Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1

την αναγνωριζει κανεις? μηπως δουλευε στο lido?

Ναι δουλευε. Εκανε freestyle και καμια φορα χορο απο αποσταση και με τα ρουχα οσο ειχα δει... Υπερμουναρος.

Ξαναρωταω για τη Λολιτα! Ειναι απο τις πιο εντυπωσιακες εκει. Δεν εχει δοκιμασει πριβε κανεις?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Και ευγενικη και ηρεμη και απο κορμι μοντελαρα (προσωπο απλο) αλλα ένα Μπρεχτικο αποστασιοποιημενο στον απλο χορο το εχει. Για πριβε φαντάζομαι καλύτερα παίξε Ρεάλ Μαδρίτης - Αιγάλεω διπλό. :2funny: Ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να πας ταμείο παρα να σε σενιαρει αυτη :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Και ευγενικη και ηρεμη και απο κορμι μοντελαρα (προσωπο απλο) αλλα ένα Μπρεχτικο αποστασιοποιημενο στον απλο χορο το εχει. Για πριβε φαντάζομαι καλύτερα παίξε Ρεάλ Μαδρίτης - Αιγάλεω διπλό  :2funny:

Στο πριβέ η Μανταλίνα(Δε δουλεύει με αυτό το όνομα) το μόνο που κάνει είναι να βγάλει όλα τα εσώρουχα...Τίποτα άλλο!!!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Και ευγενικη και ηρεμη και απο κορμι μοντελαρα (προσωπο απλο) αλλα ένα Μπρεχτικο αποστασιοποιημενο στον απλο χορο το εχει. Για πριβε φαντάζομαι καλύτερα παίξε Ρεάλ Μαδρίτης - Αιγάλεω διπλό. :2funny: Ποιο πολλές πιθανότητες έχεις να πας ταμείο παρα να σε σενιαρει αυτη :2funny:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
η άντζι μιά μολδαβή μουνάρα τί λέει? την έχει τσεκάρει κανείς?

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Καποιες (νυν και πρωην) απο το κλαμπ που εχω στο FB στελνουν καλο ταξιδι στο αφεντικο τους...
Δε ξερω αν ειναι ο ιδιοκτητης ή απλα ο υπευθυνος (ονομα δε γραφω).

Οπως και να χει RIP.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μαλλον το πρωτο και εγω δεν ξερω ακριβως
καταλαβα για τι μιλας

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ομοιως κ μενα οι δικες μου  

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Καποιες (νυν και πρωην) απο το κλαμπ που εχω στο FB στελνουν καλο ταξιδι στο αφεντικο τους...
Δε ξερω αν ειναι ο ιδιοκτητης ή απλα ο υπευθυνος (ονομα δε γραφω).

Οπως και να χει RIP.
Ιδιοκτήτης εδώ και πολλά χρόνια, Α......,ταλαιπωρήθηκε πολύ  τα τελευταία δύο χρόνια από την επάρατη νόσο, καλό σου ταξίδι φίλε  

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
[quote author=Don Frantcesco  link=topic=59.msg6558082#msg6558082 date=1444528898]
Ιδιοκτήτης εδώ και πολλά χρόνια, Α......,ταλαιπωρήθηκε πολύ  τα τελευταία δύο χρόνια από την επάρατη νόσο, καλό σου ταξίδι φίλε  
[/quote]

Πέθανε ο Αντώνης; Κρίμα... Δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστος. Έτσι εξηγείται γιατί το μαγαζί πήγαινε κατά διαόλου τελευταία. Είχε αναλάβει ο μαλάκας ο Στάθης και έκανε ό,τι γούσταρε. Όπως έκλεισε το δικό του μαγαζί στη Μεταμόρφωση, έτσι θα οδηγήσει στο κλείσιμο και το Lido αν πάρει τον απόλυτο έλεγχο.

veligekas

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
zωη σε μας κυριοι.περασμα απο το εν λογω καταστημα αρχες οκτωβριου.ειχα ανεβει αθηνα για δουλεια.κατα τις 1 πηγα μονος οπωσ παντα αλλωστε.αρκετες κοπελες μεσα κ κοσμος λιγοστος.καθε 3 λεπτα δεχομουν κ εφοδο.ξεχωρισα μια ρωσσιδα μουναρα τζουλια νομιζω την ελεγαν.ηρθε προς το τελος καθως ετοιμαζομουν να φυγω ευτυχως γιατι οτι ειχ πανω μου θα μου το ετρωγε.τεσπα πηρα σεβντα.τουρκαλα καυλιαρα αλλα μετρια σε εμφανιση.κουβαλαγε καβλα παντως πολυ.μου λεει παμε πριβε.της λεω ποσο κ μου λεει θα τα βρουμε εγω θελω πολυ να σε γαμισω.μαλιστα λεω εγω μια χαρα.50 στο μαγαζι κ 30 σε αυτιν εδωσα τελικα.χωρις καμια βιασυνη γαμιθηκαμε ανελεητα κ εχυσα στο προφυλακτικο που αυτην ειχε μαζι της.σχεδον ολες μουναρες εκει μεσα για τα δικα μου γουστα.θα ξαναπαω λιαν σθντομως για τι ρωσσιδα.καλα βολια κυ κυριοι...... :)

Giopras

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά

Επίσκεψη στο Lido.
Είχε 2 show: τρίο με Τέο, Ίνα και Ρόζα και 2) έκανε ένα ωραίο show η Μάρθα όπου σήκωσε κάποιος πελάτες και τους έπαιζε στη πιστα. Αυτή ήταν full nude και είχε και τα παιχνίδια της μαζί. Τους έγδυσε μέχρι το εσώρουχο. Δοκίμασε να το βγάλει και αυτό αλλά δεν την άφησε κανείς. Δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά. Προφυλακτικό μαζί της είχε πάντως
Από κοπέλες (όσες θυμάμαι)
1)Ιωάννα είπε ότι είναι από Ισπανία . Μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα και καλό στήθος
2)Βέρα το υπερόπλο του μαγαζιού. Είναι πραγματικά από τις πιο όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν στα μαγαζιά αν όχι η καλύτερη. Στον απλό χορό πολύ καλή. Στον φίλο μου του πρότεινε prive με έξτρα υπηρεσίες αλλά δεν το συζήτησαν περαιτέρω
3)Πήρα για απλό χορό τη Julia, Ρωσίδα με απίστευτο φυσικό κορμί (κωλάρα,κοιλιά, στήθος, μέση) πραγματικά φοβερό και πολύ ωραία. Και στο χορό ήταν αρκετά αισθησιακή και καλή
4)Η Μάρθα η οποία έκανε το show, στο χορό στο στύλο είναι πολύ καλή. Πήγε στο prive κάποια στιγμή με έναν από άλλη παρέα και έκαναν πολύ ώρα να γυρίσουν
5) Μιά Έλενα με μεγάλο φυσικό στήθος. Στο prive προσφέρει έξτρα, πιο πολλά από απλό φραπέ τα οποία και δοκίμασα. Επίσης όταν μπαίναμε μέσα είδα έναν συναγωνιστή να  :zfuck:μια κοπελιά αλλά δε πρόλαβα να διακρίνω ποια ήταν.
6)επίσης πήραμε για απλό χορό την Ρόζα (πριν το show). Ήταν σχετικά καλή. Είχε και ωραία προσέγγιση μιλούσε με τον φίλο μου αρκετή ώρα χωρίς να ζητήσει ποτό ή κάτι.
7)Κυκλοφορούσε και μια μαύρη με πολύ ωραίο σώμα αλλά δεν ήταν του γούστου μας.
Δοκιμάσαμε και μερικές ακόμα (δεν θυμάμαι τα ονόματα- είμασταν και 5 οπότε δεν τους προλάβαινα όλους). ένας της παρέας πήρε μια στο prive για  :pipa2: αλλά δε θυμάμαι το όνομα.
Το μαγαζί είχε ωραίο κόσμο. Τιμή εισόδου στα 15€.

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα .. μου ειπαν για μια Κάρλα ρουμανα λεει τιποτε το πριβε ;;; 

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
καλησπερα να βοηθησω καρλα για πριβε καλη ειναι ασχτα βεβαια εμενα δεν μου αρεσει εμφανησιακα αλλα ενημερωνω οτι κανει και εξτρα πριβε.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
παίδες για πριβέ μήν παίρνετε ότι και ότι γιατί θα ξενερώσετε...μην τα σκάτε έτσι τσάμπα τα λεφτουδάκια σας.....όχι οπωσδήποτε λέμε στην άντζυ την μολδαβή με το ωραίο γαμάτο κορμί και την γενικότερα πολύ καλή παρουσία γιατί ναί μεν πιπώνει μέσα και ψιλογαμιέται αλλά με πολύ ξενέρα και τυπικά πολύ....θέλει και κατοσταρού!όχι παιδιά με τίποτα...πολύ καλή είναι μιά τζίνα πολύ λεπτή ρουμάνα αλλά έχω να τη δώ από τον Σεπτέμβρη...Όλα μέσα φούλ στο κατοστάρικο αλλά το τιμάει..Η Ρομπέρτα παιζει παιχνίδι σίγουρα η ωραία αλβανίδα με τα μακρυά μαύρα μαλλιά και το σώμα τούμπανο..μιλήστε στον μέτρ με τα γυαλάκια και θα σας κατευθύνει για να την φάτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom