spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
memo ποσο ειναι ενα ευρω/με ενα ρουβλι λευκορωσικο?
1ευρω=4035 Μπελαρουσιαναmemo ποσο ειναι ενα ευρω/με ενα ρουβλι λευκορωσικο?
Δημητρακη, για ξαναπες το αυτο. Ποιον πιασανε να λεει ψεματα και να δημοσιευει φοτογραφιες κατεβασμενες απο το νετ παρουσιαζοντας τις για γκομενες του? ονομα θελω να ακουσω. ποιος ειπες; ποιοςςςςςςςςςςςςςςΚαλα ολα αυτα.αλλα δεν ειναι καλητερα να βρεις ντοπιους φιλους.και το σημαντηκοτερο να αποφευγεις τετοια μερη που πηγαινουν τετοιες γκομενες που ψαχνουν θυματα.αν το κανεις αυτο πας με μια παρεα ντοπιων σε μια ντισκο μονο για ντοπιους θα εχις τρομερα αποτελεσματα και δεν θα χαλασεις τα λεφτα που γραφεις!ουτε δωρακια θα δωσεις-----οσο για της φωτο πρεπει να εισαι προσεκτικος γιατι μια φορα να σε πιασουν να λες ψεματα μετα γινεσαι αναξιοπιστος.και οι διαφοροι προβοκατορες του σα'ι'τ που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα.και κοιτανε να σου βρουνε οτιδηποτε.θα στο θυμιζουν συνεχεια---------τον Πιτσι ξεχνα τον προς το παρον ετοιμαζεται να ερθει Αγια Πετρουπολη ερωτευθηκε παραφορα!!!!!!!!!
εισαι τελειως βλημα εσυ!Δημητρακη, για ξαναπες το αυτο. Ποιον πιασανε να λεει ψεματα και να δημοσιευει φοτογραφιες κατεβασμενες απο το νετ παρουσιαζοντας τις για γκομενες του? ονομα θελω να ακουσω. ποιος ειπες; ποιοςςςςςςςςςςςςςς
ρε μπας και εισαι ρωσος/ρωσιδα?υπολογγισμους!
Δημητρακη η φωτο που ποσταρες με το αμαξι σου ειναι ψευτικες! Λες ψεματα! Οριστε βρηκα κι εγω ιδιες στο ιντερνετ!
http://[URL unfurl="true"]www.kalogeropoulos.gr/LH2Uploads/ItemsContent/7614/Resize-of-10-VW-Tuareg.-Car-Cinema-Navigation-Pioneer-Avic-D3-Veba.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]καταρχην αυτο που εβαλες ειναι Αμερικανικο και χωρις пневмоподвеска δεν εχει καμια σχεση με το δικο μου!---οι τρεις φωτο ειναι αυτες που τραβηξα σημερα.η τεταρτη ειναι απο τη αγγελια.αν προσεξεις το χρωμα απο το διακοπτη που αναβει τα φωτα ειναι λιγο ξεφτισμενο.δες την τριτη και τεταρτη φωτογραφια.
κοιταχτε παιδια.οτι εβαλε μια φορα φωτογραφιες απο το ιντερνετ ο memosan δεν εκανε και κανα εγγλημα!δε νομιζω οτι πρεπει να τον εκτελεσεται κιολας παντος εχει δωσει πολυ καλες πληροφωριες.αν τον σκασεται θα σταματισει να γραφει και εσεις θα χασετε!γιατι οτι ειπε ειναι σωστο.δε λεω μερικες φορες καλη ειναι η κριτικη αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να τρωγοσαστε για ψιλοπραγματα!ουτε να περιμενεται καποιος να κανει ενα λαθος για να τον κραξεται.Δημητρακη, για ξαναπες το αυτο. Ποιον πιασανε να λεει ψεματα και να δημοσιευει φοτογραφιες κατεβασμενες απο το νετ παρουσιαζοντας τις για γκομενες του? ονομα θελω να ακουσω. ποιος ειπες; ποιοςςςςςςςςςςςςςς
Παρακαλώ για ενημέρωση αναφορικά με την έκδοση visa για την Λευκορωσία.
Εξ΄ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει πρεσβεία στην Ελλάδα και η πρεσεβεία της Ρωσίας έχει σταματήσει να εκδίδει βίζες για Λευκορωσία.
Κάθε αξιόπιστη πληροφορία δεκτή.
Ευχαριστώ
το θεο που με εστειλε πρωτη φορα εκει πριν απο χρονια και τον ΠΠο που με στηριζει ηθικα στη μαχη μου με τον κομμουνισμο της Λευκορωσιας!Ευχαριστώ!
το θεο που με εστειλε πρωτη φορα εκει πριν απο χρονια και τον ΠΠο που με στηριζει ηθικα στη μαχη μου με τον κομμουνισμο της Λευκορωσιας!
αχαχαχααχαχαχα
Μαζί σου σύντροφε!
Κατά τα φαινόμενα θα βρίσκομαι εκεί την 1η ή 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Σκέφτομαι για διαμέρισμα και έχω βρεί 1-2 παρόχους.
Κάθε άλλη πληροφορία, εφόσον υπάρχει, είναι καλοδεχούμενη και εκτιμιταία.
Μαζί σου σύντροφε!
Κατά τα φαινόμενα θα βρίσκομαι εκεί την 1η ή 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Σκέφτομαι για διαμέρισμα και έχω βρεί 1-2 παρόχους.
Κάθε άλλη πληροφορία, εφόσον υπάρχει, είναι καλοδεχούμενη και εκτιμιταία.
να συστηθουμε,Ποιός είναι ο sex reporter?
Γράφει και εδώ?
Είναι σωστός!