Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
λες???? και είχα μια υποψία οτι όλες η μουναρες που έβρισκα στα ΜΑΛΙΑ της κρητης μουλεγαν ψέματα!!!!!! ηταν Ελλεηνίδες.................. :s&m_1:
Μουναρες Αγγλιδες? :grin: Στα Μάλια? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Είσαι θεός...
Ξεμέθυστος εννοείς έ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Φίλε mamasan, πίπες και πάλι πίπες.

Οι συμβουλές που δίνεις είναι αυτές που δίναμε στο σάιτ πριν 4 χρόνια, οι πληροφορίες που δίνεις είναι από φτωχές έως αδιάφορες.
Έρχεσαι να μας πεις σε σάιτ που  πραγματεύεται τον αγοραίο έρωτα ότι όταν κάποιος πηγαίνει με πουτάνες είναι μαλάκας. Άλλαξε σαιτ αν δεν σ’ αρέσει, πες τα αλλού τα μορφονιάρικά σου.

Η δικαιολογία ότι εξοργίζεσαι με τους «μαλάκες που χαλάν τη πιάτσα» είναι παιδική. Τα έχουμε πει εκατομμύρια φορές σε αυτό το σάιτ εδώ και χρόνια, δεν περιμέναμε εσένα να τα επαναλάβεις. Από τη στιγμή που είσαι έμπειρος σεξο-ταξιδευτής δώσε έγκυρες πληροφορίες, σεμνά και ταπεινά, και αυτοί που έχουν γνώση θα τις χρησιμοποιήσουν αναλόγως όταν χρειαστεί, οι μαλάκες θα παραμένουν πάντα μαλάκες. Σχόλια και συμβουλές για το τι θα κάνει κάποιος άλλος κανένας δεν σου ζητάει. Οι πληροφορείς έχουν αξία, όχι οι συμβουλές σου.

Κανένας δεν αμφισβητεί τον τρόπο που έχεις βρει να περνάς καλά στα ταξίδια σου, αλλά και κανένας δεν τον ζηλεύει. Το πώς θα κινηθεί ο κάθε ένας έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα και αυτό που κάνει κάποιος δεν είναι αναπαραγώγιμο για τον κάθε ένα. Αν εσύ έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να κάνεις ταξίδια που να κρατάνε μία και δύο εβδομάδες εγώ και άλλοι εδώ μέσα μία εβδομάδα ολόκληρη δεν βρίσκουμε σε όλο το χρόνο μέσα λόγω εργασίας. Αν επίσης νομίζεις ότι ο σεξοτουρισμός είναι η πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα του καθενός και ότι, ό,τι χρόνο έχει θα τον αφιερώνει εκεί πέρα, πάλι πλανάσαι. Ο κάθε ένας κάνει το δικό του προγραμματισμό.

Αλλά και πάλι αν νομίζεις ότι κάθε ένας έχει τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου οικονομικά κριτήρια, κάνεις και πάλι λάθος. Μπορεί για σένα να πας 10 ημέρες κάπου και να ασχοληθείς με το μουνί για να γνωρίσεις κάποιες και να γαμήσεις «φτηνά ή τσάμπα» να είναι μαγκιά, κάποιος άλλος με 10 μέρες απουσίας από την εργασία μπορεί να χάνει λεφτά που δεν φαντάζεσαι και οι 10 μέρες «φτηνού» κατά τα άλλα γαμησιού να του έχουν κοστίσει πολλαπλάσια.
Και επίσης ποιος σου είπε ότι ο κάθε ένας έχει όρεξη να τις κυνηγήσει και να τις φλερτάρει τις κοπελίτσες όπως κάνεις εσύ. Σιγά να μην τις ερωτευτούμε κιόλας και σιγά να μην περιμένουμε να τονωθεί ο αντρισμός μας με το να τις γοητεύσουμε με κολπάκια και τσαλίμια. Το μουνί τους θέλουμε, και τίποτα άλλο. Δόξα το θεό, για έρωτες και συναισθηματική κάλυψη υπάρχουν οι κοπέλες μας και οι σχέσεις μας στην Ελλάδα, με τις πραγματικές συντρόφους μας.

Τις δε συστάσεις του τύπου «τέτοιες τιμές βρίσκεις και στην Ελλάδα, άρα κάτσε στην Ελλάδα» τις βρίσκω τελείως αβάσιμες και πάλι. Και ποιος σου είπε ότι ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για να γαμήσουμε φτηνότερα ; Ποιος σου είπε ότι το οικονομικό κομμάτι είναι η απόλυτη προτεραιότητα; Πρέπει να είναι πολύ καημένος κάποιος για να ταξιδεύει μπας και γαμήσει φτηνότερα. Φτηνά και τσάμπα γαμάμε στην Ελλάδα τις κοπέλες μας, τα κορίτσια μας, τις σχέσεις μας. Στους σεξοτουρισμούς πας κυρίως για αναζήτηση αυτής της ανώτερης ποιότητας σλαβο-βικινκικού μουνιού που ευδοκιμεί στα βόρια και ανατολικά της πανέμορφης σε όλα Ευρώπης.

Για αυτό σε παρακαλώ πολύ, επειδή λόγω των εμπειριών σου σε θεωρώ ένα πολύτιμο μέλος του σάιτ από τα λίγα πλέον εδώ μέσα, δίνε αν έχεις όρεξη ωμές πληροφορίες για τους προορισμούς που ξέρεις, ότι πληροφορία έχεις για τον αγοραίο έρωτα σε αυτά τα μέρη, και άσε τις συμβουλές και τις ιστοριούλες διότι μας είναι βαρετές.

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον το εχω παρακολουθησει το θεμα και δεν μου αρεσει η εξελιξη του
οταν καναμε το ρημαδο register  σε αυτο το site  δεν περιμενα τετοια πραγματα
και εξηγουμαι
Εισαι 25-30 40 δεν εχει σημασια
Θεωρεις λοιπον μαγκια  να πας σε μια ξενη χωρα και να μαθεις τροπους, εθιμα και νοοτροπιες και να την πεις σε αλλους που δεν εχουν την διαθεση,την αντοχη η το χρονο να κανουν το ιδιο ?
μου θυμιζει τα 2 αδερφακια που πηγαιναν και κλαιγονταν στην μανα τους εναλαξ για τις ιδιες μαμουχαλιες
θες να βοηθησεις?
εχει καλως και πες μια πληροφορια  με θετικες η αρνητικες παραμετρους
πχ λες "αν θελετε απλα να γαμησετε μην πατε λευκορωσια γιατι θα σας γδυσουν"
αυτο ειναι πληροφορια
δεν εχει σημασια το κινιτρο αυτο ενδιαφερει τους εγγεγραμενους εδω
αν το μαθημα ηταν "πως να ριξετε τρελο μουνι σε ξενη χωρα χωρις να πληρωσετε μια" τοτε ναι ρε γαμω καλα θα κανες να τα λες και να τα χωνεις
αλλα με την κολο ανωνυμια του νετ και να εχω καποιον να κομπαζει και να μου λεει ποσο καλυτερος ειναι απο τους αλλους, τι μουνια βγαζει στα ταξιδια του τσαμπα, και "αν σου δειξω φοτο της ρωσιδας που φιλοξενουσα θα τραβηξετε  :jerking: :jerking:" παει πολυ
δεν σου χω δωσει εγω προσωπικα κανενα δικαιωμα να προσβαλεις κανενα και εμενα
δεν ξερεις ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και μιλας λες και εισαι ο αινσταν σε ενα κοσμο ηλιθιων
μιλας και κραζεις ακαταπαυστα
δεν θα μιλαγα ειλικρινα αλλα με εφτασες στα ορια
ψευτομαγκιες  και "ποσο γαματος ειμαι καρφωνω χωρις να πληρωνω" ειλικρινα αχρειαστες
μπραβο σου που εχεις χρονο να αφιερωσεις και να κανεις το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη σου και τα καταφερνεις καλα
αλλα το ρημαδο site  και thread ειναι αλλου ειδους
φτιαξε ενα διαφορετικο ρημαδο thread  και κραξε τους απανταχου ελληνες και μη ποσο μαλακες ειναι, ενω εσυ ο εξυπνος γαματος υπεροχος , γαματος αντρας τα καταφερνεις εκει που ολοι εχουν αποτυχει
ειλικρινα δεν ζηλευω καθολου μα καθολου διαβαζοντας καθενα απο τα ποστς σου
δεν ειχαν ενημερωτικο χαρακτηρα τα καταραμενα
κραξιμο σε ολους τους μαμουχαλους τους κοσμου,κομπασμος οσο δεν παιρνει, και ναι υποκλινομαστε ολοι στο ποσο τελειος γαμιας και ομορφος εισαι αλλα συγνωμη εμεις δεν ειμαστε
ετσι μερικες φορες οταν βρισκουμε χρονο και μπορουμε να το σκασουμε απο την προσωπικη μας ζωη κανουμε το αθλημα,χαβαλε, (πες το οπως θες) μαλακια μας και παμε να καρφωσουμε κατι διαφορετικο
αν διαφωνεις και δεν σου αρεσει απλα σωπασε κανε unregister  η log out και μην ξανασυνδεθεις
ωραιο το κραξιμο σου το απολαυσα αλλα αρκετα
εδω ειναι για πληροφοριες
αν δεν εχεις ΣΚΑΣΕ γαμω
αν θες κραξιμο ειμαστε και αλλοι καλοι στο αθλημα
πιστεψε το
φιλικα
p.s. ειλικρινα με κουρασες.... μα παρα πολυ ομως

Επισκέπτης
Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεστε...Ο ανθρωπος ειπε την αποψη του δε εθιξε κανενα απο σας προσωπικα..Είπε δεν ενδιαφέρεται για τον αγοραίο έρωτα στις χώρες αυτές και ασχολειται με το καμάκι..Δικαιώμα του είναι..Δε μπορούμε να τον πιέζουμε να γράψει για αγοραίο έρωτα επειδη το σαιτ ειναι για αυτο. Και αυτά που γράφει για τη κατακτηση απλών σλαβοκοριτσων χρήσιμα είναι και αν μπορει να γραψει περισσοτερα ακομα καλυτερα..Ο καθενας κανει τις επιλογές του και είναι σεβαστες. Καποιος δεν εχει χρονο και διαθεση για καμακι και θελει να ταξιδευσει εκει  και να παει με επαγγελματιες σεβαστο. Δε μπορουμε να τον λεμε μαλ@κα για την επιλογη του αυτη φιλε Μεμο επειδη θα μπορουσε να γινει καλος στο καμακι και να μη πληρωνει...Ο καθενας οτι γουσταρει κανει.. Εγω πχ προτιμω να παω σε μια σλαβοχωρα για το τουρισμο και το καμακι σλαβοκοριτσων παρα για επαγγελματιες..Στη Μοσχα μου κατσε ωραια στη Μολδαβια όχι και κατέληξα σε πληρωμενες..Αρα πληροφοριες και απ τα δυο ειδη θα μου φαινονταν χρησιμες..Οποτε ας προσφερουμε οτι πληροφορια μπορει ο καθενας χωρις προστριβες. :)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Α μαστα....

θα την ακουσω κιολλας.....

Αν ειχατε εστω και ελαχιστη διακριτικη ικανοτητα, θα καταλαβαινατε οτι τα ποσταρισματα μου βρυθουν απο πληροφοριες και απο καταγραφες εμπειριων!

Σας περιγραφω (σαυτους τουλαχιστο που δεν ειχαντην ευκαιρια να ασχοληθουν με το σπορ) τι κατασταση επικρατει, πως εχουν προσαρμοστει οι γυναικες στην αθρωα εισρροη γαμοτουριστων, πως σκεφτονται, πως σας βλεπουν, με ποιους τροπους θα σας τα φανε, ποια ειναι η κατασταση με τον ανταγωνισμο κ.λ.π. ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!Αυτα δεν τα θεωρειτε πληροφοριες!!!!!

Δηλαδη τι ακριβως περιμενετε να σας πω? θα πας στον ταδε δρομο και θα ζητησεις τη Σβετλανα που κανει ωραια τσιμπουκια μονο με 100Ευρω?

Στη Λευκορωσσια συγκεκριμενα, ΔΕΝ υπαρχει πορνεια "επισημη"! Και γιατι απαγορευεται δια νομου και γιατι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!Δεν υπαρχουν ουτε στουντιο, ουτε μπουρδελα ουτε κωλ γκερλς(επισημα)!!Ουτε τις αφηνουν τις περισσοτερες φορες να ανεβουν στο δωματιο σας στο ξενοδοχειο!!
Σας λεω οτι εκει δε χρειαζεται να πληρωσεις για να γαμησεις και σεις μου λετε ΟΧΙ πες μας που πληρωνουνε! Εκει αγαπητοι, δεν ειναι Ελλαδα, εκει ειναι ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ! μπορειτε να το καταλαβετε??ΕΣΣΔ!!! Αυτο δεν το θεωρειτε σημαντικη πληροφορια? Και ενας Τουρκος μαγκας ο οποιος πιστευε οτι θα τους δουλεψει ολους και οτι θα βγαλει λεφτα, τωρα ειναι φυλακη.... Ενταξει το μαγαζι και το ξενοδοχειο του στο οποιο εκανε τα ντηλ ειναι ακομη ανοικτα και λειτουργουν και σας περιμενουνε να σας τα φανε, να παρακαλατε μονο να μην ειναι εκει κοντα και κανενας μυστικος αστυνομικος! Αλλα ξεχασα, ουτε αυτο ειναι σημαντικη πληροφορια.... πληροφοριες ειναι μονο οι διευθυνσεις των μπουρδελων!

Προσπαθω να σας πω οτι δεν υπαρχει λογος να το παιζετε λεφταδες γιατι το μονο που θα κερδισετε ειναι να σας φανε περισσοτερα και με κραζετε!
ΟΚ αφου ειστε τοσο εξυπνοι, παρτε μαζι σας 3-4 λαπτοπ να τα δωρισετε και θα γαμησετε αβερτα! Και μετα οι ιδιες θα ανοιξουνε ιντερνετικο μαγαζακι που θα πουλανε ερωτες σε ξανους(και Ελληνες) και θα τους τα τρωνε κανονικα.... αλλα ξεχασα, τι σας νοιαζει εσας αμα τις κανετε ολες καρχαριες και του χρονου ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ δε θα ερχονται, εσεις θελετε να γαμησετε εδω και τωρα με οποιοδηποτε κοστος και διχως αυριο!!
ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και σας τη μεταφερω! 15 χρονια κανω σεξοτουρισμο! Βαλτε ρε το μυαλο σας να δουλεψει! Πως ητανε τα πραγματα τοτε και πως τωρα? Γιατι δυσκολευουνε χρονο με το χρονο? Μηπως υπαρχει καποια αιτια που τελικα οι γυναικες γινονται πιο απαιτητικες και ποιο ασυμφορες? Αυτες τις αιτιες σας περιγραφω! Και σεις μου λετε ενταξει, ας τα κανουμε λιγο ακομη δυσκολοτερα τα πραγματα φτανει να γαμησουμε! Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι τελικα ΚΑΝΕΙΣ δε θα γαμαει αν συνεχιστει αυτη η κατασταση!Για τραβατε να γαμησετε στη Ρουμανια ας πουμε,εκει που πριν απο 10 χρονια παρακαλαγανε να γαμηθουνε! Θα της λες καλησπερα και θα σου λεει για να σου μιλησω θελω ενα iphone!

Και την ιδια στιγμη μου λεει ο Νεαρχος, δεν εχουμε λεφτα και χρονο για ξοδεμα...

Δηλαδη απο τη μια δεν εχετε λεφτα, και απο την αλλη κραζετε καποιον που σας λεει πως θα γαμησετε χωρις λεφτα? ΟΚ παω πασο! Αυτη η λογικη υπερβαινει τις νοητικες μου δυνατοτητες!!!

Το γεγονος και μονο οτι μοιραζομαι μαζι σας τις εμπειριες μου, δειχνει οτι ΔΕΝ ειμαι εγωϊστης! Ως εκ τουτου λοιπον, καμια σχεση δεν εχω με εγωϊστες που κοιτανε μονο πως θα γαμησουνε αδιαφορωντας για τους παντες και τα παντα!

Οσο για τον gongeuevar που με παροτρυνε να εξαφανιστω, ναι ισως να σε ακουσω τελικα και να μην ξαναποσταρω δημοσια τιποτα!!!

Γιατι τελικα εσεις δεν ενδιαφερεστε να μαθετε, σας ενδιαφερει να σας λενε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ασχετα αν ισχυουν η οχι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι πληροφορίες κάθε είδους είναι σεβαστές και αποδεκτές! Και αυτά που γράφει ο Μέμο ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ να βοηθήσουν , καλό θα είναι. Γιατί να μη τα γράψει? Ο Μέμο με αυτά απευθύνεται σε κάποια νέα παιδιά ίσως που δε ξέρουν ακόμη τι παίζει, ώστε να αποφύγουν κάποιο στραπάτσο. Γιατί μιλάμε και για λεφτά ε? Ε λοιπόν με δυο λόγια λέει πως να καταλάβεις ότι αυτή που στο παίζει απλή γκόμενα δεν είναι αλλά είναι απλά μια επαγγελματίας, με σκοπό να σε μαδήσει. Δεν είναι κακό λοιπόν μια συμβουλή για το πως να μη πονέσει ο άλλος στην τσέπη. Όλα λοιπόν αποδεκτά.

Επισκέπτης
Οσο για τον gongeuevar που με παροτρυνε να εξαφανιστω, ναι ισως να σε ακουσω τελικα και να μην ξαναποσταρω δημοσια τιποτα!!!

Γιατι τελικα εσεις δεν ενδιαφερεστε να μαθετε, σας ενδιαφερει να σας λενε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ασχετα αν ισχυουν η οχι...

Φιλε Μεμο εγω σε παροτρυνω να συνεχισεις να γραφεις...Διαβασα και το blog σου και τα βρισκω ακρως ενδιαφεροντα αυτα που γραφετε και εκει...Και είναι και το μοναδικο blog που εχει ασχοληθει με το συκεγκριμενο θεμα..Ο μεσος Ελληνας ετσι ειναι δεν αντεχει τη κριτικη...οταν του πεις οτι πρεπει να ανοιξει τα ματια και να δει πως πρεπει να συμπεριφερεται στο εξωτερικο για να μη μας λενε ελληναρες και να μη χαλαμε τη πιατσα στραβωνει..

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα παλικαρι
εδω το ρημαδο thread λεει "λευκορωσια-μινσκ πληροφοριες"
αν θεωρεις διαβαζοντας τα ποστς σου οτι δινεις ρημαδο πληροφοριες grats
αυτο που σου προτεινα εγω εξυπνακια ηταν το εξης
αυτο το thread  αστο  για πληροφοριες και μην ξεσπας στο καθενα εδω μεσα
ανοιξε ενα καινουργιο ρημαδο thread  και πες το "αυτα που πρεπει να κανετε για περασετε καλα χωρις να πληρωσετε" η "1000 και μια συμβουλες"
μην με αναγκασεις να φτασω στο αλλο ακρο να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ολες τις κοτσονιες και ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ σου σε ολα τα ποστς γιατι ειλικρινα θα το κανω
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ σου αρεσει το αποτελεσμα
μην προκαλεις αλλο plz
δεν ειχα γραψει τιποτα τοσο καιρο αλλα μαλλον το να στα λεει μονο ο νεαρχος δεν φτανει
φτιακσε ενα καινουργιο τοπικ με το ποσο μαλακες ειμαστε ολοι και δωσε μας συμβουλες να γινουμε καλυτεροι
σε αυτο το thread  ασε καποιον που πηγε καποιο ταξιδι εκει να πει πληροφοριες ωστε να προστατεψει τους αλλους
δεν ξερω αν το χεις καταλαβει και για πιο λογο εγινες μελος εδω αλλα μαλλον για τον ιδιο λογο με ολους τους αλλους
μας τα χωνεις 5 σελιδες τωρα, ανοιξε ενα τοπικ την αρεσκιας σου και οποιος θελει θα ερχεται να συζητατε ποσο προχω εισαι εσυ και πισω οι αλλοι
ΔΕΝ ειναι στο προγραμμα μου και πολλων αλλων αν πανε συντομα εκει
αν πας και δεις καποιες αλλαγες στην συμπεριφορα λογικη ποσταρε το
αλλιως ειλικρινα κρατα τις αποψεις σου για σενα η κανε ενα  thread  που να σε εκφραζει
οικτο δηλαδη πια
φιλικα

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Μεμο εγω σε παροτρυνω να συνεχισεις να γραφεις...Διαβασα και το blog σου και τα βρισκω ακρως ενδιαφεροντα αυτα που γραφετε και εκει...Και είναι και το μοναδικο blog που εχει ασχοληθει με το συκεγκριμενο θεμα..Ο μεσος Ελληνας ετσι ειναι δεν αντεχει τη κριτικη...οταν του πεις οτι πρεπει να ανοιξει τα ματια και να δει πως πρεπει να συμπεριφερεται στο εξωτερικο για να μη μας λενε ελληναρες και να μη χαλαμε τη πιατσα στραβωνει..

ρε παλικαρι ξερεις τι ειναι ο καθενας και τον κρινεις σαν ελληναρα η μη??
ποια κριτικη?
το ποσο κορυφαιο ειναι να πας σε μια χωρα με οπλο τα αγγλικα και την ομορφια σου για να ριξεις γυναικες?
οπουδηποτε ομως?
ειλικρινα ξερεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας και τι μαμουχαλιες μπορει να εχει κανει στη ζωη του?
πως τους βαζετε ολους στο ιδιο καζανι?
απλα θα αναγκασετε ανθρωπους που τους ενδιαφερει το θεμα να το γειωσουν για να αισθανεστε δικαιωμενοι?
υπαρχουν πολλοι που τους νοιαζει ξερεις να μαθουν
αλλα πραγματα αξιας οχι πραγματα πως εριξε ο ενασ την μια γκομενα και πως θα τελειωσουμε αν δουμε την τελειοτητα τςν πλασματων που καποιος καταφερε τσαμπε
ειλικρινα μπραβο του ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ?
θελει και χειροκροτημα???
καντε ενα τοπικ αναλογο με τα ποστς σας και αν δειτε ανκριβιες εδω διορθωστε
απλο ειναι .....
φιλικα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι είδους πληροφορίες ρε παληκάρι θες να μάθεις? Νομίζω ότι ο μεμο τις είπε.

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι στις διαθεσεις μου να μπαινω καθε μερα και να κανω review στα unread posts ( η τι εχασα απο το τελευταια φορα) μετα την δουλεια και να βλεπω νεα ποστς ασχετα  με το θεμα
δηλαδη εσενα σε καλυπτουν τα ποστς του και συμφωνεις?
δηλαδη θεωρεις οτι οι γνωσεις σου σε σχεση με την λευκορωσια βελτιωθηκαν με αυτα που διαβασες?
θεωρεις οτι πραγματι ειμαστε ολοι οι ελληνες τοσο χαλια η οτι ολοι παμε και πληρωνουμε να κανουμε σεξ η οτιδηποτε?
στο κατω κατω το βασικο που ειπα ηταν να ανοιξει ενα νεο τοπικ με θεματα συμβουλων και τι να κανουμε για τα θεματα που θελει
αυτα που λεει ειτε τα κανεις ρωσια η ταυλανδη η γαλλια η οπουδηποτε  εχουν το ιδιο αποτελεσμα
να σου πω εγω τι ειναι βοηθεια? και ρεπορτ?
"λοιπον μαγκες ο προορισμος ειναι νεκρος για οσους θελουν να πληρωσουν και να κανουν σεξ , δικτακτορια γαρ δεν παιζουν γυναικες για αγοραιο ερωτα.
παω λευκορωσια τακτικα και αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω"
αυτο ειναι ρεπορτ και βοηθεια
θες πιο πολλες λεπτομεριες καλως
αλλα αν θελεις να κανεις το τοπικ οπως εχει γινει απλα οικτο
anyway  απλα δεν ξαναμιλαω εδω και σταματαω να το διαβαζω γιατι σαν τροπη που εχει το τοπικ δεν με εκφραζει
φιλικα

Επισκέπτης
Φιλε γιατι τα παιρνεις ολα προσωπικα δε ειπα κανενα Ελληναρα απο δω μεσα..ουτε τους εβαλα ολους στο ιδιο καζανι. θα σου δωσω ενα παραδειγμα για το τι θεωρω Ελληναρα...Σε διαφορα ρωσικα ή μη σαιτ κοινωνικης δικτυωσης και γνωριμιων οταν μια Ρωσιδα γραψει οτι μενει Ελλαδα τη βομβαρδιζουν με λιγουρικα μηνυματα και της υποσχονται τα παντα για να τους κατσει εκαντονταδες Ελληνες..Ειναι οι ιδιοι ή παρομιοι τυποι που γραφουν λιγουρικα σχολια στις φωτο που αναρτει καθε μπαζολα ελλεηνιδα στο φεισμπουκ..λεγοντας της ποσο θεα είναι..Αυτους θεωρω Ελληναρες ότι χαλανε τη πιατσα και χαλανε τις Ρωσιδες και καθε ξενη που ερχεται στην Ελλαδα σε χρονο ρεκορ...Και πανε μετα στο εξωτερικο και χαλανε τη πιατσα και τις γυναικες και εκει..

Τωρα για τα υπολοιπα που λες ο Μεμο περιγραφει τη ψυχολογια των γυναικων αυτων και λεει τι πρεπει να αποφυγεις για να χεις επιτυχια αν δε σε ενδιαφερουν μη τα λαμβανεις υποψη δε καταλαβαινω γιατι σε ενοχλουν τοσο πολυ και θες να ανοιξουμε αλλο θρεντ. Εξαλλου το θρεντ λεει πληροφοριες για Μινσκ δε λεει Πληροφοριες μονο για αγοραιο ερωτα στο Μινσκ.

ρε παλικαρι ξερεις τι ειναι ο καθενας και τον κρινεις σαν ελληναρα η μη??
ποια κριτικη?
το ποσο κορυφαιο ειναι να πας σε μια χωρα με οπλο τα αγγλικα και την ομορφια σου για να ριξεις γυναικες?
οπουδηποτε ομως?
ειλικρινα ξερεις τι καπνο φουμαρει ο καθενας και τι μαμουχαλιες μπορει να εχει κανει στη ζωη του?
πως τους βαζετε ολους στο ιδιο καζανι?
απλα θα αναγκασετε ανθρωπους που τους ενδιαφερει το θεμα να το γειωσουν για να αισθανεστε δικαιωμενοι?
υπαρχουν πολλοι που τους νοιαζει ξερεις να μαθουν
αλλα πραγματα αξιας οχι πραγματα πως εριξε ο ενασ την μια γκομενα και πως θα τελειωσουμε αν δουμε την τελειοτητα τςν πλασματων που καποιος καταφερε τσαμπε
ειλικρινα μπραβο του ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ?
θελει και χειροκροτημα???
καντε ενα τοπικ αναλογο με τα ποστς σας και αν δειτε ανκριβιες εδω διορθωστε
απλο ειναι .....
φιλικα

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σε διαφορα ρωσικα ή μη σαιτ κοινωνικης δικτυωσης και γνωριμιων οταν μια Ρωσιδα γραψει οτι μενει Ελλαδα τη βομβαρδιζουν με λιγουρικα μηνυματα και της υποσχονται τα παντα για να τους κατσει εκαντονταδες Ελληνες..Ειναι οι ιδιοι ή παρομιοι τυποι που γραφουν λιγουρικα σχολια στις φωτο που αναρτει καθε μπαζολα ελλεηνιδα στο φεισμπουκ..λεγοντας της ποσο θεα είναι..Αυτους θεωρω Ελληναρες ότι χαλανε τη πιατσα και χαλανε τις Ρωσιδες και καθε ξενη που ερχεται στην Ελλαδα σε χρονο ρεκορ...Και πανε μετα στο εξωτερικο και χαλανε τη πιατσα και τις γυναικες και εκει..

φιλε αυτο ομως δεν ειναι ιδιωμα εθνικοτητας ειναι ιδιωμα προσωπικοτητας,και αυτο νομιζω οτι θελει να πει ο φιλος απο πανω οτι ειναι κουραστικο να κατακρινουμε την εθνικοτητα μας.αγαπουληδες στο φεισμπουκ δεν ειναι μονο οι ελληνες,ειναι ιταλοι, εγγλεζοι, γαλλοι τα παντα που γραφουν ενα σωρο μαλακιες.ολα ειναι θεμα νοημοσηνης και σταση ζωης του καθενος απεναντι στις γκομενες.οποιος ειναι να χαλασει την πιατσα θα την χαλασει οχι γιατι το θελει αλλα γιατι δεν το αντιλαμβανεται.αρα στου κουφου την πορτα...κατα τα αλλα οι πληροφοριες του μεμο ειναι πολυ χρησιμες και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αντιστοιχες απο καποιον για λιθουανια γιατι απο οτι ειδα ειναι φτωχο το θρεντ εκει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειναι στις διαθεσεις μου να μπαινω καθε μερα και να κανω review στα unread posts ( η τι εχασα απο το τελευταια φορα) μετα την δουλεια και να βλεπω νεα ποστς ασχετα  με το θεμα
δηλαδη εσενα σε καλυπτουν τα ποστς του και συμφωνεις?
δηλαδη θεωρεις οτι οι γνωσεις σου σε σχεση με την λευκορωσια βελτιωθηκαν με αυτα που διαβασες?
θεωρεις οτι πραγματι ειμαστε ολοι οι ελληνες τοσο χαλια η οτι ολοι παμε και πληρωνουμε να κανουμε σεξ η οτιδηποτε?
στο κατω κατω το βασικο που ειπα ηταν να ανοιξει ενα νεο τοπικ με θεματα συμβουλων και τι να κανουμε για τα θεματα που θελει
αυτα που λεει ειτε τα κανεις ρωσια η ταυλανδη η γαλλια η οπουδηποτε  εχουν το ιδιο αποτελεσμα
να σου πω εγω τι ειναι βοηθεια? και ρεπορτ?
"λοιπον μαγκες ο προορισμος ειναι νεκρος για οσους θελουν να πληρωσουν και να κανουν σεξ , δικτακτορια γαρ δεν παιζουν γυναικες για αγοραιο ερωτα.
παω λευκορωσια τακτικα και αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω"
αυτο ειναι ρεπορτ και βοηθεια
θες πιο πολλες λεπτομεριες καλως
αλλα αν θελεις να κανεις το τοπικ οπως εχει γινει απλα οικτο
anyway  απλα δεν ξαναμιλαω εδω και σταματαω να το διαβαζω γιατι σαν τροπη που εχει το τοπικ δεν με εκφραζει
φιλικα

E αυτό είδε, αυτό γράφει. Δε παίζει αγοραίος έρωτας, η πολιτική και κοινωνική κατασταση αυτή είναι, ο αγοραίος έρωτας αυτός είναι > δλδ σε κλαμπ ψωνίζονται είναι "ημι-επαγγελματίες". Τι άλλο να πει βρε  αδερφέ??

Επισκέπτης
Συμφωνοι σε όλες τις χωρες υπαρχουν το θεμα ειναι σε τι ποσοστο.. πχ στην Ιταλια ειναι σιγουρα παραπανω απο μας αλλά και εμεις ειμαστε στο τοπ 5 νομιζω με τουρκους αραβες ιταλους και αμερικανους.

φιλε αυτο ομως δεν ειναι ιδιωμα εθνικοτητας ειναι ιδιωμα προσωπικοτητας,και αυτο νομιζω οτι θελει να πει ο φιλος απο πανω οτι ειναι κουραστικο να κατακρινουμε την εθνικοτητα μας.αγαπουληδες στο φεισμπουκ δεν ειναι μονο οι ελληνες,ειναι ιταλοι, εγγλεζοι, γαλλοι τα παντα που γραφουν ενα σωρο μαλακιες.ολα ειναι θεμα νοημοσηνης και σταση ζωης του καθενος απεναντι στις γκομενες.οποιος ειναι να χαλασει την πιατσα θα την χαλασει οχι γιατι το θελει αλλα γιατι δεν το αντιλαμβανεται.αρα στου κουφου την πορτα...κατα τα αλλα οι πληροφοριες του μεμο ειναι πολυ χρησιμες και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν αντιστοιχες απο καποιον για λιθουανια γιατι απο οτι ειδα ειναι φτωχο το θρεντ εκει.

Επισκέπτης
τεραστιο respect στον σιναγονιστι μεμο!!!!!!!
εχο ξεροχισει χιστι μου με το πορνορεπορταζ σου!!!!!
σινεχισε ακαθεκτοσ να μασ ενιμερονισ απο τα σλαβικα αλονια τισ ιδονισ!!!!!!
αξιοσ ανατολικοσ πορνορεπορτερ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Eγω αυτο που βλεπω ειναι πως οταν καποιος σας λεει την πραγματικοτητα και οχι αυτο που επιθυμειτε να ακουσετε του την πεφτουνε κατα ριπας!!

Το ιδιο δεν εγινε και με το δασκαλο Ιωσηφ?Τον τζασατε τελικα και ησυχασατε! Αληθεια καθησε κανεις απο αυτους που τον κραζανε να καταλαβει οτι ο ανθρωπος ταχε πει ολα?Μπαααααα εδω καθοντουσαν και τον λεγανε μεχρι και ¨εθνικιστη¨ επειδη αναμεσα στις περιγραφες ελεγε και μερικες πολιτικες σημειωσεις!

οσο για μενα και για να φυγει η καψα μερικων που νομιζουνε οτι ειμαι ο Ρουβας με τα λεφτα του Κασιδοκωστα...
1. Ειμαι μετριας εμφανισης! Αλλα εχω την τυχη να εχω το σωματοτυπο που θεωρουν ελκυστικο οι ανατολικες,ψηλος γεροδεμενος δηλαδη..
2. Δεν ειμαι εκατομμυριουχος! Ο σεξοτουρισμος ειναι ουσιαστικα η μονη σπαταλη που κανω για τον εαυτο μου γιατι τη γουσταρω! Και επειδη τα λεφτα μου ταχω βγαλει με ιδρωτα δεν καταδεχομαι να με δουλευει η καθε μια ξεβρακωτη Ουκρανεζα, Λευκορωσσιδα, Πολωνεζα, Σλοβακα, Ρωσσιδα κ.λ.π. και να μου τα τρωει, ενιοτε μαζι με τον γκομενο της η με τους αλλους 10 που τη σπονσοραρουν!!!
3. Δε θεωρω οτι οι Ελληνες ειναι οι χειροτεροι! Οι Ελληνες ειναι ακομη αβγαλτοι στο σεξοτουρισμο σε συγκριση με τους πρωτους διδαξαντες τους Ιταλους! Ακομη και εγω οταν ανακαλυπτα προορισμους, ειμουν ο μονος Ελληνας σε ενα αεροπλανο γεματο Ιταλους! Ακολουθουν οι Αραβες (κοντευουν να τους ισοσκελισουν γιατι ειναι παμπλουτοι και παρα πολυ σπαταλοι για το μουνι), μετα οι Τουρκοι και μετα ολοι οι αλλοι με ιδιαιτερη εμφαση σε Αμερικανους και ΙαπωνεζοΚινεζους που τους βρισκεις πλεον σχεδον παντου!!!
οι Ελληνες ακομη ΔΕΝ θεωρουνται σεξοτουριστες!!!Εκει που θα συναντησετε 1 Ελληνα, θα υπαρχουν ηδη 300 ιταλοι, 50 Τουρκοι και 50 Αραβες! Και ειναι και ενας απο τους λογους που σε αρκετες ανατολικες χωρες θεωρουμαστε ξεχωριστοι, επειδη δε μας εχουνε παρει χαμπαρι ακομη οι γυναικες σε αυτα τα μερη!! Αποτι βλεπω αρκετοι ειναι καβλωμενοι να πανε και να τα κανουνε ολα λιμπα, ας πατε, και καντε ΟΤΙ καταλαβαινετε! μην περιμενετε ομως να σας πω τα νεα μερη που ειναι ακομη παρθενα!!! Για μενα το μινσκ κοντευει να γινει Κιεβο και δεν το γουσταρω ιδιαιτερα πια, γιαυτο εχω ψαξει και εχω βρει αλλα καλυτερα....Αυτο ειναι και ενα ακομη δειγμα για το ποσο πισω ειναι οι Ελληνες...οταν οι αλλοι ηδη χαλανε εναν προορισμο οι Ελληνες αρχιζουν τα τον γνωριζουνε!

Επειδη θεωρω μεγιστη αχαριστια να την ακουω και απο πανω επειδη δεν τα γραφω οπως θελουν μερικοι, θαθελα καταρχην να τους ρωτησω αν οι ιδιοι ειχανε χαλασει το χρονο και το χρημα(που δεν μου περισευουν αμφοτερα) και που στην τελικη δε μου τα δανεισε κανενας απο ολους αυτους που μου τη λενε,και με την καλη μου θεληση επιχειρω να σας μεταφερω το κλιμα που επικρατει ωστε να ειστε προετοιμασμενοι και να αποφυγετε τις κακοτοπιες, και σας εβριζαν και απο πανω πως θα νιωθατε?

Αμα ειστε τοσο μαγκες χαλαστε τα δικα σας λεφτα, σπαταληστε το δικο σας χρονο, αλωνιστε μια χωρα απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη με οποιδηποτε μεσο,διακυνδυνεψτε την ακεραιοτητα σας η να πεσετε θυμα ληστειας,  πηγαιντε σε χωρες που δεν υπαρχει Ελληνικο προξενειο και αν σας συμβει κατι θα σας ψαχνουνε, καντε τις σωστες γνωριμιες σε καθε μερος, μαθετε τη γλωσσα τους, μαθετε που και πως και γιατι πηγαινουνε οι ντοπιοι, μαθετε τα ηθη και εθιμα τους, μελετηστε την ιστορια και την πολιτικη και οικονομικη πραγματικοτητα, μαθετε να βρισκετε φθηνα εισητηρια και προσφορες σε ξενοδοχεια, μαθετε σε ποιες χωρες και γιατι πρεπει να μενετε σε ξενοδοχειο και σε ποιες σε διαμερισμα, γνωριστε ντοπιες, γαμηστε τες, καντε σχεση μαζι τους, φερτε τις στην Ελλαδα για να δειτε πως συμπεριφερονται,μαθετε την ψυχολογια τους, μαθετε πως βλεπουν τους ξενους, μαθετε ποιος και γιατι ειναι ανταγωνιστης σας σε καθε χωρα, μαθετε τα κολπα για να τους ξεπερνατε(τους ανταγωνιστες) και μετα ελατε να μας τα γραψετε κι εσεις!Γιατι αυτο ειναι ο σεξοτουρισμος, οχι το παω σε μια ξενη χωρα και γαμαω στα εκει μπουρδελα!

Καντε το λοιπον και εγω θα ειμαι ο καλυτερος αναγνωστης σας το υποσχομαι!

Αφου λοιπον τον ξερετε τον τροπο εσεις καλυτερα και θεωρειτε οτι λεω μαλακιες, παρτε μαζι σας μερικα λαπτοπ και ενα τσουβαλι λεφτα και αρχιστε να τα μοιραζετε οπως κανουνε οι Αραβες! Σας διαβεβαιωνω οτι 100% θα γαμησετε ειτε ειστε στο Μινσκ, ειτε στο Κιεβο ή ακομη και στη Νεα Υορκη!Α μην ξεχασετε να ψαξετε και σε μερικα σαϊτ νυφοπαζαρα με ανατολικες! Εκει θα βρειτε τον ερωτα της ζωης σας (και καλη κοπελα!)

Αμα σε μια πουτανα πας και της πεις εισαι πουτανα, θα παρεξηγηθει!
Το ιδιο αμα πεις σε ενα θυμα οτι τον κοροϊδευουνε!
και οι δυο θα σε βρισουνε!

Επειδη λοιπον δεν εχω καμια διαθεση να βριζομαι με κανεναν δεν ξαναγραφω εδω τιποτα. Οσοι θελουν να ακουσουν αυτα που λεω ξερουν που θα με βρουν!οι υπολοιποι βαλτε τα κουστουμακια σας, παρτε τους χαρτοφυλακες με τα ευρα, παρτε και μερικα "χρησιμα" δωρακια των 300Ευρω και ανω και τρεξτε σε καθε ανατολικη πρωτευουσα και τραβατε να ταϊζετε (μαζι με αλλους 10 ανα γκομενα) την καθε μια που θα βρειτε! Σπονσοριλικι δε θελετε να κανετε? Ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα! Εγω σας ειμαι παντελως αχρηστος!

Αντε γεια...

Υ.Γ. αμα θελετε λευκορωσσιδες πουτανες ή στριπτιτζουδες να πατε στην Κων/πολη, στη Βαρσοβια ή στην Κυπρο! Εκει θα τις βρειτε, στο Μινσκ δεν εχει!

Επισκέπτης
εχισα για ακομι μια φορα λεμε!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
memosan προχορα σε θελει ολι ι χορα χισταρα μου!!!!!!!!!!!!!
μακραν ο πιο μαχιμοσ ανατολικοσ ρεπορτερ που εχι περασει απο το bourdela.tv!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eγω αυτο που βλεπω ειναι πως οταν καποιος σας λεει την πραγματικοτητα και οχι αυτο που επιθυμειτε να ακουσετε του την πεφτουνε κατα ριπας!!

Το ιδιο δεν εγινε και με το δασκαλο Ιωσηφ?Τον τζασατε τελικα και ησυχασατε! Αληθεια καθησε κανεις απο αυτους που τον κραζανε να καταλαβει οτι ο ανθρωπος ταχε πει ολα?Μπαααααα εδω καθοντουσαν και τον λεγανε μεχρι και ¨εθνικιστη¨ επειδη αναμεσα στις περιγραφες ελεγε και μερικες πολιτικες σημειωσεις!

οσο για μενα και για να φυγει η καψα μερικων που νομιζουνε οτι ειμαι ο Ρουβας με τα λεφτα του Κασιδοκωστα...
1. Ειμαι μετριας εμφανισης! Αλλα εχω την τυχη να εχω το σωματοτυπο που θεωρουν ελκυστικο οι ανατολικες,ψηλος γεροδεμενος δηλαδη..
2. Δεν ειμαι εκατομμυριουχος! Ο σεξοτουρισμος ειναι ουσιαστικα η μονη σπαταλη που κανω για τον εαυτο μου γιατι τη γουσταρω! Και επειδη τα λεφτα μου ταχω βγαλει με ιδρωτα δεν καταδεχομαι να με δουλευει η καθε μια ξεβρακωτη Ουκρανεζα, Λευκορωσσιδα, Πολωνεζα, Σλοβακα, Ρωσσιδα κ.λ.π. και να μου τα τρωει, ενιοτε μαζι με τον γκομενο της η με τους αλλους 10 που τη σπονσοραρουν!!!
3. Δε θεωρω οτι οι Ελληνες ειναι οι χειροτεροι! Οι Ελληνες ειναι ακομη αβγαλτοι στο σεξοτουρισμο σε συγκριση με τους πρωτους διδαξαντες τους Ιταλους! Ακομη και εγω οταν ανακαλυπτα προορισμους, ειμουν ο μονος Ελληνας σε ενα αεροπλανο γεματο Ιταλους! Ακολουθουν οι Αραβες (κοντευουν να τους ισοσκελισουν γιατι ειναι παμπλουτοι και παρα πολυ σπαταλοι για το μουνι), μετα οι Τουρκοι και μετα ολοι οι αλλοι με ιδιαιτερη εμφαση σε Αμερικανους και ΙαπωνεζοΚινεζους που τους βρισκεις πλεον σχεδον παντου!!!
οι Ελληνες ακομη ΔΕΝ θεωρουνται σεξοτουριστες!!!Εκει που θα συναντησετε 1 Ελληνα, θα υπαρχουν ηδη 300 ιταλοι, 50 Τουρκοι και 50 Αραβες! Και ειναι και ενας απο τους λογους που σε αρκετες ανατολικες χωρες θεωρουμαστε ξεχωριστοι, επειδη δε μας εχουνε παρει χαμπαρι ακομη οι γυναικες σε αυτα τα μερη!! Αποτι βλεπω αρκετοι ειναι καβλωμενοι να πανε και να τα κανουνε ολα λιμπα, ας πατε, και καντε ΟΤΙ καταλαβαινετε! μην περιμενετε ομως να σας πω τα νεα μερη που ειναι ακομη παρθενα!!! Για μενα το μινσκ κοντευει να γινει Κιεβο και δεν το γουσταρω ιδιαιτερα πια, γιαυτο εχω ψαξει και εχω βρει αλλα καλυτερα....Αυτο ειναι και ενα ακομη δειγμα για το ποσο πισω ειναι οι Ελληνες...οταν οι αλλοι ηδη χαλανε εναν προορισμο οι Ελληνες αρχιζουν τα τον γνωριζουνε!

Αμα ειστε τοσο μαγκες χαλαστε τα δικα σας λεφτα, σπαταληστε το δικο σας χρονο, αλωνιστε μια χωρα απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη με οποιδηποτε μεσο,διακυνδυνεψτε την ακεραιοτητα σας η να πεσετε θυμα ληστειας,  πηγαιντε σε χωρες που δεν υπαρχει Ελληνικο προξενειο και αν σας συμβει κατι θα σας ψαχνουνε, καντε τις σωστες γνωριμιες σε καθε μερος, μαθετε τη γλωσσα τους, μαθετε που και πως και γιατι πηγαινουνε οι ντοπιοι, μαθετε τα ηθη και εθιμα τους, μελετηστε την ιστορια και την πολιτικη και οικονομικη πραγματικοτητα, μαθετε να βρισκετε φθηνα εισητηρια και προσφορες σε ξενοδοχεια, μαθετε σε ποιες χωρες και γιατι πρεπει να μενετε σε ξενοδοχειο και σε ποιες σε διαμερισμα, γνωριστε ντοπιες, γαμηστε τες, καντε σχεση μαζι τους, φερτε τις στην Ελλαδα για να δειτε πως συμπεριφερονται,μαθετε την ψυχολογια τους, μαθετε πως βλεπουν τους ξενους, μαθετε ποιος και γιατι ειναι ανταγωνιστης σας σε καθε χωρα, μαθετε τα κολπα για να τους ξεπερνατε(τους ανταγωνιστες) και μετα ελατε να μας τα γραψετε κι εσεις!Γιατι αυτο ειναι ο σεξοτουρισμος, οχι το παω σε μια ξενη χωρα και γαμαω στα εκει μπουρδελα!

Καντε το λοιπον και εγω θα ειμαι ο καλυτερος αναγνωστης σας το υποσχομαι!

Επειδη λοιπον δεν εχω καμια διαθεση να βριζομαι με κανεναν δεν ξαναγραφω εδω τιποτα. Οσοι θελουν να ακουσουν αυτα που λεω ξερουν που θα με βρουν!οι υπολοιποι βαλτε τα κουστουμακια σας, παρτε τους χαρτοφυλακες με τα ευρα, παρτε και μερικα "χρησιμα" δωρακια των 300Ευρω και ανω και τρεξτε σε καθε ανατολικη πρωτευουσα και τραβατε να ταϊζετε (μαζι με αλλους 10 ανα γκομενα) την καθε μια που θα βρειτε! Σπονσοριλικι δε θελετε να κανετε? Ιδου η ροδος, ιδου και το πηδημα! Εγω σας ειμαι παντελως αχρηστος!

Αντε γεια...
καταρχην για την εμαφανιση.το ψηλος γεροδεμενος μπορει πολλες φορες να ειναι αρνητικο να της φοβιζει.βεβαια εξαρταται απο τον ανθρωπο και το πως φενεται.στην Ανατολικη Ευρωπη θα ελεγα εχουν μεγαλη περαση οι αντρες του τυπου του πιτσιλιστη 164 υψος και γλυκουλης.μαλιστα πριν ερθει στη Ρωσσια το καλοκαιρι που μας περασε.τον Απρηλιο οταν ημουνα Ελλαδα και τον προτωειδα προβλεψα αμεσως την επυτηχια του.τον κοιταγαν και χαμογελαγαν οι γκομενες.και στη Μολδαβια ειχε επυτηχια αφου του καθονταν οι πουτανες απο της ντισκο τσαμπα.----οσο γι αυτους που βριζουν το 99% δεν εχουνε παει πότε στο εξωτερικο!και καθονται στο σα'ι'τ μονο για να βρισουν.δυστηχως υπαρχουν και αυτοι!μην τους δινεις σημασια!αν σου κολισουν πολυ βαλτους στη θεση τους και χεστους.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τελικά δεν πρέπει να δίνουμε πολύ σημασία στα λεγόμενα κάποιου που απλά θέλει να αρπαχτεί...προσωπικά θα
παροτρύνω τον φίλο memosan να συνεχίσει να γράφει εδώ γιατί είμαστε και εμείς που μπορεί να μην γράφουμε πολύ
αλλά ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ με ενδιαφέρον και κρατάμε τις σημειώσεις μας...εδώ να γράφει όποιος έχει να πει
κάτι, μην τσακωνόμαστε...και ο memosan έχει να πει. Προσωπικά θα ανταποδώσω όταν με το καλό γυρίσω απο το επόμενο πορνοταξίδι μου τον Μάη και θα γράψω τις δικές μου συμβουλές και εμπειρίες...μέχρι τότε θα διαβάζω και δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμα μου να μαθαίνω τις πληροφορίες που θέλω απο γνώστες-δασκάλους του γνήσιου σεξοτουρισμου...γι'αυτό ηρεμία και σεβασμός σε όποιον κάθεται και γράφει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom