Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αυτή τη στιγμή τα δυο αστέρια του Lido Vanessa και Sasa απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στη παραλιακή δίπλα από τη θάλασσα. Άλλωστε οι γνώστες ξέρουν ότι οι δυο κοπέλες και αστέρια του Lido αυτή τη περίοδο είναι κάτι παραπάνω .........από φίλες.

Εισαι μεγαλη γατα... :rockon:

Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι Λαλιωτης, Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,Ρουσσοπουλος, Σημιτης, Τσοχατζοπουλος και Ρουσσουλος καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα? :think:

Εχω μια τεραστια διαθεση να τους σπασω τα μουτρα με κλωτσιες.. :tickedoff: :fuck2: :fuck1: :tickedoff:

Αυτα..

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι Λαλιωτης, Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,Ρουσσοπουλος, Σημιτης, Τσοχατζοπουλος και Ρουσσουλος καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα? :think:

Εχω μια τεραστια διαθεση να τους σπασω τα μουτρα με κλωτσιες.. :tickedoff: :fuck2: :fuck1: :tickedoff:

Αυτα..

Λίγο δύσκολο να κάνουν δημόσια εμφάνιση τώρα.  :s&m_1:

Ακόμα και μπάνιο το καλοκαίρι θα κάνουν μόνο στις δεξαμενές που "ιδιοκατασκεύασαν".
(ως γνωστόν το κόστος ιδιοκατασκευής είναι μη προσδιοριστέο και ως εκ τούτου ασήμαντον...)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Αυτα..

Ρε  μαλάκα  θείο εσύ  βάρεσες  τον Κακλαμάνη ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι:

1. Λαλιωτης,
2. Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,
3. Ρουσσοπουλος,
4. Σημιτης,
5. Τσοχατζοπουλος
6. καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα? :think:

Αυτα..
1. αγνοειται μετα την παρολιγο πωληση της πατρικης οικιας του για να αποζημιωσει την ψυχικη οδυνη που προκαλεσε στο δρακουμελ
2. περιφερονται μα'ι'ντανοδώς στα καναλια, προσπαθωντας ο μεν πρωτος να πουλησει βιβλια (book salesman), κριση γαρ, ο δε δευτερος να χωθει εστω ως γ.γ. σε κανενα υπουργειάκι..
3. περιφερεται μανιωδως γυρω απο το κτιριο της τυποεκδοτικης, αντιμετωπιζοντας σοβαρα διαφορες σκεψεις που περνουν απ το μυαλο του να επιστρεψει ως ρεπορτερ στο περισό..
4. σε τιποτα παρουσιασεις βιβλιων θα τον βρεις, αφου το παλευει ακομη για την την προεδρία (όποια κι αν ειναι αυτη)
5. εθεαθη τελευταια φορα στο μονακο κυκλοφορώντας με smart..
6. προσπαθουν καθημερινα να κανουν καρτες για το μεροκαματο, χωρις να μπαινουν στην κουρτινα, προκαλωντας τις δυσμενεις κριτικες του παθοβάσου που μας εχει πρηξει τα ούμπαλα με τα στερητικα του..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Update

Ξαναπήγα. Ρωξάνη με ξενέρωσε. Δεν λέω είναι κορμάρα και ματάρες, αλλά αυτό το βλέμμα της κάτι μου έλεγε ... κάτι μου έλεγε, πώς να το πω... πως πλησιάζει η λέαινα πριν το kill? κάτι τέτοιο, τεσπα επειδή δεν είμαστε πια νεαρά ελαφάκια, μετά από 2-3 ποτάκια την έδιωξα.

Μιλένα: Θανατηφόρα ουκράνα μου φάνηκε και έχουμε και καλή προϊστορία με τη φυλή, δεν είχα πολύ χρόνο για περαιτέρω, αλλά ξέρουμε κάτι?

Επισκέπτης
Μιλένα: Θανατηφόρα ουκράνα μου φάνηκε και έχουμε και καλή προϊστορία με τη φυλή, δεν είχα πολύ χρόνο για περαιτέρω, αλλά ξέρουμε κάτι?

Ουκρανή λέει οτι είναι ? ? ?

χα χα χα....

πες της να σου δείξει διαβατήριο την επόμενη...(αμα συνεχίζει τη μαλακία...πες της για τότε που ήταν στα δικαστήρια με τα αμαξάκια που τσούγκρισαν σαν αβγουλάκια κ ήταν μάρτυρας...) !!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ουκρανή λέει οτι είναι ? ? ?

χα χα χα....

πες της να σου δείξει διαβατήριο την επόμενη...(αμα συνεχίζει τη μαλακία...πες της για τότε που ήταν στα δικαστήρια με τα αμαξάκια που τσούγκρισαν σαν αβγουλάκια κ ήταν μάρτυρας...) !!!

τί αβατάριον είναι αυτό ρε ουκρανέ? :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θέλουμε το λίντο να γίνει το δικό μας..........

URL]]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πλήζ καιφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν

frappe.jpg

zeonex

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0
:helpplea: Αυτό το σκηνικό με την κουρτίνα στο prive τι ακριβώς είναι ? :think:

zeonex

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0
ΤΙ !!!!!!!!! :S Δηλαδή για  :pipa2:  :pipa1: και  :jerking: και κατα περιπτώσεις  :pipa3: 100€ !!!! Αλλίως μόνο πιάνουμε ? Υπάρχουν άλλα μαγαζιά που να παρχουν παρόμοιες υπηρεσίες φτηνότερα ?  :think:

Επισκέπτης
:helpplea: Αυτό το σκηνικό με την κουρτίνα στο prive τι ακριβώς είναι ? :think:

με 50€ έπαιρνες : μαλακία ή τσιμπούκι...άντε κ κανένα γαμήσι απ'την φιλιπινέζα κ 1-2 άλλες σαβούρες...

τώρα γαμάς , πιπώνεσαι , φραπεδιάζεσαι με 100€...κουρτινάτα-κυριλλάτα...πάλι με πρωταγωνιστές τα μπάζα του μαγαζιού....επίσης , παίζουν κ παρτούζες...MMF , MMMF συνήθως...η Μαρλέν παίζει κ με περισσότερα Μ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom