Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Όπως καταλαβαίνεται έγινα αυτόπτης μάρτυρας στρωσίματος ενισχυμένης λαδόκολλας από μάνα και κόρη μαζί!!! Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι τον τυλίξαν σαν σουβλάκι τον άνθρωπο!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εντάξει, αν ήταν τόσο γκομενάρα, δεν πρέπει να του κακόπεσε του τυπά...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Έ πήρε το παιδάκι πήρε και το ποδαράκι. Παιδιά και ποδαράκια έχω λέω! :)

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Παντως απο την στιγμη που ο τυχερος μας συναγωνιστης εχει πληρη επιγνωση της πραγματικοτητας δεν νομιζω οτι υπαρχει ουσιαστικο προβλημα.Μαλιστα αν υποθεσουμε οτι η κυρια αυτη το κανει καθαρα για τα λεφτα(που οπως φαινεται ειναι και το πιθανοτερο) τολμω να πω οτι εχει βρει μια ανελπιστα value for money βιζιτα.Δηλαδη αν ριξει 3-4 μανικια και μια παρτουζα εχουμε 300/(4+παρτουζα)=75ευρω η φορα και η παρτουζα δωρο!! Δεν ειναι και τοσο ασχημα αν  το συγκρινεις με μια κλασικη βιζιτα.Συν τοις αλλοις υπαρχει και ενα υποτυπωδες συναισθημα εν συγκριση με την ψυχροκωλιαση των κλασικων βιζιτογκομενων.
Οσον αφορα  την αλλη περιπτωση δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα,ειδικα αν ειναι τοσο ομορφη η εν λογω κυρια.Σαφως οι γυναικες συχνα λειτουργουν με το ενστικτο του γαμου αλλα δεν χρειαζεται παντου να βλεπουμε φαντασματα.Παντως αν και το παλικαρι ηταν σε ηλικια γαμου ουδεν μεμπτον.Μεχρι βεβαια να την πατησω και εγω καπως ετσι και να αρχιζω να βριζω τις γυναικες και την αστειρευτη πουτανια τους

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μαγκα πιπα για 300 ευρα παει πολυ!Μαλακια ομως μπορει και να μην  εκανες να σου πω γιατι.Σε εχει περασει σιγουρα για κοροιδο...πιθανον να μην ειναι επαγγελματιας οποτε αν σου αρεσει η τυπισα κανε τον μαλακα και πηδα την μια  φορα...μετα το πηδημα ρωτα τι κανει η κορη της και φερε την κουβεντα οτι και καλα την λυπασε και θελεις να την ενυσχισεις οικονομικα(με δικη σου πρωτοβουλια ετσι?)πηδα την κανα μια δυο φορες ακομα και μετα πες της και καλα οτι τρακαρες και παει η ζημια, ξερω εγω, καποια ευρω και οτι πας για ενα καταναλωτικο δανειο 10-15 χιλιαδες ευρω και πες της οτι θα τις δωσεις 2-3 χιλιαδες για την κορη της και καλα. εκει η τυπισα θα τσιμπισει...αλλα να σε εχει περασει για μαλακα σε αυτο το θεμα γαμα οσο μπορεις πες της οτι αργει η εκταμιευση και οταν δεν παει αλλο σηκω και φυγε...αλλα μεχρι τοτε θα εχεις κανει με το παραπανω την αποσβεση των 300 ευρω!πιστευω οτι θα σου κατσει το σεναριο...απλα κανε το μαλακα και τον καψουρη.

p.s.μην την πηδας χωρις προφυλακτικο για να σου παρει τσιμπουκι χωρις σαμπρελα. πρεπει να ειναι πολυ χωνι η γκομενα.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Εκεινο που με προβληματιζει ειναι οτι επιμενει να μου δινει γλωσσοφιλα ενω εγω δεν πολυ γουσταρω. Επισης, ενω της ειπα οτι πιπα θελω μονο με καποτα, αυτη επιμενει να μου παρει πιπα ακαποτη !

Ειμαι σε διλημμα, φιλοι συναγωνιστες θελω τα φωτα σας...

PANKONS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ελπιζεις οτι θα δεις τα φραγκα παλι στην τσεπη σου ?εγω το βλεπω λιγο χλωμο.γιαυτο φαε την μαμα πιο πολλες φορες κ καντην με μεγαλα βηματα.

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
βασικά δύο επιλογές έχεις, η να φύγεις τώρα και να σε έχει γαμήσει τελείως η να την ξεμουνιάσεις και να έχετε αλληλογαμηθεί...

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Θα προσπαθησω να κανω πολλες επισκεψεις μαζι της ωστε να κανω αποσβεση. Αν ομως εξαφανιστει θα στεναχωρηθω ασχημα κ θα με παρει απο κατω κ θα ειμαι χαλια ψυχολογικα για πολλες μερες.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου πρέπει να την βλέπεις μόνο για @ούτσο την γκόμεναδεν πρέπει να κολήσεις μαζί της  ;)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τώρα πες μας αλήθεια ! Της έδωσες τα όποια λεφτά περιμένοντας οτι θα τα πάρεις πίσω ?

Νομίζω οτι κι εσύ το καταλαβαίνεις οτι είναι μια κοινή συναλλαγή μεταξύ ενός πελάτη και μιας πουτάνας. Ίσως στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι πιο όμορφα γιατί καλύπτονται απο το πέπλο της δήθεν "προσωπικής" σχέσης, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.

Προφανώς λοιπόν το ξέρεις κι εσύ οτι πρέπει να εκμεταλευτείς αυτά τα λεφτά που έδωσες (και θα δώσεις, αν περνάς καλά) και να ρίξεις τα καλύτερα γαμήσια σου.

Η μόνη ένσταση που έχω και μια συμβουλή που θέλω να σου δώσω, είναι να προσέχεις λίγο περισσότερο τα θέματα υγείας και να πέρνεις περισσότερες προφυλάξεις.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
φίλε μου πρέπει να την βλέπεις μόνο για @ούτσο την γκόμεναδεν πρέπει να κολήσεις μαζί της  ;)

Καλή η θεωρία, αλλά στην πράξη... Και στο φινάλε, ρε μάγκες, ο Maxitis έχει δικαίωμα, λόγω ηλικίας, να καψουρευτεί και λίγο. Πότε θα το κάνει? Όταν θα είναι στα 40, και θα κυνηγάει ξεπέτες από απελπισιά, γιατί έχει πήξει από δουλειές και οικογένεια?

Φίλε Maxitis, καψουρέψου αγόρι μου. Και, όταν θα τελειώσει η φάση με τη 40αρα, στενοχωρήσου και γίνε χάλια. Τότε, πάντως, να ξέρεις ότι τα φιλαράκια σου εδώ θα σε περιμένουν να σου συμπαρασταθούν και να σου πουν 'πάμε γι' άλλα'  :) Σε θέματα υγιεινής, πάντως, συνέχισε να είσαι πολύ προσεκτικός!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συναγωνιστές ο Μαχητής μας δουλεύει ψιλό γαζί και εμείς καθόμαστε και του γράφουμε συμβουλές και εμβριθείς αναλύσεις. Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά που λέει και στα δύο threads που ξεκίνησε, αν δεν είναι τελείως αποκυήματα της φαντασίας του, οπωσδήποτε είναι ιστορίες με κάποια πραγματική αρχή αλλά ο άνθρωπος έχει κεντήσει με την φαντασία του πάνω σε αυτές.

Ενώ στο πρώτο thread λέει για μια 44άρα που ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα μαζί της γιατί τον είχε πιάσει ο πανικός του AIDS, στο δεύτερο λέει ότι ξεσκίσθηκε αλλά τον ανησυχούσαν τα λεφτά. Τώρα τα έχει μπερδέψει και μιλάει και σε αυτό το thread ότι τον φόβισαν τα γλωσόφιλα.

Επίσης δεν τσαντίζεται με τις απαντήσεις κανενός (ακόμα κι όταν τον ειρωνεύονται), ούτε επιχειρηματολογεί εκφράζοντας κάποια διαφωνία με οτιδήποτε από τα πολλές φορές εκ διαμέτρου αντίθετα που γράφονται. Εδώ τσακωνόμαστε εμείς κι αυτός δεν συμμετέχει.

Νομίζω πως απλώς θέλει, σαν κακομαθημένο παιδί να ασχολούνται μαζί του. Αν αυτό το thread ατονίσει θα σκαρφιστεί κάτι άλλο.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Αγαπητε studian

Δεν εχω κανεναν λογο να κατσω να γραφω μουφες. Προκειται για καποιες ανησυχιες που ειχα σχετικα με τις περιπετειες μου αυτες.

Οσο αφορα για τις ελαχιστες ας πουμε ειρωνικες απαντησεις που ελαβα
δεν εκατσα να τις παρω στα σοβαρα ! Απλα γελασα κ εγω διοτι ηταν εξυπνες κ χιουμοριστικες !!! Εξαλλου ο χρονος μου ειναι περιορισμενος λογω δουλειας κ δεν εχω τον χρονο να κατσω να επιχειρηματολογω
για τις τυχον διαφωνιες σε καποιες απαντησεις κ.λ.π.

Απλα εδωσα βαση σε καποιες ενδιαφερουσες γνωμες.
Μην βγαζεις λοιπον λαθος συμπερασματα ετσι ευκολα.

Τωρα οσο για το αν ειμαι κακομαθημενος η οχι δεν μπορεις να το κρινεις εσυ. Ετσι δεν ειναι; Αυτα ειχα να σου πω κ αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος στα συμπερασματα που βγαζεις.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οπααα!!! Τσαντιστήκαμε; Αυτό αποτελεί μια κάποια αλλαγή.

Αλλη φορά να είμαι πιο προσεκτικός;; Αλλιώς τι;  :-* :-*

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Οπααα!!! Τσαντιστήκαμε; Αυτό αποτελεί μια κάποια αλλαγή.
Αλλη φορά να είμαι πιο προσεκτικός;; Αλλιώς τι; 
studian,
Ενώ καλά το ξεκίνησες (επιστημονικά, κόσμια, με τα επιχειρήματά σου, τις παραθέσεις σου), τώρα το χαλάς.
Τα είπες.
Τα διαβάσαμε.
Τα διάβασε και ο μαχητής.
Απάντηση δε πήρες.
Τι το συνεχίζεις τώρα?
Ο νοών νοείτω.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Καταρχην: studian ξεκολλα κ μην το παρατραβας.Αν νομιζεις οτι γραφω μουφες μην διαβαζεις τα αρθρα μου !  :-* :-*

Η αποσβεση βρισκεται σε καλο δρομο ! Την παρασκευη με καλεσε σπιτι της κ της εριξα ενα μεγαλης διαρκειας "μανικι" που ηταν ολο δικο της!
Ευτυχως δεν ανεφερε τιποτα για χρηματα κ μου ειπε οτι το ελυσε το προβλημα με την κορη της.Ημουν μαζι της περιπου 3,5 ωρες !!!

Σημερα της εστειλα μηνυμα κ της ειπα οτι θελω να την δω.Μου ειπε οκ κ κανονισαμε.Πηγα λοιπον κ ξεκινησαμε !!! Ημουν 3 ωρες μαζι της στο κρεβατι κ της εριξα 3 "μανικια" που ηταν τοσο εντονα που την εκανα να τελειωσει 2 φορες !!! Ευτυχως κ παλι δεν μου εκανε καμια αναφορα για επιπλεον χρηματα. Εχουμε κ λεμε λοιπον: 340 ευρω / 7 τελειωματα μεχρι στιγμης = 48,5 ευρω το τελειωμα. Αν ο δεικτης φτασει στο 25 ευρω πιστευω οτι θα εχω ρεφαρει καλα....

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Κ κατι ακομα ! Μου ειπε το εξης ανησυχητικο κ φρικεζι καποια στιγμη που συζητουσαμε: Οτι στο παρελθον συνηθως στις εφημερες σχεσεις που ειχε αλλα και οταν ηταν μικροτερη συνηθως εκανε σεξ χωρις προφυλακτικο !!!! Οταν το ακουσα ξενερωσα σε βαθμο που μου "επεσε" κ εκανα αρκετη ωρα να "συνελθω". Ευτυχως που τα again κανανε καλη δουλεια αυτες τις μερες. Της ξεκαθαρισα οτι χωρις προφυλαξη δεν προχωραω διοτι ειναι θεμα αρχης για μενα. Ευτυχως ολες οι διεισδυσεις που εκανα μαζι της ηταν με προφυλαξη !!!

Της ειπα : "Τι "ωμες" ηταν αυτα που εκανες ;" κ μου απαντησε "Ενιωθα καλυτερα χωρις !!!"  Φρικιαστικο !!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ενώ με το ακάποτο τσιμπούκι νομίζεις ότι δεν τρέχει τίποτα;

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Κ κατι ακομα ! Μου εδειξε φωτογραφια της κορης της !!! Δεν λεω καλο σωματακι ρε παιδια αλλα πολυ αγριοφατσα !!! Αφηστε που δεν εμοιαζε καθολου στην "μαμα" !!!

Σε καποια φαση μου πηρε παλι ακαποτη πιπα. Καποια στιγμη που ειχα γινει τουμπανο της λεω να τραβηχτει κ τι κανει ρε παιδια !!! Οπως πεταγοντουσαν τα σπερματα γυρω γυρω προσπαθουσε να τα καταπιει στον αερα !!! Φρικεζι !!! Αμεσως σηκωθηκα και πηγα να πλυθω γιατι με πηραν κ εμενα τα "σκαγια" κ για καλη μου τυχη βρηκα σαπουνι acti-bacter στο μπανιο της κ εβαλα μπολικο σαπουνακι κ πλυθηκα καλα για παν ενδεχομενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom