Λιγα πραγματα παντως εχτες που πηγα με την παρεα... Να σας πω την αληθεια προτιμουσα το Σαββατο που ειχε και περισσοτερο κοσμο ,γιατι ειχε και περισσοτερα κοριτσια που ειχαν και μεγαλυτερη διαθεση . Χτες οι πιο πολλες απλα περνουσαν και μας ρωτουσαν να παμε για χορο απευθειας και οταν τους λεγαμε οχι φευγανε . Εναν χορο την Λολα πηρα (την ξανθια που κανει το show με τον πλαστικο στην αρχη )και δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ,απλα νορμαλ κατασταση . Ενας φιλος μου πηρε ενα βραζιλιανακι μικρο μελαχρινο -δεν συγκρατησε το ονομα της - που αποδειχθηκε τουμπανο παντως ,ηρθε κι απο μονη της μετα κι αραξε στο τραπεζι . Εχτες μου φανηκε λιγο ξενερα παντως η κατασταση γενικα ,μονο η κλασικα γιαπωνεζα που ερχεται χυμα σε ολα τα τραπεζια και διαλαλει τις τιμες για πιπα - γαμησι ειναι η σιγουρη μου φαινεται ,οι υπολοιπες δυσκολες . Ειμαι και γκαντεμης ,επειδη φαινεται πως χτες ειχε ρεπο η Νατασσα που ειχα παρει και μου ειχε κανει εναν σπεσιαλ χορο το Σαββατο και η ιδια μου ειχε πει για πριβε 55 για τα παντα εκεινη τη στιγμη ...