Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ενα ξανθο πιπινι ρουμανακι με ωραιο κορμι που την λενε Υβετ τι λεει σε πριβε? Εχει τεσταρει κανεις?

ξέχνα το!δεν είναι για τέτοια κόλπα..και παρεπιπτόντως είναι από τα καλύτερα κοριτσόπουλα από χαρακτήρα....όποιος θέλει να κάνει παρέα με ένα πραγματικά καλό κορίτσι να πάει να το δεί,αλλιώς υπάρχει και η τσάμπα πίπα της μαρλέν στο σοου στην πίστα πάνω..

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
ξέχνα το!δεν είναι για τέτοια κόλπα..και παρεπιπτόντως είναι από τα καλύτερα κοριτσόπουλα από χαρακτήρα....όποιος θέλει να κάνει παρέα με ένα πραγματικά καλό κορίτσι να πάει να το δεί,αλλιώς υπάρχει και η τσάμπα πίπα της μαρλέν στο σοου στην πίστα πάνω..
Απίστευτη παρακμή για όποιον το δεχτεί αυτό για να γλιτώσει το 50ευρω του πριβέ.  :jerking:  :S

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Εχεις 100% δικιο οσον αφορα την Υβετ!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές μάλιστα συνέβησαν στην πραγματικότητα.

Μαρκ Τουαίν

nabukin

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξέχνα το!δεν είναι για τέτοια κόλπα..και παρεπιπτόντως είναι από τα καλύτερα κοριτσόπουλα από χαρακτήρα....

:2funny:

Στη ζωή μου έχω περάσει από φρικτές καταστάσεις, μερικές μάλιστα συνέβησαν στην πραγματικότητα.

Μαρκ Τουαίν

ευτυχώς που έχουμε περάσει από φοβερά γαμάτες καταστάσεις καβλάντας...και μάλιστα ήταν αληθινές...

;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από την τύχη του, ακόμα κι αν είναι η καλύτερη. Και κανείς δεν είναι δυσαρεστημένος απ’ το μυαλό του, ακόμα κι αν είναι το χειρότερο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Επίσης: Ντενίζα, Εύα, Αλέξια, Τρέισι, Σάντρα, Εμμανουέλα, Υβέτ, [size=18pt]Λάουρα/Βίκυ [/size]και άλλες πολλές...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επίσης: Ντενίζα, Εύα, Αλέξια, Τρέισι, Σάντρα, Εμμανουέλα, Υβέτ, [size=18pt]Λάουρα/Βίκυ [/size]και άλλες πολλές...

επίσης χουανιτα,ξένια,λούση,σοφία μαύρη,όλγα μιλφ του θανάτου κλπ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρωξανη??? (η μελαχροινη, μικροκαμωμενη, αδυνατη, καβλα)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Και για να μην ξεχνιόμαστε: εντυπωσιακή παρουσία η ξανθιά σερβιτόρα! Βάζει κάτω πολλές από τις εργαζόμενες!

Σωστος, αλλα πιστευω την διαφορα την κανει στο οτι την βλεπεις ντυμενη, ενω τις αλλες εχουμε συνηθισει να τις βλεπουμε χωρις ρουχα..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου ειχα παει προσφατα στο μαγαζι και μου εκανε εντυπωση το ποσο βαριεστημενα χορευαν οι κοπελες στο στυλο  :S  αυτηνης που μου αρεσε περισσοτερο ο χορος ηταν η Σονια, αυτη γαμιεται ή μπα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom