The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.455
- Πόντοι
- 25.467
Να πάτε το Σάββατο 100 αγανακτισμένοι στο Λίντο και να ζητήσετε έκπτωση στο πριβέ της μπριζόλας .
Να πάτε το Σάββατο 100 αγανακτισμένοι στο Λίντο και να ζητήσετε έκπτωση στο πριβέ της μπριζόλας .
Του πούστη..... 25% δε θα κάνουν?
ρε τη λουσι...........εδω ησουν μωρο μου;;;;
ηταν ομως και μια μελαχρινη με ενα κωλο και ποδια απιστευτα (δεν θυμαμαι ονομα) ,αλλα συνολικα το μαγαζι ειχε πολυ λιγα αξιολογα
δεν θα την χαρακτηριζα πολυ αδυνατη αλλα φαινοταν το σωμα της γυμνασμενο, φαινονταν οι γραμμες βρε παιδι μου δεν ηταν σαν ζελες. μηπως κατι σε carina, corina. δεν ειμαι και σιγουρος. παντως φοραγε ενα μαυρο κολλητο φορεμα με κορδωνια kai o κωλος ηταν εξω ξερεις φαινοταν μεσα απο τα κορδωνια. και το λεω αυτο γιατι αυτες πολλες φορες φορανε τα ιδια και τα ιδια. ηταν καλο ομως ξεχωριζε απο τα αλλα
ps ειχε και σιλικονη. και το δερμα ηταν σταρατο. αν και το σκοταδι και τα φωτα κανουν τα κολπα τους.
στο site του καταστηματος στις φωτο απο erotica 2010 το νο80. και οι δυο με τα ασπρα θα μπορουσαν να ειναι....αν ειναι καποια απο αυτες εκει ακομα.
θα δω και θα ενημερώξω!
στο site του καταστηματος στις φωτο απο erotica 2010 το νο80. και οι δυο με τα ασπρα θα μπορουσαν να ειναι....αν ειναι καποια απο αυτες εκει ακομα.