Εξηγουμαι για να καταλαβετε ποσο μαλακοπιτουρες ειναι αυτοι στους οποιους αναφερομαι...
Ας πουμε εδω, αμα πηγαινες σε ενα εστιατοριο και ο λογαριασμος σου ητανε 100 ευρω, θα εβγαζες να δωσεις 1000 και να πεις "τα ρεστα δικα σας"????
ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ!
Εκει ομως το κανουνε! Και νομιζουνε οτι ειναι λεφταδες, ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! Ουτε καν λεφταδες!
Δεν εχουν υπ'οψιν τους οτι οι πραγματικα πλουσιοι εχουν τοσα λεφτα, που εγω και σεις θα βαζαμε τα κλαματα αμα τα βλεπαμε! Θυμαμαι χαρακτηριστικα στην τελευταια επισκεψη μου στο Μινσκ, ημουνα στο καζινο με εναν απο το Ντουμπάϊ(ητανε υπουργος της κυβερνησης). Εγω επαιζα 10-10$ στο μπλακ-τζακ και αυτος επαιζε με μαρκες $1000!!!! Οταν τελικά ταχασε ολα(μιλαμε για $50.000 σε μερικες ωρες, οχι αστεια) γελωντας καθως φευγαμε, κανει ετσι στην τσεπη του και λεει "α κατι εχω ακομα" και βγαζει 2 ακομα μαρκες του χιλιαρικου που ουτε θυμοτανε οτι τις ειχε και τις πεταξε πανω στη ρουλετα και εφυγε! Ουτε καν τον απασχολουσε αν εχασε η κερδισε!!!! Αυτος ο ιδιος, επαιρνε γκρουπ 3-4 (πουτανες, αλλα για να χανεις το φως σου) και τις πηγαινε διακοπες στο γιωτ του για καμια 10αρια μερες καθε φορα! και οταν λεμε γιωτ, εννοουμε θαλαμηγο! μη φανταστειτε κανα 50-60ποδια!
Θα μου πειτε, καλα αυτος δε χαλαει το κλιμα? Ναι το χαλαει! Μαλακας ειναι και αυτος αφου εγω διχως ναχω τα δικα του κεφαλαια αντιστοιχες γκομενες πηδαγα, και χωρις να κανω τον σπονσορα! Το παραδειγμα το εφερα για να συνηδειτοποιησουν καποιοι τι σημαινει για εκει "εχω λεφτα"!
Αυτο που αδυνατουν καποιοι να καταλαβουν, ειναι η οπτικη γωνια της ΝΤΟΠΙΑΣ! Πως βλεπει εκεινη τα πραγματα! Εσεις πιστευετε οτι θα πατε εκει ενα σαββατοκυριακο και θα ειστε ο πρωτος και μοναδικος τουριστας (με λεφτα,αρχιδια λεφτα) που θα δουνε! Και αρχιζουνε τα παραμυθια οτι ολοι ειναι επιχειρηματιες, οτι ολοι πηγανε στο Μινσκ για μπιζνες, και κολοκυθια τουμπανα!
Αυτο που δεν καταλαβαινετε, γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ειναι οτι καθε σαββατοκυριακο, καθε μερα, υπαρχουν αρκετες δεκαδες άλλοι λαμογιοτουριστες (κυριως ιταλοι) οι οποιοι λενε τις ιδιες παπαριες και νομιζουν οτι θα τις παραμυθιασουν με τα ιδια φουμαρα! ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Οταν μια οποιαδηποτε γκομενα ακουει τα ιδια και τα ιδια καθε μερα, ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και ή τα κανει περα, ή στην καλυτερη θα τους "δαγκωσει" μεχρι να δει τις οικονομικες αντοχες του! Γιαυτο και οι Ιταλοι εχουν αρχισει σιγα σιγα να τον κοβουν τον προορισμο γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΟΙ παροτι καθε μερα γυρω τους βρισκοντουσαν εκατονταδες θεες! Οποιος ειναι χρονια σεξοτουριστας και ξερει τη νοοτροπια των ιταλων καταλαβαινει τι εννοω και ποσο λαμογια ειναι οι ιταλοι στο καμακι....(ο Ιταλος, ειναι ικανος σε μια παρεα κοριτσιων να τις παιρνει με τη σειρα και να τους λεει τα ιδια υπερβολικα παντα πραγματα, ειναι ΟΙ ρομπες!!!, υπαρχουνε παντως και καποιοι οι οποιοι ειναι απιστευτα καμακια)
Ολα αυτα σας τα λεω για να μην ξοδευεστε τζαμπα και βερεσε!
Το μεγαλο πλεονεκτημα που εχουν οι σεξοπροορισμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ! Συγκρινετε αυτο που λεω με την Ελληνικη πραγματικοτητα που η καθε αχλαδωκολα Ελληνιδα με το που θα της πεις καλησπερα γυριζει τη μουρη της αλλου, και θα καταλαβετε ακριβως το πνευμα μου!
οποιος δεν μπορει να εκμεταλλευτει αυτη την ευκαιρια ΚΑΙ εκει θα μεινει αγαμητος! Στην καλυτερη των περιπτωσεων αμα εχει τρελες καβλες θα τον περιποιηθουνε καταλληλα οι "στημενες" γκομενες των μαγαζιων οι οι λοιπες ερασιτεχνες καρχαριες και θα τονε δαγκωσουνε τοσο πολυ που θα το φυσαει και δε θα κρυωνει! Γιατι ο μαλακοπιτουρας ΔΕΝ μπορει ουτε αυτες να ξεχωρισει! Θα του τα τρωει μια πουτανα και αυτος θα λεει στους φιλους του "πωπω τι γκομενα εβγαλα". Τα κλαμπ στους προορισμους αυτους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νορμαλ μαγαζια, ειναι ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ(εσυ πουτο κερασει) μεσα στα οποια υπαρχουν ΚΑΙ λιγες μη επαγγελματιες! Αυτο ΔΕΝ λετε να το καταλαβετε!
Αυτο ειναι το ονειρο σας? να σας πιασουνε κοροϊδα? Αν ναι πηγαινετε και σκαστε 10 φορες περισσοτερα αποτι θα δινατε σε ενα CT για να γαμισετε μια πουτανα. Αν οχι, κοψτε τις μαλακιες και τις υπερβολες και ακουτε καποιους που εχουνε χαλασει απιστευτο χρονο και χρημα για να μαθουνε τα κολπα και να σας κανουνε τζαμπα μαγκες!