Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οι Λευκορρώσοι δεν είναι καθόλου για τον πούτσο.Είναι πολύ πιο εμφανίσιμοι από τους Ουκρανούς και σαφώς πιο ωραίοι από τους Πολωνούς.Το στυλ είναι κλασσικό σλαβικό σοβιετικό.Ξανθοί ψηλοί με μπρατσέτα.Πολλοί μοιάζουν σε εμφάνιση και σωματικά χαρακτηριστικά με τον Ιβάν Ντράγκο από το Ρόκυ.
Που τους ειδες εσυ αυτους? Ε,ωραια στους 100 εχει και εναν παιδαρο... Γενικα ομως γνωμη μου ειναι οτι ενας μετριας εμφανισης με Ρωσικα και καλους τροπους θα ξεσκιστει στο  :knockinb:  :rockon:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τόσα ξέρουν τόσα λένε οι Ελληνες δημοσιογράφοι  :jerking:.-39 ηταν το ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας που έγινε τον ιανουάριο του 1940.Σσε σχέση με την Αγία Πετρούπολη το Μινσκ εχει πολυ πιο ηπιο κλιμα,και η ανοιξη ερχεται πιο γρηγορα.Υπο νορμάλ συνθηκες αρχες μαρτιου τα χιόνια αρχιζουν να λιώνουν,οταν εμας τα χιόνια αρχίζουν να λιώνουν προς τα τελη μαρτιου.Το καλοκαιρι εχει πανω απο 20 βαθμους για τουλαχιστον 1,5 μηνα  (απο 20-24 βαθμουςσυνηθως) οταν εμας εχει 16-19 συνηθως.Δεν ακουσα ποτέ κανεναν να παραπονιέται για το κλίμα του Μινσκ.
Δημητρακη οι συγγενεις μου εκει με παρακαλανε να παω να μεινω εκει!  :S Μου λενε ελα εδω να κανεις κανενα μαγαζι οτι θελεις... :grin: Ο ξαδερφος μου απο την μερια της γιαγιας μου ο Νικητας μου λεει οτι θα μου παραχωρησει και ενα διαμερισμα στο Μινσκ για να μενω εκει[εχει πολλα]... Τι λες?  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρις να ξερουν Ρωσικα δεν γαμαει κανενας!!!  :grin: Μονο ο κμαν που ειναι βαλκανιομαγκας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ ξέρω ρωσικά και συνεννοούμαι στα πολωνικά και τσέχικα.Για αυτό ξέρω από μέσα την κατάσταση σε αυτές τις χώρες και μπορώ να κάνω συγκρίσεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που τους ειδες εσυ αυτους? Ε,ωραια στους 100 εχει και εναν παιδαρο... Γενικα ομως γνωμη μου ειναι οτι ενας μετριας εμφανισης με Ρωσικα και καλους τροπους θα ξεσκιστει στο  :knockinb:  :rockon:

Η γνώμη σου είναι άμα όμως βρεθείς στο Μπρεστ ή στο Βιτέμπσκ θα αλλάξεις γνώμη.Εντάξει αν είσαι μάχιμος πουτανιάρης βαλκάνιος πουτσαδόρος και δε μασάς και την πέφτεις σε μια εκατοστή στα κλαμπ θα φας αλλά αυτοί που το κάνουν αυτό είναι λίγοι.Το πρωί στο δρόμο δεν παίζει τίποτα απολύτως αποφεύγουν όλες τους ξένους από την πόλη.Είναι πολύ συνεσταλμένες καμία σχέση με τις Ουκρανές.
Ολο το σκηνικό είναι το βράδυ στα κλαμπ αλλά το ξαναλέω πρέπει να προσεγγίζεις μεγάλους αριθμούς.Γενικά η Ουκρανία είναι ανώτερη από κάθε άποψη.Ενα άλλο πρόβλημα των Λευκορρωσίδων είναι οτι είναι άκωλες και άβυζες καμία σχέση με τις βυζαρούδες και κωλαρούδες Πολωνές ακριβώς δίπλα.Και οι Ουκρανές έχουν μεγαλύτερα βυζιά από τις Λευκορρωσίδες και κουνάνε καλύτερα τον κώλο τους.Οι Λευκορρωσίδες έχουν πιο πολύ αναλογίες σε στυλ μανεκέν και σίγουρα δεν έχουν τις μυτόγκες των Πολωνέζων ούτε τα τσιμπουκόχειλα των Ουκρανέζων και των Ρωσίδων αν και συχνά έχουν σπαθάτες σλαβικές μύτες.Γενικά το δυνατό τους σημείο είναι τα φοβερά καλοσχηματισμένα πόδια όπως σε όλες τις Σλάβες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ ξέρω ρωσικά και συνεννοούμαι στα πολωνικά και τσέχικα.Για αυτό ξέρω από μέσα την κατάσταση σε αυτές τις χώρες και μπορώ να κάνω συγκρίσεις.
Ρωσσικά την τυφλα σου ξέρεις,μια φορα πηγες να μεταφράσεις κατι και τα εκανες  :shit: :2funny:.Και για Πολωνικα ο Φιντέλ μου ειπε οτι αρχήδια ξέρεις  :2funny:.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρωσσικά την τυφλα σου ξέρεις,μια φορα πηγες να μεταφράσεις κατι και τα εκανες  :shit: :2funny:.Και για Πολωνικα ο Φιντέλ μου ειπε οτι αρχήδια ξέρεις  :2funny:.
Δημητρακη μπορει ο Γερμανος που του δινει διαταγες την ωρα που ειναι ανεβασμενος στα 10 μετρα και επισκευαζει κολωνες να ηξερε Ρωσικα και να του μιλαγε.Ετσι μπορει να εμαθε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Προγραμματίζω ταξίδι μέσα στον επόμενο μήνα οπότε θα σας δώσω καινούργιες πληροφορίες από την Λευκορωσία

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Χαιρετίσματα από Λευκορωσία σε όλα τα πορνοκομαντο  :rockon: του ανατολικού μπλοκ. 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Γειά σου φίλε μου!  :hi: Να περνάς όμορφα όπου κι αν είσαι!   :thumbsup: :thumbsup:
Ότι καλύτερο σου ευχομαι συναγωνιστή Popov. Είμαι πάνω από 20 ημέρες εδώ και θα είμαι ακόμα 10 ,αν υπάρχει κάποιος από το φόρουμ εδώ θα χαρώ να πιούμε κανα καφέ. 

Συνημμένα

• 20160327_162631.jpg
    20160327_162631.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 20160327_170016.jpg
    20160327_170016.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 91

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πλύσιμο αυτοκινήτων στο Μπρεστ.

Παρόλο που οι Λευκορρωσίδες δεν έχουν τους γεμάτους κώλους των Πολωνέζων είναι πιο λεπτές και ξέρουν να τους κουνάνε καλά.
Φανταστείτε τέτοιο show με Ελληνίδες σε πόλη των 200000 κατοίκων όπως το Μπρεστ π.χ. στη Λάρισα.
Και μιλάμε για Μπρεστ μια πόλη δυο ώρες από Βαρσοβία με το τραίνο.Αλλος πλανήτης Λουκασένκο power παράδεισος για ελεύθερους πουτσαράδες.

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
αυτος ο memosan ειναι ο ιδιος με τον memos@n? τοσο καιρο παρακολουθω το σαϊτ και δεν εχω ξαναδει να προσπαθει να βοηθεισει τοσο πολυ καποιος τα αλλα μελη , τι επαθε ξαφνικα και αρχισε τις μαλακιες για τους θεους νωντες κλπ. γραφει ακομα στο σαϊτ με αλλο ονομα?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
:hi: πηγε κανεις τωρα στα κοντα κατα εκει ;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Ότι καλύτερο σου ευχομαι συναγωνιστή Popov. Είμαι πάνω από 20 ημέρες εδώ και θα είμαι ακόμα 10 ,αν υπάρχει κάποιος από το φόρουμ εδώ θα χαρώ να πιούμε κανα καφέ. 
ρε νυχτα ενημερωση μηδεν...τα ντουβαρια τι να τα κανουμε δηλαδη???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Εν μέρη εχουν δικιο οτι ειναι πιο δυσκολο απο Ουκρανια για εναν ξενο.Εννοειται οτι δεν θα πας Μινσκ!Στο Μινσκ θα σου ζητησουν 100$ για μια ωρα,εκτος αυτου ειναι γεματο Τουρκους!Γιατι δεν θελουν βίζα,και εχει απευθειας πτησεις και πολυ φτηνα εισητήρια γ'αυτους.
  Εενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα κλεινουν νωριτερα,οι ντισκο στις 3 ειναι κλειστες!
  Πουτανες εχει στα ξενοδοχεια στο Μινσκ οπως ηταν καποτε στην Ε.Σ.Σ.Δ  :2funny: με τιμες όμως 300$ για 2-3 ωρες παζαρευοντε στα 200 $ .Αν πας σε ξενοδοχειο ξεχνα οτι θα φερεις γκόμενα εκτος ξενοδοχειου στο δωματιο!

Ουκρανες που ειναι εντελως γυφτισες.Ενα αλλο θετικο ειναι οτι νομιζεις οτι γυρισες στα τελη της δεκαετιας του '90 ή στις αρχες του 2000 .Ειναι ωραια εμπειρια παντος :)

ενα ποστ απο τον εκλειπωντα μιτσο,οι τιμες τωρα θαναι οι μισεε
παλι ομως ΑΚΡΙΒΟΤΑΤΑ ειναι...μονο επαρχια βλεπω κι εδω φως...

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
αυτος ο memosan ειναι ο ιδιος με τον memos@n? τοσο καιρο παρακολουθω το σαϊτ και δεν εχω ξαναδει να προσπαθει να βοηθεισει τοσο πολυ καποιος τα αλλα μελη , τι επαθε ξαφνικα και αρχισε τις μαλακιες για τους θεους νωντες κλπ. γραφει ακομα στο σαϊτ με αλλο ονομα?
τραβας κανα ζορι με το θεο νωντα?  :knuppel: :s&m_2:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Τύποι μου, σκέφτομαι να πάω στο Μινσκ τα ερχόμενα Χριστούγεννα για 5 μέρες. Διάβασα κάποια από τα τελευταία ποστ στο παρόν νήμα. Θα ήθελα πληροφορίες και κάποιες συμβουλές από κάποιον που πήγε τον τελευταίο χρονο για την προετοιμασία του ταξιδιού ( διαμέρισμα μέσω airbnb η κάποιου άλλου τοπικού σάιτ με καλύτερες τιμές και εξίσου καλά διαμερίσματα, κόστος και τροπος αποκτησης εγγράφου για ασφάλιση υγείας προκειμένου να γίνει χρήση της τελευταίας οδηγίας της χώρας για όσους θέλουν να μείνουν μέχρι 5 μέρες χωρίς να απαιτείται βίζα) και ποια κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια, σημεία για συνάλλαγμα, προτείνει. Δεν με ενδιαφέρει το πληρωμένο σεξ. Θα κάνω προετοιμασία για γνωριμια από νετ μέσω Μαμπα, Τιντερ πλασ, Μπαντού, καουτσ. Πιστεύω κάτι θα καταφέρω από όλα αυτά. Με προβληματίζει πάντως η ισοτιμία και το ότι δεν είναι τόσο φθηνά όπως η Ουκρανία.
www.numbeo.com/cost-of-living/in/Minsk?seeThePricesForMobile=true]https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Minsk?seeThePricesForMobile=true[/url]

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
μονο μια ερωτηση την βιζα απο λευκορωσια που θα την βγαλεται

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
μονο μια ερωτηση την βιζα απο λευκορωσια που θα την βγαλεται
Αν θες παραπάνω από 5 μέρες πρέπει να βγάλεις βίζα, αν όχι δεν χρειάζεται.
Διάβασε παρακάτω τι έγγραφα απαιτούνται για μέχρι 5 μέρες.
[URL unfurl="true"]http://tourismpress.eu/belarus-announced-visa-free-entrance-80-countries[/url]
Εγώ αύριο θα πάρω το ταξιδιωτικό γραφείο του Μουζενίδη στην Αθήνα πρώτα, για να μου πει αν μπορώ να βγάλω βίζα σε αυτόν. Στο αεροδρόμιο του Μινσκ μπορείς να βγάλεις με 90 ευρώ νομίζω, αλλά πιο οικονομικά βγαίνει με αίτηση σου στον πρόξενο που νομίζω είναι ο Μουζενίδης, νόμιμος από τον περασμένο Οκτώβριο.

[URL unfurl="true"]https://el.ellinair.com/news/2016-07-18/boris-mouzenidis-honorary-consul-of-belarus[/url]

www.aeroporika.com/mobile/destinations/minsk.html]http://www.aeroporika.com/mobile/destinations/minsk.html[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom