Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δικιο εχει.Προκειται για μεγαλο χαϊβανι.Και δεν παιζει τιμια.Ρουφαει τα ποτα και δεν προσφερει τιποτα...Ας παει σε κωλομπαρο της ταιριαζει καλυτερα!

Ρουμανιές, που λέμε...

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οι τύπισσες δεν θέλουν πολύ απλά να καταλάβουν και να δεχθούν ότι πρόκειται να στερηθούν αυτά τα προνομια που νόμιζαν ότι είχαν χτίσει στην "πιό πλούσια βαλκανική χώρα" την ελλάδα! :2funny:.Οικονομικές θέσεις που είχαν λάβει με ποτάκι,χεράκι,απλό χοράκι,όχι πούτσα στο πριβεδάκι,φαγάκι κερασμένο,νοίκι πληρωμένο και διακοπές πληρωμένες από το ανδροτεμάχιο θύμα τους.Και η πλάκα είναι ότι είχαν μάθει από εμάς,τα ανδροτεμάχια, να βγάζουν ακούραστα λεφτά με αποτέλεσμα να δημιουργούν ανάγκες πιστεύοντας ότι θα είναι κάθε μέρα έτσι και καλύτερα.Τώρα λοιπόν που θα πέσει ο τζίρος του μουνιού γενικά,αυτό που θα πρέπει να κάνουν και αυτά τα ανίδεα γυφτάκια που έχουν κατακλύσει τη χώρα και οι ιδιοκτήτες όλων αυτών των μαγαζιών είναι οι μέν να πάρουν τον πούλο,οι δέ αν θέλουν να συνεχίσουν παρά την κρίση να δουλεύουν καλά πρέπει να φέρουν μουνάρες που να κάνουν τα πάντα και να μή κολώνουνε.Πρέπει να οργάνωσουν σωστό scouting ανά την ευρώπη και γιατί όχι βραζιλία-αργεντινή-βενεζουέλα κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν και να φέρουν εδώ τα τεμάχια που είχαμε προ δεκαετίας...Δεν γίνεται να πηγαίνουμε σε ίδρυμα παρασκευή βράδυ και είτε να μή μας αρέσει σχεδόν καμμία,είτε αυτή που μας αρέσει να μήν κάνει τίποτα παραπάνω.Πώς ο άλλος θα δώσει λεφτά εκτός από το γαμωποτό του,πώς?Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα μαγαζιά παντός τύπου σέξ στην ελλάδα(στούντιο,μασάζ,στρίπ,κωλόμπαρα που ημιγαμάς κλπ..).Όσοι γαμούσαν στη φυλής αρχές δεκαετίας 90 καταλαβαίνουν απόλυτα τί εννοώ...όταν με 2500 δρχ γαμούσες απίστευτης ομορφιάς και τσαχπινιάς μουνιά δεν γίνεται να βλέπεις εν έτει 2010 την αμίρα π.χ......
[/quote  :pipa2:

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δικιο εχει.Προκειται για μεγαλο χαϊβανι.Και δεν παιζει τιμια.Ρουφαει τα ποτα και δεν προσφερει τιποτα...Ας παει σε κωλομπαρο της ταιριαζει καλυτερα!
ναι ετσι

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

μα δε κατάλαβες...δεν με ενδιαφέρει αν παιζει τίμια ή όχι.Απλά μου είναι αντιαισθητικές όλες αυτές οι rumano-sapiens τυποι στρίππερ σε ελληνικό σωληνάδικο ειδικά όταν έχεις ζήσει τις γνήσιες ρωσίδες,τσέχες,πολωνές στο παρελθόν στο πετσί σου.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλα κι εγω πηρα τηλ απο ενα ντεκαφεινατο ρομουνκακι που γνωρισα στην τελευταια μου επισκεψη στο καταστημα και μιλησαμε στο τηλ, λες κι ακουγα τη γιαγια μου που εχει ζησει τα παντα στη ζωη της και απλα βαρεθηκε..
Κατ αρχας απαντησε σε μηνυμα που εστειλα μετα απο 2 κλησεις και απαντησε στην τριτη..
Μαλλον κοιμοταν και μου κανει " εε ημουν για ψωνια συνταγμα"..

Τι πηρες ρωταω?  "Τιποτα γιατι δεν εχω λεφτα" απανταει (μου χαχαχαχαχα)

Εν τω μεταξυ η φωνη της ακουγοταν σαν να ξυπνησε πριν λιγο η σαν να ηταν ολη μερα στην τηλεοραση..

Τελος παντων σχεδον μου το εκλεισε γιατι ειχε φωνες εκει μεσα απο αλλες κοτες..

Ρε παιδι μου οκ ωραιο μουνι ψηλο καμπυλωτο κατω απο 25 ,αλλα ενταξει.. αμα δεν υπαρχει διαθεση.. οτι και να κανεις, και λεφτα να δωσεις και και και..τπτ δεν θα γινει

Χτες γνωρισα σε μαγαζι της επαρχιας ενα 19χρονο ρωσακι 2 μηνες ελλαδα... Φρεσκαδουρα οχι μαλακιες.. πωωωω! αυτη ηταν ενεργεια αυτη ηταν ζωντανια.. ελαμπε ολοκληρο!
αμεσως και τηλ και μηνυματα και και και. (βεβαια ακομα δεν βρεθηκαμε εκτος) αλλα βλεπεις ρε παιδι μου μια τεραστια διαφορα στην συπεριφορα.
Τελοςπαντων, αυτα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλα κι εγω πηρα τηλ απο ενα ντεκαφεινατο ρομουνκακι που γνωρισα στην τελευταια μου επισκεψη στο καταστημα και μιλησαμε στο τηλ, λες κι ακουγα τη γιαγια μου που εχει ζησει τα παντα στη ζωη της και απλα βαρεθηκε..
Κατ αρχας απαντησε σε μηνυμα που εστειλα μετα απο 2 κλησεις και απαντησε στην τριτη..
Μαλλον κοιμοταν και μου κανει " εε ημουν για ψωνια συνταγμα"..

Τι πηρες ρωταω?  "Τιποτα γιατι δεν εχω λεφτα" απανταει (μου χαχαχαχαχα)

Εν τω μεταξυ η φωνη της ακουγοταν σαν να ξυπνησε πριν λιγο η σαν να ηταν ολη μερα στην τηλεοραση..

Τελος παντων σχεδον μου το εκλεισε γιατι ειχε φωνες εκει μεσα απο αλλες κοτες..

Ρε παιδι μου οκ ωραιο μουνι ψηλο καμπυλωτο κατω απο 25 ,αλλα ενταξει.. αμα δεν υπαρχει διαθεση.. οτι και να κανεις, και λεφτα να δωσεις και και και..τπτ δεν θα γινει

Χτες γνωρισα σε μαγαζι της επαρχιας ενα 19χρονο ρωσακι 2 μηνες ελλαδα... Φρεσκαδουρα οχι μαλακιες.. πωωωω! αυτη ηταν ενεργεια αυτη ηταν ζωντανια.. ελαμπε ολοκληρο!
αμεσως και τηλ και μηνυματα και και και. (βεβαια ακομα δεν βρεθηκαμε εκτος) αλλα βλεπεις ρε παιδι μου μια τεραστια διαφορα στην συπεριφορα.
Τελοςπαντων, αυτα!

όλες αυτές είναι μόνο για κουρτίνα.Άμα είναι εκεί μέσα και δε θέλουν την κουρτίνα ή μάλλον τη σιχαίνονται,τότε θα έπρεπε τον πούλο....ο λαός θέλει μπριζόλα εύκολη και γρήγορη πρίν πάει για ύπνο.Τα πουτά,τα τηλεφωνάκια,τα μυνηματάκια και τα φιλάκια-υποσχέσεις-εξόδους σε εστιατόρια κλπ...αυτός που θέλει να τα ζήσει(τη ψευδαίσθηση δηλ.για τους μεσήλικες ή την καύλα για τους πιό νεους)μπορεί να τη ζητήσει έξω από τους χώρους αυτούς με πολύ ωραιότερα μουνιά.Αμα βλέπεις κυριλέ τύπους,γκαφράτους και να τριγυρίζουν στα ίδια σκατά με τους αλβανούς και τους φτωχομπινέδες έλληνες τότε γάματα.....

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Η Λάουρα (η Βίκυ του Λολίτα, ο πιο σέξι χορός στη πίστα) επέστρεψε με λίγα κιλά επιπλέον.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Η Τρέησι με τρέλα έβαλε κιλάκια…  φούσκωσε ο κώλος.  Να μπει σε επιτήρηση!

Η Μαρλέν είναι γυναίκα (μάλλον)!

Η Βανέσα η αδύνατη ο καλύτερος  έντεχνος  χορός  στο σωλήνα.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Δεν γνωρίζω αυτή τη λεπτομέρια, πάντως έχει παιδί έτσι δεν είναι?
------------------------------------------------------------------------------

Απ'ότι θυμάμαι από Λολίτα είναι παντρεμένη με Πολωνό και έχει και παιδί.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  ρε  ειδήμονες , να  μας  πείτε  και  ποιο σχολείο  είναι  να  πάμε  να  το  καλιαρντέψουμε  το μωράκι . Πιστοιποιητικό  κοινωνικών  φρονημάτων δεν μας  είπατε  αν  έχει , τί χρώμα  βρακί φοράει ( εκτός  εργασίας ) , από  που  ψωνίζει  κ.λπ.

( Τί  πλάκα  έχει  να  γελάς  αυτά που έκανες  , δεν λέγεται Νούλη  μου )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom