Για να επανελθουμε στο θεμα του θρεντ το οποιο προφανως ιδιοτελως ο γνωσγος πανης(κατα Ιωσηφ) μετα του κλωνου του επιχειρει να διαλυσει,πιθανως για να επειχηρηματολογισει στη συνεχεια πως δεν μπορεις να γαμησεις ωραιες γυναικες αρα η λυση ειναι οι πακηδες και οι πανηδες, θα σας μεταφερω μερικα τιπς τα οποια πρωτος εφαρμοζω εγω και γνωριζω την αξιοπιστια τους...
Συντομα θα ανεβω παλι Λευκορωσσια (εδωθη και σχετικη προκλησις την οποια οπως ητο φυσικο δεν απεδεχθη ο επαγγελματιας συκοφαντης πανης).
Κατ αρχην οπως εχω ξαναπει, το σημαντικοτερο πραγμα για τον σεξοτουρισμο ειναι η επιλογη του προορισμου και της ημερομηνιας. Για το δευτερο συγκεκριμενα, η επιλογη μου για επισκεψη τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο εχει να κανει με τους εξης παραγοντες:
1. Ο Μαρτης θεωρειται απο τους πολυ καλους μηνες για ταξιδια διοτι αφενως εχει περασει αρκετος καιρος απο τις γιορτες και το χορτασμα των κορασιδων απο τους σπονσορες και ηδη εχουν αρχισει να εμφανιζονται οι πρωτες γουργουρες στα στομαχια τους... Επιπλεον οι μαλακοκαυληδες επιδοξοι σπονσορες δε συνηθιζουν να ταξιδευουν μαρτιο γιατι περιμενουν να πανε ολοι μαζι επανω το Πασχα (το καθολικο ενοω), το αυτο ισχυει αλλα για διαφορετικους λογους και για τους μουσουλμανους το θρησκευμα οποτε η αφιξη Μαρτη μηνα σε σεξοπροορισμο εγγυαται τον μειωμενο ανταγωνισμο σε συναρτηση με την "πεινα" των ντοπιων κορασιδων.
2. Συγκεκριμενα 8 Μαρτιου ειναι η ημερα της γυναικας. Αυτο σημαινει οτι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ κυκλοφορανε ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ σε παρεες των 2 η περισσοτερων κορασιδων κρατωντας (παντα) ενα λευκο τριανταφυλλο στο χερι και εχουν ειδικη μεταχειρηση και σε αρκετα κλαμπ δωρεαν εισοδο (σημαντικοτατο για τις "φτωχιες" που δε βγαινουνε συχνα)
3. Φετος η 8η Μαρτιου κατα διαβολικη συμπτωση πεφτει ημερα Δευτερα, πραγμα που σημαινει οτι ακομη και αν υπαρχει ανταγωνισμος, το μεγαλυτερο μερος αυτου θα την εχει κανει διοτι οι περισσοτεροι πανε για τριημερα (μεγα σφαλμα αυτο, το ιδανικο ειναι στη διαμονη σου να ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ σαββατοκυριακο οχι να εξαντλειται σε αυτο, το καλυτερο παιχνιδι γινεται τις καθημερινες στους δρομους, στα μαγαζια στο μετρο κ.λ.π.)
Και ενα θεμα που δε θυμαμαι αν το εχω ξαναπει εδω η αλλου γιατι δυστυχως αναρτω τα "ψεματα μου" κατα ΠΠον, και σε αλλα φορουμ εις βαρος πολλες φορες του δικου μου blog, γεγονος για το οποιο εγκαλουμαι συχνα απο τον μαλλον φανατικο πανη αναγνωστη μου...
Στα κλαμπ του Μινσκ κυκλοφορουνε διαφορες γυναικες. Πως θα καταλαβει κανεις ποιες ειναι οι επαγγελματιες, ποιες οι amateurs και ποιες οι καλες?
Οι επαγγελματιες καρχαριες (ειτε του μαγαζιου ειτε οχι) συνηθως ξεχωριζουν απο τα εντυπωσιακα μακρυα και προσεγμενα νυχια τους! Μιλαμε για τοσο μακρυα και τοσο προσεγμενα (με σχεδιακια, στρασακια μεχρι και αλυσιδακια βαζουνε) που βγαζουνε ματι! Αποκλειεται να μην τις ξεχωρισετε.
Επισης απο καιρο εις καιρουν καλο ειναι να ριχνετε μια ματια γυρω (μην αγχωνεστε εκει τα κλαμπ δεν ειναι σα το Βιλλα Μερσεντες, ειναι πολυ μικροτερα) και να κοζαρετε ποιες πινουνε κοκταιηλ. Και αυτα θα τα ξεχωρισετε ευκολα γιατι ειναι σε κατι τεραστια ποτηρια και εχουνε 15 χρωμματα, καλαμακια, ομπρελιτσες και λοιπα εντυπωσιακα για να δικαιολογηθει η τιμη του ποτου που παει σχεδον οσο ενα μπουκαλι στο ιδιο μαγαζι.Κοκταιηλ πινουνε ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ οι στημενες γκομενες του μαγαζιου!!!
Αποφυγετε επισης αυτες που χορευουνε 2-2 η 3-3 σα λεσβιακη παρτουζα στο κεντρο της πιστας! Δεν το κανουνε για να δειξουνε οτι ξερουν να χορευουν αλλα για να τις δειτε εσεις! Αυτο σημαινει, να τις δειτε, να τις κερασετε, να σας γδυσουνε κλπ
Οταν με το καλο πιασετε σε μια κοπελιτσα την κουβεντα εχετε το νου σας στα εξης:
1. Αμα αρχισει να σας ρωταει αν ειστε ευχαριστημενοι με το ξενοδοχειο που μενετε και διαφορα τετοια σημαινει οτι θελει να παει την κουβεντα στο "ελα να σε παω εγω σε ενα καλυτερο ξενοδοχειο, να μεινεις μια δυο ωριτσες και να με γαμησεις μονο με 150-200 ευρω all included δηλ και το δωματιο). Αν θελετε να την αποφυγετε με διακριτικο τροπο να της λετε οτι μενετε στο Εβροπα Χοτελ. Ειναι καινουριο, υπερπολυτελες και πανακριβο!Το καλυτερο της χωρας δηλαδη...αντε να σε πεισει οτι ειναι καλυτερο μετα το Παλας που θελει να σε παει αυτη ;)
2. Αμα πατε μαζι στο μπαρ για να την κερασετε ποτο και αρχισει τα χαμογελακια και τις κουβεντουλες με τον μπαρμαν ναστε σιγουροι οτι ετοιμαζεται κατ αρχην να παρει κοκταιηλ και στη συνεχεια τα ευρω σας... Καλυτερα να ρωτατε απο πριν τι ποτο θελει! Ακομη καλυτερα να ειστε σε τραπεζι με την παρεα σας να παρετε μπουκαλια και να πινετε και να κερνατε ΜΟΝΟ απο κει! Θα σας ερθει πολυ φθηνοτερα και θα κερασετε και το μισο μαγαζι αμα λαχει!
Επειδη ακομη και οι γκομενες των μαγαζιων ειναι καθημερινες κοπελες (ειπαμε εκει δεν υπαρχει επισημη πορνεια) δεν αποκλειεται να δουλευουν μαζι με τη φιλη τους... αμα σας πει με τη μια "α ειναι και η φιλη μου εδω να την κερασεις και αυτη κατι", εκφραστε τη χαρα σας που την γνωρισατε και καντε την με ελαφρα... Σιγουρα η μια (η φιλη της για να σας αναγκασουν να το παιξετε κουβαρντας σε αυτη που σας ενδιαφερει) θα παρει κοκταιηλ, θα πιει μια γουλια και θα εξαφανιστει για να βρει και τον δικο της σπονσορα μετα. Εχουνε αναπτυξει δυστυχως και αυτες στρατηγηκες μεθοδους για να γδυνουν τους αλλοδαπους επιδοξους εραστες!
Και ενα τελευταιο:
Για να φαινεστε κουβαρνταδες αλλα με ελεγχομενο κοστος, το καλυτερο ειναι να παρετε κανα αρωμα ή ακομη καλυτερα κατι φθηνα σβαροφσκι(οχι σαβροφσκι) κολιεδακια ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και να τα εχετε μαζι σας. ΟΛΕΣ σχεδον(ακομα και οι καλες) θα σας ζητησουν καποιο δωρο ειτε πριν η μετα το πηδημα για να τους δειξετε "την αγαπη" σας..... Επειδη εκει ή θα σας ζητησουνε κανα κινητο ή κανα απο αυτα τα γαμημενα μινι λαπτοπ που τις εχουνε κανει ολες μουνο-buisiness-women, και επειδη ολα τα ειδη πολυτελειας εκει ειναι ακριβοτερα απο την Ελλαδα, θα σας ερθει πολυ φθηνοτερα και θα φανειτε και μαγκες αμα εχετε κανει τις προμηθειες απο δω...
Σε περιπτωση που προκυψει "αισθημα" και ξαναπατε επανω, το δευτερο καλυτερο δωρο που μπορει να κανει καποιος σε μια Λευκορωσσιδα ειναι κατι με γουνα, ή γουνινο ζακετακι ή καστορινο με γουνινο γιακα και μανικια... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! Αρκουνε και μαϊμου καστορινα απο κινεζικα μαγαζια, ουτως η αλλως ετσι ειναι σχεδον ΟΛΑ τυα ρουχα που πωλουνται εκει!
Αυτα τα ολιγα, εγω ΔΕΝ θα κατσω Μινσκ αλλα θα κατεβω μαλλον την ημερα της γυναικας. Θα σας μεταφερω την κατασταση αλλα φωτο δεν την ξαναπαταω να ποσταρω!
Μαζι μου θα ειναι και μια ομαδα μπασκετ(5) επιδοξων χυστων (α ρε πιτσι μου το κολλησες).
Θα παρουσιαστουν και στατιστικα στοιχεια των επιτυχιων της ομαδος χαχαχα
Αι προοπτικαι ειναι θετικαι διοτι το προγραμμα συναντησεως της ομαδος μετα κορασιδων ειναι ηδη πληρες, χωρια τα street-kamak εις το οποιο θα μου δοθει η ευκαιρεια να τους μυησω οσον αφορα την πρωτοτυπια και τον αιφνιδιασμο των αμεριμνων αμνο-κορασιδων.....