pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
το περισσότερες γράφεται με 2 σσσσσσσσ
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
το περισσότερες γράφεται με 2 σσσσσσσσ
η ενυ θελει να γραφτει στο γκινες ως η τρύπερ με τις περισοτερες μεταγγραφες σ ενα μηνα..
Οπου και να παει, τα λεφτα που ψανχει δεν θα τα βρει πουθενα ..Οτι προλαβαν να αρπαξουν οι τρυπερς αρπαξαν.
Αυτα..
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς σας που βρίσκεται η Σίνυ(Αγγλιδα)
Δούλευε στο lido περίπου 2 χρόνια.
Ξέρεις τί χρονικό διάστημα είναι αυτό για κοπέλα που δουλεύει σε στριπ ?
Καλησπέρα παίδες.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς σας που βρίσκεται η Σίνυ(Αγγλιδα)
Δούλευε στο lido περίπου 2 χρόνια.
μια απο τα ιδια..Μάγκες έχει περάσει κανείς καμιά βόλτα από το εν λόγω μαγαζί τώρα τελευταία να μας πει τί παίζει μήπως και το τιμήσουμε ?
Ρωτάω επειδή απ'όσο θυμάμαι είναι από τα λίγα που κρατιόταν σε ψιλοκαλό επίπεδο(όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τη παρουσία των κορασίδων).κίνκυ όπερα τί λέει?αξίζει?βασικά σκεφτόμουν αν όχι να πήγαινα και μια βόλτα απέναντι(baby gold)μια απο τα ιδια..
οτι εχει γραφτει κατα το προσφατο παρελθον δηλαδη..
περνα μια βολτα & μετα τραβα απεναντι (κινκυ οπερα)..
...σ'αυτά τα θέματα δε νομίζω πως υπάρχουν άσχετοι και σχετικοί, απλά υποκειμενικότητα...κ έγραψε ο άσχετος...
γραψε εσυ ρε τρυπα.....κ έγραψε ο άσχετος...
ο τσαντακιας μια χαρα περασε..να γράψω εγώ για το κίνκυ ? δεν μου κόβεις το χέρι καλύτερα ή τα πόδια μην ξανακάνω το λάθος κ περάσω....
τι θα επρεπε να κανουν για να τα παρουν & απο εσενα???να κλάψω γιατί ? επειδή δεν μου πήραν τίποτα παραπάνω απ'τα 15€ της εισόδου ?
μάλλον αυτοί θα πρέπει να κλάψουν που δεν ξέρουν να δουλεύουν... ;) ;)
Οπου και να παει, τα λεφτα που ψαχνει δεν θα τα βρει πουθενα ..Οτι προλαβαν να αρπαξουν οι τρυπερς αρπαξαν.
Αυτα..
χου ρε νεόκοπε στριποαγαπλέ με τις φόλες πουτι θα επρεπε να κανουν για να τα παρουν & απο εσενα???
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..χου ρε νεόκοπε στριποαγαπλέ με τις φόλες πουμαςπηγαινεις..
αλλο το ενα, αλλο το αλλο..αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αλλο που δεν θελετε στρακια..
σημερα που ειναι γιορτη ειναι ανοιχτα???αλλο το ενα, αλλο το αλλο..