nabukin
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε καλώς τα 3-0
εσύ πρώτα θα απαντήσεις με ποιόν έπαιζε η Χαβάη και ήρθε 5-0...
και ύστερα όλα τα άλλα...
Ρε καλώς τα 3-0
με τον φιντέλ.εσύ πρώτα θα απαντήσεις με ποιόν έπαιζε η Χαβάη και ήρθε 5-0...
με τον φιντέλ.
επίσκεψη ύστερα από πολύ καιρό αποχής. Λίγες γκόμενες ακόμα ποιο λίγες οι επιλογές. Η πα΄ρεα μου ο συναγωνηστής μου κα΄λτερα ψώνισε Λατόγια με Εγώ απο την άλλη υποχρεωτικά Όλγα με τα μπριζόλας σε και . Το κρεωπολέιο είχε ακόμα Τζέννιφερ που στην δεύτερη κουβέντα προσφέρει Εμμανουέλα, Έυα , Βερόνικα Άλλη μια μπλάκ μάτζικ γούμαν που δεν θυμάμαι όνομα.
Νομίζω πάντως οτι πεπει να μετακινηθεί το Lido απο τα strip clubs στα studio πλέον.
Τα ποτά υπέροχα :S αφου δεν τα ακουμπισαμε απώς πάντα
H λούση στα κουρτινικά ενδότερα καλύπτει τις απαιτήσεις του προχωρημένου και συνάμα συνειδητοιημένου στριπτιζόφιλου ;ήταν η λούση η ξένια και η μαρία η ρουμάνα?
H λούση στα κουρτινικά ενδότερα καλύπτει τις απαιτήσεις του προχωρημένου και συνάμα συνειδητοιημένου στριπτιζόφιλου ;
ήταν η λούση η ξένια και η μαρία η ρουμάνα?
ναι. με τον Κενζο που έχουν σχέση.Ο μουναρομουναρος (νομιζω Κελλυ) που πηδιεται στη σκηνη του μαγαζιου με τον μικροτσουτσουνο και πιθηκομορφο πρωταγωνιστη της τελευταιας ταινιας του Σειρινακη (νομιζω Κενζο) κανει βιζιτες?
ναι. με τον Κενζο που έχουν σχέση.
ανάποδα τα γραψες.Τι εννοεις? Οτι πανε υποχρεωτικα πακετο? Δηλαδη θα τους εχεις και τους δυο εκει και οσο εσυ ξεκωλιαζεις την Κελλυ ο Κενζο θα παιρνει ματι :S
ανάποδα τα γραψες.
εκεί που θα σε ξεκωλιάζει ο κένζος και η Κέλλυ θα παίρνει μάτι
Ο μουναρομουναρος (νομιζω Κελλυ) που πηδιεται στη σκηνη του μαγαζιου με τον μικροτσουτσουνο και πιθηκομορφο πρωταγωνιστη της τελευταιας ταινιας του Σειρινακη (νομιζω Κενζο) κανει βιζιτες?
εγώ απάντηση σου δωκα αλλά δεν την κατάλαβες.μαλλον δε διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου, διοτι δε φαινεται να καταλαβες τι ρωτησα εγω για μαλλι θελω να παω, οχι να βγω κουρεμενος :S
εγώ απάντηση σου δωκα αλλά δεν την κατάλαβες.
μετά φταίω εγώ που σε παίρνω στην πλάκα.
καλύτερα αδερφέ κλασμένο παρά χεσμένο.Αααα δηλαδη δεν κανει βιζιτες η κοπελα, σωστα? Κριμα γιατι ειναι τουμπανακι! Ε μα κι εσυ μιλας με γριφους σε καποιον που βρηκε δυσκολη την εγγραφη, τι να κανω η φυση δε μου δωκε αναπτυγμενη ευφυια, αλλους ο θεος τους επλασε εμενα με
Ο μουναρομουναρος (νομιζω Κελλυ) που πηδιεται στη σκηνη του μαγαζιου με τον μικροτσουτσουνο και πιθηκομορφο πρωταγωνιστη της τελευταιας ταινιας του Σειρινακη (νομιζω Κενζο) κανει βιζιτες?
as usualμάπα το καρπούζι, πολλά τα λεφτά .-
as usual