Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 441K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ασε αρχηγέ έχω ν' ανάψω από τον τελευταίο αγώνα! Μου λείπει το φτηνό άρωμα τους και οι ψεύτικες υποσχέσεις " Καλά ντεν κσέρεις τι γκίνεται στο πριβέ? Παρτένο είσαι?" και μετά να μένει ο άλλος με τον Πεοκλή ανά χείρας  :2funny:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ασε αρχηγέ έχω ν' ανάψω από τον τελευταίο αγώνα! Μου λείπει το φτηνό άρωμα τους και οι ψεύτικες υποσχέσεις " Καλά ντεν κσέρεις τι γκίνεται στο πριβέ? Παρτένο είσαι?" και μετά να μένει ο άλλος με τον Πεοκλή ανά χείρας  :2funny:

Αυτα ειναι που φοβαμαι.. Και μετα αντε να βρεις το δικιο σου τι να πεις .

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στο πριβέ  διανέμεται  κόκκινο προφυλακτικό με  άσπρη  φουντίτσα από  συνθετική  γούνα  προσφορά  του  καταστήματος .

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Σιγουρα με 55 γαμαs η μονο πιπα΄γιατι εναs φιλοs που πηγε μου ειπε 110

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Με 1 κάρτα δύσκολο...αλλά ρε παιδιά είναι περιβάλλον αυτό να γαμήσεις;... :think:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Λιγα πραγματα παντως εχτες που πηγα με την παρεα... Να σας πω την αληθεια προτιμουσα το Σαββατο που ειχε και περισσοτερο κοσμο ,γιατι ειχε και περισσοτερα κοριτσια που ειχαν και μεγαλυτερη διαθεση . Χτες οι πιο πολλες απλα περνουσαν και μας ρωτουσαν να παμε για χορο απευθειας και οταν τους λεγαμε οχι φευγανε . Εναν χορο την Λολα πηρα (την ξανθια που κανει το show με τον πλαστικο στην αρχη )και δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ,απλα νορμαλ κατασταση . Ενας φιλος μου πηρε ενα βραζιλιανακι μικρο μελαχρινο -δεν συγκρατησε το ονομα της - που αποδειχθηκε τουμπανο παντως ,ηρθε κι απο μονη της μετα κι αραξε στο τραπεζι . Εχτες μου φανηκε λιγο ξενερα παντως η κατασταση γενικα ,μονο η κλασικα γιαπωνεζα που ερχεται χυμα σε ολα τα τραπεζια και διαλαλει τις τιμες για πιπα - γαμησι ειναι η σιγουρη μου φαινεται ,οι υπολοιπες δυσκολες . Ειμαι και γκαντεμης ,επειδη φαινεται πως χτες ειχε ρεπο η Νατασσα που ειχα παρει και μου ειχε κανει εναν σπεσιαλ χορο το Σαββατο και η ιδια μου ειχε πει για πριβε 55 για τα παντα εκεινη τη στιγμη ...

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Λιγα πραγματα παντως εχτες που πηγα με την παρεα... Να σας πω την αληθεια προτιμουσα το Σαββατο που ειχε και περισσοτερο κοσμο ,γιατι ειχε και περισσοτερα κοριτσια που ειχαν και μεγαλυτερη διαθεση . Χτες οι πιο πολλες απλα περνουσαν και μας ρωτουσαν να παμε για χορο απευθειας και οταν τους λεγαμε οχι φευγανε . Εναν χορο την Λολα πηρα (την ξανθια που κανει το show με τον πλαστικο στην αρχη )και δεν ηταν τιποτα σπουδαιο ,απλα νορμαλ κατασταση . Ενας φιλος μου πηρε ενα βραζιλιανακι μικρο μελαχρινο -δεν συγκρατησε το ονομα της - που αποδειχθηκε τουμπανο παντως ,ηρθε κι απο μονη της μετα κι αραξε στο τραπεζι . Εχτες μου φανηκε λιγο ξενερα παντως η κατασταση γενικα ,μονο η κλασικα γιαπωνεζα που ερχεται χυμα σε ολα τα τραπεζια και διαλαλει τις τιμες για πιπα - γαμησι ειναι η σιγουρη μου φαινεται ,οι υπολοιπες δυσκολες . Ειμαι και γκαντεμης ,επειδη φαινεται πως χτες ειχε ρεπο η Νατασσα που ειχα παρει και μου ειχε κανει εναν σπεσιαλ χορο το Σαββατο και η ιδια μου ειχε πει για πριβε 55 για τα παντα εκεινη τη στιγμη ...
Η "γιαπωνέζα" είναι Φιλιπίνα. Η Νατάσα όταν λέει τα πάντα μπορεί να εννοεί και τα κοάλα (τα μπερδεύει τα αρκουδάκια). Δυστυχώς για τους θαμώνες που θέλουν να πάνε και μία μέρα πιό χαλαρή, όλες μαζεύονται ΠΣ και τις άλλες μέρες ασχολούνται με αλλότρια.

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
τζαπώνι λέτε την κοντούλα την φιλιπίνα την 40άρα μαμά?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Η Νατάσα όταν λέει τα πάντα μπορεί να εννοεί και τα κοάλα (τα μπερδεύει τα αρκουδάκια).

Εχεις προσωπικη εμπειρια φιλε μου η εχεις ακουσει τιποτα ? Για δωσε κανα info να ξερουμε αν θες.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εχεις προσωπικη εμπειρια φιλε μου η εχεις ακουσει τιποτα ? Για δωσε κανα info να ξερουμε αν θες.
Αν δεν έχεις συμφωνήσει πριν από το πριβέ τι πρόκειται να γίνει, (όπως γυρνάει η Τζένιφερ η φιλιπίνα και λέει 1-2-3 τόσο) τότε "τα πάντα" μπορεί να σημαίνει ότι θα σ' αφήσει να βάλεις χέρι, ότι θα σου βάλει χέρι κ.λ.π. "Τα πάντα" για κάθε περίπτωση ορίζονται διαφορετικά.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν δεν έχεις συμφωνήσει πριν από το πριβέ τι πρόκειται να γίνει, (όπως γυρνάει η Τζένιφερ η φιλιπίνα και λέει 1-2-3 τόσο) τότε "τα πάντα" μπορεί να σημαίνει ότι θα σ' αφήσει να βάλεις χέρι, ότι θα σου βάλει χέρι κ.λ.π. "Τα πάντα" για κάθε περίπτωση ορίζονται διαφορετικά.
Σωστος!

Μιας κι εχει κινηση το θρεντ, ερωτηση: Η Τρειση και κυριως η Ρωξανα ειναι ακομα σταθερα στο Λιντο?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Xτες η Τρεησυ ηταν παντως κανονικα . Σε μια φαση ανεβηκε πανω μια που ο Dj φωναζε Ρωξανα ,αλλα δεν ξερω αν λες αυτην η  την γκομενα που αναφερεται ως Ρωξανα στο σιτε του μαγαζιου γιατι δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ατομο . Να σου πω την αληθεια εγω νομιζω οτι η Ρωξανα του σαιτ ειναι η Νατασσα που λεω εγω ,αλλα εκει μεσα δεν εβλεπα και τελεια και δεν πολυθυμαμαι  :P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Xτες η Τρεησυ ηταν παντως κανονικα . Σε μια φαση ανεβηκε πανω μια που ο Dj φωναζε Ρωξανα ,αλλα δεν ξερω αν λες αυτην η  την γκομενα που αναφερεται ως Ρωξανα στο σιτε του μαγαζιου γιατι δεν νομιζω να ειναι το ιδιο ατομο . Να σου πω την αληθεια εγω νομιζω οτι η Ρωξανα του σαιτ ειναι η Νατασσα που λεω εγω ,αλλα εκει μεσα δεν εβλεπα και τελεια και δεν πολυθυμαμαι  :P

καμμια σχέση.Η νατάσσα δεν είναι η ρωξάνα του σάιτ.Η ρωξάνα του μαγαζιού είναι το πουλέν...το αδύνατο ψηλό μελαχροινό ατίθασο μικρό ρωσάκι.Απλά διευκρινίζω..

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Παιδιά η γνώμη σας για την Πάολα;....

Δέχομαι και PM... ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δε φαντάζομαι να προκάλεσε πρόβλημα η τρομοκρατική ενέργεια στη λειτουργία του ιδρύματος;;;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αυτη η Αφροδιτη παντως μαγκες που κανει την μαγισσα οταν ανεβαινει και σηκωνει κι εναν τυπο πανω να της χωνει τον πλαστικο ειναι πολυ δυνατο μουνι . Εχω ακουσει οτι κανει το ιδιο show και στο Kinky Opera . Αμα την εβαζαν σε studio θα την ειχα πλουτισει .

Επισκέπτης
Αυτη η Αφροδιτη παντως μαγκες που κανει την μαγισσα οταν ανεβαινει και σηκωνει κι εναν τυπο πανω να της χωνει τον πλαστικο ειναι πολυ δυνατο μουνι . Εχω ακουσει οτι κανει το ιδιο show και στο Kinky Opera . Αμα την εβαζαν σε studio θα την ειχα πλουτισει .

μας κουράζει....πολυλογία λέμε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom