Καλησπέρα παιδιά
Επίσκεψη στο Lido.
Είχε 2 show: τρίο με Τέο, Ίνα και Ρόζα και 2) έκανε ένα ωραίο show η Μάρθα όπου σήκωσε κάποιος πελάτες και τους έπαιζε στη πιστα. Αυτή ήταν full nude και είχε και τα παιχνίδια της μαζί. Τους έγδυσε μέχρι το εσώρουχο. Δοκίμασε να το βγάλει και αυτό αλλά δεν την άφησε κανείς. Δεν ξέρω τι θα γινόταν μετά. Προφυλακτικό μαζί της είχε πάντως
Από κοπέλες (όσες θυμάμαι)
1)Ιωάννα είπε ότι είναι από Ισπανία . Μεγάλο κώλο με κυτταρίτιδα και καλό στήθος
2)Βέρα το υπερόπλο του μαγαζιού. Είναι πραγματικά από τις πιο όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν στα μαγαζιά αν όχι η καλύτερη. Στον απλό χορό πολύ καλή. Στον φίλο μου του πρότεινε prive με έξτρα υπηρεσίες αλλά δεν το συζήτησαν περαιτέρω
3)Πήρα για απλό χορό τη Julia, Ρωσίδα με απίστευτο φυσικό κορμί (κωλάρα,κοιλιά, στήθος, μέση) πραγματικά φοβερό και πολύ ωραία. Και στο χορό ήταν αρκετά αισθησιακή και καλή
4)Η Μάρθα η οποία έκανε το show, στο χορό στο στύλο είναι πολύ καλή. Πήγε στο prive κάποια στιγμή με έναν από άλλη παρέα και έκαναν πολύ ώρα να γυρίσουν
5) Μιά Έλενα με μεγάλο φυσικό στήθος. Στο prive προσφέρει έξτρα, πιο πολλά από απλό φραπέ τα οποία και δοκίμασα. Επίσης όταν μπαίναμε μέσα είδα έναν συναγωνιστή να
μια κοπελιά αλλά δε πρόλαβα να διακρίνω ποια ήταν.
6)επίσης πήραμε για απλό χορό την Ρόζα (πριν το show). Ήταν σχετικά καλή. Είχε και ωραία προσέγγιση μιλούσε με τον φίλο μου αρκετή ώρα χωρίς να ζητήσει ποτό ή κάτι.
7)Κυκλοφορούσε και μια μαύρη με πολύ ωραίο σώμα αλλά δεν ήταν του γούστου μας.
Δοκιμάσαμε και μερικές ακόμα (δεν θυμάμαι τα ονόματα- είμασταν και 5 οπότε δεν τους προλάβαινα όλους). ένας της παρέας πήρε μια στο prive για
αλλά δε θυμάμαι το όνομα.
Το μαγαζί είχε ωραίο κόσμο. Τιμή εισόδου στα 15€.