Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επίσκεψη ύστερα από πολύ καιρό αποχής. Λίγες γκόμενες ακόμα ποιο λίγες οι επιλογές. Η πα΄ρεα μου ο συναγωνηστής μου κα΄λτερα ψώνισε Λατόγια με   :pipa1: Εγώ απο την άλλη υποχρεωτικά Όλγα με τα μπριζόλας σε  :zfuck: και  :pipa2:. Το κρεωπολέιο είχε ακόμα Τζέννιφερ που στην δεύτερη κουβέντα προσφέρει  :fuck1: Εμμανουέλα, Έυα , Βερόνικα Άλλη μια μπλάκ μάτζικ γούμαν που δεν θυμάμαι όνομα.
Νομίζω πάντως οτι πεπει να μετακινηθεί το Lido  απο τα strip clubs στα studio πλέον.
Τα ποτά υπέροχα  :S αφου δεν τα ακουμπισαμε απώς πάντα

ήταν η λούση η ξένια και η μαρία η ρουμάνα?

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1

nabukin

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
H λούση στα κουρτινικά ενδότερα καλύπτει τις απαιτήσεις του προχωρημένου και συνάμα συνειδητοιημένου στριπτιζόφιλου ;

τα πάντα όλα και το βασικότερο, απ'τα ελάχιστα όμορφα σιγουράκια.

το μόνο κακό είναι πως δεν είναι/ήταν στο μαγαζί εδώ και 1.5+ βδομάδα...*

*(παίζει κ το σενάριο να μην την είδα βέβαια)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ο μουναρομουναρος (νομιζω Κελλυ) που πηδιεται στη σκηνη του μαγαζιου με τον μικροτσουτσουνο και πιθηκομορφο πρωταγωνιστη της τελευταιας ταινιας του Σειρινακη (νομιζω Κενζο) κανει βιζιτες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο μουναρομουναρος (νομιζω Κελλυ) που πηδιεται στη σκηνη του μαγαζιου με τον μικροτσουτσουνο και πιθηκομορφο πρωταγωνιστη της τελευταιας ταινιας του Σειρινακη (νομιζω Κενζο) κανει βιζιτες?
ναι. με τον Κενζο που έχουν σχέση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ναι. με τον Κενζο που έχουν σχέση.

Τι εννοεις? Οτι πανε υποχρεωτικα πακετο? Δηλαδη θα τους εχεις και τους δυο εκει και οσο εσυ ξεκωλιαζεις την Κελλυ ο Κενζο θα παιρνει ματι  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι εννοεις? Οτι πανε υποχρεωτικα πακετο? Δηλαδη θα τους εχεις και τους δυο εκει και οσο εσυ ξεκωλιαζεις την Κελλυ ο Κενζο θα παιρνει ματι  :S
ανάποδα τα γραψες.
εκεί που θα σε ξεκωλιάζει ο κένζος και η Κέλλυ θα παίρνει μάτι

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ανάποδα τα γραψες.
εκεί που θα σε ξεκωλιάζει ο κένζος και η Κέλλυ θα παίρνει μάτι

:think:  μαλλον δε διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου, διοτι δε φαινεται να καταλαβες τι ρωτησα  :think:  εγω για μαλλι θελω να παω, οχι να βγω κουρεμενος  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:think:  μαλλον δε διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου, διοτι δε φαινεται να καταλαβες τι ρωτησα  :think:  εγω για μαλλι θελω να παω, οχι να βγω κουρεμενος  :S
εγώ απάντηση σου δωκα αλλά δεν την κατάλαβες.
μετά φταίω εγώ που σε παίρνω στην πλάκα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγώ απάντηση σου δωκα αλλά δεν την κατάλαβες.
μετά φταίω εγώ που σε παίρνω στην πλάκα.

Αααα δηλαδη δεν κανει βιζιτες η κοπελα, σωστα? Κριμα γιατι ειναι τουμπανακι! Ε μα κι εσυ μιλας με γριφους σε καποιον που βρηκε δυσκολη την εγγραφη, τι να κανω η φυση δε μου δωκε αναπτυγμενη ευφυια, αλλους ο θεος τους επλασε εμενα με  :badair:  :shit:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αααα δηλαδη δεν κανει βιζιτες η κοπελα, σωστα? Κριμα γιατι ειναι τουμπανακι! Ε μα κι εσυ μιλας με γριφους σε καποιον που βρηκε δυσκολη την εγγραφη, τι να κανω η φυση δε μου δωκε αναπτυγμενη ευφυια, αλλους ο θεος τους επλασε εμενα με  :badair:  :shit:
καλύτερα αδερφέ κλασμένο παρά χεσμένο.

nabukin

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0

μάπα το καρπούζι, πολλά τα λεφτά .-

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ενα ξανθο πιπινι ρουμανακι με ωραιο κορμι που την λενε Υβετ τι λεει σε πριβε? Εχει τεσταρει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom