Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρια, πάντως έχει παιδί έτσι δεν είναι?
------------------------------------------------------------------------------

Απ'ότι θυμάμαι από Λολίτα είναι παντρεμένη με Πολωνό και έχει και παιδί.
ετσι

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
...αυτός που θέλει να τα ζήσει(τη ψευδαίσθηση δηλ.για τους μεσήλικες ή την καύλα για τους πιό νεους)μπορεί να τη ζητήσει έξω από τους χώρους αυτούς με πολύ ωραιότερα μουνιά.Αμα βλέπεις κυριλέ τύπους,γκαφράτους και να τριγυρίζουν στα ίδια σκατά με τους αλβανούς και τους φτωχομπινέδες έλληνες τότε γάματα.....

Αααουτς.. αυτο πονεσε !!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Α,ολα κι ολα..Τα δικια των αλλων τα παραδεχομαστε.. οχι οποιων κι οποιων ομως !!! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όλες αυτές είναι μόνο για κουρτίνα.Άμα είναι εκεί μέσα και δε θέλουν την κουρτίνα ή μάλλον τη σιχαίνονται,τότε θα έπρεπε τον πούλο....ο λαός θέλει μπριζόλα εύκολη και γρήγορη πρίν πάει για ύπνο.Τα πουτά,τα τηλεφωνάκια,τα μυνηματάκια και τα φιλάκια-υποσχέσεις-εξόδους σε εστιατόρια κλπ...αυτός που θέλει να τα ζήσει(τη ψευδαίσθηση δηλ.για τους μεσήλικες ή την καύλα για τους πιό νεους)μπορεί να τη ζητήσει έξω από τους χώρους αυτούς με πολύ ωραιότερα μουνιά.Αμα βλέπεις κυριλέ τύπους,γκαφράτους και να τριγυρίζουν στα ίδια σκατά με τους αλβανούς και τους φτωχομπινέδες έλληνες τότε γάματα.....

βέβαια θα ήθελα να προσθέσω σε αυτό ότι την ευθύνη για τα ανωτέρω δεν την έχουν κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι που καταφεύγουν εκεί(στην πραγματικότητα είναι τα θύματα),αλλά η ξαφνική και απόλυτη χειραφέτηση της γυναίκας στις σημερινές δυτικές κοινωνίες,η αδυναμία τους να διαχειριστούν όλη αυτή την παγκοσμιοποίηση ξεκινώντας από μηδενική βάση,η τρομερή έλλειψη πραγματικής παιδείας των περισσότερων από εμάς,τα παγκόσμια συμφέροντα αποξένωσης των ανθρώπων σπάζοντας τα "παραδοσιακά δεσμά" που ήταν εμπόδιο στο πρόγραμμά τους για μιά απρόσωπη κοινωνία με βασιλιά τον "ΕΥΡΩ".Οπότε όσοι νομίζουν ότι θίχθηκαν,ας αναθεωρήσουν καθ'ότι δεν είναι έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα.Αυτά..

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τον Πάθο για πρωθυπουργό... :thumbsup:

Όλοι στις επόμενες εκλογές, μαζί του για την αλλαγή (...στα κωλόμπαρα). :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τον Πάθο για πρωθυπουργό... :thumbsup:

Όλοι στις επόμενες εκλογές, μαζί του για την αλλαγή (...στα κωλόμπαρα). :rockon:

μή περιγελάς.Το ζήτημα είναι σοβαρό και αφορά όλους τους άντρες από time of birth till 50-57,4 το πολύ!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτή έχει έρθει εδώ και καιρό αγαπητέ εσύ δεν το πήρες χαμπάρι.. :2funny:  :2funny:  :rockon:  :rockon:

άργησα νέε μου αλλά το αντελήφθην!Μόνο το χότ ντογκάδικο της συγγρού πλέον θα μου κρατά παρέα.Ήδη βλέπω το baby gold δίπλα μου,το λίντο απέναντι μου μα εγώ αντί να θέλγομαι από τις κόρες του σωλήνα,κάθομαι και αναπολώ τις ώρες με μαρίνα,μαρία,μάρθα,ήρα,αννέτα,μόνα λίζα,μοδέστα,μπιάνκα,άννα,σαμπόνις,μαρτσουλιόνις,νίκο λυπηρίδη,θανάση γκερδάκο,ιωάννη  πυριτιο,ευάγγελο μιχάλεβα(εννοείται τρώγωντας το παμφάγο χότ ντόγκ)..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
άργησα νέε μου αλλά το αντελήφθην!Μόνο το χότ ντογκάδικο της συγγρού πλέον θα μου κρατά παρέα.Ήδη βλέπω το baby gold δίπλα μου,το λίντο απέναντι μου μα εγώ αντί να θέλγομαι από τις κόρες του σωλήνα,κάθομαι και αναπολώ τις ώρες με μαρίνα,μαρία,μάρθα,ήρα,αννέτα,μόνα λίζα,μοδέστα,μπιάνκα,άννα,σαμπόνις,μαρτσουλιόνις,νίκο λυπηρίδη,θανάση γκερδάκο,ιωάννη  πυριτιο,ευάγγελο μιχάλεβα(εννοείται τρώγωντας το παμφάγο χότ ντόγκ)..
έχει κάνει πάταγο η λουκανοκαντίνα! από σήμερα την ονομάζω καντίνα των αναμνήσεων!! :tits2:  :tits2:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

έχει κάνει πάταγο η λουκανοκαντίνα!

:rockon: :rockon:Σουπερ η καντινα! Πεντακαθαρος ο τυπος!Μπραβο του! :thumbsup: :thumbsup:
Μονο μη φατε αυτο με τα jalapenos καιει σαν κολαση!!! :blowup: :blowup:

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτή τη στιγμή τα δυο αστέρια του Lido Vanessa και Sasa απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στη παραλιακή δίπλα από τη θάλασσα. Άλλωστε οι γνώστες ξέρουν ότι οι δυο κοπέλες και αστέρια του Lido αυτή τη περίοδο είναι κάτι παραπάνω .........από φίλες.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αυτή τη στιγμή τα δυο αστέρια του Lido Vanessa και Sasa απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στη παραλιακή δίπλα από τη θάλασσα. Άλλωστε οι γνώστες ξέρουν ότι οι δυο κοπέλες και αστέρια του Lido αυτή τη περίοδο είναι κάτι παραπάνω .........από φίλες.

αυτό θα πεί live stripping ενημέρωση. :rockon:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Δεν πρόσεξες καλά.
Πράσινο τσάι πίνουν!!!

Επισκέπτης
Αυτή τη στιγμή τα δυο αστέρια του Lido Vanessa και Sasa απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστή καφετέρια στη παραλιακή δίπλα από τη θάλασσα.

sta @@ mas...

...ότι οι δυο κοπέλες και αστέρια του Lido αυτή τη περίοδο...

xa xa xa...gamw ta @steri@ !!!!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πέρασα χτες, μετά από κάτι χρόνια...
Από τις παλιές, οι γνωστές Αλίκη, Αλεξάνδρα είναι μια χαρούλα.
Από τις καινούργιες με εντυπωσίασε μια Ρωξάνη - μελαχροινο, λεπτό ρωσιδάκι.

Θα έχει μάλλον συνέχεια ....  :grin: :grin: :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πέρασα χτες, μετά από κάτι χρόνια...
Από τις παλιές, οι γνωστές Αλίκη, Αλεξάνδρα είναι μια χαρούλα.
Από τις καινούργιες με εντυπωσίασε μια Ρωξάνη - μελαχροινο, λεπτό ρωσιδάκι.

Θα έχει μάλλον συνέχεια ....  :grin: :grin: :grin:

η roxanne είναι εκεί περί τις 2 σεζόν,αρα όντως πέρασες μετά από κάτι κρόνια...Όντως είναι κούκλα το κορίτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom