Νέα

Λέτε να την έκανα την ώμα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Για αυτους που ρωτανε που την γνωρισα: στο - personals. Αλλα μαλλον η αγγελια δεν υπαρχει πλεον. Μου το ειχε πει εξαλλου οτι θα την εσβηνε καποια στιγμη διοτι την κουρασαν τα εκατονταδες μηνυματα που λαμβανε.

Της εδωσα τα λεφτα διοτι μου ειχε πει οτι προυποθεση στις σχεσεις της ηταν κ η οικονομικη στηριξη. Κ λεω δεν βαριεσαι ... Αφου θα τα καταθετα αργα η γρηγορα στην φυλης ας πανε καλυτερα σε αυτην.
Ετσι κ θα κανω την δουλεια μου κ μαλιστα μεγαλυτερης διαρκειας απο οτι στα μπουρδελα κ την θα βοηθαω οσο μπορω μεχρι φυσικα να την βαρεθω. Η ωμα παντως ηταν οτι απερισκεπτα της τα εσκασα προφανως προκαταβολικα κατω απο την δικαιολογια για το προβλημα με την κορη της που δεν ξερω πραγματικα αν ισχυει.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
εγω πιστευω πως τα 300 γιουρο πηγαν υπερ πιστεως και Παρνηθως(βλεπε καζινο)!!!!!!!!!

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Δεν εχω παρατηρησει σημαδια στα χερια της η γενικως στο σωμα της.
Θεωρω οτι δεν ειναι διοτι δεν φανηκε σε καμια περιπτωση να ειναι ουτε κ στο ελαχιστο σαν τις ατυχες κοπελες που ειναι ζακια.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ενα πρεζακι δεν βρισκει ικανοποιηση στο σεξ. Απο εκει το καταλαβαινεις. Γιατι μπορει να μην εχει προχωρησει σε ενεσεις και να μη δεις τρυπες.

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Τελειωσε 2 φορες κ εκεινη κ μαλιστα τοσα εντονα που παραλιγο να την παρει ο υπνος !!! Θυμηθηκα τωρα μολις κ μια ανατριχιαστικη λεπτομερεια !!! Σε καποια στιγμη πηγε να μου βαλει δακτυλο  :o
:cussing: !!! Της λεω "Οχι εκει !" κ τι μου λεει ρε παιδια "Γιατι ; δεν σου αρεσει ; " της λεω "οχι !" κ μου λεει "Εμενα ομως μ'αρεσει !" !!!
Φρικεζι !!! Απιστευτα πραγματα συντροφοι !!!  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Περιμένουμε τώρα πότε θα μας πεις για το στραπ-ον.

Επισκέπτης
στο επομενο επεισοδειο....μη χασετε...ξαφνικα εμφανιζεται ο αντρας της γκομενας που ομως ειχε πεθανει αλλα ευτυχως καταφερε κ αναστηθηκε...γουσταρε κ αυτος να γαμηθει με τον μαχητη ομως η δικια του ταριφα ηταν μεγαλυτερη αφου ειχε κ τα μεταφορικα (απο εκει που πηγε μετα το θανατο μεχρι να ρθει πισω)...
Τελικα εγινε ψηστηρι κ πηδηξε ο μαχητης την κορη....τον πατερα...την μανα....
Στο μεθεπομενο θα εμφανιστει η κ@υλιαρα + μηχανοβια γιαγια....κλπ κλπ....
ΟΜΩΣ..στο τελευταιο θα εχει κ παρτουζα οποτε παρτε απο τωρα εισητηρια!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Οι λέξεις ωμα και φρικεζί ειναι πολύ σπάνιες. Πως τις κόλλησες Μαχητή? Παίζουν στην παρέα σου?

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Τις λεξεις αυτες μου τις κολλησε πριν λιγο καιρο ενας συναδερφος απο την δουλεια κ καθε μερα πλεον τις χρησιμοποιουμε στην δουλεια εκατονταδες φορες ολοι πλεον, κ γελαμε ασυστολα.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
μάγκα μου αυτό που σου έτυχε με την γκόμενα γράφτο σενάριο να οικονομίσεις κίολας τα λεφτά που τις έδωσες

ggl

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
0
Κύριοι κλείνω την δική μου παρουσία σε αυτό το θέμα με μια μικρή αλλά πολύ σοφή παροιμία.
Την μαλακία την αγάπησαν πολλοί, τον μαλάκα όμως κανένας.! Πιστεύω ότι ο συνάδελφος λόγω απειρίας κάνει πολλά λάθη. Αλλά πρέπει να τα κάνει για να μάθει. Η εμπειρία είναι κάτι που δεν δανείζεται αλλά αποκτιέται. Τώρα βέβαια αν αποκτήδσει και κανένα αφροδίσιο (το λιγότερο) ή κάτι άλλο πιο κακό από μαλακία του είναι ένα θέμα που πρέπει όλοι να του το θυμίζουμε. Οσο για το θέμα της κόρης έχουμε μείνει πολύ πίσω. Γράφτηκε στο σχολείο, πήρε τετράδια, γόμες σάκα, καπότες κλπ; Πήγε στο τζάμπο ή στον ζαχαριά; δώσε πληροφορίες φίλε!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
στο επομενο επεισοδειο....μη χασετε...ξαφνικα εμφανιζεται ο αντρας της γκομενας που ομως ειχε πεθανει αλλα ευτυχως καταφερε κ αναστηθηκε...γουσταρε κ αυτος να γαμηθει με τον μαχητη ομως η δικια του ταριφα ηταν μεγαλυτερη αφου ειχε κ τα μεταφορικα (απο εκει που πηγε μετα το θανατο μεχρι να ρθει πισω)...
Τελικα εγινε ψηστηρι κ πηδηξε ο μαχητης την κορη....τον πατερα...την μανα....
Στο μεθεπομενο θα εμφανιστει η κ@υλιαρα + μηχανοβια γιαγια....κλπ κλπ....
ΟΜΩΣ..στο τελευταιο θα εχει κ παρτουζα οποτε παρτε απο τωρα εισητηρια!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ωραιος ο παιχτης!!!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
τι έγραψε ο άνθρωπος (φώσκολος)....πολύ καλό :dancing: :))) :))) :))) :)))

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παιδιά κοντεύω να σκάσω!! Μπορεί κάποιος να άρει την απαγόρευση ομιλίας;  :cheesy:

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Μπα, ξέρεις τι κάνει? Ριχνει το κρασί ψηλά, και προσπαθεί να πιάσει τις σταγόνες με το στόμα της στον αέρα ... προπόνηση για σένα κάνει, βρε!  :grin:

Σαν την διαφήμιση του Bailey's    :dancing: :dancing: :dancing:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
τίτλος : " Αεροσπερματορουφήχτρα " :cheesy: :grin: :grin:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Να τη μάθεις να τεντώνει τη γλώσσα και να πιάνει τα χύσια. Και θα ονομάσουμε τη στάση: 'Βατραχάτο'  ;)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Καλησπερα συντροφοι. Μολις γυρισα απο την δουλεια κ θα την πεσω να κοιμηθω κανα 3ωρο. Αναμενεται να παω το βραδυ στην "δικια μου" κ οτι προκυψει θα ενημερωσω τους φιλους που διαβαζουν το αρθρο για τα νεοτερα της υποθεσης.
Blog καταντησα το αρθρο μου ο μπαγασας ! :)

OP
OP
M

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
396
Πόντοι
6.135
Μην ξεχασω να συγχαρω ολους που εχουν δωσει χιουμοριστικα σχολια. Καποια μαγκες ηταν τα χιουμοριστικοτερα σχολια που εχω διαβασει κ με κανατε κ εριξα πολυ γελιο. Αυτο επιβεβαιωνει οτι σε αυτο το site οντως περναμε ευχαριστα την ωρα μας αλλα και μαθαινουμε απο τις εμπειριες κ ιστοριες των φιλων αυτου του site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom