patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.313
- Πόντοι
- 4.365
τρελλή μούνα , αλλά θα σε αφήσει με το πουλί στο χεριΗ ξανθια βραζιλιανα Λολιτα λεει πριβε?
τρελλή μούνα , αλλά θα σε αφήσει με το πουλί στο χεριΗ ξανθια βραζιλιανα Λολιτα λεει πριβε?
παίδες για πριβέ μήν παίρνετε ότι και ότι γιατί θα ξενερώσετε...μην τα σκάτε έτσι τσάμπα τα λεφτουδάκια σας.....όχι οπωσδήποτε λέμε στην άντζυ την μολδαβή με το ωραίο γαμάτο κορμί και την γενικότερα πολύ καλή παρουσία γιατί ναί μεν πιπώνει μέσα και ψιλογαμιέται αλλά με πολύ ξενέρα και τυπικά πολύ....θέλει και κατοσταρού!όχι παιδιά με τίποτα...πολύ καλή είναι μιά τζίνα πολύ λεπτή ρουμάνα αλλά έχω να τη δώ από τον Σεπτέμβρη...Όλα μέσα φούλ στο κατοστάρικο αλλά το τιμάει..Η Ρομπέρτα παιζει παιχνίδι σίγουρα η ωραία αλβανίδα με τα μακρυά μαύρα μαλλιά και το σώμα τούμπανο..μιλήστε στον μέτρ με τα γυαλάκια και θα σας κατευθύνει για να την φάτε...
μία αριάνα λεπτή ρωσίδα γύρω στο 1,68-1,70 τί λέει??
Πσλιά καραβάνα... Χρόνια στο Baby O της Πειραιώς, από τότε που άνοιξε σχεδόν μέχρι που έκλεισε... Ωραίο μωρό, αλλά μέχρι εκεί για τα γούστα σου πιστεύω, καθώς απ' ότι ήξερα τουλάχιστον, ούτε... φραπέ δεν χτυπάει, εκτός αν άλλαξε τελευταία...
Πηγα χτες. Ηταν δυο τρεις γκομενες τελειως out of place ντυμενες με μινια. Δε καλαταβαινα αν δουλευαν ή ηταν πελατισσες.
Με πλησιασε η μια τελικα. Ελληνιδα που δουλευε σκαραβαιο. Κανει τα παντα οπως μου πε. Την πηρα ενα απλο χορο. Φαινοταν απειρη και ειχε πλακα ο τροπος που τον εκανε. Με χαιδευε συνεχεια στο σωμα.
Κατα τ'αλλα τριχες. Το μαγαζι πολυ ντε καυλε. Πηγα με τοση ορεξη και δεν εκανα τιποτα απο το ξενερωμα...
Πηγα χτες. Ηταν δυο τρεις γκομενες τελειως out of place ντυμενες με μινια. Δε καλαταβαινα αν δουλευαν ή ηταν πελατισσες.
Με πλησιασε η μια τελικα. Ελληνιδα που δουλευε σκαραβαιο. Κανει τα παντα οπως μου πε. Την πηρα ενα απλο χορο. Φαινοταν απειρη και ειχε πλακα ο τροπος που τον εκανε. Με χαιδευε συνεχεια στο σωμα.
Κατα τ'αλλα τριχες. Το μαγαζι πολυ ντε καυλε. Πηγα με τοση ορεξη και δεν εκανα τιποτα απο το ξενερωμα...
^
Ναι. Λιλα Λιλιαν η κατι τετοιο.
ωραιοςΜελαχροινη, μακρια μαλλια 1,60-1,70. Λιγα κιλακια παραπανω.
Ναι ελληνιδα. Δε ρωτησα τπτ αλλο. Α και φορουσε ροζ μινι.
Ουδετερη θα λεγα.