Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά δεν πρέπει να δίνουμε πολύ σημασία στα λεγόμενα κάποιου που απλά θέλει να αρπαχτεί...προσωπικά θα
παροτρύνω τον φίλο memosan να συνεχίσει να γράφει εδώ γιατί είμαστε και εμείς που μπορεί να μην γράφουμε πολύ
αλλά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ με ενδιαφέρον και κρατάμε τις σημειώσεις μας...εδώ να γράφει όποιος έχει να πει
κάτι, μην τσακωνόμαστε...και ο memosan έχει να πει. Προσωπικά θα ανταποδώσω όταν με το καλό γυρίσω απο το επόμενο πορνοταξίδι μου τον Μάη και θα γράψω τις δικές μου συμβουλές και εμπειρίες...μέχρι τότε θα διαβάζω και δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα μου να μαθαίνω τις πληροφορίες που θέλω απο γνώστες-δασκάλους του γνήσιου σεξοτουρισμου...γι'αυτό ηρεμία και σεβασμός σε όποιον κάθεται και γράφει!

δεν νομιζω οτι τσακωνεται κανεις,εχω διαβασει ολες τις σελιδες κα αυτο που λενε τα 2παιδια ειναι να μην ανακατευει τις πληροφοριες με τις συμβουλες γιατι γινεται λιγο κουραστικο το θεμα.οι συμβουλες για να πιασουν τοπο πρεπει να απευθυνονται σε καποιον που εχει τον ιδιο τροπο σκεψης με εσενα ετσι οταν τις παραθετεις δημοσια,ειναι λογικο να μην συμφωνουν καποιοι,ολα ειναι υποκειμενικα στη ζωη και αν εμεις βλεπουμε εναν αραβα που χαλαει τα φραγκα του εδω και κει και τον λεμε μαλακα ,αλλα  ποιος τον ρωτησε αν θελει να μπει σε mind game με το καθε κοριτσακι και να την βγαλει γκομενα και αν δεν νιωθει οποιαδηποτε ματαιοδοξια για τα λεφτα που εχει και ξοδευει?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
να κατι "μπαζα" που επαιξα στη Λευκορωσια....καμια σχεση με τις υπεροχες, πανεμορφες, θεσπεσιες, εκπληκτικες Ελλεηνιδες....

και μετα μου λετε οτι θελετε να βρειτε πουτανες..... ειναι τζαμπα το μουνι αμα ξερεις που να το βρεις και πως να το παιξεις!!!

xdd192731.jpg

xf0eb4999.jpg

x8b7c001d.jpg

x85b61c64.jpg

xbb514828.jpg

σκεφτομαι σοβαρα να παρω και κανεναν απο δω μαζι μου το Μαρτιο που θα ξαναανεβω για να δει τι εστι βερυκοκο και πως γινεται το παιχνιδι....θα τηρηθει αυστηρη σειρα προταιρεοτητας γιατι μπορω να καβατζωσω με γυναικες(οχι πουτανες) 3-4 νοματαιους.... ιδωμεν....

Επισκέπτης
Πωπω τι μωρά είναι αυτά... :boobies: Μέμο κάνω αίτηση.. ;)

να κατι "μπαζα" που επαιξα στη Λευκορωσια....καμια σχεση με τις υπεροχες, πανεμορφες, θεσπεσιες, εκπληκτικες Ελλεηνιδες....

και μετα μου λετε οτι θελετε να βρειτε πουτανες..... ειναι τζαμπα το μουνι αμα ξερεις που να το βρεις και πως να το παιξεις!!!

σκεφτομαι σοβαρα να παρω και κανεναν απο δω μαζι μου το Μαρτιο που θα ξαναανεβω για να δει τι εστι βερυκοκο και πως γινεται το παιχνιδι....θα τηρηθει αυστηρη σειρα προταιρεοτητας γιατι μπορω να καβατζωσω με γυναικες(οχι πουτανες) 3-4 νοματαιους.... ιδωμεν....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

xdd192731.jpg

xf0eb4999.jpg

x8b7c001d.jpg

x85b61c64.jpg

xbb514828.jpg

Πωπω τι μωρά είναι αυτά... :boobies: Μέμο κάνω αίτηση.. ;)
:bigdick:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

xdd192731.jpg

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

αυτό το "μπαζάκι" κράτησέ μου το! ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απιστευτο Μεμο!...νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος ελληνας που ειχε επισκεφθει τοσες πολλες φορες το Μινσκ :) :)
παντως ευτυχως η δυστυχως (για καποιους) τα πραγματα τα λες σωστα...ετσι ειναι ακριβως...πιο παλια, πρωτοπηγα στο Μισνκ πριν 8 χρονια, ηταν απλα παραδεισος...τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα...παρολα αυτα μεσα απο το love.mail.ru υπαρχουν ακομα πολλα διαμαντια εφαμιλλα η και ανωτερα απο τις παραπανω...απλα θελει χρονο...παντως θεωρω οτι ειναι μαλλον μη ευφυες, να παει καποιος Λευκορωσια για στυγνες επαγγελματιες πουτανες, εκτος βεβαια αν δεν εχει το χρονο η ειναι δεσμευμενος

Επισκέπτης
Συναγωνιστή γράψε αν μπορείς και εσύ τις εμπειρίες σου από Μίνσκ ;)Τι προτείνεις προεργασία στο love.mail και μετά συνάντηση με τις κοπέλες;

απιστευτο Μεμο!...νομιζα οτι ειμουν ο μοναδικος ελληνας που ειχε επισκεφθει τοσες πολλες φορες το Μινσκ :) :)
παντως ευτυχως η δυστυχως (για καποιους) τα πραγματα τα λες σωστα...ετσι ειναι ακριβως...πιο παλια, πρωτοπηγα στο Μισνκ πριν 8 χρονια, ηταν απλα παραδεισος...τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα...παρολα αυτα μεσα απο το love.mail.ru υπαρχουν ακομα πολλα διαμαντια εφαμιλλα η και ανωτερα απο τις παραπανω...απλα θελει χρονο...παντως θεωρω οτι ειναι μαλλον μη ευφυες, να παει καποιος Λευκορωσια για στυγνες επαγγελματιες πουτανες, εκτος βεβαια αν δεν εχει το χρονο η ειναι δεσμευμενος

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

Ω ρε ασχημια!!!! Καλα να περασετε οσοι πατε! Εγω ειμαι ελαφρως ερωτευμενος και αναμενω εξελιξεις. Οποτε καθομαι φρονιμος! Αν χαλασει η δουλεια memosan θα κλεισω και εγω θεση! Αλλα οχι για μαρτη αλλα για πιο μετα προς καλοκαιρι αν ξαναπας.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
μαγκα με το love.mail.ru πως βγαζεις ακρη ,που ειναι ολα στα ρωσικα??

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αριστερα στη σελιδα εχει επιλογη για αγγλικα..και ο,τι δεν καταλαβαινεις με το μεταφραστη στο google. Ισως το registration να σε παιδεψει λιγο αλλα αξιζει τον κοπο...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαι αυτος ο κωλος απο το Μινσκ ειναι επι τη ευκαιρεια !!!

Συνημμένα

• IMG_1814.JPG
    IMG_1814.JPG
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 51

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
αριστερα στη σελιδα εχει επιλογη για αγγλικα..και ο,τι δεν καταλαβαινεις με το μεταφραστη στο google. Ισως το registration να σε παιδεψει λιγο αλλα αξιζει τον κοπο...
και αυτο ειναι δωρεαν η θα μου ζητησει φραγκα αργοτερα για να στειλω μυνηματα κτλ???
και λιγο που ειδα ,μου λεει πως εχει ενα σωρο ρωσσιδουλες εδω στην ολλανδια που ειμαι.....ειναι μουφα η αληθεια????
αν ειναι αληθεια ,μηπως παιζει να ειναι βιζιτες????    ετσι για να μην χανουμε και τον χρονο μας......

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
και αυτο ειναι δωρεαν η θα μου ζητησει φραγκα αργοτερα για να στειλω μυνηματα κτλ???
και λιγο που ειδα ,μου λεει πως εχει ενα σωρο ρωσσιδουλες εδω στην ολλανδια που ειμαι.....ειναι μουφα η αληθεια????
αν ειναι αληθεια ,μηπως παιζει να ειναι βιζιτες????    ετσι για να μην χανουμε και τον χρονο μας......
ααχχχχχ και πρεπει να φτιαξουμε και ενα ημεηλ στο mail.ru???????

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ειναι τελειως δωρεαν...σαφως και παιζουν και αρκετες βιζιτες οι περισσοτερες απο τις οποιες το γραφουν στο προφιλ τους οτι θελουν σπονσορα...οσο για το αν πρεπει να ανοιξεις μειλ στο mail.ru αυτο δεν το ξερω...δεν θυμαμαι, ειναι πολλα και τα χρονια που το εκανα...

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντως η μεγαλη πλειοψηφια ειναι κανονικες...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βαλ τε καμια φωτο σαν τις αλλες να φτιαχτουμε λιγο ρε μπας κ παρουμε αποφαση να παμε

Επισκέπτης
Δε χρειάζεται να φτιάξει email στο mail.ru γίνεται και χωρίς..

ειναι τελειως δωρεαν...σαφως και παιζουν και αρκετες βιζιτες οι περισσοτερες απο τις οποιες το γραφουν στο προφιλ τους οτι θελουν σπονσορα...οσο για το αν πρεπει να ανοιξεις μειλ στο mail.ru αυτο δεν το ξερω...δεν θυμαμαι, ειναι πολλα και τα χρονια που το εκανα...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μεμο
κανω αιτηση και γω
μετρανε τα μορια που εχω λογω των παλαιοτερων μου ταξιδιων ?
να φερω διαβατηριο με τις βιζες στη ρωσσια για αποδειξη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom