Λοιπον το εχω παρακολουθησει το θεμα και δεν μου αρεσει η εξελιξη του
οταν καναμε το ρημαδο register σε αυτο το site δεν περιμενα τετοια πραγματα
και εξηγουμαι
Εισαι 25-30 40 δεν εχει σημασια
Θεωρεις λοιπον μαγκια να πας σε μια ξενη χωρα και να μαθεις τροπους, εθιμα και νοοτροπιες και να την πεις σε αλλους που δεν εχουν την διαθεση,την αντοχη η το χρονο να κανουν το ιδιο ?
μου θυμιζει τα 2 αδερφακια που πηγαιναν και κλαιγονταν στην μανα τους εναλαξ για τις ιδιες μαμουχαλιες
θες να βοηθησεις?
εχει καλως και πες μια πληροφορια με θετικες η αρνητικες παραμετρους
πχ λες "αν θελετε απλα να γαμησετε μην πατε λευκορωσια γιατι θα σας γδυσουν"
αυτο ειναι πληροφορια
δεν εχει σημασια το κινιτρο αυτο ενδιαφερει τους εγγεγραμενους εδω
αν το μαθημα ηταν "πως να ριξετε τρελο μουνι σε ξενη χωρα χωρις να πληρωσετε μια" τοτε ναι ρε γαμω καλα θα κανες να τα λες και να τα χωνεις
αλλα με την κολο ανωνυμια του νετ και να εχω καποιον να κομπαζει και να μου λεει ποσο καλυτερος ειναι απο τους αλλους, τι μουνια βγαζει στα ταξιδια του τσαμπα, και "αν σου δειξω φοτο της ρωσιδας που φιλοξενουσα θα τραβηξετε
" παει πολυ
δεν σου χω δωσει εγω προσωπικα κανενα δικαιωμα να προσβαλεις κανενα και εμενα
δεν ξερεις ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και μιλας λες και εισαι ο αινσταν σε ενα κοσμο ηλιθιων
μιλας και κραζεις ακαταπαυστα
δεν θα μιλαγα ειλικρινα αλλα με εφτασες στα ορια
ψευτομαγκιες και "ποσο γαματος ειμαι καρφωνω χωρις να πληρωνω" ειλικρινα αχρειαστες
μπραβο σου που εχεις χρονο να αφιερωσεις και να κανεις το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη σου και τα καταφερνεις καλα
αλλα το ρημαδο site και thread ειναι αλλου ειδους
φτιαξε ενα διαφορετικο ρημαδο thread και κραξε τους απανταχου ελληνες και μη ποσο μαλακες ειναι, ενω εσυ ο εξυπνος γαματος υπεροχος , γαματος αντρας τα καταφερνεις εκει που ολοι εχουν αποτυχει
ειλικρινα δεν ζηλευω καθολου μα καθολου διαβαζοντας καθενα απο τα ποστς σου
δεν ειχαν ενημερωτικο χαρακτηρα τα καταραμενα
κραξιμο σε ολους τους μαμουχαλους τους κοσμου,κομπασμος οσο δεν παιρνει, και ναι υποκλινομαστε ολοι στο ποσο τελειος γαμιας και ομορφος εισαι αλλα συγνωμη εμεις δεν ειμαστε
ετσι μερικες φορες οταν βρισκουμε χρονο και μπορουμε να το σκασουμε απο την προσωπικη μας ζωη κανουμε το αθλημα,χαβαλε, (πες το οπως θες) μαλακια μας και παμε να καρφωσουμε κατι διαφορετικο
αν διαφωνεις και δεν σου αρεσει απλα σωπασε κανε unregister η log out και μην ξανασυνδεθεις
ωραιο το κραξιμο σου το απολαυσα αλλα αρκετα
εδω ειναι για πληροφοριες
αν δεν εχεις ΣΚΑΣΕ γαμω
αν θες κραξιμο ειμαστε και αλλοι καλοι στο αθλημα
πιστεψε το
φιλικα
p.s. ειλικρινα με κουρασες.... μα παρα πολυ ομως