Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
με ποσα πηδας εκει μεσα?

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Φίλε είναι πολύ καλτ μαγαζί τελικά το ΛΙΝΤΟ  :rockon: :rockon:.Και πριν κανα μήνα που είχα περάσει με φίλους για χαβαλέ μου είχαν πει κανα 2 τεμάχια στην ψύχρα να πάμε για πριβέ να τις  :fuck2:.Σίγουρα θα είναι στέκι από εδώ και πέρα :2funny: :2funny:

Καλα τα τεμαχια παικτη?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε θα σε γελάσω :idiot: :think:.Εγώ πήγα ήδη ''φτιαγμένος'' εκεί και η πρώτη που μου ήρθε ήταν  η Τζένιφερ(Μελαχρινή γύρω στο 1,70,ανατολίτικα χαρακτηριστικά,2.5 βυζί,τατουάζ στην μέση,ωραία κωλάρα).Την κέρασα με την μία ποτό και την πήρα για πριβέ.Δεν προλάβα να τσεκάρω άλλα σωληνοκόριτσα :rolleyes:.Φεύγοντας είχα μείνει μ'ένα 20αρικο και το έδωσα ατόφιο στον παρκαδόρο :grin: :grin:.Μου είπε ότι ήταν στο Ανατολή πριν και με είχε τσεκάρει κι εκεί :sunglasses:.Τελικά είμαι πολύ καλτ φυσιογνωμία :grin: :grin:
φίλος πόσα έσκασες για μπριζόλα? μα καλά χύμα μεσα στον κόσμο γίνονται αυτά? ο αλλος λες τσιμποκωνόταν δίπλα σου!!!! δεν έχει κάτι πιο μοναχικό?  :huh:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
φίλος πόσα έσκασες για μπριζόλα? μα καλά χύμα μεσα στον κόσμο γίνονται αυτά? ο αλλος λες τσιμποκωνόταν δίπλα σου!!!! δεν έχει κάτι πιο μοναχικό?  :huh:

Το γράφει στο ποστ του: την πήρε πριβέ.

Στο πιο "μοναχικό" και πραγματικό πριβέ της πόλης  ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πριβε δηλαδη 50? αν ειναι ετσι να μην ξαναπαω alcatraz.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
πριβε δηλαδη 50? αν ειναι ετσι να μην ξαναπαω alcatraz.

Προφανώς εννοεί ότι την πήρε ΣΤΟ πριβέ. Στον χώρο που έχει το μαγαζί για πριβέ.

Για τιμή δεν έγραψε κάτι (προς το παρόν).

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω από σουρτούκες στα 50 , από τις άλλες εξαρτάται....πάντως δεν κάνουν όλες εκεί μέσα με 50-100..΄κάποια θέλει και 500αρι για έξω....ωραίο νιμού δε λέω,αλλά τόσο μαλάκες δεν είμαστε!αν γαμιόταν μέσα στη χυσίλα και την μαυρίλα θα ήταν όλα σούπερ! η ολγάρα είναι εκεί άραγε?

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω από σουρτούκες στα 50 , από τις άλλες εξαρτάται....πάντως δεν κάνουν όλες εκεί μέσα με 50-100..΄κάποια θέλει και 500αρι για έξω....ωραίο νιμού δε λέω,αλλά τόσο μαλάκες δεν είμαστε!αν γαμιόταν μέσα στη χυσίλα και την μαυρίλα θα ήταν όλα σούπερ! η ολγάρα είναι εκεί άραγε?

Αν μπριζολιάζανε όλες αυτές μόνο με 50Ε, η ουρά για να μπεις στο μαγαζί θα έφτανε μέχρι κάτω στον Άγιο Σώστη! (βοήθεια μας)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αν μπριζολιάζανε όλες αυτές μόνο με 50Ε, η ουρά για να μπεις στο μαγαζί θα έφτανε μέχρι κάτω στον Άγιο Σώστη! (βοήθεια μας)

τόσο τους αξίζει!ξεφτιλισμένες είναι,ανοίγουν το μουνί τους,τη κωλοσουφρα και το λαρύγγι τους για το χρήμα...γιατί να τους δώσεις 500 και όχι?λιγόστεψαν άλλωστε και τα θύματα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εμενα 3-4 που ρωτησα (βασικα αυτες ερχονταν και μου το ελεγαν χυμα) ολες 50 μου ειπανε. Και μια (με επιφυλαξη, διοτι δεν εδινα και πολλη προσοχη) μου προτεινε και παρτουζα με μια συναδερφο της. Παντως το θεωρω μαλακια να δωσεις 50 ευρω για να κακογαμησεις διπλα σε αλλα ποσα ατομα σαν παστη ρεγγα, οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να πας σε ενα καλο στουντιο, για να μην πω και για μπουρδελο που θα σου μεινουν και τα περισσοτερα στην τσεπη.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εμενα 3-4 που ρωτησα (βασικα αυτες ερχονταν και μου το ελεγαν χυμα) ολες 50 μου ειπανε. Και μια (με επιφυλαξη, διοτι δεν εδινα και πολυ προσοχη) μου προτεινε και παρτουζα με μια συναδερφο της. Παντως το θεωρω μαλακια να δωσεις 50 ευρω για να κακογαμησεις διπλα σε αλλα ποσα ατομα σαν [size=10pt]παστη ρεγγα,[/size] οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να πας σε ενα καλο στουντιο, για να μην πω και για μπουρδελο που θα σου μεινουν και τα περισσοτερα στην τσεπη.

:2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Μα εχω αδικο τυπε μου? Τι να πω, γενικα με τα στριπ δεν καταλαβαινω γιατι εχουν καποιοι τετοιο κολλημα, τα θεωρω εντελως πεταμενα λεφτα αν μπει κανεις στη διαδικασια πουτο, χορος, μπριζολα κτλ. Εγω τα επισκεπτομαι αραια και που, απλα και μονο ως κατι διαφορετικο, αντι να πιω ενα ποτο σε κανονικο μπαρ το πινω εκει και χαζευω και κανα χορο/show στη σκηνη.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μα εχω αδικο τυπε μου? Τι να πω, γενικα με τα στριπ δεν καταλαβαινω γιατι εχουν καποιοι τετοιο κολλημα, τα θεωρω εντελως πεταμενα λεφτα αν μπει κανεις στη διαδικασια πουτο, χορος, μπριζολα κτλ. Εγω τα επισκεπτομαι αραια και που, απλα και μονο ως κατι διαφορετικο, αντι να πιω ενα ποτο σε κανονικο μπαρ το πινω εκει και χαζευω και κανα χορο/show στη σκηνη.

Κατά την ταπεινή μου άποψη συμβαίνει το εξής: η θεωρία του Δρ Χάνιμπαλ Λέκτερ έχει εδώ την τέλεια εφαρμογή της. "τι είναι αυτό που επιθυμούμε πιο πολύ; αυτό που βλέπουμε συνέχεια απέναντι μας, ξανά και ξανά και ξανά..."
Πας εκεί. Κάθεσαι αρκετή ώρα. Βλέπεις τις κοπέλες. Συνέχεια. Στην πίστα. Δίλπα σου. Στο παραδίπλα τραπέζι. Έτσι, σιγά-σιγά η φαντασία σου αρχίζει να καλπάζει. Η επιθυμία σου "φουντώνει" και σε οδηγεί στα γνωστά μπριζολομονοπάτια...
Ενώ στους "οίκους" το σαλονάρισμα είναι συνήθως (αλλά όχι πάντα) υπόθεση δευτερολέπτων...

Υ.Γ. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το σπορ. Μια σκέψη κάνω...

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δε λέτε ποιές ξέρετε σίγουρα ότι μπριζολιάζονται για να κόψω φάτσες απ'το Site του Lido να μαι προετοιμασμένος όταν πάω?

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Κατά την ταπεινή μου άποψη συμβαίνει το εξής: η θεωρία του Δρ Χάνιμπαλ Λέκτερ έχει εδώ την τέλεια εφαρμογή της. "τι είναι αυτό που επιθυμούμε πιο πολύ; αυτό που βλέπουμε συνέχεια απέναντι μας, ξανά και ξανά και ξανά..."
Πας εκεί. Κάθεσαι αρκετή ώρα. Βλέπεις τις κοπέλες. Συνέχεια. Στην πίστα. Δίλπα σου. Στο παραδίπλα τραπέζι. Έτσι, σιγά-σιγά η φαντασία σου αρχίζει να καλπάζει. Η επιθυμία σου "φουντώνει" και σε οδηγεί στα γνωστά μπριζολομονοπάτια...
Ενώ στους "οίκους" το σαλονάρισμα είναι συνήθως (αλλά όχι πάντα) υπόθεση δευτερολέπτων...

Υ.Γ. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το σπορ. Μια σκέψη κάνω...

:thumbsup:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.038
Πόντοι
7.885
φίλος πόσα έσκασες για μπριζόλα? μα καλά χύμα μεσα στον κόσμο γίνονται αυτά? ο αλλος λες τσιμποκωνόταν δίπλα σου!!!! δεν έχει κάτι πιο μοναχικό?  :huh:

100 ευραίους έσκασα φίλε ;) ;).Μου το είπε από την αρχή η γκόμενα ότι η μπριζόλα έχει τόσο,τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι μονό ή διπλό πριβέ :idiot: :think:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
4.455
Εμενα 3-4 που ρωτησα (βασικα αυτες ερχονταν και μου το ελεγαν χυμα) ολες 50 μου ειπανε. Και μια (με επιφυλαξη, διοτι δεν εδινα και πολλη προσοχη) μου προτεινε και παρτουζα με μια συναδερφο της. Παντως το θεωρω μαλακια να δωσεις 50 ευρω για να κακογαμησεις διπλα σε αλλα ποσα ατομα σαν παστη ρεγγα, οταν με τα ιδια χρηματα μπορεις να πας σε ενα καλο στουντιο, για να μην πω και για μπουρδελο που θα σου μεινουν και τα περισσοτερα στην τσεπη.

Κατι ασχετο.. πληρωνεις ειδοδο μπαινοντας??

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Δίνεις τα χρήματα στον γηραιό κύριο που βρίσκεται στην είσοδο και έχεις το πρώτο ποτό δωρεάν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom