Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Στο 2ο ραντεβου με καλεσε σπιτι της κ μετα απο λιγη ωρα γδυθηκε κ εγινε κολαση....(μετα της αφησα μερικα χρηματα κ τα δεχτηκε) Σημερα ειχαμε εκ νεου ραντεβου.

:))) Tα λεφτά γιατί τα άφησες στο 2ο ραντεβού ρε αρχηγέ... ? 
Λές και σου έκανε χάρη που την γάμησες...! ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ.  :headbang:
Γενικώς ότι έκανες ήταν λάθος ..... (όλοι κάνουμε μαλακίες) τώρα το αν θα στα δώσει ή όχι είναι μόνο ενας θεός ξέρει. Δες της είπες πότε θα μπορέσει κλπ?
Πες της το κάποια στιγμή.

Καλά τα γαμήσια αλλά κυνήγησε την να πάρεις και τα χρήματα αν δεν τα δίνει...! Ειδικά απο την στιγμή που είπε και ότι τα πέρνει μόνο με μορφή δανεισμού κυνήγατη :ak:

Υπομονη και καλά γαμήσια!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν μιλάω! Μιλάω; Μούγκα σκέτη είμαι!

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
Παντως οταν προσπαθουσε να τα καταπιει στον αερα ηταν ολα τα λεφτα ! Δεν μου ειχαν ξανακανει τετοιο κολπο. Κ σε καποια φαση καταφερε κ αρπαξε μια  :sperm: Μετα αρχισε να γελαει κ σκουπιστηκε με ενα χαρτομανδηλο !! Της λεω "Δεν πλενεσαι καλυτερα ; " Μου λεει "ναι οκ"  Γενικως ηταν πλουσια εμπειρια. Λιγα κιλα λιγοτερα να ειχε θα ηταν πολυ καλη για την ηλικια της.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Παντως οταν προσπαθουσε να τα καταπιει στον αερα ηταν ολα τα λεφτα ! Δεν μου ειχαν ξανακανει τετοιο κολπο. Κ σε καποια φαση καταφερε κ αρπαξε μια  :sperm: Μετα αρχισε να γελαει κ σκουπιστηκε με ενα χαρτομανδηλο !! Της λεω "Δεν πλενεσαι καλυτερα ; " Μου λεει "ναι οκ"  Γενικως ηταν πλουσια εμπειρια. Λιγα κιλα λιγοτερα να ειχε θα ηταν πολυ καλη για την ηλικια της.
"  να τα καταπίει στον αέρα "... :cheesy: φίλε μου πρέπει να είναι και ζογκλέρ η τύπισα.... :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παντως οταν προσπαθουσε να τα καταπιει στον αερα ηταν ολα τα λεφτα! Και σε καποια φαση καταφερε κ αρπαξε μια :sperm:

αφού η κυρία κάνει τέτοια αεροπλανικά κόλπα... :grin: αναρωτιέμαι, οι τοίχοι στο σπίτι είναι ασπρισμένοι ;;;  :)))

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
394
Πόντοι
6.135
Παντως πιστευω οτι εχει και αλλους "χορηγους" αλλα δεν το λεει κ προσπαθει να το κρυψει. Την περασμενη φορα της ειχα παει ενα μπουκαλι κρασι απελια κ ενω μου ειπε οτι δεν πινει συχνα, χτες με εκπληξη ειδα το μπουκαλι σχεδον αδειο !!! Πραγμα που σημαινει οτι ποτιζει κ αλλους !!!! Φρικτο.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
πνίγει τον πόνο της στο ποτό :hammer:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κι εσύ στεναχωριέσαι έ ? Νόμιζες οτι μόνο εσένα αγαπάει...
Πάλι καλά που δεν σου είπε οτι της πήρες και την παρθενιά !

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Την περασμενη φορα της ειχα παει ενα μπουκαλι κρασι απελια κ ενω μου ειπε οτι δεν πινει συχνα, χτες με εκπληξη ειδα το μπουκαλι σχεδον αδειο !!! Πραγμα που σημαινει οτι ποτιζει κ αλλους !!!! Φρικτο.

...μάλλον σημαίνει ότι ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ... :sperm: γι' αυτό ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!

Liosiomenos

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σε αντίθεση με τις γκόμενές μας και τις γυναίκες μας που μόνο με εμάς έχουν πάει...
αααα ρεεεε....

Αντέ και νάμαστε καλά
Λιο

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει η γυναικα μια χαρα ειναι με τα κρασακια της τα λεφτακια σου ολα καλα .....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ας ειναι καλα οι χορηγοι!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παιδια, παιζει και η αλλη περιπτωση. Μη βγαζουμε ευκολα κακα συμπερασματα.
Μπορει να εκανε μοσχαρακι κρασατο και να το ξοδεψε ολο το κρασι εκει.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μπα, ξέρεις τι κάνει? Ριχνει το κρασί ψηλά, και προσπαθεί να πιάσει τις σταγόνες με το στόμα της στον αέρα ... προπόνηση για σένα κάνει, βρε!  :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Περιμένω με αγωνία να δω το τέλος του ειδυλίου.

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
εμένα μετα απο 6 σελίδες απαντήσεις δυο απορίες μου εμειναν ρε μαχητη...

1/ γιατι της εδωσες λεφτα απο μόνος σου? και
2/ σε ποιο @$%%@^% site την γνωρισες?

:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom