Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ε δεν ξερω αυτη τη στιγμη..πες ενδεικτικα μερικες τιμες να ξερω στο περιπου

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ευχαριστω.ψαχνω οικονομικη λυση για 5 ατομα και το λιντο ειναι το μονο που μ αρεσει αλλα μου φαινεται ακριβο

Επισκέπτης
ευχαριστω.ψαχνω οικονομικη λυση για 5 ατομα και το λιντο ειναι το μονο που μ αρεσει αλλα μου φαινεται ακριβο

τι να σου πω...οτι γουσταρεις...(φροντησε η επισκεψη να γινει προς το τελος του μηνα...να γυρισουν κ τα καλα τεμαχια)!

αν ηταν διαφορετικη η επικρατουσα φιλοσοφια του Μουσσες...θα στο προτεινα με κλειστα ματια...
αλλα τωρα...μεινε λιντο...κ ας εχει λιγο κυτταριτιδα παραπανω...

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χτες βράδυ στο Lido πανικός από κόσμο. Έζησα παλιές καλές στιγμές καθώς ακόμα και το μπαρ ήταν γεμάτο. Πάντως οι κοπέλες δε μπορώ να πω ότι είχαν πολύ δουλειά καθώς όλο στη γύρα ήταν. Από κοπέλες εκτός από τις κλασικές μαυρούλες, όλες οι υπόλοιπες ήταν καινούργιες και δεν ήξερα καμία. Τελικά όταν αφήνεις το άθλημα σε αφήνει και αυτό.

Από το show τα γνωστά. Είχα να πάω τόσο καιρό αλλά οι ίδιες και οι ίδιες κοινοτυπίες. Η μάνα με τη κόρη να γλείφονται, ο Μομονομάχος και η μπουμπού να προτρέπει κάποιο μαλάκα να παίξει το πουλάκι του on stage.

Πάντως από τη τελευταία φορά τα μπάζα ήταν περισσότερα από καλά κομμάτια. Όχι πως δεν είχαν καλά κορμιά, αλλά είχαν μια μούρη σαν παντόφλα.

Από τα καλύτερα κορίτσια του μαγαζιού ήταν η Λούση τα είπιαμε τα πουτάκια μας και μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου, ενώ μια παλιά γνωστή μου από τη παραλιακή δουλεύει πλέον στο bar. Σε μερσώ για τα κεράσματα Αθηνούλα μου, φιλιά!!

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ρε παιδια, εχω χασει την Νατασσα απο αυτο το μαγαζι , ξερει κανεις αν δουλευει ακομα εκει η εφυγε ?

billspan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
HELP!kseroume lola(pou ekane show me casper)pou vrisketai twra..?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ανακατατάξεις .
Μεταθέσεις .
Δανεικές  παίκτριες .
Αυτά (σόρρυ  Νόκια )

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πρέπει  να  φύγανε  4-5 τουλάχιστον για  Ανατολή

costas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά,μια Daniella που δουλεύει στο Lido,τι λέει?Προσφέρει καλές υπηρεσίες?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
επισης κι εγω θα θελα να ρωτησω για 2 κοπελλες που βλεπω στο site τους και μ εντυπωσιασαν.

Αντριαννα Βανεσσα και Σιλιβα.ειναι οντως στο μαγαζι αυτο? τις εχει παρει κανεις για πριβε? ειδικα η βανεσσα ειναι φωτια απ οτι βλεπω...  :P

Επισκέπτης
επισης κι εγω θα θελα να ρωτησω για 2 κοπελλες που βλεπω στο site τους και μ εντυπωσιασαν.

Αντριαννα Βανεσσα και Σιλιβα.ειναι οντως στο μαγαζι αυτο? τις εχει παρει κανεις για πριβε? ειδικα η βανεσσα ειναι φωτια απ οτι βλεπω...  :P

ναι φίλε...η Βανέσσα εκεί είναι...πετάει λέμε...φωτιές βγάζει στο πριβέ...

πυραυλο θα σε κανει...

χαχαχαχαχαχαχα

****η βανέσσα πάει 1 χρονος (μην πω παραπανω) που βγηκε σε συνταξη..εσυ ακομη απορεις ?

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
τι εννοεις στη συνταξη? γενικα σταματησε απ τα στριπτιτζαδικα?

(οχι ρε φιλος , δε το ξερα τοσο κακο ειναι?  :huh: :huh:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom