Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σκεψου να περασουν τετοιο νομο στην Ρωσια εσυ την εβαψες  :2funny:
Δεν θα παθω τιποτα :2funny:.Τυπικα δουλευω στην εταιρια ενος φιλου μου για να εχω καλητερη συνταξη αν ζησω μεχρι τα 62.Πληρωνω εγω τα συνταξιοδοτικα ταμεια.Εδω δεν ειμαστε τοσο χάλια αν δεν ενοχλεις δεν σε πειραζει κανενας στη Λευκορωσια ειναι εντελως  :shit:καμια επηχηριση δεν μπορεις να κανεις με τιποτα εκει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ καλο ρεπορταζ . Ο Λουκασενκο της Λευκορωσιας και ο Καριμοβ του Ουζμπεκισταν ειναι οι τελευταιοι χασαπηδες . Αν και για τον απλο τουρίστα ολα αυτα δεν φαινονται πολλοι απο τους ντοπιους φοβουνται και το ονομα τους να πουνε
Εκτος απο το Μινσκ στς αλλες πολεις δεν εχει καθολου νυχτερινη ζωη και θεωρειται ντροπη για μια γκομενα να παει Ντισκο ασε που οι οποιες ντισκο εχει κλεινουν στις τρεις!Ειναι δε πολυ πληκτικη η Λευκορωσια δεν εχει να κανεις τιποτα.Διαβασε στο amurspb εσυ που εισαι Ρωσσοφωνος εχει ενδιαφερον Thread και εχουνε γραψει πολυ σχετικα με το θεμα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φετος εχουμε πολλους τουριστες απο μινσκ και μου εκανε εντυπωση οτι ξοδευοθν αρκετα λεφτα σε σχεση με τους ρωσους που ερχονται με φτηνα πακετα.αποδειξη οτι ουτε εκει ειναι παραδεισος,μονο χρημα.τωρα εχει φτηνη πτηση απο βιλνιους και ολοι στην πτηση ειναι απο την γειτονικη λευκωρωσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φετος εχουμε πολλους τουριστες απο μινσκ και μου εκανε εντυπωση οτι ξοδευοθν αρκετα λεφτα σε σχεση με τους ρωσους που ερχονται με φτηνα πακετα.αποδειξη οτι ουτε εκει ειναι παραδεισος,μονο χρημα.τωρα εχει φτηνη πτηση απο βιλνιους και ολοι στην πτηση ειναι απο την γειτονικη λευκωρωσια.
Σου λεω να ερθεις Могилев που ειναι παρθενο μερος και ειναι και παμφτηνα αλλα εσυ  :jerking:.Πηγαινε Ουκρανια με τους Σινοχάρες τους Τουρκους και τους Πιρφορους να σε βλεπουνε πως θα σου φανε λεφτα :2funny:.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δημήτρη εχεις fb να μιλάμε γιατι παίζει να πάω Belarus να μου δώσεις καμία πληροφορία

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εξηγουμαι για να καταλαβετε ποσο μαλακοπιτουρες ειναι αυτοι στους οποιους αναφερομαι...

Ας πουμε εδω, αμα πηγαινες σε ενα εστιατοριο και ο λογαριασμος σου ητανε 100 ευρω, θα εβγαζες να δωσεις 1000 και να πεις "τα ρεστα δικα σας"????

ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ!

Εκει ομως το κανουνε! Και νομιζουνε οτι ειναι λεφταδες, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! Ουτε καν λεφταδες!

Δεν εχουν υπ'οψιν τους οτι οι πραγματικα πλουσιοι εχουν τοσα λεφτα, που εγω και σεις θα βαζαμε τα κλαματα αμα τα βλεπαμε! Θυμαμαι χαρακτηριστικα στην τελευταια επισκεψη μου στο Μινσκ, ημουνα στο καζινο με εναν απο το Ντουμπάϊ(ητανε υπουργος της κυβερνησης). Εγω επαιζα 10-10$ στο μπλακ-τζακ και αυτος επαιζε με μαρκες $1000!!!! Οταν τελικά ταχασε ολα(μιλαμε για $50.000 σε μερικες ωρες, οχι αστεια) γελωντας καθως φευγαμε, κανει ετσι στην τσεπη του και λεει "α κατι εχω ακομα" και βγαζει 2 ακομα μαρκες του χιλιαρικου που ουτε θυμοτανε οτι τις ειχε και τις πεταξε πανω στη ρουλετα και εφυγε! Ουτε καν τον απασχολουσε αν εχασε η κερδισε!!!! Αυτος ο ιδιος, επαιρνε γκρουπ 3-4 (πουτανες, αλλα για να χανεις το φως σου) και τις πηγαινε διακοπες στο γιωτ του για καμια 10αρια μερες καθε φορα! και οταν λεμε γιωτ, εννοουμε θαλαμηγο! μη φανταστειτε κανα 50-60ποδια!

Θα μου πειτε, καλα αυτος δε χαλαει το κλιμα? Ναι το χαλαει! Μαλακας ειναι και αυτος αφου εγω διχως ναχω τα δικα του κεφαλαια αντιστοιχες γκομενες πηδαγα, και χωρις να κανω τον σπονσορα! Το παραδειγμα το εφερα για να συνηδειτοποιησουν καποιοι τι σημαινει για εκει "εχω λεφτα"!

Αυτο που αδυνατουν καποιοι να καταλαβουν, ειναι η οπτικη γωνια της ΝΤΟΠΙΑΣ! Πως βλεπει εκεινη τα πραγματα! Εσεις πιστευετε οτι θα πατε εκει ενα σαββατοκυριακο και θα ειστε ο πρωτος και μοναδικος τουριστας (με λεφτα,αρχιδια λεφτα) που θα δουνε! Και αρχιζουνε τα παραμυθια οτι ολοι ειναι επιχειρηματιες, οτι ολοι πηγανε στο Μινσκ για μπιζνες, και κολοκυθια τουμπανα!
Αυτο που δεν καταλαβαινετε, γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ειναι οτι καθε σαββατοκυριακο, καθε μερα, υπαρχουν αρκετες δεκαδες άλλοι λαμογιοτουριστες (κυριως ιταλοι) οι οποιοι λενε τις ιδιες παπαριες και νομιζουν οτι θα τις παραμυθιασουν με τα ιδια φουμαρα! ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Οταν μια οποιαδηποτε γκομενα ακουει τα ιδια και τα ιδια καθε μερα, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και ή τα κανει περα, ή στην καλυτερη θα τους "δαγκωσει" μεχρι να δει τις οικονομικες αντοχες του! Γιαυτο και οι Ιταλοι εχουν αρχισει σιγα σιγα να τον κοβουν τον προορισμο γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΟΙ παροτι καθε μερα γυρω τους βρισκοντουσαν εκατονταδες θεες! Οποιος ειναι χρονια σεξοτουριστας και ξερει τη νοοτροπια των ιταλων καταλαβαινει τι εννοω και ποσο λαμογια ειναι οι ιταλοι στο καμακι....(ο Ιταλος, ειναι ικανος σε μια παρεα κοριτσιων να τις παιρνει με τη σειρα και να τους λεει τα ιδια υπερβολικα παντα πραγματα, ειναι ΟΙ ρομπες!!!, υπαρχουνε παντως και καποιοι οι οποιοι ειναι απιστευτα καμακια)

Ολα αυτα σας τα λεω για να μην ξοδευεστε τζαμπα και βερεσε!

Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχουν οι σεξοπροορισμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ! Συγκρινετε αυτο που λεω με την Ελληνικη πραγματικοτητα που η καθε αχλαδωκολα Ελληνιδα με το που θα της πεις καλησπερα γυριζει τη μουρη της αλλου, και θα καταλαβετε ακριβως το πνευμα μου!

οποιος δεν μπορει να εκμεταλλευτει αυτη την ευκαιρια ΚΑΙ εκει θα μεινει αγαμητος! Στην καλυτερη των περιπτωσεων αμα εχει τρελες καβλες θα τον περιποιηθουνε καταλληλα οι "στημενες" γκομενες των μαγαζιων οι οι λοιπες ερασιτεχνες καρχαριες και θα τονε δαγκωσουνε τοσο πολυ που θα το φυσαει και δε θα κρυωνει! Γιατι ο μαλακοπιτουρας ΔΕΝ μπορει ουτε αυτες να ξεχωρισει! Θα του τα τρωει μια πουτανα και αυτος θα λεει στους φιλους του "πωπω τι γκομενα εβγαλα". Τα κλαμπ στους προορισμους αυτους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νορμαλ μαγαζια, ειναι ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ(εσυ πουτο κερασει) μεσα στα οποια υπαρχουν ΚΑΙ λιγες μη επαγγελματιες! Αυτο ΔΕΝ λετε να το καταλαβετε!

Αυτο ειναι το ονειρο σας? να σας πιασουνε κοροϊδα? Αν ναι πηγαινετε και σκαστε 10 φορες περισσοτερα αποτι θα δινατε σε ενα CT για να γαμισετε μια πουτανα. Αν οχι, κοψτε τις μαλακιες και τις υπερβολες και ακουτε καποιους που εχουνε χαλασει απιστευτο χρονο και χρημα για να μαθουνε τα κολπα και να σας κανουνε τζαμπα μαγκες!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
τωρα αρχισα να διαβαζω για μινσκ,δικιο εχεις οπως και ουκρανια αλλα δεν βλοθν ποτε μυαλο οι μουνοδουλοι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα αρχισα να διαβαζω για μινσκ,δικιο εχεις οπως και ουκρανια αλλα δεν βλοθν ποτε μυαλο οι μουνοδουλοι
Οι Λευκορωσιδες ειναι πιο συντηριτικες αλλα με λιγη προσπαθεια αν ερθεις πιστευω θα της πεισω να σε κατουρίσουνε  :2funny:.Λευκορωσια δεν πας Μινσκ που ειναι γεματο  :shit:αλλα σε αλλες πολεις που δεν εχει καθολου ξενους.

Η Λευκορωσικη οικονομια δεν βλεπω να πηγαινει καλα!Τα συναλλαγματικα της αποθεματα εχουν μειωθει παρα πολυ!Η μικρη υποτιμιση που εκαναν στο νομισμα τους δεν βοηθισε γιατι το Ρωσσικο ρουβλι υποτιμιθηκε ενατι του $ πανω δυο φορες απο 30 πηγε 70 (σημερα,Θα εξηγωσω στο Thread της Ρωσσιας τι συναιβει σημερα) ενω το Λευκορωσικο ρουβλι μονο κατα 29%.Αυτο κανει τα Λευκορωσικα προ'ι'οντα να μην ειναι πια ανταγωνιστικα στη Ρωσσικη αγορα
 Ο Λουκασενκο σημερα μιλησε για αναδιαρθωση του χρεους αν η Ρωσσια δεν του δωσει δανειο πραγμα λιγο δυσκολο  :think:
 Προβλεπω να ζουμε σκηνες που ζησαμε πριν απο μερικα χρονια οταν υποτιμιθηκε το Λευκορωσικο ρουβλι.Και ετρεχε ο κοσμος σαν τρελλος στα μαγαζια να αγωρασει οτι εβρισκε  :2funny: μεχρι και το αλατι πηρανε  :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Οι Λευκορωσιδες ειναι πιο συντηριτικες αλλα με λιγη προσπαθεια αν ερθεις πιστευω θα της πεισω να σε κατουρίσουνε  :2funny:.Λευκορωσια δεν πας Μινσκ που ειναι γεματο  :shit:αλλα σε αλλες πολεις που δεν εχει καθολου ξενους.

Η Λευκορωσικη οικονομια δεν βλεπω να πηγαινει καλα!Τα συναλλαγματικα της αποθεματα εχουν μειωθει παρα πολυ!Η μικρη υποτιμιση που εκαναν στο νομισμα τους δεν βοηθισε γιατι το Ρωσσικο ρουβλι υποτιμιθηκε ενατι του $ πανω δυο φορες απο 30 πηγε 70 (σημερα,Θα εξηγωσω στο Thread της Ρωσσιας τι συναιβει σημερα) ενω το Λευκορωσικο ρουβλι μονο κατα 29%.Αυτο κανει τα Λευκορωσικα προ'ι'οντα να μην ειναι πια ανταγωνιστικα στη Ρωσσικη αγορα
 Ο Λουκασενκο σημερα μιλησε για αναδιαρθωση του χρεους αν η Ρωσσια δεν του δωσει δανειο πραγμα λιγο δυσκολο  :think:
 Προβλεπω να ζουμε σκηνες που ζησαμε πριν απο μερικα χρονια οταν υποτιμιθηκε το Λευκορωσικο ρουβλι.Και ετρεχε ο κοσμος σαν τρελλος στα μαγαζια να αγωρασει οτι εβρισκε  :2funny: μεχρι και το αλατι πηρανε  :2funny:

Δημητράκη, η Ρωσία θα μας δώσει μερικά δις όπως ελπίζουν στην Ελλάδα ?
Εγώ θυμάμαι κάτι S300 που είχαν υποσχεθεί στην Σερβία πριν τους βομβαρδισμούς και ακόμα έρχονται .....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δημητράκη, η Ρωσία θα μας δώσει μερικά δις όπως ελπίζουν στην Ελλάδα ?
Εγώ θυμάμαι κάτι S300 που είχαν υποσχεθεί στην Σερβία πριν τους βομβαρδισμούς και ακόμα έρχονται .....
Στη Σερβία τοτε δεν τολμισαν να δωσουνε S 300 αν θυμασαι η αντιδραση της Ρωσσιας σταματισε οταν τους ενεκριναν ενα δανειο 4 δς $ που ζηταγανε.
  Η Λευκορωσια την εχει πολυ ασχημα αυτη τη στιγμη το $ στο χρηματηστηριο εχει εισοτημια 70,5 Ρουβλια.Η Λευκορωσια εχει υποχρεωσεις απεναντι στους δανειστες της 4 Δις $ τα αποθεματικα της ειναι μόνο 5 Δις οταν στο τελος του καλοκαιριου ηταν κοντα στα 20 Δις.

giorgossschania

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
Παιδιά γεια σας κ απο μενα!!!! Πάω Μινσκ τον Ιουλιο τεσσερις μερούλες για να βρεθώ με κορασσίδα που γνώρισα στην Βαρσοβία πέρυσι  :pipa2: :fuck1: !!!! ¨ολα εδω μέσα που γράφετε είναι πολύ χρήσιμα!!!!

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
πηγαινε και στειλε ανταποκριση,λενε οτι παιζει πολυ μουνι!!!

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δωστε καμια πληροφορια για Λευκορωσια οι πιο εμπειροι ρε παιδια! προκειται να παω γι'αυτο...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εχω την εντυπωση οτι το κρατος του Λουκασενκο ειναι οτι πρεπει για εμας τους αναζητουντες ξανθου σοβιετικου μουνιου!!!  :rockon: Μου εκανε εντυπωση οτι παραειναι ευκολες οι Λευκορωσιδες. Βεβαια θελουν να τις κερασεις και τα σχετικα αλλα κανεις αποσβεση αμεσα!!! :knockinb:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εχω την εντυπωση οτι το κρατος του Λουκασενκο ειναι οτι πρεπει για εμας τους αναζητουντες ξανθου σοβιετικου μουνιου!!!  :rockon: Μου εκανε εντυπωση οτι παραειναι ευκολες οι Λευκορωσιδες. Βεβαια θελουν να τις κερασεις και τα σχετικα αλλα κανεις αποσβεση αμεσα!!! :knockinb:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευκολο πλευγκραουντ το μπελαρους σε σχεση με ουκρανια πχ...
καλες γκομενες αλλα πιο δυσκολες κ ζωη πιο ακριβη απο ουκρανια

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευκολο πλευγκραουντ το μπελαρους σε σχεση με ουκρανια πχ...
καλες γκομενες αλλα πιο δυσκολες κ ζωη πιο ακριβη απο ουκρανια
μαλλον δεν εχεις παει,για να λες οτι δεν ειναι ευκολο εδαφος. Οχι καλες,τρομερες γκομενες! Αγαπητε συναδελφε δεν μου φανηκαν δυσκολες,μαλλον επεσα σε καλες περιπτωσεις  :2funny: anyway οντως εχεις δικιο ειναι αρκετα πιο ακριβα απο ουκρανια... στο μινσκ ομως! επαρχια ειναι αισθητα πιο φτηνα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μαλλον δεν εχεις παει,για να λες οτι δεν ειναι ευκολο εδαφος. Οχι καλες,τρομερες γκομενες! Αγαπητε συναδελφε δεν μου φανηκαν δυσκολες,μαλλον επεσα σε καλες περιπτωσεις  :2funny: anyway οντως εχεις δικιο ειναι αρκετα πιο ακριβα απο ουκρανια... στο μινσκ ομως! επαρχια ειναι αισθητα πιο φτηνα
δεν παω ειναι σπασαρχιδες γκομενες κ το μερος πληξη σκετη ..ξερω κανα 5αρι στο λβοβ ολες για κλωτσιες
πηγε φιλος εμπειρος με καλο μπατζετ κ τοτε 45αρης  κ μουπε βαλε χ ,κατι σαν  να πας μολδαβια χωρις να ξερεις ρουμανικα μου ειπε το συμπερασμα (ρουμανικα-που εμεις ξερουμε,για σας το ιδιο ειναι κ μινσκ κ μπελαρους)
μουναρες εχει πολλες μου ειπε ανωτερα κι απο λβοβ πχ
αυτα  :hi:

θαχα πεταχτει στα συνορα αλλα τοτε ειχε βιζ 100 ανα εισοδο νομιζω..ισχυει ακομα?
πορνομιτσος ειναι σιγουρα πιο απντειτ

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
δεν παω ειναι σπασαρχιδες γκομενες κ το μερος πληξη σκετη ..ξερω κανα 5αρι στο λβοβ ολες για κλωτσιες
πηγε φιλος εμπειρος με καλο μπατζετ κ τοτε 45αρης  κ μουπε βαλε χ ,κατι σαν  να πας μολδαβια χωρις να ξερεις ρουμανικα μου ειπε το συμπερασμα (ρουμανικα-που εμεις ξερουμε,για σας το ιδιο ειναι κ μινσκ κ μπελαρους)
μουναρες εχει πολλες μου ειπε ανωτερα κι απο λβοβ πχ
αυτα  :hi:

θαχα πεταχτει στα συνορα αλλα τοτε ειχε βιζ 100 ανα εισοδο νομιζω..ισχυει ακομα?
υσχυει ναι, αγαπητο μελος! Μην ξεχνας οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα,το καμακι γινεται διαδυκτιακα,μιλας με την γκομενα μηνες πριν κανονιζεις καμποσες να σε περιμενουν και πας

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ειναι πολυ ευκολες σου λεω!!! τωρα εχω 4 που με περιμενουν 3 μινσκ και 1 επαρχια... ειναι πληξη οντως! μινσκ ομως εχει κλαμπακια...παντως εμενα μου αρεσουν οι λευκορωσιδες πολυ!!! Δεν μιλανε αγγλικα ειναι αληθεια! αν δεν ξερεις ρωσικα γαμα τα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom