Νέα

Lido Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πολλάν το χειν κάψειν. αστον..

καλά ,πήγαινε κλείδωσε την ενορία σου που την ξέχασες ακλείδωτη και ελεύθερη στις ορέξεις όλων των κλεφταριών και άσε τα δήθεν καψιμουά μου(παθοβάσειος wikipedia again) :rockon:

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παίδες του lido χρειάζομαι την βοήθειά σας!!

ψάχνω ένα τραγουδάκι με ανατολίτικο ρυθμό που έπαιξε χθες, Τρίτη προς Τετάρτη, στις 4 περίπου, πως ειναι το desert rose του sting, αμανες δλδ...  σε καποια φαση νομιζω οτι το επαιζε η τηλεοραση σε μια μαλακια συνθεση που πουλαει το telemarketing..

τεςπα, το ξέρω είναι κουλό αλλά έχω φάει κόλλημα! όποιος μπορεί ξέρει ας πει..
hi my friend it s istar last kiss

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τί γίνεται παίδες?πώς πάει το ίδρυμα αναξιοπαθούντων κορασίδων του αλουμινένιου σωλήνα με προσμίξεις αμιάντου? :booty:
άστα πάθε χθες το επισκέφτηκα...πολύ νέκρα πριβέ χώροςαπ'όσο πρόσεξα(εκτός κι αν όλοι ήταν κρυμμένοι πιο μέσα-you know) :dancing:...κατα τ'άλλα όπως τα ξέρεις είναι.
Υ.Γ:α....έχει κάνει κάνα δυο προσθήκες στο ρόστερ απ'όσο πρόσεξα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αφού του το ανεβασαν του wolfaki (..το last kiss) πριν από μερικά ποστ και είπε ότι δεν ήσαν αυτό.. :rolleyes:  :rolleyes:  :jerking:  :jerking: 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
hi my friend it s istar last kiss

Μπραβο Αλεξ..Ετσι σε θελω..!! :rockon:

Και εσυ wolfaki του χρωστας κερασμα..! ;)

Αυτα..

παίδες, ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό!

αφού του το ανεβασαν του wolfaki (..το last kiss) πριν από μερικά ποστ και είπε ότι δεν ήσαν αυτό.. :rolleyes:  :rolleyes:  :jerking:  :jerking: 

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :cheesy: :cheesy: :cheesy:..συνεχίζω ακάθεκτος μέχρι να το βρω :rockon: :rockon: :rockon:..

βοηθήστε κι εσείς ρέιιιιιιιι :helpplea: :helpplea: :helpplea:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :cheesy: :cheesy: :cheesy:..συνεχίζω ακάθεκτος μέχρι να το βρω :rockon: :rockon: :rockon:..

βοηθήστε κι εσείς ρέιιιιιιιι :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Μπρε μπας και λες το Sandstorm των La bionda ? :think:

Aπο οτι θυμαμαι, το επαιζε που και που ο Πιερο, αλλα ειναι τραγουδι του '78..Δηλαδη ησουν ακομα βραφος τοτε.. :2funny:

Αυτα..

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Aπο οτι θυμαμαι, το επαιζε που και που ο Πιερο, αλλα ειναι τραγουδι του '78..Δηλαδη ησουν ακομα βραφος τοτε.. :2funny:o piero to 78 πλακα μασ κανεισ οκ try this ..anda adam love on you

Αυτα..

alexstefanos85

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

βοηθήστε κι εσείς ρέιιιιιιιι :helpplea: :helpplea: :helpplea ρουμανικο anda adam love on you καλημερα!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πρέπει  να  είναι  μάλλον  το archidien chala bresi , του  μεγάλου cazzo durulus

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αυτος πρεπει να ειχε παιξει μεγαρο μαζι με bill karatz και kathrine garbet ενα βραδυ που ειχα παει..

Εχει  ξανάρθει  με  τον Fausto Pipeti ντραμς, την  Anna Maria Papi          ( πνευστά ) , τον διεθνούς  φήμης  κιθαριστα  της  gipsy jazz  Raimundo Culo , Κοντρα μπασο ο Antonio Fart , και  τραγουδουσαν οι Amalia - Elena Ramirez Coje me en Culo , ο Nasr En Din Hodja και  ο Τσακιτζής  ο Εφές  του Αϊδινίου

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Aπο οτι θυμαμαι, το επαιζε που και που ο Πιερο, αλλα ειναι τραγουδι του '78..Δηλαδη ησουν ακομα βραφος τοτε.. :2funny:

Αυτα..

xaxa :2funny: :2funny: φίλε όντως...δεν είναι αυτό... :- :-

τι βρέφος ρε φίλε...στα @@ του πατέρα μου ήμουν ακόμη :boobies: :boobies:

ρουμανικο anda adam love on you καλημερα!!!

ούτε αυτό ρε γμτ... :tickedoff: :tickedoff:

Πρέπει  να  είναι  μάλλον  το archidien chala bresi , του  μεγάλου cazzo durulus

δεν μου δίνει τπτ στο youtube... :headbang: :headbang:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι μια ερωτηση.Εαν παρεις πριβε στο LIdo με 50 γιουργια δεν παιζει φραπες?(απο αυτες που τον προσφερουν εννοειται.) :huh: :huh:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Nokia
Που  έβγαλες  το Σχολαρχείο ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στις πίστες?

:dancing:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παίδες του lido χρειάζομαι την βοήθειά σας!!

ψάχνω ένα τραγουδάκι με ανατολίτικο ρυθμό που έπαιξε χθες, Τρίτη προς Τετάρτη, στις 4 περίπου, πως ειναι το desert rose του sting, αμανες δλδ...  σε καποια φαση νομιζω οτι το επαιζε η τηλεοραση σε μια μαλακια συνθεση που πουλαει το telemarketing..

τεςπα, το ξέρω είναι κουλό αλλά έχω φάει κόλλημα! όποιος μπορεί ξέρει ας πει..
ειναι μονο μουσικη αδερφε, η εχει και λογια? αν θυμασαι αν το τραγουδαει αντρας η γυναικα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πήγα Lido. Πήρα ένα ωραίο γκομενάκι για prive. Είχα καιρό να πάω. Μπαίνουμε και αντικρύζω τη κουρτίνα. "Τι είναι αυτό;" -"Είναι 50 έξω και 100 μέσα".
Της λέω "Τι εκατό;; Έξω για τώρα". Ελα ντε που όταν χάρευα ερχόταν ο σερβιτόρος δίπλα-δίπλα και έσβηνε τα τσιγάρα... Απαράδεκτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom