Ωραία σκηνικά εζησες δάσκαλε. Αυτη είναι χώρα φίλε, όχι σαν την δική μας μεσα στό χαλι και την βρωμιά.
Ναι,όντως ωραία ήτανε.Εδώ ένας Δανός καμάκιας λάτρης του Μινσκ περιγράφει την κατάσταση.
Ωραία σκηνικά εζησες δάσκαλε. Αυτη είναι χώρα φίλε, όχι σαν την δική μας μεσα στό χαλι και την βρωμιά.
ναιΚαι από Γερμανία απευθείας ;;;; Μόνο από το μπουρδέλο το δικό μας δεν έχει απευθείας. Ναι η γλώσσα είναι ένα θέμα. Ακόμη και οι περισσότεροι νέοι δεν μιλάνε Αγγλικά. Θέλει αρκετό ψάξιμο από νετ, Τιντερ, κλπ για να βρεις τυπισσες που μιλάνε Αγγλικά. Εγώ πιστεύω ότι με τον μεταφραστή θα γίνει κούτσα στραβά η δουλειά στις καθημερινές επαφές εκτός κι αν όλη την μέρα έχεις κάποια ντοπια μαζί σου. Το καλοκαίρι μιλούσα με ένα μωράκι μέσω γουατσαπ που ήταν διακοπές στο Ρέθυμνο. Θα το μηνυματισω κι αυτό και πιστεύω να είναι διαθέσιμη τότε.
ο μεταφραστης τι ειναιΚαι από Γερμανία απευθείας ;;;; Μόνο από το μπουρδέλο το δικό μας δεν έχει απευθείας. Ναι η γλώσσα είναι ένα θέμα. Ακόμη και οι περισσότεροι νέοι δεν μιλάνε Αγγλικά. Θέλει αρκετό ψάξιμο από νετ, Τιντερ, κλπ για να βρεις τυπισσες που μιλάνε Αγγλικά. Εγώ πιστεύω ότι με τον μεταφραστή θα γίνει κούτσα στραβά η δουλειά στις καθημερινές επαφές εκτός κι αν όλη την μέρα έχεις κάποια ντοπια μαζί σου. Το καλοκαίρι μιλούσα με ένα μωράκι μέσω γουατσαπ που ήταν διακοπές στο Ρέθυμνο. Θα το μηνυματισω κι αυτό και πιστεύω να είναι διαθέσιμη τότε.
nai το κατεβαζεις gogle translatow apo application και μιλας και γραφεικα παραλληλα λεει μιλαει στη γλωσσα αυτο που ειπες εσυο μεταφραστης τι ειναι
Πως δουλευει?
Θελει ιντερνετ συνδεση να εχεις?
Τύπε μην φοβάσαι. Έχω ζήσει με -20 προπερσι τον Δεκέμβριο στο Κίεβο. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα ήμουν 14 μέρες. Δεν μασάνε οι Βαλκάνιοι από κρύα !
Βότκα καθαρή την κλασσική ποτέ δεν έχω πιει. Την πρώτη και τελευταία φορά που δοκίμασα ήταν μια με βότανα μέσα που μου φερανε κάποιες Πολωνεζες που τις φιλοξενησα Αθήνα. Αυτή ήταν φοβερή !!!
Μήπως να πάρω από ντιουτι φρι κάνα τσίπουρακι με γλυκάνισο ; Αυτό μπορώ να το πιω.
Μία χαρά φίλε urlauber. 2 ώρες δεν είναι τίποτα. Απο Αθήνα με 1 στάση στο Κίεβο η μικρότερη διάρκεια είναι στο πηγαινε 5 και 45 ώρες και 6 και 45 η επιστροφή για 25-29 Δεκεμβρίου, 200 ευρώ συνολικά. Εγώ θα μεταβώ μετά Κίεβο μάλλον όπου και θα μείνω 5-6 μέρες και μετά θα επιστρέψω Αθήνα.ναι
Ενδεικτικα μεσα νοεβρη 5 μερες
200€ ανοβερο μινσκ με επιστροφη
2 ωρες πτηση
Πολύ καλό έμαθα oτι είναι και το itranslate. Στο παρακάτω άρθρο οι εφαρμογές που πρέπει να έχει ένας ταξιδιώτης στο κινητό του.nai το κατεβαζεις gogle translatow apo application και μιλας και γραφεικα παραλληλα λεει μιλαει στη γλωσσα αυτο που ειπες εσυ
Τύπε μου κρατώ σημειώσεις για τα Ουζάκια που προτείνεις. Άσε που μπορεί να δώσω και στις Λευκορωσες να δοκιμάσουν για να κάνουν ένα διάλειμμα από τις βότκες τους και να πέσει και καλό ΓάμησακιΧτυπα ουζαρα τυπε!! Η χιωτικο ψυχης η κανα μυτιλινιο πλωμαρι η μινι με γλυκανησσο να σε στανιαρει !!! Βοηθαει πολυ!
ναιnai το κατεβαζεις gogle translatow apo application και μιλας και γραφεικα παραλληλα λεει μιλαει στη γλωσσα αυτο που ειπες εσυ
δεν γινεται αλλα δωσε 5-10 ευρω και αγοραε καρτα απο εκει αν γινετ ή βαλε μια λευκορωσιδα ή τον ιδιοκτητη του σπιτου με ταυτοτητα του να σου αγοραει την ημερα αφιξης σουναι
Αν εισαι στον δρομο χωρις wifi πως θα γινει??
Τύπε μου κρατώ σημειώσεις για τα Ουζάκια που προτείνεις. Άσε που μπορεί να δώσω και στις Λευκορωσες να δοκιμάσουν για να κάνουν ένα διάλειμμα από τις βότκες τους και να πέσει και καλό Γάμησακι
Είσαι απολαυστικός τύπε ! Στο τέλος θα με πείσεις να πάω και Αργυρό. Τύπε μήπως στον Μαρτάκη μαζεύει καλύτερα γκομενάκια ; Αν καταφέρω και κάνω μια γκομενα να με επισκεφθεί Αθήνα τύπε θα την πάω και μπουζούκια και καφενε. Θα σε καλεσω κι εσένα εν ώρα αγώνα μάλιστα να πιούμε τα καραφακια με μεζέ πάντα.Σα τα ουζερι τα ρακαδικα και τους καφενεδες εν ωρα αγωνα δεν εχρι τυπε... η σα ταμπουζουκια να βγαινει ο αργυρος και να γκρεμιζεται το συμπαν δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Αξια ανεκτιμητη!!!
Ωραίος τύπε ! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα την κατεβάσω την εφαρμογή. Αυτό το ότι μεταφράζει το κείμενο από φωτό που έχουμε τραβήξει ακούγεται σούπερ. Παραθέτω κείμενο από το λινκ του άρθρου που έβαλες.ο πιο καλύτερος μεταφραστής είναι αυτός που λέει ο φίλος εδώ και ήταν και παλιό μέλος στο site εδω πέρα.Και γράφει και πολλά και για το Μίνσκ και διάφορες χώρες
Ωραίος τύπε ! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα την κατεβάσω την εφαρμογή. Αυτό το ότι μεταφράζει το κείμενο από φωτό που έχουμε τραβήξει ακούγεται σούπερ. Παραθέτω κείμενο από το λινκ του άρθρου που έβαλες.
"Πέραν του οτι είναι ο πιο ενημερωμένος και άριστος μεταφραστής για τη ρώσσικη γλώσσα, περαν του οτι μπορεί να μεταφράσει φωνη σε κειμενο ή ακόμα και να μεταφράσει πινακίδες που έχετε τραβήξει φωτογραφία, πέραν του μπορεί να χρησιμοποιηθεί offline ακόμα δηλαδή και αν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο , έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά πανεύκολα και να στέλνετε αυτόματα μεταφρασμένα τα μηνύματά σας σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης facebook, tinder ή voice and text πλατφόρμες όπως το viber και το whats app, για να μπορείτε να κάνετε εύκολα ακόμη και τις γνωριμίες προετοιμασίας του ταξιδιού σας όπως έχουμε πεί σε παλιότερη ανάρτηση."
Νομίζω ότι αυτό το μπλογκ το επισκεπτομουν παλιότερα αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν να το ενημερώνουν και δεν το επισκεπτομουν. Δεν πρέπει να υπήρχε άλλο αν θυμάμαι καλά.μην ευχαριστείς εμένα φίλε, το παιδί που τα έγραψε, ήταν μέλος παλιά εδω και έγραφε ο memosan ειναι και ο άνθρωπος έχει πάει πολλές φορές και ξέρει τι του γίνεται δε κοροϊδεύει σαν τον Kman2