You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λέτε να την έκανα την ώμα μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxitis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 277
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μακαρι να ηταν σαν το avatar μου !! Γενικως σαν εμφανιση ειναι μετρια προς καλουλας, περιπου φανταστειτε σαν την "σπιτονοικοκυρα 40αρα της διπλανης πορτας που λεμε" !
Οταν μπηκα στην κρεβατοκαμαρα κ αντικρυσα αλλες 2 βιντεοκασετες πανω απο το βιντεο της λεω "Νοικιαζεις ταινιες;" "Οχι" μου λεει."Και ολες αυτες οι κασσετες τι ειναι;" της λεω. Μου απαντησε το εξης φρικεζι "Στην 1η εχω γραψει ενα εργο κ στην δευτερη γραφω ειδησεις κ κυριως την υποθεση "Αλεξ" !!! Φρικεζι !!! Μου λεει "θες να την βαλω;" Οχι της λεω.
Τωρα που το σκεφτομαι φοβαμαι μην τυχον εχει πουθενα καμια κρυφη καμερα κ με γραφει !!! Η ταινια θα εχει τιτλο "Στα χερια της φρικεζι 40αρας " !!!
Οταν μπηκα στην κρεβατοκαμαρα κ αντικρυσα αλλες 2 βιντεοκασετες πανω απο το βιντεο της λεω "Νοικιαζεις ταινιες;" "Οχι" μου λεει."Και ολες αυτες οι κασσετες τι ειναι;" της λεω. Μου απαντησε το εξης φρικεζι "Στην 1η εχω γραψει ενα εργο κ στην δευτερη γραφω ειδησεις κ κυριως την υποθεση "Αλεξ" !!! Φρικεζι !!! Μου λεει "θες να την βαλω;" Οχι της λεω.
Τωρα που το σκεφτομαι φοβαμαι μην τυχον εχει πουθενα καμια κρυφη καμερα κ με γραφει !!! Η ταινια θα εχει τιτλο "Στα χερια της φρικεζι 40αρας " !!!
Μακαρι να ηταν σαν το avatar μου !! Γενικως σαν εμφανιση ειναι μετρια προς καλουλας, περιπου φανταστειτε σαν την "σπιτονοικοκυρα 40αρα της διπλανης πορτας που λεμε" !
Μέτρια προς καλούλα?... Είναι αυτό που λέμε καλά 40? ;)
εχει ενδιαφερον αν ειναι αληθινη φυσικα γιατι εχει μεσα της και ενα ιχνος αθωοτητας απο μερους σου.αφελειας καλυτερα θα ελεγα και μπορω να σου πω σαν κοπελα και απο φιλες και γνωστες που εχω και τα συζηταμε τα περι του θεματος οτι ειναι κατι που τραβαει πολλες γυναικες..
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Με πρόλαβες, ρε todok! Αυτό έγραφα! Για να τον κάνουν να παίρνει ηρεμιστικά με τα καμώματά τους, για να κάνουν αυτές ξέγνοιαστες ό,τι θέλουν στο bakground και για να έχουν έναν υπηρέτη που θα τον πληρώνουν μόνο με το αιδοίο τους. Ουστ, τσούλες!
Επισκέπτης
ʼλλο αγαθός και άλλο καλόκαρδος . Βέβαια άλλο και μαλάκας που συνήθως ψάχνεται εσείς οι αθώες κοπελίτσες .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις