Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχω πάει Βιτέμπσκ.Τη νύχτα γαμεί και δέρνει δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να σου πει όχι σε κέρασμα και σου δίνουν και μόνες τους τηλέφωνα.Εβγαλα γκόμενα αμέσως την πρώτη νύχτα που τη γάμησα αγοράζοντάς της μία φούστα των 50 ευρώ.Μετά μου είπε οτι μπορούσα να γαμήσω όποια από τις φίλες της ήθελα αν τους αγόραζα και αυτές φούστα.
Τη μέρα όμως καμία σχέση.Αστυνομία παντού κάπου κάπου και στρατός γκόμενες πολύ ψαρωμένες.Καμάκι σχεδόν αδύνατον.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι επιφυλακτικές δεν έχουν εμπιστοσύνη.Παίζει βέβαια ρόλο και το καθεστώς σε αυτό δεν ξέρω τι τους λένε για τους ξένους.
Επίσης είναι πολύ δυσκολότερο να βρεις σεμιπρος σε σχέση με Ουκρανία.Σπονσορέτ μπορείς να βρεις.Οργανωμένη πορνεία δεν υπάρχει καθόλου απολύτως Λευκορρωσία απαγορεύεται.
Η Λευκορρωσία είναι μάλλον καλύτερη από Πολωνία αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία.Βασικά δεν ξέρω καμία ευρωπαική χώρα αυτή τη στιγμή που να είναι προτιμότερο να πας σε σχέση με την Ουκρανία.Νο. 2 είναι η Λευκορρωσία,νο.3 Ρωσία,νο. 4 Πολωνία σε σειρά.
Αν κάποιος δεν ξέρει ρωσικά είναι εντελώς μαλακία να επισκεφτεί Λευκορρωσία αφού το 90% από τις γκόμενες δε μιλάνε ξένες γλώσσες.Σε αυτή την περίπτωση η Πολωνία είναι πολύ καλύτερη.Αμα όμως μιλάς ρωσικά η Ουκρανία είναι καλύτερη.
Η Λευκορρωσία αξίζει κάπως αν θες σχέση με σικ γκομενάκια σχετικά unspoiled όχι καραπουτανάρες όπως οι Ουκρανές.Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ξένοι στη χώρα και αυτό αλλάζει αρκετά τα δεδομένα.Οι Ουκρανές όμως όπως και οι Πολωνές είναι πολύ πιο γρήγορες στο σεξ από τις Λευκορρωσίδες,Ουκρανία δε χρειάζεσαι πρακτικά dating και Πολωνία γίνονται άπειρες φάσεις σε κλαμπ.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχω πάει Βιτέμπσκ.Τη νύχτα γαμεί και δέρνει δεν υπάρχει περίπτωση γκόμενα να σου πει όχι σε κέρασμα και σου δίνουν και μόνες τους τηλέφωνα.Εβγαλα γκόμενα αμέσως την πρώτη νύχτα που τη γάμησα αγοράζοντάς της μία φούστα των 50 ευρώ.Μετά μου είπε οτι μπορούσα να γαμήσω όποια από τις φίλες της ήθελα αν τους αγόραζα και αυτές φούστα.
Τη μέρα όμως καμία σχέση.Αστυνομία παντού κάπου κάπου και στρατός γκόμενες πολύ ψαρωμένες.Καμάκι σχεδόν αδύνατον.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι επιφυλακτικές δεν έχουν εμπιστοσύνη.Παίζει βέβαια ρόλο και το καθεστώς σε αυτό δεν ξέρω τι τους λένε για τους ξένους.
Επίσης είναι πολύ δυσκολότερο να βρεις σεμιπρος σε σχέση με Ουκρανία.Σπονσορέτ μπορείς να βρεις.Οργανωμένη πορνεία δεν υπάρχει καθόλου απολύτως Λευκορρωσία απαγορεύεται.
Η Λευκορρωσία είναι μάλλον καλύτερη από Πολωνία αλλά δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα σε σχέση με Ουκρανία.Βασικά δεν ξέρω καμία ευρωπαική χώρα αυτή τη στιγμή που να είναι προτιμότερο να πας σε σχέση με την Ουκρανία.Νο. 2 είναι η Λευκορρωσία,νο.3 Ρωσία,νο. 4 Πολωνία σε σειρά.
Αν κάποιος δεν ξέρει ρωσικά είναι εντελώς μαλακία να επισκεφτεί Λευκορρωσία αφού το 90% από τις γκόμενες δε μιλάνε ξένες γλώσσες.Σε αυτή την περίπτωση η Πολωνία είναι πολύ καλύτερη.Αμα όμως μιλάς ρωσικά η Ουκρανία είναι καλύτερη.
Η Λευκορρωσία αξίζει κάπως αν θες σχέση με σικ γκομενάκια σχετικά unspoiled όχι καραπουτανάρες όπως οι Ουκρανές.Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου ξένοι στη χώρα και αυτό αλλάζει αρκετά τα δεδομένα.Οι Ουκρανές όμως όπως και οι Πολωνές είναι πολύ πιο γρήγορες στο σεξ από τις Λευκορρωσίδες,Ουκρανία δε χρειάζεσαι πρακτικά dating και Πολωνία γίνονται άπειρες φάσεις σε κλαμπ.
Ποια χρονια ειχες παει?
Ειναι ομως γυναικαρες και σικ... :think:  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οι πληροφοριες μου ειναι εγκυρες κ συμφωνουν μ αυτα που λες κατα 90%
η διαφορα ειναι οτι το μινσκ ανοιξη καλοκαιρι πανε πολλοι μαλ..ες απο αμερικσανοι μεχρι κωλοτουρκοι,πραγμα που χαλαει λιγο το τοπιο.. :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
συναδελφοι για σας δουλευω  :grin: Εδω θα δειτε στα βιντεακια ολα τα κλαμπ του μινσκ.Ειναι αυτο το παλικαρι που παει και κανει ρεπορταζ ας πουμε στα κλαμπ... Ολοι οι αντρες οι Λευκορωσοι ειναι ο ενας πιο χαλια απο τον αλλο. :2funny: Ενας που μιλαει ρωσικα και ειναι μετριας εμφανισης θα ξεσκιστει στο  :knockinb:...
Νομιζω δειχνει και κλαμπς της επαρχιας

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Άμα γεράσω τυπε μπορεί και εγώ να ψάχνω στους πόλους για γκόμενες,για την στιγμή κάτι κάνω και εδώ  :grin:
Δεν εισαι στο νοημα και δεν μπορω να κατσω να σου κανω αναλυση.Εγω ειμαι σε αλλη κατηγορια απο αυτους που μιλανε στο σαιτ[εμφανιση] στα ανατολικα ζητηματα  ;) Απλα μου αρεσουν οι Σλαβες  :grin:  :hi: Εχουν μια ομορφια σπανια.Εσυ γαμα προς το παρον κοντοκωλες ελλεινιδες  :2funny:  :hi: 

Black1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
281
Δεν εισαι στο νοημα και δεν μπορω να κατσω να σου κανω αναλυση.Εγω ειμαι σε αλλη κατηγορια απο αυτους που μιλανε στο σαιτ[εμφανιση] στα ανατολικα ζητηματα  ;) Απλα μου αρεσουν οι Σλαβες  :grin:  :hi: Εχουν μια ομορφια σπανια.Εσυ γαμα προς το παρον κοντοκωλες ελλεινιδες  :2funny:  :hi: 
Οι σλαβες σε όλους αρέσουν τυπε,αλλά να πάει κάποιος τέτοιο ταξίδι για ένα  :fuck1: είναι αστείο. Προσωπικά πέρα από το Καπανδρίτι δεν θα πηγαινα και ας με περίμενε και η Ιρίνα Σέικ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οι σλαβες σε όλους αρέσουν τυπε,αλλά να πάει κάποιος τέτοιο ταξίδι για ένα  :fuck1: είναι αστείο. Προσωπικά πέρα από το Καπανδρίτι δεν θα πηγαινα και ας με περίμενε και η Ιρίνα Σέικ
ουτε μεχρι χαλκιδα τυπε? :rolleyes:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μα δεν θα πας μονο για μια  :idiot: Σου λεω δεν εισαι στο νοημα  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που να πας εκεί ρε τυπε,σαν τον βόρειο πόλο είναι  :2funny:

Τόσα ξέρουν τόσα λένε οι Ελληνες δημοσιογράφοι  :jerking:.-39 ηταν το ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας που έγινε τον ιανουάριο του 1940.Σσε σχέση με την Αγία Πετρούπολη το Μινσκ εχει πολυ πιο ηπιο κλιμα,και η ανοιξη ερχεται πιο γρηγορα.Υπο νορμάλ συνθηκες αρχες μαρτιου τα χιόνια αρχιζουν να λιώνουν,οταν εμας τα χιόνια αρχίζουν να λιώνουν προς τα τελη μαρτιου.Το καλοκαιρι εχει πανω απο 20 βαθμους για τουλαχιστον 1,5 μηνα  (απο 20-24 βαθμουςσυνηθως) οταν εμας εχει 16-19 συνηθως.Δεν ακουσα ποτέ κανεναν να παραπονιέται για το κλίμα του Μινσκ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μην το λες το σά'ι'τ εδω εχει αρκετούς μεγάλους γαμιάδες  :2funny:που χωρις να ξερουν Ρωσσικά ξεσκίζονται στο  :knockinb:....καθως και βαλκάνιους τσοπάνιδες  :jerking: :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
συναδελφοι για σας δουλευω  :grin: Εδω θα δειτε στα βιντεακια ολα τα κλαμπ του μινσκ.Ειναι αυτο το παλικαρι που παει και κανει ρεπορταζ ας πουμε στα κλαμπ... Ολοι οι αντρες οι Λευκορωσοι ειναι ο ενας πιο χαλια απο τον αλλο. :2funny: Ενας που μιλαει ρωσικα και ειναι μετριας εμφανισης θα ξεσκιστει στο  :knockinb:...
Νομιζω δειχνει και κλαμπς της επαρχιας

Οι Λευκορρώσοι δεν είναι καθόλου για τον πούτσο.Είναι πολύ πιο εμφανίσιμοι από τους Ουκρανούς και σαφώς πιο ωραίοι από τους Πολωνούς.Το στυλ είναι κλασσικό σλαβικό σοβιετικό.Ξανθοί ψηλοί με μπρατσέτα.Πολλοί μοιάζουν σε εμφάνιση και σωματικά χαρακτηριστικά με τον Ιβάν Ντράγκο από το Ρόκυ.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μην το λες το σά'ι'τ εδω εχει αρκετούς μεγάλους γαμιάδες  :2funny:που χωρις να ξερουν Ρωσσικά ξεσκίζονται στο  :knockinb:....καθως και βαλκάνιους τσοπάνιδες  :jerking: :2funny:.
Χωρις να ξερουν Ρωσικα δεν γαμαει κανενας!!!  :grin: Μονο ο κμαν που ειναι βαλκανιομαγκας  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom