Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Τυποι μου ειχα παει προσφατα στο μαγαζι και μου εκανε εντυπωση το ποσο βαριεστημενα χορευαν οι κοπελες στο στυλο  :S  αυτηνης που μου αρεσε περισσοτερο ο χορος ηταν η Σονια, αυτη γαμιεται ή μπα?

Α, αφού σου αρέσει η Σόνια, τότε θα γίνουμε..."μπατζανάκηδες"  :cheesy:

Υ.Γ. Που είσαι βρε Βικάκι...  :'(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
:2funny:  ενταξει τοτε, τις μοιρασαμε! Δε μου απαντησες ομως, πηδιεται αυτη? Δεν ηρθε απο το τραπεζι μου  :'(

Αυτή την πληροφορία δεν την έχω. Δεν έχω πάρει ούτε καν απλό χορό ή ποτό μαζί της.

Υ.Γ. Αλλά ακόμη κι αν είχα την πληροφορία, sorry αλλά αυτά τα πράγματα δεν λέγονται από ένα δημόσιο βήμα  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αυτή την πληροφορία δεν την έχω. Δεν έχω πάρει ούτε καν απλό χορό ή ποτό μαζί της.

Υ.Γ. Αλλά ακόμη κι αν είχα την πληροφορία, sorry αλλά αυτά τα πράγματα δεν λέγονται από ένα δημόσιο βήμα  ;)

Μα για αυτο εχουμε και τα πμ!!!

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εχει παρει κανεις την Βανεσσα πριβε? Για πειτε εντυπωσεις ρε παιδες!

pefas1988

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εχει δει κανείς την απολλώνια τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί?

pefas1988

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
pathos, εχεις παρει πριβε με απολλώνια γιατι θελω να την πετύχω για να κάνω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Ρε μάγκες τι φοβερό καλτ σκηνικό είναι αυτό στο πριβέ του Λίντο :o :o.Πήγα χθες κατά τις 04:30 κι έπιασα την γωνία με την Τζένιφερ.Δίπλα μας σε απόσταση <10εκ. έταιρος συνάδελφος  :fuck2: κορασίδα και λίγο πιο δίπλα ένας άλλος δεχόταν στοματικό έρωτα από άλλο σωληνοκόριτσο :pipa1:.Η Τζένιφερ πάντως όλα τα λεφτά μάγκες :grin: :grin:,την έγλειψα παντού,μου έκανε ένα υπέροχο  :pipa1: και την γάμησα σκληρά για κανα τέταρτο χωρίς να διαμαρτυρηθεί :grin: :grin:.Όταν τελειώσαμε ανταλλάξαμε τηλ. και μου έστειλε επιτόπου αίτημα φιλίας στο φατσοβιβλίο :sunglasses: :sunglasses:.Όλα τα λεφτά αυτά τα ομαδικά  :knockinb:.Είδα κι ένα σόου μ'ένα τύπο αδύνατο κι αξύριστο με γυαλιά,που γαμούσε λάιβ την γκόμενά του :idiot: :uglystupid:.Αν πληρώνουν αυτόν τον άθλιο για να  :fuck2: λάιβ τότε σίγουρα μπορώ να κάνω κι εγώ τέτοια δουλειά :2funny: :2funny:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Ρε μάγκες τι φοβερό καλτ σκηνικό είναι αυτό στο πριβέ του Λίντο :o :o.Πήγα χθες κατά τις 04:30 κι έπιασα την γωνία με την Τζένιφερ.Δίπλα μας σε απόσταση <10εκ. έταιρος συνάδελφος  :fuck2: κορασίδα και λίγο πιο δίπλα ένας άλλος δεχόταν στοματικό έρωτα από άλλο σωληνοκόριτσο :pipa1:.Η Τζένιφερ πάντως όλα τα λεφτά μάγκες :grin: :grin:,την έγλειψα παντού,μου έκανε ένα υπέροχο  :pipa1: και την γάμησα σκληρά για κανα τέταρτο χωρίς να διαμαρτυρηθεί :grin: :grin:.Όταν τελειώσαμε ανταλλάξαμε τηλ. και μου έστειλε επιτόπου αίτημα φιλίας στο φατσοβιβλίο :sunglasses: :sunglasses:.Όλα τα λεφτά αυτά τα ομαδικά  :knockinb:.Είδα κι ένα σόου μ'ένα τύπο αδύνατο κι αξύριστο με γυαλιά,που γαμούσε λάιβ την γκόμενά του :idiot: :uglystupid:.Αν πληρώνουν αυτόν τον άθλιο για να  :fuck2: λάιβ τότε σίγουρα μπορώ να κάνω κι εγώ τέτοια δουλειά :2funny: :2funny:

Παιχτη ξερεις αν κανει και η βανεσσα τετοια?  :knockinb:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny: :2funny: ρε τί γίνεται!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Παιχτη ξερεις αν κανει και η βανεσσα τετοια?  :knockinb:

Φίλε θα σε γελάσω :idiot: :think:.Εγώ πήγα ήδη ''φτιαγμένος'' εκεί και η πρώτη που μου ήρθε ήταν  η Τζένιφερ(Μελαχρινή γύρω στο 1,70,ανατολίτικα χαρακτηριστικά,2.5 βυζί,τατουάζ στην μέση,ωραία κωλάρα).Την κέρασα με την μία ποτό και την πήρα για πριβέ.Δεν προλάβα να τσεκάρω άλλα σωληνοκόριτσα :rolleyes:.Φεύγοντας είχα μείνει μ'ένα 20αρικο και το έδωσα ατόφιο στον παρκαδόρο :grin: :grin:.Μου είπε ότι ήταν στο Ανατολή πριν και με είχε τσεκάρει κι εκεί :sunglasses:.Τελικά είμαι πολύ καλτ φυσιογνωμία :grin: :grin:

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Γινονται τετοια πραγματα στο Lido?
URL]]

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.016
Πόντοι
7.885
Γινονται τετοια πραγματα στο Lido http://[URL unfurl="true"]www.clicksmilies.com/s1106/cool/cool-smiley-030.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Φίλε είναι πολύ καλτ μαγαζί τελικά το ΛΙΝΤΟ  :headbang3: :headbang3:.Και πριν κανα μήνα που είχα περάσει με φίλους για χαβαλέ μου είχαν πει κανα 2 τεμάχια στην ψύχρα να πάμε για πριβέ να τις  :fuck2:.Σίγουρα θα είναι στέκι από εδώ και πέρα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom