You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lido Palace
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 439K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
τι ξερουμε για την λευκορωσιδα την Αναστασια ?
Πως ειναι αυτη πολυ αδυνατη μελαχροινη με ωραιο προσωπακι ?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Δε μοιάζει και πολύ με τις φωτό, το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι ελαφρώς 'βλογιοκομένη' στο πρόσωπο. Πάντως είναι η μοναδική Βραζιλιάνα στο μαγαζί. Μια δοκιμή αξίζει τον κόπο.Αυτη τη Λουιζα εννοειτε οτι κανει φραπεδακι με καλαμακι?
Παραθετω φωτο της απο το myspace account
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ξανθια κοντουλα οχι πολυ αδυνατη με ωραιο προσωπακιΠως ειναι αυτη πολυ αδυνατη μελαχροινη με ωραιο προσωπακι ?
...ξερω ποια λες ...μουναρος αλλα ολο κοκκαλο
Εχει τατουαζ και ειναι η λουιζα 100%
περι φραπε και λοιπα δεν ξερω
Δεν έχει, δεν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας.
Μάλλον άλλη Βραζιλιάνα μου φέρανε. (Εγώ τη Λουίζα πάντως ζήτησα). Πράγματι στη φωτό είναι η Λουίζα, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και στο site του Lido Palace. Θα επανέρθω στο θέμα του φραπέ, κατόπιν επί τόπου αυτοψίας.Εχει τατουαζ και ειναι η λουιζα 100%
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
τα σοδομα και τα γομορα χτες στο λιδο
ηταν εκει
λουιζα
βανεσα
βικτορια
γκαμπριελα
νικη
ρουμπιν
ντελια
αλια
μονικα
λιανα
αλικη
γιολαντα
ραμονα
χριστινα
εβελινα
ανετ
κλαουντια
αμιρα
μερικες ακομα κοπελες που δεν μας μιλησαν και δεν ακουσα ονοματα
ο μαρκος και η... απο ουγγαρια σε δυνατο σοου
και ο μαγος καπταιν τζορτζ τον οποιον βοηθησαμε στα μαγικα του, ακομα ψαχνω να βρω τον φιλο μου που εξαφανισε
το μαγαζι γεματο, γινοταν χαμος
εγω τιμησα λουιζα κλασσικα, δυνατο χαρτι και ανετ πολυ δυνατη επισης, αλλα ειμουν τελειωμενος με λουιζα και δεν το ευχαριστηθηκα οπως επρεπε
ηταν εκει
λουιζα
βανεσα
βικτορια
γκαμπριελα
νικη
ρουμπιν
ντελια
αλια
μονικα
λιανα
αλικη
γιολαντα
ραμονα
χριστινα
εβελινα
ανετ
κλαουντια
αμιρα
μερικες ακομα κοπελες που δεν μας μιλησαν και δεν ακουσα ονοματα
ο μαρκος και η... απο ουγγαρια σε δυνατο σοου
και ο μαγος καπταιν τζορτζ τον οποιον βοηθησαμε στα μαγικα του, ακομα ψαχνω να βρω τον φιλο μου που εξαφανισε
το μαγαζι γεματο, γινοταν χαμος
εγω τιμησα λουιζα κλασσικα, δυνατο χαρτι και ανετ πολυ δυνατη επισης, αλλα ειμουν τελειωμενος με λουιζα και δεν το ευχαριστηθηκα οπως επρεπε
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Επισκεψη Lido Σαββατοβραδο / πολυ Βλαχομπογδανια εχει πεσει εκει ρε παιδι μου / που ειναι τα Ρωσιδια ???? / χορο με μια Ουκρανεζα,σεν θυμαμαι ονομα αλλα δεν εχει σημασια γιατι ειναι και η μοναδικη απο Ουκρανια εκει,χαλια μαυρα / μου εσπασε τον πουτσο / η Τζεσικα που πηρα ομως μετα ολα τα λεφτα .....
Επισκέπτης
το μαγαζι ηταν,ειναι κ θα ειναι Ρουμανοκρατουμενο...σιγουρα η βλαχαρες του μαγαζιου σπανε κοκκαλα..αλλα παντα ετσι ηταν..(μαζι με τις αλβανιδες τους)!
το μαγαζι πιστευω εχει ανεβει κλαση τελευταια κ χαρηκα με την συμπεριφορα των κοριτσιων που δειχνουν επαγγελματισμο κ ευπρεπεια με σεβασμο για τον περηφανο ελληνα κωλομπαρα που το επισκεπτεται. βεβαια καταδικαζω απο το βημα αυτο περιπτωσεις κοριτσιων που στην λενε κ πιστευω πρεπει να υποβιβαστουν σε παρακμιακα στριπτιζαδικα. γενικα πιστευω οτι μια πραγα μας σωζει αδελφια γιατι κωλομπαρα της προκοπης εδω που να γαμας κιολα δεν θα ανοιξουν ποτε...
αδελφια μηπως εχει παρει κανεις πριβε τελευταια με την μουναρα την τζεσικα το ρωσιδι του lido? σκεφτομαι να την παρω γιατι με εχει ξεσηκωσει η κοπελα τελευταια με τις ποδαρες της και το σφιχτοκωλιδι της αλλα δεν θελω να πανε χαμενα κ τα λεφτα μου..παρακαλειται οποιος την εχει παρει να βοηθησει!
Επισκέπτης
παρε...παρε....παρε...για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλη...δεν θυμαμαι τι με χαλαει επανω της...αλλα παρε...
παρε...παρε....παρε...για τα δικα μου γουστα ειναι πολυ καλη...δεν θυμαμαι τι με χαλαει επανω της...αλλα παρε...
thaνx συναδελφε, την παρασκευη δεν μου την γλυτωνει το μωρο. Μαλλον θα σε χαλασε οτι ειναι λιγο κομμενη 35αρα αλλα δεν μασαμε
Οποιος αλλος καλος συναδελφος εχει αποψη για το θεμα δεκτος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις