1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μας κουράζει....πολυλογία λέμε.......
πολύ μιλά λίγο γαμά.
μας κουράζει....πολυλογία λέμε.......
Δε φαντάζομαι να προκάλεσε πρόβλημα η τρομοκρατική ενέργεια στη λειτουργία του ιδρύματος;;;
πολύ μιλά λίγο γαμά.
Θα μας πει ρε παιδια, απ'εξω απ'εξω, κανενας τι κανει η Ρωξανα στο πριβε? Εγω οποτε παω με παρασυρει η Τρειση και δυστυχως δεν εχω δοκιμασει...Επισης αξιοσημειωτη ειναι και μια Ρωξανα (οχι αυτη του site του μαγαζιου ) . Πιπινακι (καπου στα 20 πρεπει να ναι ) ,μελαχρινο που φοραει και περουκα, Ρωσιδακι πρεπει να ναι , αλλα πολυ καυλα. Σωμα μινιον , κωλαρα και ακουσα τον Dj να λεει κατα την διαρκεια του χορου της "απο τις καλυτερες υπηρεσιες " και με εβαλε σε σκεψεις ομολογω. Γενικα φαινοταν να ειναι κι ευδιαθετη στα τραπεζια που καθοταν .
Αχα, η Τρειση δουλευει παντα για την πληρη ικανοποίησή μας. Ποτε δεν εχω μεινει παραπονεμενος. Μιλα τα λιγο μαζι της...Και μιας και το ανεφερες συναγωνιστη , η Τρεησυ τι προσφερει στο πριβε ?
μηπως εισαι καποιος απο τους ανηλικους που της εβαζαν τον δονητη στο μουνι στις 29/12???Αυτη η Αφροδιτη παντως μαγκες που κανει την μαγισσα οταν ανεβαινει και σηκωνει κι εναν τυπο πανω να της χωνει τον πλαστικο ειναι πολυ δυνατο μουνι . Εχω ακουσει οτι κανει το ιδιο show και στο Kinky Opera . Αμα την εβαζαν σε studio θα την ειχα πλουτισει .
μηπως εισαι καποιος απο τους ανηλικους που της εβαζαν τον δονητη στο μουνι στις 29/12???
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..και πως θα έμπαινε στο studio βρε μαλακιάδη ? επιτρέπεται ? xa xa xa xa xa !!!!
ή μήπως έχει το μαγικό τσαντάκι ?
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
φορα την κουκουλα & δωσε στοιχεια στον λαο..
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
φορα την κουκουλα & δωσε στοιχεια στον λαο..
δωσε ονοματα λεμε..με το φανατικό κοινό...
δωσε ονοματα λεμε..
κραξε τους αγαπουληδες..
διάβασε την τελευταία κριτική...
που ο βιτσιόζος...επισκέφθηκε το ίδρυμα...
βρήκε τα κορίτσια πιο όμορφα...
και τελικά πήρε χορό το βούβαλο...
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ...ΘΕΛΕΤΕ Κ ΣΤΡΙΠ-ΚΛΑΜΠΣ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
μηπως εισαι καποιος απο τους ανηλικους που της εβαζαν τον δονητη στο μουνι στις 29/12???
πρόσεχε μην σε κυνηγάει με τον δονητή στο πριβέ μετά