Τελικά δεν πρέπει να δίνουμε πολύ σημασία στα λεγόμενα κάποιου που απλά θέλει να αρπαχτεί...προσωπικά θα
παροτρύνω τον φίλο memosan να συνεχίσει να γράφει εδώ γιατί είμαστε και εμείς που μπορεί να μην γράφουμε πολύ
αλλά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ με ενδιαφέρον και κρατάμε τις σημειώσεις μας...εδώ να γράφει όποιος έχει να πει
κάτι, μην τσακωνόμαστε...και ο memosan έχει να πει. Προσωπικά θα ανταποδώσω όταν με το καλό γυρίσω απο το επόμενο πορνοταξίδι μου τον Μάη και θα γράψω τις δικές μου συμβουλές και εμπειρίες...μέχρι τότε θα διαβάζω και δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα μου να μαθαίνω τις πληροφορίες που θέλω απο γνώστες-δασκάλους του γνήσιου σεξοτουρισμου...γι'αυτό ηρεμία και σεβασμός σε όποιον κάθεται και γράφει!
δεν νομιζω οτι τσακωνεται κανεις,εχω διαβασει ολες τις σελιδες κα αυτο που λενε τα 2παιδια ειναι να μην ανακατευει τις πληροφοριες με τις συμβουλες γιατι γινεται λιγο κουραστικο το θεμα.οι συμβουλες για να πιασουν τοπο πρεπει να απευθυνονται σε καποιον που εχει τον ιδιο τροπο σκεψης με εσενα ετσι οταν τις παραθετεις δημοσια,ειναι λογικο να μην συμφωνουν καποιοι,ολα ειναι υποκειμενικα στη ζωη και αν εμεις βλεπουμε εναν αραβα που χαλαει τα φραγκα του εδω και κει και τον λεμε μαλακα ,αλλα ποιος τον ρωτησε αν θελει να μπει σε mind game με το καθε κοριτσακι και να την βγαλει γκομενα και αν δεν νιωθει οποιαδηποτε ματαιοδοξια για τα λεφτα που εχει και ξοδευει?