Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
υσχυει ναι, αγαπητο μελος! Μην ξεχνας οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα,το καμακι γινεται διαδυκτιακα,μιλας με την γκομενα μηνες πριν κανονιζεις καμποσες να σε περιμενουν και πας
καλα πηγαινε να δουμε ποσες θαρθουνε τι θα θελουνε ποσες θα γαμησεις ποσα θα χαλασεις  κανε απολογισμο κ βλεπουμε  ;) ...παντως μες στο χειμωνα,,ακυρη εποχη...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
καλα πηγαινε να δουμε ποσες θαρθουνε τι θα θελουνε ποσες θα γαμησεις ποσα θα χαλασεις   κανε απολογισμο κ βλεπουμε  ;) ...παντως μες στο χειμωνα,,ακυρη εποχη...
Θα δουμε εν τω πραττεσθαι λοιπον! δεν παω τωρα...ακομα το οργανωνω... ελα και εσυ κανε το καμακι σου διαδυκτιακα να παμε καλοκαιρι η ανοιξη και εκει ο καθενας με τις δικιες του,και καμακι ομως! :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι πολυ ευκολες σου λεω!!! τωρα εχω 4 που με περιμενουν 3 μινσκ και 1 επαρχια... ειναι πληξη οντως! μινσκ ομως εχει κλαμπακια...παντως εμενα μου αρεσουν οι λευκορωσιδες πολυ!!! Δεν μιλανε αγγλικα ειναι αληθεια! αν δεν ξερεις ρωσικα γαμα τα
Καταρχην η Λευκορωσία πρεπει να εχει φτηνινει.Κοιταγα διαμερισματα στο Могилев και ειδα οτι νοικιαζεις με 100-120 $ το μηνα ενα μονό!Εννοειται ΟΧΙ ΜΙΝΣΚ γιατι ειναι πρωτευουσα και ακριβότερη και εκτος αυτου μαζευει Τούρκους που ερχονται εκει για να  :knockinb:.Θα πρωτεινα μια απο της πολεις Витебск ή Могилев νοικιάζεις ενα διαμερισμα με 100-150 $ και πας εκει για ενα μηνα.Εννοειται οτι πρεπει να ξερεις Ρωσσικά.Και φυσικα να εχεις αμάξι.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην η Λευκορωσία πρεπει να εχει φτηνινει.Κοιταγα διαμερισματα στο Могилев και ειδα οτι νοικιαζεις με 100-120 $ το μηνα ενα μονό!Εννοειται ΟΧΙ ΜΙΝΣΚ γιατι ειναι πρωτευουσα και ακριβότερη και εκτος αυτου μαζευει Τούρκους που ερχονται εκει για να  :knockinb:.Θα πρωτεινα μια απο της πολεις Витебск ή Могилев νοικιάζεις ενα διαμερισμα με 100-150 $ και πας εκει για ενα μηνα.Εννοειται οτι πρεπει να ξερεις Ρωσσικά.Και φυσικα να εχεις αμάξι.
Δημητρη παρολο που ξερεις οτι συμφωνω μαζι σου σε πολλα απο αυτα που λες,η γλωσσα ομως πλεον δεν με απασχολει! Εγω ψαχνω πιτσιρικες[οι περισσοτερες πλεον σπουδαζουν και μιλανε λιγα αγγλικα] και στο κατω κατω οσοι δεν μιλαμε ρωσικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι...Λευκορωσια πας με το σιδερενιο αλογο?  :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και οι περισσοτερες μιλανε αγγλικα[εστω λιγα] και σε τελικη αναλυση οσοι δεν μιλαμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο πλην της συννενοησης στα αγγλικα!!! Λευκορωσια κατεβαινεις με το σιδερενιο αλογο?  :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη Λευκορωσια κατεβαινεις με το σιδερενιο αλογο?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και οι περισσοτερες μιλανε αγγλικα[εστω λιγα] και σε τελικη αναλυση οσοι δεν μιλαμε δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο πλην της συννενοησης στα αγγλικα!!! Λευκορωσια κατεβαινεις με το σιδερενιο αλογο?  :grin:
Δημητρη παρολο που ξερεις οτι συμφωνω μαζι σου σε πολλα απο αυτα που λες,η γλωσσα ομως πλεον δεν με απασχολει! Εγω ψαχνω πιτσιρικες[οι περισσοτερες πλεον σπουδαζουν και μιλανε λιγα αγγλικα] και στο κατω κατω οσοι δεν μιλαμε ρωσικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι...Λευκορωσια πας με το σιδερενιο αλογο?   :grin:
Αγγλικά μιλαει μια στις 100.Και ειναι αυτες που πανε με ξενους και εχουν δυτικη νοοτροπια και καλο ειναι αυτες να την αποφευγεις γιατι οι περισσότερες ειναι προβληματικες.

Δημητρακη Λευκορωσια κατεβαινεις με το σιδερενιο αλογο?  :2funny:
Δεν εχω παει εδω και καμποσα χρόνια απλος ειδα της τιμες στα διαμερίσματα οτι ειναι τσάμπα.Αν πάω θα παω με το Lada αλλα προτιμαω το Νόβγκοροντ που ειναι 180 χλμ απο την Αγία Πετρούπολη απο το Μογκιλιώφ που ειναι 700.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι εχεις κολησει με το νοβγκοροντ? Πηγαινε και κανενα Βλαδιβοστοκ  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αγγλικά δε μιλάει καμία.Βιτέμπσκ Μινσκ στο δρόμο δε σου μιλάει καμία είναι πολύ συνεσταλμένες όμως στα κλαμπ γίνεται της πουτάνας.Βγάζεις ανετότατα γκόμενα στο κλαμπ αν ξέρεις ρωσικά.Ενοείται οτι θέλουν δώρα.Το ίδιο και οι γκόμενες από το ίντερνετ.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αγγλικά δε μιλάει καμία.Βιτέμπσκ Μινσκ στο δρόμο δε σου μιλάει καμία είναι πολύ συνεσταλμένες όμως στα κλαμπ γίνεται της πουτάνας.Βγάζεις ανετότατα γκόμενα στο κλαμπ αν ξέρεις ρωσικά.Ενοείται οτι θέλουν δώρα.Το ίδιο και οι γκόμενες από το ίντερνετ.
Δωρα δεν δινω.δεν ειμαι αι βασιλης! :2funny: Κανενα λουλουδακι βαρια βαρια! Εξαρταται το κλαμπ σε καποια ειναι ''στημενες'' οι γκομενες του μαγαζιου...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Λευκορωσια το ενστικτο μου μου λεει οτι οποιος παει επαρχια θα ξεσκιστει στο γαμησι... :knockinb:  :rockon: Αμα σκασεις μυτη ειτε ετσι ειτε αλλιως οπως και να χει θα  :knockinb: Ξανθα μουνακια ετοιμα για ολα  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.290
Πόντοι
506
Λευκορωσια το ενστικτο μου μου λεει οτι οποιος παει επαρχια θα ξεσκιστει στο γαμησι... :knockinb:  :rockon: Αμα σκασεις μυτη ειτε ετσι ειτε αλλιως οπως και να χει θα  :knockinb: Ξανθα μουνακια ετοιμα για ολα  :rockon:
Μπα μην το λες αυτό 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι ακριβώς.Αν και τα κλαμπ γαμάνε επαρχία κυριολεκτικά.Αλλά γενικά Ουκρανία είναι δυο σκαλιά πάνω στην ευκολία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λευκορωσια το ενστικτο μου μου λεει οτι οποιος παει επαρχια θα ξεσκιστει στο γαμησι... :knockinb:  :rockon: Αμα σκασεις μυτη ειτε ετσι ειτε αλλιως οπως και να χει θα  :knockinb: Ξανθα μουνακια ετοιμα για ολα  :rockon:
Εν μέρη εχουν δικιο οτι ειναι πιο δυσκολο απο Ουκρανια για εναν ξενο.Εννοειται οτι δεν θα πας Μινσκ!Στο Μινσκ θα σου ζητησουν 100$ για μια ωρα,εκτος αυτου ειναι γεματο Τουρκους!Γιατι δεν θελουν βίζα,και εχει απευθειας πτησεις και πολυ φτηνα εισητήρια γ'αυτους.
 Εενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα κλεινουν νωριτερα,οι ντισκο στις 3 ειναι κλειστες!
 Πουτανες εχει στα ξενοδοχεια στο Μινσκ οπως ηταν καποτε στην Ε.Σ.Σ.Δ  :2funny: με τιμες όμως 300$ για 2-3 ωρες παζαρευοντε στα 200 $ .Αν πας σε ξενοδοχειο ξεχνα οτι θα φερεις γκόμενα εκτος ξενοδοχειου στο δωματιο!

Εδω γραφει οτι θέλεις απο πληροφορίες.
 Αν πας Могилёв ή Витебск σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο απο Μινσκ γιατι εκει οι μονοι ξενοι ειναι κατι χρεωκοπημενοι Αραβες που εχουνε ξεμείνει  :2funny:
  Τα θετικα της Λευκορωσίας ειναι οτι οι γκομενες ειναι πολυ πιο πολιτισμένες απο της Ουκρανες που ειναι εντελως γυφτισες.Ενα αλλο θετικο ειναι οτι νομιζεις οτι γυρισες στα τελη της δεκαετιας του '90 ή στις αρχες του 2000 .Ειναι ωραια εμπειρια παντος :)
 Εγω δεν χρειαζομαι τιποτα μόνο πράσινη καρτα για το αμάξι (εχει μια πρασινη καρτα μονο για Λευκορωσια,Ουκρανια,Μολδαβια πολυ φτηνότερη) συνορα δεν εχει με τη Ρωσσία.Διαμερισμα Μογκιλιώφ βρισκεις με 120-150 Ευρώ το μηνα.Το αρνητικο για μενα ειναι οτι το Λευκορωσικο ρουβλι δεν παίφτει οπως το Ρωσσικό και οι τιμες ειναι λιγακι ακριβες σε καποια προ'ι'οντα σε σχεση με τη Ρωσσία.Και το κυριότερο οτι ειναι λιγακι περιεργοι,οι κοσμος φοβαται να μιλησει πολιτικά σε κοιτάνε ολοι με μια καχυποψία.Και ειναι πιθανον αν νοικιασεις διαμερισμα να ερθουν να σε καλεσουν στην Αστυνομία για να δωσεις μια εξηγηση γιατι ηρθες,και τι θέλεις (εντελως τυπικο) αφου πρωτα εχουν μαζεψει καποιες πληροφορίες για σένα.
  Αν γινει καμια καταρευση του νομισματος τους το σκεφτομαι να παω Могилев  :) η καλητερη εποχη κατα τη γνωμη μου ειναι την ανοιξη ή το φθινόπωρο για να μην κανει ζεστη ουτε κρυο.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εν μέρη εχουν δικιο οτι ειναι πιο δυσκολο απο Ουκρανια για εναν ξενο.Εννοειται οτι δεν θα πας Μινσκ!Στο Μινσκ θα σου ζητησουν 100$ για μια ωρα,εκτος αυτου ειναι γεματο Τουρκους!Γιατι δεν θελουν βίζα,και εχει απευθειας πτησεις και πολυ φτηνα εισητήρια γ'αυτους.
  Εενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα κλεινουν νωριτερα,οι ντισκο στις 3 ειναι κλειστες!
  Πουτανες εχει στα ξενοδοχεια στο Μινσκ οπως ηταν καποτε στην Ε.Σ.Σ.Δ  :2funny: με τιμες όμως 300$ για 2-3 ωρες παζαρευοντε στα 200 $ .Αν πας σε ξενοδοχειο ξεχνα οτι θα φερεις γκόμενα εκτος ξενοδοχειου στο δωματιο!

Εδω γραφει οτι θέλεις απο πληροφορίες.
  Αν πας Могилёв ή Витебск σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο απο Μινσκ γιατι εκει οι μονοι ξενοι ειναι κατι χρεωκοπημενοι Αραβες που εχουνε ξεμείνει  :2funny:
  Τα θετικα της Λευκορωσίας ειναι οτι οι γκομενες ειναι πολυ πιο πολιτισμένες απο της Ουκρανες που ειναι εντελως γυφτισες.Ενα αλλο θετικο ειναι οτι νομιζεις οτι γυρισες στα τελη της δεκαετιας του '90 ή στις αρχες του 2000 .Ειναι ωραια εμπειρια παντος :)
  Εγω δεν χρειαζομαι τιποτα μόνο πράσινη καρτα για το αμάξι (εχει μια πρασινη καρτα μονο για Λευκορωσια,Ουκρανια,Μολδαβια πολυ φτηνότερη) συνορα δεν εχει με τη Ρωσσία.Διαμερισμα Μογκιλιώφ βρισκεις με 120-150 Ευρώ το μηνα.Το αρνητικο για μενα ειναι οτι το Λευκορωσικο ρουβλι δεν παίφτει οπως το Ρωσσικό και οι τιμες ειναι λιγακι ακριβες σε καποια προ'ι'οντα σε σχεση με τη Ρωσσία.Και το κυριότερο οτι ειναι λιγακι περιεργοι,οι κοσμος φοβαται να μιλησει πολιτικά σε κοιτάνε ολοι με μια καχυποψία.Και ειναι πιθανον αν νοικιασεις διαμερισμα να ερθουν να σε καλεσουν στην Αστυνομία για να δωσεις μια εξηγηση γιατι ηρθες,και τι θέλεις (εντελως τυπικο) αφου πρωτα εχουν μαζεψει καποιες πληροφορίες για σένα.
  Αν γινει καμια καταρευση του νομισματος τους το σκεφτομαι να παω Могилев  :) η καλητερη εποχη κατα τη γνωμη μου ειναι την ανοιξη ή το φθινόπωρο για να μην κανει ζεστη ουτε κρυο.
Σε εμας ζητανε βιζα.Στους κωλοτουρκους οχι. :headbang: Τελος παντων εαν πας Могилёв ή Витебск τοτε σιγουρα θα ξεσκιστεις στο  :knockinb:... Στο μινσκ οντως το εχουνε γαμησει.Μιλαω με τους συγγενεις μου εκει και μου λενε οτι μονο οι βιζιτες που δουλευουνε στα χαι κλαμπ γαμιουνται μαζι τους.Αλλα τους τα παιρνουνε πολυ χοντρα  :2funny: Αλλα και μονο σαν εμπειρια αξιζει...θελω να μεταφερθω στην δεκαετια του 90...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom