Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κανονικά  με  τα  λεφτά  αυτά  έπρεπε  να  υπάρχει εγκατάσταση  που  να  σε  διακτινίζει  στου  πατέρα  του  Έκτορα , και με  το περας  της  διασκεδάσεως  να  σε  φέρνει  πίσω  σαν  τον  κάπτεν Κέρμπι να ΄όυμ

ναούμε εγώ σε πάω ακόμη παραπέρα γιατί κάπτεν κέρμπι να ούμ είναι ένα πρόσωπο διφορούμενο.Με αυτά τα λεφτά λοιπόν θα έπρεπε να κανονικά να μετενσαρκώνεσαι σε τραιανό δέλλα την ώρα που εκτυλίσσεται το απίστευτο κόρνερ του τσάρτα στον ημητελικό με την τσεχία και στα καπάκια με το που μπαίνει το γκόλ και πρίν προλάβεις να την ακούσεις να τηλεμεταφέρεσαι αυτόματα σε συμπόσιο της ΕΠΟ με ομιλία του τριβέλλα με κυρίως θέμα την υπαρξιακή αναζήτηση της ελληνικής διαιτησίας :grin:

υ.γ.θα ήθελα και τη γνώμη του admin πάνω στο θέμα.Αν παραφέρθηκα ζητώ την διαγραφή μου. :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η εξυπηρέτηση γενικά βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα.Η μουσική καλούτσικη.Η είσοδος σταθερή στα 15 ευρώ με ένα ποτό.Το πριβέ έξω από την κουρτίνα 2 σταθερά στα 50 χωρίς δώρο,αλλά αυτό που έκαναν με την μέσα κουρτίνα είναι παγαποντιά τουλάχιστον μέγιστη.Αν ήμουν εγώ στο management θα έκανα το εξής απλό για να μήν χρειάζονται ούτε κουρτίνες ούτε καμμία άλλη περίσκεπτη ενέργεια που απαιτεί εγκεφαλικό κάψιμο...τί θα έκανα?θα έλεγα σε όλες τις κορίτσες ότι όποια φτάνει μέχρι ρόφημα θα κάνει ένα tatoo με έναν φραπέ ξεχειλισμένο στο αριστερό γαστροκνήμιο και για όποια σωληνοκόρη κάθε μέρα είναι κυριακή του πάσχα,μια μπριζολα well done στον δεξί γαστροκνήμιο έτσι ώστε να μή δείχνει άσχημα και να καταλαβαίνει ο πελάτης τί γίνεται...να ξέρουμε δηλ.ποιά πώς και τί για να τραβήξουμε ευρώ από το πορτοφόλι...Πέρα από όλα αυτά πάμε ρόστερ....

1)λουίζα ντα μάτα με τρέλλα
2)λατόγια με τρέλλα
3)τρέησι με τρέλλα
4)γκαμπριέλλα ο θηλυκός πυγμαχος(σε λίγο καιρό την γλέπω να την παίρνουν από εκεί και να την τοποθετούν σε σκυλομαχίες με σκληρά πονταρίσματα σε χώρες έξω από δώ που είναι τρελλά διαδεδομένο το σπόρ.Αφήστε που πιστεύω ότι και πολλοί θα ποντάρουν στις νίκες της λόγω σφιχτού κορμιού!αχα
5)αλίκη(η γνωστή ξανθούλα μίλφ πιά πρώην αφροδιτούλα)
6)τατιάνα(η γνωστή μελαχροινή καζακστανορωσίς)
7)αλεξάνδρα(η γνωστή λαδοποδαρούσα άφραπη που περιμένει το ευρώ ακόμη έτσι άπρακτη....)
8)βανέσσα(όχι η μαρκίζα,αλλά η αδύνατη ασχημόφατσα)
9)αμίρα(πάρε δρόμο.......)
10)ρωξάννη(το όμορφο μελαχροινό πουλέν)
11)σόνια(η μπουκλομάλλα μπαζομαθήτρια του δημοτικού)
12)άντζελα(νέα παρουσία ξανθιά ψηλή πολυ΄όμως μπάζο)
13)σάσα(η γνωστή λεπτη ξανθιά ρωσίς με τον απαρκάριστο κώλο)
14)πάολα(Η ΜΙΛΦΙΑ...σίγουρος δεξιός γαστροκνήμιος....)
15)μαρλέν(τί πατόλα είναι αυτή ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!)
16)τζένιφερ(η φιλιππίνο που έφτασε μέχρι τον ψινάκη)
17)μάγια(πρώην άλις του αθενς νάμπερ ουάν)..λιθουάνα εκπληκτικό πρόσωπο,τό έχει βάψει ξανθό τώρα και έχει χάσει αρκετά περιττά κιλάκια που είχε...μιά κούκλα είναι...δε φοράει κανένα τατουάζ όμως.....για να καταλάβαιτε ποιά είναι δείτε το βίντεοκλιπ του σίς κεμπάπ και παλιά βιντεάκια από τις αυπνίες της πάνια όπου ήταν μελαχροινή εκεί..μαζί με άντα,κατρίν(baby gold),άννα(σβετλάνα je taim) κλπ...
18)χουανίτα(η νέα μαρκίζα ξενέρα....)
19)μικαέλα η κοντούλα μικροσκοπικούλα μελαχροινούλα γλυκούλα αλλά μόνο ο κοντορεβυθουλης θα μπορούσε να την δεί μέσα στη νύχτα
20)ρομπέρτα από την ρώμη(χαχαχαχαχα) μελαχροινή νταρντάνα με κωλάθρα....και βυζάρες...
21)άλλη μία μελαχροινή με tatoo στο μπράτσο,αλλά μου διέφυγε το καλλιτεχνικό της...
22)μιά ωραία ξανθιά τσαχπίνα που χορεύει έντονα σε κάποιες φάσεις με bit Κομμάτια
23)άννα η ξανθιά ρουμάνα βυζαρού πληθωρικιά,αλλά ξενέρα...
24)αναστασία μπάζο...με μπουκλέ ξανθό περμανάντ μαλλί..

έλειπαν......

1)μαρία η τσιγγάνα το κουκλί...
2)νικόλ το άλλο ξανθό ρουμανάκι
3)ρωξάννη(με φωτό στο σάιτ του λίντο)
4)κλούντια(η γνωστή μπαζοτσιγγάνα)
5)άλις
6)σιμόνα
7)κριστίν(αδερφή της άλις)
8)καρίνα
9)σύλβια
10)ντενίζα(πρωην μικρό αφροδίτη)
11)λάουρα
12)μιά λιθουάνα πολύ αδύνατη ξανθιά με άσχημη φάτσα
13)ντέλια

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
η εξυπηρέτηση γενικά βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα.Η μουσική καλούτσικη.Η είσοδος σταθερή στα 15 ευρώ με ένα ποτό.Το πριβέ έξω από την κουρτίνα 2 σταθερά στα 50 χωρίς δώρο,αλλά αυτό που έκαναν με την μέσα κουρτίνα είναι παγαποντιά τουλάχιστον μέγιστη.Αν ήμουν εγώ στο management θα έκανα το εξής απλό για να μήν χρειάζονται ούτε κουρτίνες ούτε καμμία άλλη περίσκεπτη ενέργεια που απαιτεί εγκεφαλικό κάψιμο...τί θα έκανα?θα έλεγα σε όλες τις κορίτσες ότι όποια φτάνει μέχρι ρόφημα θα κάνει ένα tatoo με έναν φραπέ ξεχειλισμένο στο αριστερό γαστροκνήμιο και για όποια σωληνοκόρη κάθε μέρα είναι κυριακή του πάσχα,μια μπριζολα well done στον δεξί γαστροκνήμιο έτσι ώστε να μή δείχνει άσχημα και να καταλαβαίνει ο πελάτης τί γίνεται...να ξέρουμε δηλ.ποιά πώς και τί για να τραβήξουμε ευρώ από το πορτοφόλι...Πέρα από όλα αυτά πάμε ρόστερ....

2)λατόγια με τρέλλα
3)τρέησι με τρέλλα
4)γκαμπριέλλα ο θηλυκός πυγμαχος(σε λίγο καιρό την γλέπω να την παίρνουν από εκεί και να την τοποθετούν σε σκυλομαχίες με σκληρά πονταρίσματα σε χώρες έξω από δώ που είναι τρελλά διαδεδομένο το σπόρ.Αφήστε που πιστεύω ότι και πολλοί θα ποντάρουν στις νίκες της λόγω σφιχτού κορμιού!αχα
7)αλεξάνδρα(η γνωστή λαδοποδαρούσα άφραπη που περιμένει το ευρώ ακόμη έτσι άπρακτη....)
17)μάγια(πρώην άλις του αθενς νάμπερ ουάν)..λιθουάνα εκπληκτικό πρόσωπο,τό έχει βάψει ξανθό τώρα και έχει χάσει αρκετά περιττά κιλάκια που είχε...μιά κούκλα είναι...δε φοράει κανένα τατουάζ όμως.....για να καταλάβαιτε ποιά είναι δείτε το βίντεοκλιπ του σίς κεμπάπ και παλιά βιντεάκια από τις αυπνίες της πάνια όπου ήταν μελαχροινή εκεί..μαζί με άντα,κατρίν(baby gold),άννα(σβετλάνα je taim) κλπ...
19)μικαέλα η κοντούλα μικροσκοπικούλα μελαχροινούλα γλυκούλα αλλά μόνο ο κοντορεβυθουλης θα μπορούσε να την δεί μέσα στη νύχτα
20)ρομπέρτα από την ρώμη(χαχαχαχαχα) μελαχροινή νταρντάνα με κωλάθρα....και βυζάρες...
21)άλλη μία μελαχροινή με tatoo στο μπράτσο,αλλά μου διέφυγε το καλλιτεχνικό της...
22)μιά ωραία ξανθιά τσαχπίνα που χορεύει έντονα σε κάποιες φάσεις με bit Κομμάτια

έλειπαν......

5)άλις
6)σιμόνα
8)καρίνα
9)σύλβια
11)λάουρα
13)ντέλια

Ποιά είναι αυτή που πηδάει την Ένυ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

χέστηκα....
URL]]

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
2)λατόγια με τρέλλα
3)τρέησι με τρέλλα

έλειπαν......

5)άλις
6)σιμόνα
8)καρίνα
9)σύλβια
11)λάουρα
13)ντέλια
Παθε με αυτα τα ροστερ με αναστατωνειιιι΅. ποτε θα κανονισουμε εξοδο???

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Επισκεψη με φιλους πριν 2-3 μερες..

Ηρεμια .. οπως λεει και η ατακα ησυχια ταξις και ασφαλεια. Πηγα σχετικα νωρις και το μαγαζι ακομα μυριζε σαμπουαν απο τα λουσμενα μαλλια των κοριτσιων.
Καμια 20αρια γκομενακια ειχε. Λιγο πανω απο το μεσο ορο γενικα, ειδικα ειχε κανα 7αρι πολυ καλα.

Κατ αρχας οπως ενηερωθηκα απο γκαρσονια, πισω απο την περιβοητη κουρτινα γινεται οτι κανονισεις με την κοπελα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.. αργοτερα μπορει να αλλαξουν τα πραγματα.

Επισκεφτηκαν το τραπεζι απο Μαρλεν τζενιφερ(το ενα ακρο), μεχρι σονια βικυ(το αλλο ακρο).. η Μαρλεν εταζε λαγους με πετραχειλια και η σονυα εβαζε το πετραχειλη πανω της και ελεγε "μνι στη τι μου κυριε" κανοντας το σταυρο της. Γενικα αρκετα εμφανισιμα τεμαχια μοιραζαν υποσχεσεις.. Με χαλασε βεβαια η αιωνια βαρεμαρα μιζερια απο τα κουριτσια που απλωνονται στους καναπεδες και καααθονται. Απο οτι καταλαβα πρεπει καθημερινα να εισπραττουν συντριπτικα περισσοτερα ΟΧΙ για ποτο/χοροθεραπεια με αποτελεσμα να ειναι απαθεις.. ερχοντουσαν επιφυλακτικα η και καθολου.

Ειναι δυνατον να καρφωνεσαι με τρυπακι επι ωρα να χορευει μπροστα σου να να να να, και να ΜΗΝ ερχεται απο μονη της στο τραπεζι ? ρε παιδια στις 2 ωρες ειδα 5 με πελατες 15 να καθονται μεταξυ τους χωρις ενα ευρω δουλεια.. τι σκατα ? κρατανε και χαρακτηρα και δεν ερχονται ? γενικα παντως φαινεται να σπαει ο τσαμπουκας σιγα σιγα..

Παμε πιο ειδικα τωρα..'
Ο ενας κολλητος μου πηρε πριβε αλλα την ωρα που πηγε εγω ημουν απασχολημενος και δεν πηρα γραμμη ποια πηρε ενω και ο ιδιος μετα τη ... που εισεπραξε ηταν αλλου για αλλου μες την καλη χαρα του προταθηκαν τα παντα με ενα 50αρι αντιτιμο αλλα λογω επιφυλαξης αρνηθηκε.
Πηρα κι εγω ενα πριβε για να δω τι υπηρεσιες προσφερει το τεμαχιο μου που το κερασα μονο ενα ποτο (απολυτως ντεκαφεινε ουτε καν κυλοτα δεν εβγαλε γενικα απο μακρυα κι αγαπημενοι, αρα μια υποθετικη υγιεινη θα υπαρχει για κανα μελλοντικο pastelation-παστελι).

Στο πριβε την ωρα που εβγαινα και σηκωθηκα ειδα ενα χορο πισω απο κουρτινα σαν αυτον της τζουλιας στο DVD .. μεσα στην τεχνη(ποιος και τι δεν ξερω δεν απαντω).
Γενικα φανηκε μια τιμια προταση(σε εμενα φανηκε ετσι οκ? δε σημαινει οτι ολοι θα τα δουν αυτα).. ποτο 15 απλο 30 λιγοτερο απλο, χορος 10 απλος 50 πριβε 100.... οτι να ναι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειναι απολαυστικο παντως το κλαμα τεμαχιων που εργαζοντο παρασκευη βραδυ και δεν μπορουσαν να κανουν 40-50 καρτες που..

- ''αλλες εποχες τις εκανα χωρις να κανω τιποτα, μονο κανοντας βολτες γυρω-γυρω στο μαγαζι..''
- καλα, καλα.. παμε να μου κανεις μια πίπα ??
- εισαι καλα ????????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: δεν κανω εγω καλέ μου τετοια..
- τοτε ο μονος τροπος να παρεις σιγουρο μεροκαματο, όποιο κι αν ειναι αυτο, ειναι να πας να βοηθησεις μεσα στην τουαλετα την κυρια που καθαρίζει..
- εισαι μαλακας !!!!
- φχαριστώωωωωωωωωω....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom