Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα,φίλτατοι!  :hi:
Επίσκεψη χτες στο εν λόγω ίδρυμα,το οποίο τελεί υπό καθεστώς εν μέρει ανακαινοίσεως και γι'αυτό το λόγο η είσοδος γίνεται,πλέον,παραπλεύρως(λίγο πριν) της κλασσικής.
Υπάρχει είσοδος στα 10,όπως πάντα,στις καθημερινές μαζί με το ποτό σας.Οι τιμές,το προσωπικο καθώς και οι κορασίδες είναι οι γνωστοί/ές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Εθεάθησαν οι ακόλουθες:
1.)Τζένιφερ!Πασίγνωστη,πλέον,η εκ Φιλιππινών στριπτιζέζ,φορώντας κόκκινα εσώρουχα.Τα πάντα όλα,εντός,εκτός και επί ταυτά!  ;)
2.)Τζίνα!Η ξανθιά,λεπτή,Ρουμάνα,με το ωραίο βυζί και το μικρό,σέξυ,κωλαράκι!  :kissass:
Ήτο πιο μουνάρα από ποτέ,κάτι από Τζ.Αλεξανδράτου στις ένδοξες εποχές της.
3.)Νικόλ!Η κατά κόσμον ,Ρουμάνα,Γκιγκίκα με το τροφαντό πίσω "σύστημα",τα "γεμάτα" μπούτια και με έντονο κόκκινο κραγιόν να συνδυάζεται με το κατάμαυρο μαλλί της.
4.)Έρρικα!Η καστανή,μοντελέ,Ρουμάνα,κλασσική του free style εκεί μέσα.Όμορφη παρουσία,αλλά τυπικότατη σε όλα της.
5.)Σάντρα!Κολλητή της αμέσως πιο πάνω προαναφερθείσης.Παρομοίως,πολύ ωραία παρουσία,ένα όμορφο στυλιάρι,που χτες ήτο και εντυπωσιακή λόγω του μακιγιάζ.Στην ίδια κατηγορία με την Έρρικα ως προς κάθε είδους λαγνική στριπουπηρεσία.  :-
6.)Ρεβέκκα!Νομίζω και αυτή της Ρουμάνικης συνωμοταξίας.Αρκετά ψηλή,ξανθιά,αλόγα με μαλλιά ράστα.Η Ιωάννα Τούνη των στριπ!  :P
7.)Αλίκα!Μελαγχινή,μετρίου αναστήματος,Ρωσίδα.Σέξυ παρουσία,καλό κορμί και καυλωτική με το "καυτό",τζιν,σορτσάκι της.
8.)Γιάννα!Ψιλοαδιάφορη μελαγχρινή,με κάπως σχιστομάτικα χαρακτηριστικά.
9.)Μιλένα!Παλαιότερη παρουσία που επανήλθε δριμμύτερη και άκρως σέξυ!Πλέον με ξανθά μαλλιά και πιο αδύνατη.Από Ουκρανία αυτή,αλλά θυμάμαι λίγα πράγματα στα ενδότερα!  :(
10.)Βανέσσα!Ξανθιά,μετρίου αναστήματος,με μερικά κιλάκια παραπάνω πλέον.Καλή επιλογή,το προϊδεάζει άλλωστε και η ίδια,για πιο...."extreme" καταστάσεις.
Επίσης μια κωλαρού,ξανθιά,με καρέ μαλλί και γυαλιά μυωπίας,μια ξανθιά ψιλομιλφ,μπαμπάτσικη,που "ψήνει" πολύ για τα ενδότερα και η κλασσική μιλφ,με το μακρύ,μαύρο,φόρεμα,πρώην ποτορουφήχτρα,πλέον σε ρόλο κάτι σαν μετρ-στριπερ-πορτιέρισσα-υποδοχή!  :cheesy:
Απουσίαζαν σίγουρα οι εξής:Αντζελίνα,Ναόμι,Ντανιέλα,Τζούλια,Ρομπέρτα,Μάγια(έχω καιρό να την "πετύχω") και το τούμπανο,η μαυρισμένη,με τις σιλικονάτες τορπίλες(μου διαφεύγει τώρα το όνομα της  :- ).
Αυτά από μένα!Καλά να περνάτε!  :) :dancing: ;)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Πέρασμα πριν δύο εβδομάδες -Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ- και βαράγανε μύγες. Μέτριο ως κάτω του μετρίου το επίπεδο των κορασίδων. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ' στο γάλα η μελαχρινή ρωσίδα Τζούλια, πρώην Αλίκα...

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Πέρασμα από Lido χθες, όπου εθεάθησαν δύο μελαχρινοί θεόμουνοι εκ Ρουμανίας... Ονόματα δεν συγκράτησα, αφού κόντεψα να ξεχάσω και το δικό μου... Πάντως αποκλείεται να μην τις προσέξει όποιος πάει, καθώς οι γυναίκες ξεχωρίζουν σαν την μύγα μεσ' στο γάλα... Επίσης έχουν έρθει τρία καινούργια μωρά από Ουκρανία...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ποια κοπελα στο πριβε κανει γλωσσιδια και προσφερει μπριζολα?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μίνι ενημέρωση,γενικότερη,για τις στριποϋπηρεσίες του εν λόγω ιδρύματος.Στα του πριβέ,για το "απλό" των 50 πάντα,μια πρόχειρη ανασκόπηση για το τι να περιμένετε από κάποιες-"τεσταρισμένες" :P.Προσοχή,δίνω απλώς έναν "μπούσουλα"....από κει και πέρα,ο καθένας αναλόγως το τι ζητάει,τι έχει να ξοδέψει και τι του λέει το ένστικτό του.  :sunglasses:
Αντριάννα μπορεί να ξηγηθεί φραπέ,ισπανικό και  :pipa1:
Τζίνα,μια από τα ίδια! ;)
Σόνια,μελαγχρινή,μπαμπάτσικη Ρουμάνα,πάνω κάτω τα ίδια.
Η Ρωσίδα,σκιννυ,Κινεζούλα τα ίδια,αλλά με κάνα τιπ,όλα παίζουν!  :dancing:
Αντζελίνα,με λίγο "ψήσιμο"  :kissass2:  :pipa1:
Ντανιέλα με λίγο "ψήσιμο" να "τσικνίσετε" μέσα!  :cheesy:
Σάρα,όποτε και άμα την πετύχετε,τα πάντα όλα με κάνα εξτραδάκι!
Αυτά,εν ολίγοις!  :hi:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ωραία ενημέρωση!! :hi:

Χάθηκες ρε φίλε....
Μας έλειψαν οι ενημερώσεις σου από το χώρο!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καλως το παικτη! σε θελουμε κ σε αλλα στριπ να ξερεις...
Κοίταξε να δεις,δεν έχω κρύψει ποτέ ότι το Λίντο είναι ένα από τα αγαπημένα μου!
Σίγουρα πάω και σε άλλα κατά καιρούς,όμως σε 1-2 έχω μεγαλύτερη προτίμηση.Συνεπώς,είναι φυσιολογικό να ξέρω και να γράφω πιο πολύ για αυτά που επισκέπτομαι συχνότερα!;)
Eίναι κάποια πχ,όπως Λίμπιντο,Αλκα,Ανατολή που απλά θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου(μη σου πω και 10ευρου για ένα ποτό έστω).Αυτά,από μενα,καλά να περνάτε!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Κοίταξε να δεις,δεν έχω κρύψει ποτέ ότι το Λίντο είναι ένα από τα αγαπημένα μου!
Σίγουρα πάω και σε άλλα κατά καιρούς,όμως σε 1-2 έχω μεγαλύτερη προτίμηση.Συνεπώς,είναι φυσιολογικό να ξέρω και να γράφω πιο πολύ για αυτά που επισκέπτομαι συχνότερα!;)
Eίναι κάποια πχ,όπως Λίμπιντο,Αλκα,Ανατολή που απλά θεωρώ ότι είναι χάσιμο χρόνου(μη σου πω και 10ευρου για ένα ποτό έστω).Αυτά,από μενα,καλά να περνάτε!

Και Μάρθα Παρασκευή Σάββατο Κυριακή είναι καλή στο πριβέ και εντυπωσιακή...!Την πήρα το Σάββατο το βράδυ...!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Και Μάρθα Παρασκευή Σάββατο Κυριακή είναι καλή στο πριβέ και εντυπωσιακή...!Την πήρα το Σάββατο το βράδυ...!
Όντως,η Μάρθα είναι από τις εντυπωσιακότερες στρίπερ και όχι μόνο.Μιας και απ'ότι βλέπω ενδιαφέρεται αρκετός κόσμος,έχοντας προσωπική άποψη έχω να πω και εγώ ότι κάνει πολύ καλό πριβέ και αξίζει δοκιμής. ;)
Υ.Γ:Φίλε Βασίλη,την έχω πετύχει και 2-3 Πέμπτες!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αν δε παίζει μπριζόλα απο Μαρθα τοτες τι;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αν δε παίζει μπριζόλα απο Μαρθα τοτες τι;
Όχι,δε παίζει,όπως,άλλωστε,επιβεβαιώνει και ο Βασίλης!
Όπως εξήγησα και σε κάποια π.μ,εγώ προσωπικά,δεν θέλω να γράφω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.Πάντως είναι καλή επιλογή,κατά τη προσωπική μου άποψη αξίζει.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η αλικη η ξανθια ουκρανιδα δουλευει ακομη εκεί? ?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom