Καλησπερίζω(ή καλύτερα καλημερίζω) τους απανταχού στριπόφιλους.Άρτι αφιχθείς από το εν λόγω σωληνάδικο είπα ως συνήθως να παραθέσω κάποιες κρίσεις-απόψεις για τη πορεία του.Έχω να πω λοιπόν ότι γενικά παραμένουν τα πράγματα ως είχαν και όπως τα ξέρουμε εν πολλοίς(πολλά βλακώδη έως γελοία show στη πίστα,το περιβάλλον όχι και το καλύτερο δυνατό,πολύς κόσμος-Σάββατο γαρ,τεμάχια λίγο πολύ τα γνωστά με υπηρεσίες κάτω του μετρίου συμπερασματικά.Συγκεκριμέναέχουμε για τους χορούς
1)απλός με 10e
2)διπλός με 20e(πάλι καλά που φιλοτιμήθηκαν να διαγράψουν τα "σπαστικά" 2ευρά-για τη τσέπη μας περισσότερο)
3)prive πρώτη κουρτίνα στα 50e κλασσικά(συμβουλή μου να παίρνετε κανά απλό προηγουμένως και μετά prive και γτ όχι να ρωτάτε και για ταις προσφερόμεναις υπηρεσίες μέσα) και αμετανόοιτα και στη δεύτερη 100e(δεν μου πρότεινε πάντως καμία για αυτήν οπότε δε γνωρίζω,αλλά έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να το έδινα το πράσινο χαρτονόμισμα).
Συμπερασματικά πάντως δεν με ενθουσίασε(αν και ξόδεψα σεβαστό ποσό) πολύ καθώς κινείται σε "ρηχά νερά"
Υ.Γ:Η γελοιότης,της γελοιότητας,τη γελοιότητα,ω γελοιότητα το show του μαύρου αλά Louis Armstrong με τις χαζές μπροστά στη πίστα να τον βγάζουν photo(έλεος δλδ ξενερώνω αφάνταστα)
Υ.Γ2:Πάθε Βανέσσα τί λέει?αξίζει κάνα πριβέ next visit?στον διπλό κάτι άξιζε΄
Αυτά από μένα