Νέα

Λευκορωσία - Μίνσκ Πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos fkr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
memo ποσο ειναι ενα ευρω/με ενα ρουβλι λευκορωσικο?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
memo ποσο ειναι ενα ευρω/με ενα ρουβλι λευκορωσικο?
1ευρω=4035 Μπελαρουσιανα

με λιγα λογια τα μικρα χαρτονομισματα(εκει δεν εχουνε κερματα) πιανουνε μονο χωρο στο πορτοφολι.... οτι ειναι κατω απο 500 μην τα παιρνεις ουτε σα ρεστα, δε χρησιμευουν πουθενα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καλα ολα αυτα.αλλα δεν ειναι καλητερα να βρεις ντοπιους φιλους.και το σημαντηκοτερο να αποφευγεις τετοια μερη που πηγαινουν τετοιες γκομενες που ψαχνουν θυματα.αν το κανεις αυτο πας με μια παρεα ντοπιων σε μια ντισκο μονο για ντοπιους θα εχις τρομερα αποτελεσματα και δεν θα χαλασεις τα λεφτα που γραφεις!ουτε δωρακια θα δωσεις-----οσο για της φωτο πρεπει να εισαι προσεκτικος γιατι μια φορα να σε πιασουν να λες ψεματα μετα γινεσαι αναξιοπιστος.και οι διαφοροι προβοκατορες του σα'ι'τ που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα.και κοιτανε να σου βρουνε οτιδηποτε.θα στο θυμιζουν συνεχεια---------τον Πιτσι ξεχνα τον προς το παρον ετοιμαζεται να ερθει Αγια Πετρουπολη ερωτευθηκε παραφορα!!!!!!!!!
Δημητρακη, για ξαναπες το αυτο. Ποιον πιασανε να λεει ψεματα και να δημοσιευει φοτογραφιες κατεβασμενες απο το νετ παρουσιαζοντας τις για γκομενες του? ονομα θελω να ακουσω. ποιος ειπες; ποιοςςςςςςςςςςςςςς :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δημητρακη, για ξαναπες το αυτο. Ποιον πιασανε να λεει ψεματα και να δημοσιευει φοτογραφιες κατεβασμενες απο το νετ παρουσιαζοντας τις για γκομενες του? ονομα θελω να ακουσω. ποιος ειπες; ποιοςςςςςςςςςςςςςς :2funny:
εισαι τελειως βλημα εσυ!

ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις καν την ιστορια!

Αντε τραβα να γαμησεις στο μεταξι να ξελαμπικαρεις και ασε με εμενα να λεω πιπες...

Υ.Γ. απο τις τοσες γκομενες που εχω ποσταρει, βρεθηκε μια η οποια εχει προφιλ σε καποιο σαϊτ(προτωφανες για ρωσσιδα/ουκρανεζα/λευκορωσσιδα!) η οποια ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ με καποιον αλλο χρηστη (αρα μαλλον υπαρχει η γκομενα) και επειδη του ζητησε λεφτα απο το skype (αλλο προτωφανες, λες και δεν εχω πει 10 φορες για τους καρχαριες) αυτο στο μυαλουδακι σου σημαινει οτι ειναι ψευτικη η φωτο? Ο εγκεφαλος σου ειναι πολυ μπροστα στους υπολογγισμους!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δημητρακη η φωτο που ποσταρες με το αμαξι σου ειναι ψευτικες! Λες ψεματα! Οριστε βρηκα κι εγω ιδιες στο ιντερνετ!
http://[URL unfurl="true"]www.kalogeropoulos.gr/LH2Uploads/ItemsContent/7614/Resize-of-10-VW-Tuareg.-Car-Cinema-Navigation-Pioneer-Avic-D3-Veba.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΜΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Καλώς ήρθες ρε θηρίο? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αναφορά! γρήγορα!
Πότε ήρθες.πού πήγες,πόσες μάμησσες,πόσο σου βγήκε!

άντε,ακόμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη η φωτο που ποσταρες με το αμαξι σου ειναι ψευτικες! Λες ψεματα! Οριστε βρηκα κι εγω ιδιες στο ιντερνετ!
http://[URL unfurl="true"]www.kalogeropoulos.gr/LH2Uploads/ItemsContent/7614/Resize-of-10-VW-Tuareg.-Car-Cinema-Navigation-Pioneer-Avic-D3-Veba.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]καταρχην αυτο που εβαλες ειναι Αμερικανικο και χωρις пневмоподвеска δεν εχει καμια σχεση με το δικο μου!---οι τρεις φωτο ειναι αυτες που τραβηξα σημερα.η τεταρτη ειναι απο τη αγγελια.αν προσεξεις το χρωμα απο το διακοπτη που αναβει τα φωτα ειναι λιγο ξεφτισμενο.δες την τριτη και τεταρτη φωτογραφια.

Συνημμένα

• moi tuareg6.jpg
    moi tuareg6.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στις 2 τελευταιες φωτο ειναι εξω απο τη ντισκο Ρόσσι και εξω απο το Гипермаркет Карусель.αυτο για να μην εχει κανεις καμια αμφιβολια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κοιταχτε παιδια.οτι εβαλε μια φορα φωτογραφιες απο το ιντερνετ ο memosan δεν εκανε και κανα εγγλημα!δε νομιζω οτι πρεπει να τον εκτελεσεται κιολας :ak:παντος εχει δωσει πολυ καλες πληροφωριες.αν τον σκασεται θα σταματισει να γραφει και εσεις θα χασετε!γιατι οτι ειπε ειναι σωστο.δε λεω μερικες φορες καλη ειναι η κριτικη αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να τρωγοσαστε για ψιλοπραγματα!ουτε να περιμενεται καποιος να κανει ενα λαθος για να τον κραξεται.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δυο-τρια πραγματακια που παρατηρησα κατα την τελευταια μου επισκεψη στο Μινσκ...

1. εχουν δυσκολεψει αρκετα οι πορτες στα μαγαζια (πλην ΝΕΧΤ). Υποθετω γιατι οι ντοπιοι(ες) εχουνε αρχισει να σπαζονται με τους αρκετους λαμογιο-τουρκοαραβοιταλους που κανανε σαν παλαβοι οταν βρισκοντουσαν σε αυτα τα μαγαζια και ενοχλουσαν σε ασχημο σημειο μερικες φορες τις κοπελες. Η ενδεικνυομενη μεθοδος εισοδου σε αυτα τα μαγαζια ειναι μεσω τηλεφωνικης κρατησης τραπεζιου(απαραιτητα με μπουκαλι). Αν δε το κανει καποιος ντοπιος, πιθανο ο ρεσεψιονιστ απο το ξενοδοχειο που διαμενετε, ειναι ακομη καλυτερα καθως θα κανει και τις απαραιτητες συστασεις. Αποτι καταλαβα θελουν να εξασφαλισουν οτι οι ξενοι και θα ξοδεψουν στο μαγαζι αλλα και ειναι και σχετικα γνωστοι οσον αφορα τη συμπεριφορα τους. Μαλλον εχουνε γινει πανηγυρια και φασαριες με ξενους και αποφασισαν να βαλουν φρενο, περιμενω ριπορτ απο ντοπιους γνωστους μου και θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες.
Απαξ και εισελθετε παντως, θα διαπιστωσετε οτι οι ντοπιες εξακολουθουν εκτος απο πανεμορφες να ειναι και ευπροσιτες οπως παλια...

2. Παρατηρηθηκε νεα κατηγορια ερασιτεχνιδων ερωτικων συντροφων. Οι δεσποινιδες αυτες συχναζουν στον ημιοροφο και το λομπυ του ξενοδοχειου CROWN PLAZA και θα τις ξεχωρισετε επειδη ειναι μονες τους και πινουν ΜΟΝΟ πορτοκαλαδα την οποια τους προσφερει δωρεαν το ξενοδοχειο. Αυτες απευθυνονται κατα βαση στους ενοικους του εν λογω ξενοδοχειου ιδιως σε αυτους που θελουν να ενοικιασουν γυναικεια συντροφια αλλα δεν θελουν να μπουν στο γνωστο κλαμπ που συν εδραζεται στον χωρο αυτο.Οι τιμες ειναι 100ευρω για ολο το βραδυ + τα εξοδα του δωματιου(αν διανυκτερευσετε στο χοτελι). Επειδη μαλλον εχει πεσει αναδουλεια οι κοπελες τωρα ερχονται και στο διαμερισμα σας. Σημειωτεον οτι στα λοιπα ξενοδοχεια του Μινσκ ΔΕΝ επιτρεπεται η διανυκτερευση κορασιδος που θα φερετε απ'εξω αν αυτη δεν εχει μαζι της ταυτοτητα η διαβατηριο και δε σπρωξετε και το σχετικο μαρουλι στον ρεσεψιονιστ.
Σε ανταλλαγμα βεβαια περαν της συντροφιας, παιρνετε και ασφαλεια καθως την κοπελα ΔΕΝ την αφηνει η ρεσεψιον να φυγει το πρωϊ μονη της διχως να δωσετε εσεις το ΟΚ.Αυτο ειναι σημαντικο και μπορουν να το εκτιμησουν φανταζομαι ανθρωποι που ειχαν ασχημες εμπειριες απο Ουκρανια ή Πολωνια...

3. Παρατηρηθηκε επισης το φαινομενο στο κλαμπ(ντισκο) ΤΙΜΕ το οποιο βρισκεται εντος του υπογειου εμπορικου κεντρου που λειτουργει διπλα ακριβως απο το Χοτελ Μινσκ, να γινεται "περασμα" που λενε για τα πρωτα ποτακια απο πληθος κοσμου.Σαυτο συντελει και το γεγονος οτι διπλα βρισκεται και σταθμος του μετρο. Αδειαζει βεβαια σχετικα νωρις το συγκεκριμενο μαγαζι οποτε θα πρεπει να μετακινηθειτε πλεον στα λοιπα κλαμπακια της πολης.Αποτελει παντως καλο ποστο για την πρωτη γνωριμια και τη συνεχεια της διασκεδασης αλλου...

4. Ακουγεται οτι η προεδραρα ο Λουκατσεκγκο ακολουθωντας το παραδειγμα της Κινας εχει σκοπο να επιβαλλει αυστηρους περιορισμους στη χρηση του διαδικτυου!! Αν αυτο επιτευχθει τοτε η κατασταση θα ξαναγινει μαγικη καθως ο μονος τροπος επικοινωνιας μιας ντοπιας με εναν αλλοδαπο πλεον θα ειναι η προσωπικη επαφη ΕΚΕΙ καθως ως γνωστον δυσκολα εως παρα πολυ δυσκολα μια Λευκορωσσιδα κορασις παιρνει βιζα Σεγκεν.Επισης συζητιεται εντονα πως η Λευκορωσσια συντομα θα ενταχθει(?) με καποια μορφη συνομοσπονδιας εις τη μητερα Ρωσσια και ως εκ τουτου εχουν αρχισει να εμφανιζονται εις τους κεντρικους δρομους του Μινσκ διαφορες Λαμποργκινι, Φερραρι, Μπεντλεϋ και λοιπα "οικογενειακα" αυτοκινητα Ρωσσων μαφιοζων που εχουν ερθει ηδη να κανουν τα σχετικα κοννε...

Αυτια....

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παρακαλώ για ενημέρωση αναφορικά με την έκδοση visa για την Λευκορωσία.
Εξ΄ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει πρεσβεία στην Ελλάδα και η πρεσεβεία της Ρωσίας έχει σταματήσει να εκδίδει βίζες για Λευκορωσία.

Κάθε αξιόπιστη πληροφορία δεκτή.

Ευχαριστώ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Παρακαλώ για ενημέρωση αναφορικά με την έκδοση visa για την Λευκορωσία.
Εξ΄ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω δεν υπάρχει πρεσβεία στην Ελλάδα και η πρεσεβεία της Ρωσίας έχει σταματήσει να εκδίδει βίζες για Λευκορωσία.

Κάθε αξιόπιστη πληροφορία δεκτή.

Ευχαριστώ

βιζα θα βγαλεις εκει στο αεροδρομιο
ή με το οριτζιναλ βαουτσερ απο το ξενοδοχειο που θα μεινεις(οχι απο mail)
ή με τη διευθυνση αυτου που θα σε φιλοξενησει

να εχεις μαζι σου και μια φωτογραφια ;)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ!
Επιβεβαιώνεις την πληροφορία και από αλλού.

Κατά τα λοιπά... διάβασα τα περισσότερα από όσα έχεις γράψει και συμφωνώ απόλυτα!!!

Νασαι καλά!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
το θεο που με εστειλε πρωτη φορα εκει πριν απο χρονια και τον ΠΠο που με στηριζει ηθικα στη μαχη μου με τον κομμουνισμο της Λευκορωσιας!

αχαχαχααχαχαχα

Μαζί σου σύντροφε!
Κατά τα φαινόμενα θα βρίσκομαι εκεί την 1η ή 2η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Σκέφτομαι για διαμέρισμα και έχω βρεί 1-2 παρόχους.
Κάθε άλλη πληροφορία, εφόσον υπάρχει, είναι καλοδεχούμενη και εκτιμιταία.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μαζί σου σύντροφε!

λιγο διαχυτες ειναι αλλα εχει τα παντα ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μαζί σου σύντροφε!

χμμμ οι τιμουλες που ειδα στα λινκσ που εβαλες ειναι λιγο τσιμπημενες παντως.... εχε το υποψιν σου ;)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ποιός είναι ο sex reporter?
Γράφει και εδώ?
Είναι σωστός!

Stories