Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσικά εργαλεία Belmash.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
Ενημερωση  απο απολυτα αξιοπιστο συναγωνιστη
Μωρα διαθεσιμα απο 100/150ευρα  τα δυο φυσεκια(διωρο τριωρο)
Επιπεδο 7 αρια κ ανω συμετοχη πολυ καλη
Γκαπ ηληκιας οσο ναναι 30 χρονια πλας
Τιμες σε εστιατορια κλαμπ κλπ επιπεδο Ελλαδας
Ταχει πει κι ο φον Σπυρεν τα γραφουμε αλλη μια απο αλλη πηγη
Συμπερασμα οσοι εχουν μια ανεση των 300 πλας την μερα προσελθετε
Οι λοιποι παιξτε καμμια ρακετα στην Βουλα
Υγ Γιωτα 15 δηλ κμαν κανε οικονομια καλυτερα ναπας εστω κ με πιο πολλα Μινσκ μπας κ γαμησεις καμμια της προκοπης
αντι να τρεχεις για αγγουροσυλογη στο Κιεβ κ να γελανε κι οι πεθαμενοι  :respect:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενημερωση  απο απολυτα αξιοπιστο συναγωνιστη
Μωρα διαθεσιμα απο 100/150ευρα  τα δυο φυσεκια(διωρο τριωρο)
Επιπεδο 7 αρια κ ανω συμετοχη πολυ καλη
Γκαπ ηληκιας οσο ναναι 30 χρονια πλας
Τιμες σε εστιατορια κλαμπ κλπ επιπεδο Ελλαδας
Ταχει πει κι ο φον Σπυρεν τα γραφουμε αλλη μια απο αλλη πηγη
Συμπερασμα οσοι εχουν μια ανεση των 300 πλας την μερα προσελθετε
Οι λοιποι παιξτε καμμια ρακετα στην Βουλα
Υγ Γιωτα 15 δηλ κμαν κανε οικονομια καλυτερα ναπας εστω κ με πιο πολλα Μινσκ μπας κ γαμησεις καμμια της προκοπης
αντι να τρεχεις για αγγουροσυλογη στο Κιεβ κ να γελανε κι οι πεθαμενοι  :respect:

Εννοείται πλούσιο γάτο.Rich cat κι έτσι.Οι πονηροί πάντα επικρατούνε ξέρουν τα γούστα κι έτσι.Οι άλλοι πιάνουν τα αρχίδια τους φυσικά.
Γαμήσια από δεύτερο χέρι που λένε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
Εννοείται πλούσιο γάτο.Rich cat κι έτσι.Οι πονηροί πάντα επικρατούνε ξέρουν τα γούστα κι έτσι.Οι άλλοι πιάνουν τα αρχίδια τους φυσικά.
Γαμήσια από δεύτερο χέρι που λένε.
Γραμματικη βληματων

χαζος
Χαζοτερος
Βλητο
Αρχιβλητο

Βλημα
Αρχιβλημα

Κμαν2(πονηρος)

:respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
Δυστυχως η αποψη μου οτι οτι λεει ο γραφικος κμαν ειναι μλκιες ολα επιβεβαιωθηκε
Κανω κοπυ απο το ραπορτ των φιλων  που ειναι Μινσκ
Υπερμαχιμων και με μεγαλη οικονομικη ανεση το τονιζω

Rich cat το καλυτερο κλαμπ της πολης γεματο αραβοτουρκους μπακουρια και καμια δεκαρια γκομενες σε ολο το μαγαζιRich cat το καλυτερο κλαμπ της πολης γεματο αραβοτουρκους μπακουρια και καμια δεκαρια γκομενες σε ολο το μαγαζι. Βαλε χ .κεφαλαιο που λεμε .. 

:thubsdown: και

2 ποτα 60 ρουβλια και η εισοδος για δυο ατομα αλλα 60 = 120 δηλ περιπου 50 €

Ξαναβαλε χ
:thubsdown:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
Δηλ το κλαμπ που εκανε στρονγκ ρεκομεντεισιον
ο γιωτα15 καιμανος
ειναι ενα κλασικο νον γκοο τουριστικ  μπειτ για μαλακες αλλοδαπους ασχετους κ αγαμητους  :ban:
Βραστα κ κλαυτα χαραλαμπε  :respect:
Μην γραδεις παιδακι μου αλλες μλκιες επι παντος επιστητου
Ασε που δεν πρεπει ναχεις παει κ ποτε προσφατα Μπελαρους
οτι λενε τα σαιτ μεταφερρεις.  ;)
Γταψε εκει τις ταλαιπωριες σου στο κιεβο κ πολωνι που διασκεδαζουνε κι ασε τις σαλτσες για αλλα μερη  :respect:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
φον σπυρεν ειχε δικιο μαλλον
Καμενη γη ειδικα χωρις ρωσσικα  :walkingpenis:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντα ήθελα να πάω Λευκορωσία και μάλιστα με τον θείο που πήγε τώρα....δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί δεσμεύτηκαν με τη λύρα μου και τέρμα τα μακρινά ...έμαθα κι εγώ και είδα κι όλας ότι τα μωρά εκεί είναι ίσως και καλύτερα από δω ...ακριβά όμως αλλά όταν κάτι είναι καλό αξίζει τον κόπο να χαλάσεις και κάτι παραπάνω...ζήλεψαν βέβαια το θείο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή....φίλε κόκκινες 56 είμαι ...όχι 60...την αγάπη μου να χεται

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
Πάντα ήθελα να πάω Λευκορωσία και μάλιστα με τον θείο που πήγε τώρα....δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί δεσμεύτηκαν με τη λύρα μου και τέρμα τα μακρινά ...έμαθα κι εγώ και είδα κι όλας ότι τα μωρά εκεί είναι ίσως και καλύτερα από δω ...ακριβά όμως αλλά όταν κάτι είναι καλό αξίζει τον κόπο να χαλάσεις και κάτι παραπάνω...ζήλεψαν βέβαια το θείο αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή....φίλε κόκκινες 56 είμαι ...όχι 60...την αγάπη μου να χεται
ο θειο σε διαβαλει
58/59 λεει ειναι ο μολντο
Ναι ακριβα ειναι αλλα λογω κλειστες σχετικα πορτες εχει μωρα μαντρωμενα κ διαθεσιμα ακομα το Μπελαρουσ  :heavymetalbig:
Βεβαια με Μολντοβα πριν το 2012 δεν συγκρινεται
Αναπολουμε με θειο συχνα αυτη την φοβερη περιοδο
Μουναρεσ με το κιλό σε καθε γωνια του κισιναου κ αλλου με χωρισ πολλα πολλα
Τιρασπόλ επισησ τοτε ειχε θεματα διαθέσιμα που εκοβαν την ανασα σε αντιθεση με τωρα που ειδα κατι φλομπεσ  :ban:
Γαμω τα ρουμανικά διαβατήρια... :walkingpenis:

Hellasole

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
3
Πόντοι
0
Εγω παιδιά είμαι Κύπριος. Λευκορωσία δεν έχω πάει όμως έχω φιλοξενήσει δύο φορές Λευκορωσίδα στην Κύπρο.
Καταρχήν, αν και μου πουλούσε παραμύθια, ότι και καλά ενδιαφέρεται για εμένα σαν άτομο, εγώ ήξερα από την αρχή ότι επρόκειτο για συναλλαγή. Δηλαδή τις δίνω τις διακοπές στην Κύπρο και μου δίνει σεξ.
Από λεφτά δεν μπορώ να πω ότι ξόδεψα τρελά ποσά. Πλήρωσα διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή, και τις καθημερινές μας δραστηριότητες για 4 νυχτές γύρω στα 400 ευρώ. Μπορώ να πω ότι τα πιο πολλά  τα έφαγα στα αεροπορικά εισιτήρια Μισνκ-Λάρνακα-Μινσκ τα οποία είναι γύρω στα 350 ευρώ. Κοίταξα μήπως και μπορεί να έρθει μέσω άλλης χώρας όπως πχ από το Βίλνιους της Λιθουανίας όμως το ποσό πάλι κάπου εκεί κυμαίνεται.
Στα του σεξ, το θετικό στην όλη εμπειρία είναι ότι όταν έρχεται η στιγμή του σεξ θέλουν να το απολαύσουν και οι ίδιες δεν είναι απλά «κάντο να τελειώνουμε». Επίσης, έχουν την δική τους τρέλα η οποία κάποιες φορές θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Όμως νομίζω ότι στο μέλλον, σε 5-10 χρόνια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσα απλά για εμάς. Η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας και αυτές οι γυναίκες οι οποίες είναι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΕΣ σιγά σιγά ξυπνούν. Π.χ. ένα μεγάλο μερίδιο την έχει δει μοντέλο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ. Και η αλήθεια να λέγεται πώς να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα όταν αυτές έχουν χιλιάδες ακόλουθους. Λογικό είναι ότι όσο περνά ο καιρός οι τιμές θα ανεβαίνουν. Έγω πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ότι τα γούστα τους έχουν ακριβύνει.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγω παιδιά είμαι Κύπριος. Λευκορωσία δεν έχω πάει όμως έχω φιλοξενήσει δύο φορές Λευκορωσίδα στην Κύπρο.
Καταρχήν, αν και μου πουλούσε παραμύθια, ότι και καλά ενδιαφέρεται για εμένα σαν άτομο, εγώ ήξερα από την αρχή ότι επρόκειτο για συναλλαγή. Δηλαδή τις δίνω τις διακοπές στην Κύπρο και μου δίνει σεξ.
Από λεφτά δεν μπορώ να πω ότι ξόδεψα τρελά ποσά. Πλήρωσα διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή, και τις καθημερινές μας δραστηριότητες για 4 νυχτές γύρω στα 400 ευρώ. Μπορώ να πω ότι τα πιο πολλά  τα έφαγα στα αεροπορικά εισιτήρια Μισνκ-Λάρνακα-Μινσκ τα οποία είναι γύρω στα 350 ευρώ. Κοίταξα μήπως και μπορεί να έρθει μέσω άλλης χώρας όπως πχ από το Βίλνιους της Λιθουανίας όμως το ποσό πάλι κάπου εκεί κυμαίνεται.
Στα του σεξ, το θετικό στην όλη εμπειρία είναι ότι όταν έρχεται η στιγμή του σεξ θέλουν να το απολαύσουν και οι ίδιες δεν είναι απλά «κάντο να τελειώνουμε». Επίσης, έχουν την δική τους τρέλα η οποία κάποιες φορές θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Όμως νομίζω ότι στο μέλλον, σε 5-10 χρόνια, τα πράγματα δεν θα είναι τόσα απλά για εμάς. Η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας και αυτές οι γυναίκες οι οποίες είναι ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΕΣ σιγά σιγά ξυπνούν. Π.χ. ένα μεγάλο μερίδιο την έχει δει μοντέλο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ. Και η αλήθεια να λέγεται πώς να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα όταν αυτές έχουν χιλιάδες ακόλουθους. Λογικό είναι ότι όσο περνά ο καιρός οι τιμές θα ανεβαίνουν. Έγω πάντως έχω ήδη παρατηρήσει ότι τα γούστα τους έχουν ακριβύνει.

[/quoteμαθε να βρισκεις πουτανες στην κυπρο και ασε τα παραμυθια για την λευκωρωσιδα.
εχω διαβασει ολα τα 54 ποστ σου στο μπου.

Hellasole

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
3
Πόντοι
0
Από λεφτά δεν μπορώ να πω ότι ξόδεψα τρελά ποσά. Πλήρωσα διαμονή σε ξενοδοχείο, διατροφή, και τις καθημερινές μας δραστηριότητες για 4 νυχτές γύρω στα 400 ευρώ. Μπορώ να πω ότι τα πιο πολλά  τα έφαγα στα αεροπορικά εισιτήρια Μισνκ-Λάρνακα-Μινσκ τα οποία είναι γύρω στα 350 ευρώ. Κοίταξα μήπως και μπορεί να έρθει μέσω άλλης χώρας όπως πχ από το Βίλνιους της Λιθουανίας όμως το ποσό πάλι κάπου εκεί κυμαίνεται.
μαθε να βρισκεις πουτανες στην κυπρο και ασε τα παραμυθια για την λευκωρωσιδα.
εχω διαβασει ολα τα 54 ποστ σου στο μπου.

Πρώτον μάθε να κάνεις σωστά το quote. Δεύτερον τι σημασία έχουν τα ποστ μου, και τρίτον δεν κατάλαβα που ενοχλήθηκες σε αυτό που έγραψα.

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.593
Πόντοι
746
Εχω παει εγω φιλε εκει ειναι μια μικρη πολη 18 ωρες απο την Μοσχα με τραινο και μαλιστα μπορεις να πας και απο Βαρσοβια ειναι 80 χιλ απο τα συνορα λιγο δυσκολη απο εκει η βιζα . Τωρα απο μοσχα το τραινο φευγει γυρω στις 17 00 . Ωραια μικρη πολη καλα ξενοδοχεια 20 ευρω το βραδυ μπορω να πω αν θες κατι σε πμ να σε ενημερωσω

satyrus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Κριτικές
12
Like
986
Πόντοι
990
Ημουν τον Οκτωβριο για λιγες ημερες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
ντιμ εσυ που εισαι μες στις εκει εξελιξεις
τι βλεπεις θα πεσει ο αλαεξαντερ?
αν ναι ποτε υπολογιζεις?
αν οχι γιατι?
εγω βλεπω ιδιο σχεδιασμο ,με πτβση γιανουκοβιτς κ προβλεπω δεν βγαζει παρελαση ο λουκασενκο
τι λες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσίς παρουσιάζει το ιδανικό Σαββατόβραδο δυτικού σπόνσορος στο Μινσκ.Γεύμα με Black Angus σε εστιατόριο πολυτελείας και δείπνο στο bar Bardot στο Χίλτον,χώρο συγκέντρωσης σπονσορετών.

Νομίζω είναι αδύνατο να αποτύχει κανείς σε τέτοιο establishment.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom