η roxanne είναι εκεί περί τις 2 σεζόν,αρα όντως πέρασες μετά από κάτι κρόνια...Όντως είναι κούκλα το κορίτσι.
έχει όλα τα προσόντα ... τη βλέπω τη δουλειά που θα καταλήξει πάλι....
η roxanne είναι εκεί περί τις 2 σεζόν,αρα όντως πέρασες μετά από κάτι κρόνια...Όντως είναι κούκλα το κορίτσι.
έχει όλα τα προσόντα ... τη βλέπω τη δουλειά που θα καταλήξει πάλι....
παπαρια καταλαβες..κατάλαβα.
παπαρια καταλαβες..
- στο αβατάριόν σου εσυ εισαι τανάσκελα ??
Αυτή τη στιγμή τα δυο αστέρια του Lido Vanessa και Sasa απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στη παραλιακή δίπλα από τη θάλασσα. Άλλωστε οι γνώστες ξέρουν ότι οι δυο κοπέλες και αστέρια του Lido αυτή τη περίοδο είναι κάτι παραπάνω .........από φίλες.
Εισαι μεγαλη γατα...
Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι Λαλιωτης, Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,Ρουσσοπουλος, Σημιτης, Τσοχατζοπουλος και Ρουσσουλος καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα?
Εχω μια τεραστια διαθεση να τους σπασω τα μουτρα με κλωτσιες..
Αυτα..
Εισαι μεγαλη γατα...
Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι Λαλιωτης, Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,Ρουσσοπουλος, Σημιτης, Τσοχατζοπουλος και Ρουσσουλος καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα?
Αυτα..
εγω τον ειδα και στο βίδεο..Ρε μαλάκα θείο εσύ βάρεσες τον Κακλαμάνη ?
1. αγνοειται μετα την παρολιγο πωληση της πατρικης οικιας του για να αποζημιωσει την ψυχικη οδυνη που προκαλεσε στο δρακουμελΕισαι μεγαλη γατα...
Μηπως πηρε το ματι σου που πινουν καφε οι:
1. Λαλιωτης,
2. Αλογοσκουφης, Παπαντωνιου,
3. Ρουσσοπουλος,
4. Σημιτης,
5. Τσοχατζοπουλος
6. καθως και ολες οι γαμημενες πουτανες που μας κυβερνησαν μεχρι τωρα?
Αυτα..
Μιλένα: Θανατηφόρα ουκράνα μου φάνηκε και έχουμε και καλή προϊστορία με τη φυλή, δεν είχα πολύ χρόνο για περαιτέρω, αλλά ξέρουμε κάτι?
Ουκρανή λέει οτι είναι ? ? ?
χα χα χα....
πες της να σου δείξει διαβατήριο την επόμενη...(αμα συνεχίζει τη μαλακία...πες της για τότε που ήταν στα δικαστήρια με τα αμαξάκια που τσούγκρισαν σαν αβγουλάκια κ ήταν μάρτυρας...) !!!
τί αβατάριον είναι αυτό ρε ουκρανέ?
τα σπάει ?...ναι , τα σπάει...το ξέρω...
Οτι επαιρνες παλια με 50 ευρω, τωρα θα το παιρνεις με 100...Αυτό το σκηνικό με την κουρτίνα στο prive τι ακριβώς είναι ?
Αυτό το σκηνικό με την κουρτίνα στο prive τι ακριβώς είναι ?