Καλησπέρα,φίλτατοι!
Επίσκεψη χτες στο εν λόγω ίδρυμα,το οποίο τελεί υπό καθεστώς εν μέρει ανακαινοίσεως και γι'αυτό το λόγο η είσοδος γίνεται,πλέον,παραπλεύρως(λίγο πριν) της κλασσικής.
Υπάρχει είσοδος στα 10,όπως πάντα,στις καθημερινές μαζί με το ποτό σας.Οι τιμές,το προσωπικο καθώς και οι κορασίδες είναι οι γνωστοί/ές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Εθεάθησαν οι ακόλουθες:
1.)Τζένιφερ!Πασίγνωστη,πλέον,η εκ Φιλιππινών στριπτιζέζ,φορώντας κόκκινα εσώρουχα.Τα πάντα όλα,εντός,εκτός και επί ταυτά! ;)
2.)Τζίνα!Η ξανθιά,λεπτή,Ρουμάνα,με το ωραίο βυζί και το μικρό,σέξυ,κωλαράκι!
Ήτο πιο μουνάρα από ποτέ,κάτι από Τζ.Αλεξανδράτου στις ένδοξες εποχές της.
3.)Νικόλ!Η κατά κόσμον ,Ρουμάνα,Γκιγκίκα με το τροφαντό πίσω "σύστημα",τα "γεμάτα" μπούτια και με έντονο κόκκινο κραγιόν να συνδυάζεται με το κατάμαυρο μαλλί της.
4.)Έρρικα!Η καστανή,μοντελέ,Ρουμάνα,κλασσική του free style εκεί μέσα.Όμορφη παρουσία,αλλά τυπικότατη σε όλα της.
5.)Σάντρα!Κολλητή της αμέσως πιο πάνω προαναφερθείσης.Παρομοίως,πολύ ωραία παρουσία,ένα όμορφο στυλιάρι,που χτες ήτο και εντυπωσιακή λόγω του μακιγιάζ.Στην ίδια κατηγορία με την Έρρικα ως προς κάθε είδους λαγνική στριπουπηρεσία. :-
6.)Ρεβέκκα!Νομίζω και αυτή της Ρουμάνικης συνωμοταξίας.Αρκετά ψηλή,ξανθιά,αλόγα με μαλλιά ράστα.Η Ιωάννα Τούνη των στριπ!
7.)Αλίκα!Μελαγχινή,μετρίου αναστήματος,Ρωσίδα.Σέξυ παρουσία,καλό κορμί και καυλωτική με το "καυτό",τζιν,σορτσάκι της.
8.)Γιάννα!Ψιλοαδιάφορη μελαγχρινή,με κάπως σχιστομάτικα χαρακτηριστικά.
9.)Μιλένα!Παλαιότερη παρουσία που επανήλθε δριμμύτερη και άκρως σέξυ!Πλέον με ξανθά μαλλιά και πιο αδύνατη.Από Ουκρανία αυτή,αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα στα ενδότερα!
10.)Βανέσσα!Ξανθιά,μετρίου αναστήματος,με μερικά κιλάκια παραπάνω πλέον.Καλή επιλογή,το προϊδεάζει άλλωστε και η ίδια,για πιο...."extreme" καταστάσεις.
Επίσης μια κωλαρού,ξανθιά,με καρέ μαλλί και γυαλιά μυωπίας,μια ξανθιά ψιλομιλφ,μπαμπάτσικη,που "ψήνει" πολύ για τα ενδότερα και η κλασσική μιλφ,με το μακρύ,μαύρο,φόρεμα,πρώην ποτορουφήχτρα,πλέον σε ρόλο κάτι σαν μετρ-στριπερ-πορτιέρισσα-υποδοχή!
Απουσίαζαν σίγουρα οι εξής:Αντζελίνα,Ναόμι,Ντανιέλα,Τζούλια,Ρομπέρτα,Μάγια(έχω καιρό να την "πετύχω") και το τούμπανο,η μαυρισμένη,με τις σιλικονάτες τορπίλες(μου διαφεύγει τώρα το όνομα της :- ).
Αυτά από μένα!Καλά να περνάτε!
;)