Εχεις παει ?
Εχω πάει Βιτέμπσκ.Τη νύχτα γαμεί και δέρνει δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να σου πει όχι σε κέρασμα και σου δίνουν και μόνες τους τηλέφωνα.Εβγαλα γκόμενα αμέσως την πρώτη νύχτα που τη γάμησα αγοράζοντάς της μία φούστα των 50 ευρώ.Μετά μου είπε οτι μπορούσα να γαμήσω όποια από τις φίλες της ήθελα αν τους αγόραζα και αυτές φούστα.
Τη μέρα όμως καμία σχέση.Αστυνομία παντού κάπου κάπου και στρατός γκόμενες πολύ ψαρωμένες.Καμάκι σχεδόν αδύνατον.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι επιφυλακτικές δεν έχουν εμπιστοσύνη.Παίζει βέβαια ρόλο και το καθεστώς σε αυτό δεν ξέρω τι τους λένε για τους ξένους.
Επίσης είναι πολύ δυσκολότερο να βρεις σεμιπρος σε σχέση με Ουκρανία.Σπονσορέτ μπορείς να βρεις.Οργανωμένη πορνεία δεν υπάρχει καθόλου απολύτως Λευκορρωσία απαγορεύεται.
Η Λευκορρωσία είναι μάλλον καλύτερη από Πολωνία αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία.Βασικά δεν ξέρω καμία ευρωπαική χώρα αυτή τη στιγμή που να είναι προτιμότερο να πας σε σχέση με την Ουκρανία.Νο. 2 είναι η Λευκορρωσία,νο.3 Ρωσία,νο. 4 Πολωνία σε σειρά.
Αν κάποιος δεν ξέρει ρωσικά είναι εντελώς μαλακία να επισκεφτεί Λευκορρωσία αφού το 90% από τις γκόμενες δε μιλάνε ξένες γλώσσες.Σε αυτή την περίπτωση η Πολωνία είναι πολύ καλύτερη.Αμα όμως μιλάς ρωσικά η Ουκρανία είναι καλύτερη.
Η Λευκορρωσία αξίζει κάπως αν θες σχέση με σικ γκομενάκια σχετικά unspoiled όχι καραπουτανάρες όπως οι Ουκρανές.Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ξένοι στη χώρα και αυτό αλλάζει αρκετά τα δεδομένα.Οι Ουκρανές όμως όπως και οι Πολωνές είναι πολύ πιο γρήγορες στο σεξ από τις Λευκορρωσίδες,Ουκρανία δε χρειάζεσαι πρακτικά dating και Πολωνία γίνονται άπειρες φάσεις σε κλαμπ.