Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Θες να δώσω εγώ?
Ενημερωση απο απολυτα αξιοπιστο συναγωνιστη
Μωρα διαθεσιμα απο 100/150ευρα τα δυο φυσεκια(διωρο τριωρο)
Επιπεδο 7 αρια κ ανω συμετοχη πολυ καλη
Γκαπ ηληκιας οσο ναναι 30 χρονια πλας
Τιμες σε εστιατορια κλαμπ κλπ επιπεδο Ελλαδας
Ταχει πει κι ο φον Σπυρεν τα γραφουμε αλλη μια απο αλλη πηγη
Συμπερασμα οσοι εχουν μια ανεση των 300 πλας την μερα προσελθετε
Οι λοιποι παιξτε καμμια ρακετα στην Βουλα
Υγ Γιωτα 15 δηλ κμαν κανε οικονομια καλυτερα ναπας εστω κ με πιο πολλα Μινσκ μπας κ γαμησεις καμμια της προκοπης
αντι να τρεχεις για αγγουροσυλογη στο Κιεβ κ να γελανε κι οι πεθαμενοι
Γραμματικη βληματωνΕννοείται πλούσιο γάτο.Rich cat κι έτσι.Οι πονηροί πάντα επικρατούνε ξέρουν τα γούστα κι έτσι.Οι άλλοι πιάνουν τα αρχίδια τους φυσικά.
Γαμήσια από δεύτερο χέρι που λένε.
ο θειο σε διαβαλειΠάντα ήθελα να πάω Λευκορωσία και μάλιστα με τον θείο που πήγε τώρα....δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί δεσμεύτηκαν με τη λύρα μου και τέρμα τα μακρινά ...έμαθα κι εγώ και είδα κι όλας ότι τα μωρά εκεί είναι ίσως και καλύτερα από δω ...ακριβά όμως αλλά όταν κάτι είναι καλό αξίζει τον κόπο να χαλάσεις και κάτι παραπάνω...ζήλεψαν βέβαια το θείο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή....φίλε κόκκινες 56 είμαι ...όχι 60...την αγάπη μου να χεται
Εγω παιδιά είμαι Κύπριος. Λευκορωσία δεν έχω πάει όμως έχω φιλοξενήσει δύο φορές Λευκορωσίδα στην Κύπρο.
Καταρχήν, αν και μου πουλούσε παραμύθια, ότι και καλά ενδιαφέρεται για εμένα σαν άτομο, εγώ ήξερα από την αρχή ότι επρόκειτο για συναλλαγή. Δηλαδή τις δίνω τις διακοπές στην Κύπρο και μου δίνει σεξ.
Από λεφτά δεν μπορώ να πω ότι ξόδεψα τρελά ποσά. Πλήρωσα διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή, και τις καθημερινές μας δραστηριότητες για 4 νυχτές γύρω στα 400 ευρώ. Μπορώ να πω ότι τα πιο πολλά τα έφαγα στα αεροπορικά εισιτήρια Μισνκ-Λάρνακα-Μινσκ τα οποία είναι γύρω στα 350 ευρώ. Κοίταξα μήπως και μπορεί να έρθει μέσω άλλης χώρας όπως πχ από το Βίλνιους της Λιθουανίας όμως το ποσό πάλι κάπου εκεί κυμαίνεται.
Στα του σεξ, το θετικό στην όλη εμπειρία είναι ότι όταν έρχεται η στιγμή του σεξ θέλουν να το απολαύσουν και οι ίδιες δεν είναι απλά «κάντο να τελειώνουμε». Επίσης, έχουν την δική τους τρέλα η οποία κάποιες φορές θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Όμως νομίζω ότι στο μέλλον, σε 5-10 χρόνια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσα απλά για εμάς. Η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας και αυτές οι γυναίκες οι οποίες είναι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΕΣ σιγά σιγά ξυπνούν. Π.χ. ένα μεγάλο μερίδιο την έχει δει μοντέλο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ. Και η αλήθεια να λέγεται πώς να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα όταν αυτές έχουν χιλιάδες ακόλουθους. Λογικό είναι ότι όσο περνά ο καιρός οι τιμές θα ανεβαίνουν. Έγω πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ότι τα γούστα τους έχουν ακριβύνει.
[/quoteμαθε να βρισκεις πουτανες στην κυπρο και ασε τα παραμυθια για την λευκωρωσιδα.
εχω διαβασει ολα τα 54 ποστ σου στο μπου.
Φον μινχάουζεν ο τύποςΓραμματικη βληματων Κμαν2 (πονηρος)
μαθε να βρισκεις πουτανες στην κυπρο και ασε τα παραμυθια για την λευκωρωσιδα.Εγω παιδιά είμαι Κύπριος. Λευκορωσία δεν έχω πάει όμως έχω φιλοξενήσει δύο φορές Λευκορωσίδα στην Κύπρο.
Καταρχήν, αν και μου πουλούσε παραμύθια, ότι και καλά ενδιαφέρεται για εμένα σαν άτομο, εγώ ήξερα από την αρχή ότι επρόκειτο για συναλλαγή. Δηλαδή τις δίνω τις διακοπές στην Κύπρο και μου δίνει σεξ.
Από λεφτά δεν μπορώ να πω ότι ξόδεψα τρελά ποσά. Πλήρωσα διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή, και τις καθημερινές μας δραστηριότητες για 4 νυχτές γύρω στα 400 ευρώ. Μπορώ να πω ότι τα πιο πολλά τα έφαγα στα αεροπορικά εισιτήρια Μισνκ-Λάρνακα-Μινσκ τα οποία είναι γύρω στα 350 ευρώ. Κοίταξα μήπως και μπορεί να έρθει μέσω άλλης χώρας όπως πχ από το Βίλνιους της Λιθουανίας όμως το ποσό πάλι κάπου εκεί κυμαίνεται.
Στα του σεξ, το θετικό στην όλη εμπειρία είναι ότι όταν έρχεται η στιγμή του σεξ θέλουν να το απολαύσουν και οι ίδιες δεν είναι απλά «κάντο να τελειώνουμε». Επίσης, έχουν την δική τους τρέλα η οποία κάποιες φορές θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Όμως νομίζω ότι στο μέλλον, σε 5-10 χρόνια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσα απλά για εμάς. Η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας και αυτές οι γυναίκες οι οποίες είναι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΕΣ σιγά σιγά ξυπνούν. Π.χ. ένα μεγάλο μερίδιο την έχει δει μοντέλο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ. Και η αλήθεια να λέγεται πώς να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα όταν αυτές έχουν χιλιάδες ακόλουθους. Λογικό είναι ότι όσο περνά ο καιρός οι τιμές θα ανεβαίνουν. Έγω πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ότι τα γούστα τους έχουν ακριβύνει.
εχω διαβασει ολα τα 54 ποστ σου στο μπου.
Εχω παει εγω φιλε εκει ειναι μια μικρη πολη 18 ωρες απο την Μοσχα με τραινο και μαλιστα μπορεις να πας και απο Βαρσοβια ειναι 80 χιλ απο τα συνορα λιγο δυσκολη απο εκει η βιζα . Τωρα απο μοσχα το τραινο φευγει γυρω στις 17 00 . Ωραια μικρη πολη καλα ξενοδοχεια 20 ευρω το βραδυ μπορω να πω αν θες κατι σε πμ να σε ενημερωσωΕχει παει κανεις?