Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Όχι,δε παίζει,όπως,άλλωστε,επιβεβαιώνει και ο Βασίλης!
Όπως εξήγησα και σε κάποια π.μ,εγώ προσωπικά,δεν θέλω να γράφω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.Πάντως είναι καλή επιλογή,κατά τη προσωπική μου άποψη αξίζει.
σεβαστο κ απολυτως κατανοητο παικτουρα...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Όχι,δε παίζει,όπως,άλλωστε,επιβεβαιώνει και ο Βασίλης!
Όπως εξήγησα και σε κάποια π.μ,εγώ προσωπικά,δεν θέλω να γράφω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.Πάντως είναι καλή επιλογή,κατά τη προσωπική μου άποψη αξίζει.
μας βαζεις σε πειρασμο δοκιμης...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μας βαζεις σε πειρασμο δοκιμης...
Μάγκες,ούτε προμοτάρω,ούτε παίρνω κανέναν στο λαιμό μου.Απλά μια προσωπική άποψη κατέθεσα.Από κει και πέρα ο καθένας αναλόγως τη διάθεση,το γούστο,την τσέπη του,επιλέγει! ;)
Εγώ προσωπικά σε περιπτώσεις σαν της Μάρθας,που δεν ήξερα πολλά δηλαδή,απλά πήρα το ρίσκο και αποφάσισα να δοκιμάσω να μου φύγει η περιέγεια!

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μάγκες,ούτε προμοτάρω,ούτε παίρνω κανέναν στο λαιμό μου.Απλά μια προσωπική άποψη κατέθεσα.Από κει και πέρα ο καθένας αναλόγως τη διάθεση,το γούστο,την τσέπη του,επιλέγει! ;)
Εγώ προσωπικά σε περιπτώσεις σαν της Μάρθας,που δεν ήξερα πολλά δηλαδή,απλά πήρα το ρίσκο και αποφάσισα να δοκιμάσω να μου φύγει η περιέγεια!
ναι ρε μαγκα δεν το ειπα κάπως εσυ την εμπειρια σου λες και οποιος θελει την επιλεγει..ολες οι πληροφοριες καλοδεχούμενες..!!προσωπικα την εχω πατησει στο παρελθόν με τα πριβε (δεν λεω για μάρθα)να την ρωτας τι κανεις στο πριβε να σου λεει θα σου μεινει αξεχαστο και στο τελος η διαφορα να ειναι η μεγαλυτερη διαρκεια μονο..και δεν μιλαω για μπριζολα αποκλειστικα αλλα κανε αγαπη μου κατι παραπανω...!!!πριβε πλήρωσα.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ναι ρε μαγκα δεν το ειπα κάπως εσυ την εμπειρια σου λες και οποιος θελει την επιλεγει..ολες οι πληροφοριες καλοδεχούμενες..!!προσωπικα την εχω πατησει στο παρελθόν με τα πριβε (δεν λεω για μάρθα)να την ρωτας τι κανεις στο πριβε να σου λεει θα σου μεινει αξεχαστο και στο τελος η διαφορα να ειναι η μεγαλυτερη διαρκεια μονο..και δεν μιλαω για μπριζολα αποκλειστικα αλλα κανε αγαπη μου κατι παραπανω...!!!πριβε πλήρωσα.
Όλοι την έχουμε πατήσει έτσι,κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο! ;)
Απλά με αφορμή το ποστ σου,ξεκαθάρισα τη θέση μου.Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Όντως,η Μάρθα είναι από τις εντυπωσιακότερες στρίπερ και όχι μόνο.Μιας και απ'ότι βλέπω ενδιαφέρεται αρκετός κόσμος,έχοντας προσωπική άποψη έχω να πω και εγώ ότι κάνει πολύ καλό πριβέ και αξίζει δοκιμής. ;)
Υ.Γ:Φίλε Βασίλη,την έχω πετύχει και 2-3 Πέμπτες!

Σπάνια πάει και Πέμπτη.Όπως και τη Κυριακή έτσι και την Πέμπτη πάει μόνο σε εξτρά περιπτώσεις που δεν έχει πολλές κοπέλες...

Perikefaleas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ποιος γνωριζει  τις κοπελες να ρωτησω κατι?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα φίλτατοι!  :hi:
Επίσκεψη χτες στο εν λόγω ίδρυμα,το οποίο χαρακτηριζόταν από υποτονικότητα,χαμηλή προσέλευση και πάρα πολλές απουσίες στο καθιερωμένο ρόστερ!  :(
Παρούσες ήσαν αι ακόλουθαι κορασίδαι:
1.)Τζένιφερ.Η πασίγνωστη,σχεδόν μουμιοποιηθείσα εκεί μέσα,Φιλιππινέζα που κολλάει,πιθανολογώ,τα τελευταία στριποένσημα της.
2.)Σεβντά.Η Τουρκάλα,γυρολόγος,μελαγχρινή,κοντή με τα τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Προσφέρει πολλά και διάφορα!  :orchestra:
3.)Άντζι.Μελαγχρινή,αρκετά όμορφη,γυμνασμένη,Ρουμάνα με απίστευτο πίσω σύστημα!  :kissass2:
4.)Αντριάννα.Ξανθιά,ψηλη,αδύνατη μιλφ,νομίζω εκ Ρουμανίας και αυτή.Καλή επιλογή για τα ενδότερα,αλλά για λάτρεις του ψιλοσάπιου,μιλφοκρέατος.Στα συν της ότι συνδυάζει λεπτό κορμί με ωραία μαστάρια,αν και ολίγον τι πλαδαρά.
5.)Αναστασία.Καινούργιο,σχετικά,καστανόξανθο,Ουκρανέζικο πιπινάκι.Κοντούλα σχετικά,με λεπτό κορμί και μινιόν κωλαράκι.
6.)Ιουλία.Επίσης καινούργιο Ουκρανάκι,φίλη της προηγούμενης.Κάθονται συνήθως μαζί.Καλό,σχετικά,κορμί και μέτρια φατσούλα.
7.)Μιχαέλα.Ξανθιά Ρουμάνα,σχετικά κοντή.Γερό σκαρί,λίγο μπαμπάτσικη με μεγάλη,σφιχτή κωλάρα.
8.)Κάτια.Μετρίου αναστήματος και αρκετά κοινωνική μελαγχρινή.Θαρρώ αρκετά μεγάλης ηλικίας και ψιλοσάπια!  :cheesy:
9.)Σόφη.Καστανόξανθη,ψηλή,με "γεμάτη" περιφέρεια και καπούλια,αλλά μικρό στήθος.Μέτριο πρόσωπο με κατσαρά μαλλιά.
Παρούσες 1-2 ακόμα που δεν τις πολυθυμάμαι,αλλά και αυτές χαμένες κάπου στη μετριότητα.Εν κατακλείδι,μέτριες και λίγες παρουσίες,υποτονικό κλίμα και καθίζηση.
Υ.Γ:Ηχηρές απουσίες αυτές των Σάντρα,Ντανιέλα,Έρρικα,Φλώρη,Αντζελίνα,Μάγια-Κινέζα,Ρομπέρτα,Μαργαρίτα,Βανέσσα και το μιλφ Βιολέττα!
Εις το επανιδείν,μπουρδελιάρηδες!  :afro:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Πήγα με παρέα το Σάββατο που μας πέρασε (22/07). Ίσως ήταν λίγο αργά (γύρω στις 5) και τα κορίτσια ίσως είχαν κουραστεί, ίσως είχαν καβατζώσει τις καλές σε σημεία που δεν μπορούσα να τις εντοπίσω. Δεν είδα καλη ποιότητα στις κοπέλες προσωπικά. Εχω κάποια χρόνια να επισκευτώ τέτοιο ίδρυμα (3-4?) και ίσως τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά θυμάμαι στο alcatraz πχ ανάμεσα στις (απαραίτητες ίσως) μέτριες γκόμενες να βλέπεις και απίστευτα μωρά, το ίδιο και στο Rasputin.

Τεσπά, προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες στο prive, 4-5 που μου ήρθαν όσο καθίσαμε όλες προσφέρθηκαν για τέτοιες υπηρεσίες. Ένας απο τους φίλους μου που πήγε για το απλό δεν τρελάθηκε, 4-5 χειρομαλάξεις και 2-3 μπουκώματα και μετά "πάιχτο μόνος σου", και το ποσό είναι άνετα αρκετό να κάνεις προγραμματάκι σε studio.

Καλά όλα τα παραπάνω, δεν θα σκάσω για αυτά, ο καθένας με τα γούστα του, σε κάποιους μπορεί να αρέσουν τρελά κάποιες εκει μέσα, ο καθένας επιλέγει αν που θα πηγαίνει κτλ.

Αυτο που με χαλασε ήταν που ήρθε μια με αρκετά εως πολλά παραπάνω κιλά (δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέριες για την εμφάνιση αλλά δεν πήγαινε πουθενά), απο τις κοπέλες που σε ένα τέτοιο μαγαζί θα πάρει ελάχιστες μάρκες απο χωρούς κτλ. Μου έπιασε την πάρλα, κάθισε πάνω μου, όλα καλά μέχρι εδώ. Επέμενε σε φάση πολυ εκνευριστική αφου ξεκαθάρισα ΠΑΡΑ πολύ ευγενικά ότι δεν θέλω να κεράσω ποτό/πάρω χορο/παμε prive. Πρέπει να της είπα ευγενικά τουλάχιστον 15 φορές "ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω" κόβωντας την κουβέντα και δειχνοντας ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Αυτη ξανα απο την αρχή...30 λεπτά με το ρολοι την είχα επάνω μου και να μην ξεκολλάει με τίποτα...
Στο τέλος έφυγε και νευριασμένη, μετα απο το τελευταίο "όχι ευχαριστώ, δεν θέλω".

edit: Sorry, ξέχασα να γράψω για το show που έκανε ένα τύπος μαυράκος με μια ξανθιά γκόμενα (Γερμανίδα νομίζω, πολύ ωραιο). Πολύ καλό show, δυνατό, αυτό δυστυχώς ήταν μόνο που άξιζε απο την επίσκεψη μας εκείνο το βράδυ.
edit2: Δεν θυμάμαι ονόματα, δεν τα συγκρατω εύκολα εκτός και αν "τρελαθώ" με καμία σε τέτοιο ίδρυμα.

Μανωλης Κρητικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
386
Πόντοι
290
Καλησπέρα! Οσες κοπέλες κάνουν κάτι εκτός από τα συνηθισμένα προβλεπομενα το λενε μόνες τους... για τις υπόλοιπες ο κάθε ενας θα το βρει μονος του... με το αναλογο κοστος της έρευνας βεβαια... και επειδή δεν είναι ότι καλύτερο να εκθετουμε κάποιες οταν τους εχουμε υποσχεθεί το αντίθετο... λιγο δύσκολο να πάρει κάποιος πληροφορίες από εδω.. και μαλιστα απο άτομα που δεν γνωρίζει προσωπικά... 

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χτες,διότι είχα ορεξούλες για...."τρελίτσες"  :cheesy:  :P  :dancing:
Αν και γνωρίζω,εκ των προτέρων,στο εν λόγω χαμαιτυπείο τι πρόκειται,περίπου,να συναντήσω,εν τούτοις πάντοτε είναι από τις πρώτες επιλογές για "ξεχαρμάνιασμα" χωρίς πολλά πολλά.
Τέλος πάντων,χτες δεν επετεύχθη ο στόχος μιας και έλειπαν 2-3 που διακαώς επιθυμούσα να "ασελγήσω" ωσάν σύγχρονος θεός Πάνας,οπότε απλώς απήλαυσα το ποτό+2 απλούς χορούς και απεχώρησα.Είχε,πάντως,αρκετό κόσμο για καθημερινή και οι σωληνοκόρες επιδίδονταν κυρίως στο "ποτορούφινγκ"!
Ρόστερ.....
1.)Γιάννα.Κοντό,μελαγχρινό,πετίτ,ασχημούλικο Ρουμανάκι.Νωχερική παρουσία,συνήθως,και απ'όσο γνωρίζω προσφέρει σχετικά καλές υπηρεσίες στα ενδότερα!
2.)Μάγια.Η μελαγχρινή,σκίννυ,άβυζη Ταταρο-Κινεζο-Ρωσσίδα.Φιλική παρουσία,καυλαντίζει και υπόσχεται πολλά.Κρατάει τις....υποσχέσεις τις,αλλά ολίγον τι οπορτουνίστρια(ψάχνει και αυτή το κατάλληλο θύμα να "δαγκώσει).
3.)Ντανιέλα.Η επιστροφή!Καστανόξανθη τσιγγανορουμάνα.Καλό σχετικά κορμί,πολύ μέτριο πρόσωπο!Κινείται διαρκώς και ζητάει χορούς και ποτά με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο Γιουσέην Μπολτ.Προσφέρει και αυτή στα ενδότερα,αν και κάπως τυπική και διεκπεραιωτική.  ;)
4.)Αντριάννα.Ξανθό μιλφ εκ Ρουμανίας.Λεπτό κορμί,χωρίς καμπύλες,με ευμεγέθεις μαστούς!Στο πρόσωπο χάνει αρκετά και είναι λιγάκι ψευδή.Έχει δοκιμαστεί και αυτή στα ενδότερα με σχετικά καλές εντυπώσεις,αλλά είναι και αναλόγως το mood που θα την πετύχει κανείς.
5.)Αριάννα.Ξανθούλα,λεπτούλα Ρωσσίδα με μικρό στήθος και συμπαθητικό πρόσωπο.Την είχα δοκιμάσει παλιά και ήταν καλή επιλογή,τόσο για ποτό όσο και για χορό.
6.)Μαργαρίτα.Καστανόξανθη(τα έβαψε) Ουκρανή,ψηλή,με ωραίο κορμί.Σχετικά κοντό μαλλί και μικρό στήθος.Είχε την τιμητική της στους πριβέ χορούς!  :cum:
7.)Τζένιφερ!Η γνωστή και μη εξαιρετέα Φιλιππινέζα,τοτέμ,πλέον,του μαγαζιού από αρχαιοτάτων χρόνων.Ίσως,αμα τη αποσυρσει της,να γίνεται προσκύνημα σ'αυτήν από ancient,savage,cannibal tribes της νήσου Βόρνεο!  :P
8.)Βανέσα.Ξανθιά μιλφ,μπαμπάτσικη,ψιλοσάπια με κυτταρίτιδα.Πρήζει συνεχώς για κεράσματα και χορούς!   :jerking:
9.)Βιολέττα.Άλλο ένα ξανθό μιλφ,ωραίο θα έλεγα!Καλή στο σόσιαλ,αλλά τι να το κάνεις μιας και δεν προσφέρεται για...."αταξίες" στα ενδότερα.
10.)Σόφη!Καστανή,μπαμπάτσικη,νταρντάνα Ρουμάνα με κατσαρά μαλλιά.Είναι σχετικά καινούργια και δεν έχω άποψη.
11.)Καινούργιο αίμα!   :P
Νατάσα!Κοντό,τουμπανοειδές,Ρωσοκινεζάκι με τατού και μαυρισμένο.Μεγάλες βυζάρες!  :tits:
Στα υπ'όψην για κάποια μελλοντική δοκιμή,μιας και το αξίζει!   :2on1:
12.)Τζένα!Καινούγια και αυτή.Εντυπωσιακό κορμί με μπουτάρες,κωλάρα,βυζάρες,πραγματική πορνοστάρ,μια άλλη Τζένα Τζεημσον!Στο πρόσωπο μετριότητα.Πρόκειται για έκφυλο σκυλί του πολέμου για....hardcore καταστάσεις!  :2on1:
13.)ΜΑΡΘΑ!!!Μπήκε αργότερα ντυμένη και άλλαξε σε χρόνο dt,για να έρθει να κολλάσει όλους εμάς,τους παρευρισκόμενους,τα ναυάγια της ζωής,ωσάν τους "Μοιραίους" του Κ.Βάρναλη!  :cheesy:
Αυτά από μένα,μπουρδελιάρηδες.Εις το επανιδείν!  :afro:  :hi:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Lido  έχουν μετακομίσει μερικές απο sins ε;
Ναι, αρκετές.. Η Σάνυ, η Τζέσικα κα .Λόγω καλοκαιριού ορισμένες είναι σε διακοπές. Γενικά αυτή τη στιγμή στο Λίντο κυκλοφορεί το καλύτερο ρόστερ (αν εξαιρέσουμε πιθανόν το Αλκατραζ).

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Ναι, αρκετές.. Η Σάνυ, η Τζέσικα κα .Λόγω καλοκαιριού ορισμένες είναι σε διακοπές. Γενικά αυτή τη στιγμή στο Λίντο κυκλοφορεί το καλύτερο ρόστερ (αν εξαιρέσουμε πιθανόν το Αλκατραζ).
δε το εξαιρούμε καθόλου το look don't touch Αλκατράζ παίκτη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
δε το εξαιρούμε καθόλου το look don't touch Αλκατράζ παίκτη
το λέω για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις..έχω 2-3 μήνες να περάσω από Αλκατραζ. Την τελευταία φορά που πήγα ορισμένες κοπέλες ήταν πραγματικά μοντέλα, αλλά οι υπηρεσίες εντελώς αποστειρωμένες.. ο καθένας επιλέγει

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
συμφωνω με τους προλαλησαντες. πιστευω οτι αυτο το καιρο το Λιντο εχει ολο το πακετο...

μουναρες, σοου, καλες υπηρεσιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom