You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να την έκανα την ώμα μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 277
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μεχρι στιγμης υπολογιζω το συνολικο κοστος αυτης της περιπετειας (μαζι με τα ταξι,δωρα κ τα λοιπα) γυρω στα 400 ευρω μεσα σε 20 μερες !!!. Οσο φανταζομαι οτι θα μπορουσα να παω 8 φορες στην πολυτιμημενη Αντζελα απο πειραια τρελαινομαι !!!
Μεχρι στιγμης υπολογιζω το συνολικο κοστος αυτης της περιπετειας (μαζι με τα ταξι,δωρα κ τα λοιπα) γυρω στα 400 ευρω μεσα σε 20 μερες...
Ξόδεψες 400 ευρώ, σε 20 μέρες... αλλά για ΠΟΣΑ ΓΑΜΗΣΙΑ Κ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ "ΠΑΡΑΜΟΝΗ" σε "καθαρό" περιβάλλον ;;;
Μάλλον κερδισμένος είσαι τελικά!
Χαλάρωσε ομως και ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, αν σου ξαναζητήσει πες της ότι κι εσύ έχεις κάποια έξοδα κλπ και κάνε τον Κινέζο... πηδώντας TZAMΠA για όσο ακόμα σε παίρνει... ;)
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε μαγκες, ελειπα για 4 ημερες επαγγελματικο ταξιδι στο Παρισι και ανοιξα σημερα το site μας για να ενημερωθω , τι συνεβη τις μερες που ελειπα.Ε λοιπον εδω και μιση ωρα , διαβαζοντας τη ιστορια του mahiti , εχω παει 3 φορες στην τουαλετα απο τα αφορητα γελια, δακρυα τρεχουν απο τα ματια μου και γενικα ηταν οτι καλυτερο μου συνεβη τις 4 τελευταιες ημερες.Κατ αρχην τα θερμα μου συγχαρητηρια στον νεαρο mahiti, να σαι καλα λεβεντη μου που μ εκανες να γελασω τοσο πολυ ,κατα δευτερον , ΜΑΓΚΕΣ ειστε ολοι σας ΑΠΑΙΧΤΟΙ!!!!! Απιστευτο χιουμορ, απιστευτες ατακες , τελικα το επιπεδο των ανθρωπων εδω μεσα ειναι κατι το φανταστικο , ειναι τιμη μου να ανταλασσω αποψεις μαζι σας ( αν και αρκετα μεγαλος απο τους περισοτερους εδω μεσα, 48αρης) και γενικα ειστε μια παρεα ανθρωπων πολυ αξιολογη!!!
Τωρα, φιλε mahiti , εγω δεν θα σου δωσω καμια συμβουλη , περα παο τα θεματα υγειας, αλλα αγορι μου κανε το παιχνιδι σου οσο διαρκει για να κανεις και την αποσβεση των 300? και οταν βαρεθεις η στεγνωσεις οικονομικα , ευχαριστως να σου ..δωσω εγω αλλα 300? να με βαλεις κι εμενα στο investment plan της 40αρας , μιας και τρελαινομαι για ωραιες 40αρικες πιπες!!!!!!Καλη συνεχει και καλα ....ησια
Τωρα, φιλε mahiti , εγω δεν θα σου δωσω καμια συμβουλη , περα παο τα θεματα υγειας, αλλα αγορι μου κανε το παιχνιδι σου οσο διαρκει για να κανεις και την αποσβεση των 300? και οταν βαρεθεις η στεγνωσεις οικονομικα , ευχαριστως να σου ..δωσω εγω αλλα 300? να με βαλεις κι εμενα στο investment plan της 40αρας , μιας και τρελαινομαι για ωραιες 40αρικες πιπες!!!!!!Καλη συνεχει και καλα ....ησια
Επειδή προσωπικά είμαι σε φάση που βαριεεεεεμαι αφόρητα και θέλω να σκοτώσω κάπως το χρόνο μου , ένα review του έργου 'Όταν ο Maxitis γνώρισε τη 40αρα' ;) Θα μπορούσε να είναι και 'Ο Πρωτάρης', αλλά ας μη γινόμαστε ιερόσυλοι και βάζουμε τον Maxitis στη θέση του Χόφμαν και τη 40άρα στη θέση την Μπάνκροφτ ;)
Φίλε maxitis, νομίζω ότι έζησες αυτό που φανταζόσουνα ως 'αποπλάνηση από μεγαλύτερη'. Ξαναδιαβάζοντας τις περιγραφές σου, αγόρι μου, αυτό βλέπω. Την ξεκίνησες κουβαλώντας την καύλα σου αλλά και τους φόβους σου: μην κολλήσεις τίποτα από ακάποτο, αντισηπτικά σαπούνια, αλλά και κρασιά και σοκολάτες για δωράκια. Η μεγαλοκοπέλα την ξεκίνησε αντίστοιχα: να εκπαιδεύσει τον πιτσιρικά στο πρόστυχο γαμήσι και να τον κάνει 'άντρα', να πιάνει τα χύσια στον αέρα - αφού αν πάει με συνομήλικούς της θα πρέπει να το ζουλάει για να βγαίνουνε σταγόνα-σταγόνα ;) - να πάρει και τα δωράκια της... Απ' ό,τι κατάλαβα το ευχαριστήθηκες το γαμήσι, όπως κι αυτή.
Τώρα, τι το τραβάς? Την απόσβεση την έκανες, το κέφι σου το έκανες, νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθείς. Δύο πράγματα θέλω να σχολιάσω από την περιγραφή σου:
1. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ρε φίλε δε γκρινιάζουμε για τα 18 ευρώ του ταξί και τα 5 ευρώ της σοκολάτας όταν δε μας κάθεται το γαμήσι!!! Είναι θέμα αντρικής αξιοπρέπειας!
2. Σπάνια μια γυναίκα που έχει περίοδο έχει όρεξη να ξεσκιστεί. Εκτός αν είναι εντελώς πουτάνα και σκύλα. Μάλιστα, δεδομένης της 'δωρεάς' των 300 ευρώ, αν ήθελε να σου φάει κι άλλα θα σε ξετίναζε στα τσιμπούκια και συ σήμερα το πρωι θα έτρεχες σε όλους τους φίλους σου για καινούργια δανεικά... ;)
Το αν σε ήθελε για τα φράγκα ή σε γούσταρε (κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν και τα δύο...) άστο να το κρίνει η ιστορία. Η συμβουλή μου? Κράτα την ανάμνηση από τα καλά γαμήσια και βουρ για άλλα.
Να περνάς καλά.
Φίλε maxitis, νομίζω ότι έζησες αυτό που φανταζόσουνα ως 'αποπλάνηση από μεγαλύτερη'. Ξαναδιαβάζοντας τις περιγραφές σου, αγόρι μου, αυτό βλέπω. Την ξεκίνησες κουβαλώντας την καύλα σου αλλά και τους φόβους σου: μην κολλήσεις τίποτα από ακάποτο, αντισηπτικά σαπούνια, αλλά και κρασιά και σοκολάτες για δωράκια. Η μεγαλοκοπέλα την ξεκίνησε αντίστοιχα: να εκπαιδεύσει τον πιτσιρικά στο πρόστυχο γαμήσι και να τον κάνει 'άντρα', να πιάνει τα χύσια στον αέρα - αφού αν πάει με συνομήλικούς της θα πρέπει να το ζουλάει για να βγαίνουνε σταγόνα-σταγόνα ;) - να πάρει και τα δωράκια της... Απ' ό,τι κατάλαβα το ευχαριστήθηκες το γαμήσι, όπως κι αυτή.
Τώρα, τι το τραβάς? Την απόσβεση την έκανες, το κέφι σου το έκανες, νομίζω ότι είναι ώρα να αποσυρθείς. Δύο πράγματα θέλω να σχολιάσω από την περιγραφή σου:
1. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ρε φίλε δε γκρινιάζουμε για τα 18 ευρώ του ταξί και τα 5 ευρώ της σοκολάτας όταν δε μας κάθεται το γαμήσι!!! Είναι θέμα αντρικής αξιοπρέπειας!
2. Σπάνια μια γυναίκα που έχει περίοδο έχει όρεξη να ξεσκιστεί. Εκτός αν είναι εντελώς πουτάνα και σκύλα. Μάλιστα, δεδομένης της 'δωρεάς' των 300 ευρώ, αν ήθελε να σου φάει κι άλλα θα σε ξετίναζε στα τσιμπούκια και συ σήμερα το πρωι θα έτρεχες σε όλους τους φίλους σου για καινούργια δανεικά... ;)
Το αν σε ήθελε για τα φράγκα ή σε γούσταρε (κατά την ταπεινή μου γνώμη, ήταν και τα δύο...) άστο να το κρίνει η ιστορία. Η συμβουλή μου? Κράτα την ανάμνηση από τα καλά γαμήσια και βουρ για άλλα.
Να περνάς καλά.
Blacknight
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επειδή προσωπικά είμαι σε φάση που βαριεεεεεμαι αφόρητα και θέλω να σκοτώσω κάπως το χρόνο μου , ένα review του έργου 'Όταν ο Maxitis γνώρισε τη 40αρα' ;) Θα μπορούσε να είναι και 'Ο Πρωτάρης', αλλά ας μη γινόμαστε ιερόσυλοι και βάζουμε τον Maxitis στη θέση του Χόφμαν και τη 40άρα στη θέση την Μπάνκροφτ ;)
Να περνάς καλά.
Εδω εισαι λαθος..δεν εχει σχεδον καμια σχεση το ενα με το αλλο.Παρα πολλες γυναικες εχουν καβλες οταν εχουν περιοδο και θελουν σεξ..εκτος απο αυτες που πονανε πολυ λογο της καταστασης.
Την ρωτησα αν οταν εχει περιοδο εχει "ορεξεις" κ μου ειπε οχι.Πολυ σπανια μου ειπε οτι εχει οταν εχει περιοδο. Το αναφερα το περιστατικο κ σε ενα συναδελφο παντρεμενο κ μου ειπε οτι οταν εχουν περιοδο καποιες γυναικες δεν θελουν ουτε να τις ακουμπας ! Μαλλον εχει δικιο διοτι οταν πηγα να της πιασω το μουν.. μου ειπε "προσεχε γιατι μπορει να σε κλωτσισω! " μεταξυ σοβαρου κ αστειου. Ωχ λεω δεν ειμαστε τωρα για τραυματισμους βραδιατικα. Φοβερα πραγματα !
delaxo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Θα πρότεινα στον συναγωνιστή μαχητή την επόμενη φορά για την απογοήτευση με το κρεμμύδι να εκδικηθεί με τον παρακάτω απλό τρόπο: να φάει σκόρδο και πιπέρι και να την πιπώσει ακάποτα. Η τύπισα θα φάει φρίκη κανονική!
Το πιπέρι και το σκόρδο δεν ανιχνεύονται στην πίπα...
Ένα ειναι το υπερ-όπλο για τέτοια περίπτωση, που εχει απαγορευτει από την Συνθήκη της Γενεύης...
Το όνομά του << Π α σ τ ο υ ρ μ ά ς >>
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλουνται καποιοι απο το αρθρο μου κ μου την μπαινουν. Εγω δεν εχω ενοχλησει, ουτε εχω προσβαλλει κανεναν ποτε για τα αρθρα του. Εξαλλου εδω μπαινουμε για να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας κ οχι για να δημιουργουμε αντιπαραθεσεις κ παρεξηγησεις.
Το αρθρο το συνεχιζω γιατι αρκετοι συντροφοι σχολιαζουν χιουμοριστικα κ ομορφα κ κυριως επειδη η ιστορια θεωρειται ενδιαφερουσα για καποιους που θελουν να μαθουν την συνεχεια.
Οι υπολοιποι που "ενοχλουνται" κ μου την μπαινουν παρακαλω να μην διαβαζουν τα αρθρα μου ! Ευχαριστω για την κατανοηση.
Το αρθρο το συνεχιζω γιατι αρκετοι συντροφοι σχολιαζουν χιουμοριστικα κ ομορφα κ κυριως επειδη η ιστορια θεωρειται ενδιαφερουσα για καποιους που θελουν να μαθουν την συνεχεια.
Οι υπολοιποι που "ενοχλουνται" κ μου την μπαινουν παρακαλω να μην διαβαζουν τα αρθρα μου ! Ευχαριστω για την κατανοηση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις