Θα παραθέσω τον εαυτό μου, μπας και βάλω μυαλό και σταματήσω να ασχολούμαι με τα συγκεκριμένα μαλακιστήρια...
Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι καμιά εργοστασιακή ρύθμιση να βγαίνουν τόσο μαλακισμένες..
Βλέπω μια ξανθιά καραμουνάρα σε ένα club, παίζει eye contact μου χαμογελάει και πάω.
Με το που μου λέει ότι είναι Λετονή ψιλομαγκώνομαι...
Ο διάλογος από μέρους της προβληματικός, κοινωνικότητα μηδέν..
Ρίχνει και ένα κράξιμο στην Ελλάδα ότι κατέβηκε Κρήτη(Ηράκλειο) και ήταν όλα βρώμικα και γτπ.
Μπορεί και να ήταν, αλλά δεν τα χώνεις έτσι στο 10λεπτο σε κάποιον που μόλις γνώρισες,
οπότε της είπα ότι μπορώ να της αλλάξω την γνώμη για την Ελλάδα,
αλλά ότι και αυτή πρέπει να μου αλλάξει τη γνώμη για τις Λετονές..
Η φάση δε ρολάρει, μια κρύο μια ζέστη..
Σκεφτείτε ότι της έδειξα στο κινητό καλοκαιρινές φωτογραφίες από τη Ρίγα, από την οποία κατάγεται
και η αντίδρασή της ήταν.....καμία αντίδραση...
Σε κάποια φάση της λέω στο πιο κόσμιο ότι είναι βαρύ πεπόνι και μου λέει ότι είναι....άθλος να βγει κάποιος μαζί της
Έχει περάσει κανά 20λεπτο, ζητάω τηλέφωνο δεν...Ζητάω social δεν...
Οπότε την χαιρετάω και φεύγω,κάνω 2 βήματα και με πιάνει από τον ώμο να γυρίσω πίσω...
Συνεχίζουμε να μιλάμε και επειδή οι πιθανότητες να την φορτώσω το ίδιο βράδυ ήταν μηδέν,
πριν συμπληρώσουμε σχεδόν μια ώρα μπλα-μπλα, της είπα ότι είναι η ώρα να μου δώσει το τηλέφωνό της,
αλλιώς η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος..
Μου το έδωσε..
Γράφαμε για λίγες μέρες μέσω Whatsapp να κανονίσουμε συνάντηση, όπου μου απαντούσε με συχνότητα σχεδόν μιας μέρας και χωρίς τον παραμικρό ενθουσιασμό.
Βρεθήκαμε χθες και...........ήταν άλλος άνθρωπος.
Κάποια στιγμή της είπα, τι φάση, σήμερα είσαι γλυκιά,στο club μου έβγαλες την πίστη..
Και μου απαντάει, επίτηδες το έκανα, ήταν τεστ για να δω αν έχεις πραγματικό ενδιαφέρον ή αν θα τα παρατήσεις
Τι αμαρτίες πληρώνουμε ρε πστ μου, ποιος τις έχει μάθει να κάνουν αυτές τις μαλακίες θα 'θελα να 'ξερα..
Θα ξαναβρεθούμε την Τετάρτη, για να δούμε..