Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Καλώς  το  το αητόπουλο

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ρε τη λουσι...........εδω ησουν μωρο μου;;;; :dancing:

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Μετά από 9 μήνες,επιστροφή στο μαγαζί που αντρώθηκα στριπτιζιακά και τα πράγματα,ώς προς το προκείμενο,δεν έχουν αλλάξει πολύ.Μια μικρή αλλαγή στο χώρο για να θυμίζει περισσότερο Αλκατράζ,ίδιες φάτσες από γκόμενες 3 χρόνια τώρα(έχουν επιστρέψει όμως η Vanessa Best και η Ροξάνα που ανεβάζουν το μέσο όρο),ίδιοι τρισάθλιοι γέροντες σερβιτόροι.Στα +,ένα live sex show από το ζευγάρι που γαμιέται και στο dvd της Ντούβλη.Γενικώς,θα πηγαίνω για να πίνω κανά ποτάκι με το φιλαράκι Dj Pierros(ο..συνεχιστής του,πάντως,επιεικώς τρισάθλιος)και όχι για ζουζουνίσματα.Στο "ερωτικό" κομμάτι,βρίσκεται σε βαθύ ψύχος το μαγαζί...

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε τη λουσι...........εδω ησουν μωρο μου;;;; :dancing:

ναι,ναι εδώ...μόλις έφυγε από το ερώτικα ήρθε στον ναό της συγγρού!απλά έχω παρατηρήσει ότι έχει γίνει αρκετά ωμή και πιεστική σαν τα πιεστικά που πλένουν τα αμάξια ναούμε

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη στο μαγαζι σαββατο βραδυ. πολλες γυναικες αλλα ρε παιδια πολυ μετρια σωματα.
ειλικρινα δεν το καταλαβαινω αυτο που γινεται. εισαι ασ πουμε η γκομενα που κανει αυτη την δουλεια.οκ? αφου το εχεις παρει αποφαση οτι για καποια χρονια αυτη την δουλεια θα κανεις.πας δινεις λεφτα να βαλεις σιλικονες στα βυζια.οκ. γιατι δεν κανεις κατι να εχεις και ωραιο σωμα. τι σκατα σαβουριαζεις? κοιλιες, σωσιβια, κυταριτιδες, πλαδαροτητα. ημαρτον!

παω εκει να πληρωσω να πιω το ποτο μου για να δω κατι καλο.ζητημα ειναι στις 10 γυναικες η 1 να ειναι οπως πρεπει. και μου φαινεται τωρα τελευταια εχει αυξηθει το φαινομενο.οχι μονο στο Lido αλλα σε ολα τα μαγαζια. για να μην σχολιασουμε οτι οι περισσοτερες βαριουνται και βγαινει ενα αθλιο θεαμα στην πιστα. ειμαι εγω ο μυστηριος η το βλεπετε και αλλοι αυτο?

ηταν ομως και μια μελαχρινη με ενα κωλο και ποδια απιστευτα (δεν θυμαμαι ονομα) ,αλλα συνολικα το μαγαζι ειχε πολυ λιγα αξιολογα :tickedoff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ηταν ομως και μια μελαχρινη με ενα κωλο και ποδια απιστευτα (δεν θυμαμαι ονομα) ,αλλα συνολικα το μαγαζι ειχε πολυ λιγα αξιολογα :tickedoff:

μαλλον θα λες για την ρωξάννη την πολύ αδύνατη!

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
δεν θα την χαρακτηριζα πολυ αδυνατη αλλα φαινοταν το σωμα της γυμνασμενο, φαινονταν οι γραμμες βρε παιδι μου δεν ηταν σαν ζελες. μηπως κατι σε carina, corina. δεν ειμαι και σιγουρος. παντως φοραγε ενα μαυρο κολλητο φορεμα με κορδωνια kai o κωλος ηταν εξω ξερεις φαινοταν μεσα απο τα κορδωνια. και το λεω αυτο γιατι αυτες πολλες φορες φορανε τα ιδια και τα ιδια. ηταν καλο ομως ξεχωριζε απο τα αλλα

ps ειχε και σιλικονη. και το δερμα ηταν σταρατο. αν και το σκοταδι και τα φωτα κανουν τα κολπα τους.
στο site του καταστηματος στις φωτο απο erotica 2010 το νο80. και οι δυο με τα ασπρα θα μπορουσαν να ειναι....αν ειναι καποια απο αυτες εκει ακομα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν θα την χαρακτηριζα πολυ αδυνατη αλλα φαινοταν το σωμα της γυμνασμενο, φαινονταν οι γραμμες βρε παιδι μου δεν ηταν σαν ζελες. μηπως κατι σε carina, corina. δεν ειμαι και σιγουρος. παντως φοραγε ενα μαυρο κολλητο φορεμα με κορδωνια kai o κωλος ηταν εξω ξερεις φαινοταν μεσα απο τα κορδωνια. και το λεω αυτο γιατι αυτες πολλες φορες φορανε τα ιδια και τα ιδια. ηταν καλο ομως ξεχωριζε απο τα αλλα

ps ειχε και σιλικονη. και το δερμα ηταν σταρατο. αν και το σκοταδι και τα φωτα κανουν τα κολπα τους.
στο site του καταστηματος στις φωτο απο erotica 2010 το νο80. και οι δυο με τα ασπρα θα μπορουσαν να ειναι....αν ειναι καποια απο αυτες εκει ακομα.

θα δω και θα ενημερώξω!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
προς ρούντυ7....προσπαθώ να σου στείλω αλλα μου βγάζει μύνημα ότι έχεις μπλοκάρει τα πμ μου. :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για πριβέ πολύ καλή είναι η λούση η πολωνέζα(φτού ξελευθερία :grin:), η ναομι βεβαια μετα της τρέησι κλπ...μαρλέν και τέτοια δεν τα αναφέρω για λόγους ευνόητους! την βαλέρια μή παρετε ποτε(πεταμένα φταλέ) όπως επίσης και την άλλη την ομορφη τσιγγανορουμάνα που φοράει τα μαύρα δικτυωτά...ωραίο νιμού αλλά απο πριβέ καλύτερα να τα δώσεις στη τουαλέτα μετά που θα τη λερώσεις με τη φράπα!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχετε τσεκαρει 2 ξανθιες με κωλο σαν της Coco ?

coco-2.jpg

Δεν ξερω τι λενε απο πριβε και τετοια, καινουργιες πρεπει να ειναι στο καταστημα και μαλλον αδερφες η ξαδερφες.. :huh:
Καλα νιμου ωστοσο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom