημένη, κι έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
Κατόπιν, απο τις αντιδράσεις του, θα καταλάβεις τι του αρέσει.....και μέχρι που του αρέσει.
Έτσι θα είστε και οι δυό οκ.....

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ετσι για να υπαρχει μια φωτο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με λενε Νορα και ειμαι 26, βρηκα το site τυχαια κ σκεφτηκα οτι ισως εβρισκα μερικες καλες συμβουλες εδω, δεν εχω αρκετη εμπειρια στο sex...

Εκτός από κα-υ-λές συμβουλές εδώ μπορείς να βρεις και πολλούς πρόθυμους να σε βοηθήσουν ν' αποκτήσεις μεγαλύτερη πείρα στο σεξ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom